homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Clubul Sex Addicted-53

#989 2008-08-27 14:59:38

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

Re: Clubul Sex Addicted

YoHanna a scris:

rotfl eu de-as avea o fata as tine-o cat mai mult departe de sex...nu sa o imping sa faca lol
de-as avea baiat...da ...ar fi altceva... lol

Nu stii chestia aia:Fata e cea mai proasta afacere,investesti timp,dragoste,rabdare,bani,atentie in ea si pe la 16-17 ani vine unu si isi baga p*** in toata investitia ta.

#990 2008-08-27 15:00:27

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

nici eu n-am avut libertate aksa...si cand am scapat...am facut-o cu cap smile in sensu k nu m-am aruncat in bratele primului venit... si am o relatie de 3 ani si ceva smile
nu e o regula asta smile depinde cum iti educi copilul... nu sunt pro "dictatura" dar nici sa o las f libertina...k asa ...decat sa aiba multi parteneri la 12-13 ani mai bine prefer sa-i aiba la 20,cand judeca totusi altfel lol

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#991 2008-08-27 15:00:44

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

Raluk,are 15 anu jumate baiatul meu si 1.85 cm...Apropo,sa va traiasca copiii...care aveti...

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#992 2008-08-27 15:01:25

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Katalyna2311 a scris:

sora-mea are 26 si mama inca nu ii spune asta, ci stai mama sa vina baiatul care ti-e sortit

sor'mea are 22 si ii spun acelasi lucru
numai k ea nu mai e virgina de mult... la mine asta incurca si mai mult situatia atata vreme kt eu sunt "mai mica"
deci clar eu nu pot sa ma duc la mami "stii, am facut sex" fiindca ar sari in capul meu, vezi doamne eu de ce nu sunt k sor'mea sa astept sa termin facultatea si apoi bla-bla
punish

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#993 2008-08-27 15:01:28

YoHanna
Insomniac member

Chick a scris:

YoHanna a scris:

rotfl eu de-as avea o fata as tine-o cat mai mult departe de sex...nu sa o imping sa faca lol

Nu stii chestia aia:Fata e cea mai proasta afacere,investesti timp,dragoste,rabdare,bani,atentie in ea si pe la 16-17 ani vine unu si isi baga p*** in toata investitia ta.

daaaaaa rotfl2

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

Publicitate

loading...

#994 2008-08-27 15:02:15

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

Chick a scris:

YoHanna a scris:

stiu faza asta si apropo de asta: un baiat se duce la perintii fetei sa o ceara de nevasta.tatal fetei fiind dur,sobru il ia pe ginerik la o tigara pe balcon si`i zice "pai bine mai baiete,eu fac atatea,ma chinui si tu vii sa`ti bagi p***`n fica`mea?"

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#995 2008-08-27 15:02:34

YoHanna
Insomniac member

Ella sa-ti traiasca baiatul smile

#996 2008-08-27 15:04:00

Raluk_
Hero member

i

YoHanna a scris:

nici eu n-am avut libertate aksa...si cand am scapat...am facut-o cu cap smile in sensu k nu m-am aruncat in bratele primului venit... si am o relatie de 3 ani si ceva smile
nu e o regula asta smile depinde cum iti educi copilul... nu sunt pro "dictatura" dar nici sa o las f libertina...k asa ...decat sa aiba multi parteneri la 12-13 ani mai bine prefer sa-i aiba la 20,cand judeca totusi altfel lol

daaaaaaaaaaaaaa  cool  depinde mult si de copil,nu numai de parinti de caracterul acestuia
ella sa`ti traiasca! noi nu avem dar ii facem kt de curand smile
vai gagici ce lipsa duc...dak nici in noapte asta nik nik...urlu...
alaltaseara nik,aseara am dormit dusa...da`n noaptea asta rup stilu` rotfl

Ultima oara a fost editat de Raluk_ (2008-08-27 15:05:43)

#997 2008-08-27 15:04:57

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

YoHanna a scris:

ai dreptate, conteaza si cum iti educi copilu. eu zic ca ai ei nu au stiut sa o educe si este si o fire care are nevoie de atentie...deci a sarit...ca sa fie libera si sa faca ce vrea.
dc primesti o buna educatie iti dai seama ce e mai bine pt tine si iti dai seama ca nu ai de ce sa sari la prima intalnire pe el. e bine ca esti tu constienta de asta si asta este ceea ce vrei...multi ani inainte cu relatia

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#998 2008-08-27 15:07:12

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

Mersi,si voua..care aveti..
Faptul ca avem copii,unele si mari,nu ne impiedica sa fim femei in continuare,sa fim sexi sau sa fim in pat vampe.Eu asta am descoperit-o  in timpul rel cu austriacul(nu ca nu as fi fost si inainte,dar dupa 6 ani fara sex,ramasesem in urma...si a trebuit sa recuperez...)

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#999 2008-08-27 15:08:41

Chick
Sr. member

mai,uite,pe mine,mama nu m-a lasat sa ies in cluburi in generala,nu ma lasa sa stau mult seara nici macar in liceu si tot mi-am inceput viata sexuala in cls a 10.Cu toate restrictiile ei,tot am reusit sa fac fix ce am vrut.Acum sunt la facultate,invat foarte bine,am luat absolut toate examenele pe care le-am dat vreodata din prima (incepand cu bac-ul,examenul de carnet si astea de la facultate).Concluzia mea este ca depinde si materialul din care esti facuta,e alegerea ta daca dupa ce scapi de cicalirea parintiilor o iei razna sau nu.Eu am inceput sa vb deschis cu mama din cls a 11a,de atunci nu i-am facut niciodata nicio problema cu scoala sau de orice alt gen...

#1000 2008-08-27 15:09:00

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

eu daca as avea si fata si baiat pe amandoi i-as intelege si pe amandoi i-as sfatui sa faca cum cred ei ca e mai bine, dar sa le explic ce e bine si ce e rau.....nu sa ii lasa sa faca cum vor ei...adica tu ca fata incerci tot orasl...ca baiat mai e ce mai e, dar trebuie sa stie riscurile la care se supune

#1001 2008-08-27 15:09:18

Raluk_
Hero member

ella_nicegirl a scris:

Mersi,si voua..care aveti..
Faptul ca avem copii,unele si mari,nu ne impiedica sa fim femei in continuare,sa fim sexi sau sa fim in pat vampe.Eu asta am descoperit-o  in timpul rel cu austriacul(nu ca nu as fi fost si inainte,dar dupa 6 ani fara sex,ramasesem in urma...si a trebuit sa recuperez...)

cool cool cool bv ella1felicitarile mele pt gandirea care o ai si comportament!
eu una te numesc mamik clubului lol

#1002 2008-08-27 15:10:48

catheryne
Full member
Inregistrat: 2008-08-27

mai mai da repede mai scrieti  :f?rbannad: nu pot sa tin pasu'
ella, in cea mai mare parte sunt de-acord cu tine. nu prea cred ca ii fata care sa nu simta ca toata lumea e impotriva ei si relatiei pe care o are - lucru care probabil o face sa-si doreasca si mai mult sa le dovedeasca tuturor ca se inseala - si de aici incepe o serie de compromisuri care nu duc la nimic bun.
eu am o relatie foarte ok de peste 3 ani, parintii mei is de-acord, stiu ca fac sex, sex oral si mama chiar ma ia peste picior (intr-un mod prietenos) cu toate astea. ne place sa glumim, chestie care ma ajuta si pe mine.
de cele mai multe ori parintii incearca sa te ajute, subscriu la cele zise de maryahs. (asta depinde daca nu-s denaturati sau ignoranti).  eu inca de la inceputul relatiei am zis ca nu o sa ma compromit pe mine in diverse situatii iar restul sa vina de la sine...si dupa teoria asta totul merge foarte bine inainte. constienta sunt ca relatia mea se poate sfarsi si maine, pentru ca nu am nicio putere de a-mi controla viitorul dar prefer sa nu ma gandesc.
oare sunt incoerenta rau? lol

VIATA, s. O saramura spirituala care pastreaza trupul sa nu putrezeasca. Traim cu teama zilnica a pierderii ei, totusi cand e pierduta, nu i se simte lipsa.

#1003 2008-08-27 15:11:44

maryahs
Insomniac member

ne infiezi pe toate, ella_nicegirl? rotfl rotfl avem club, avem mamica...ce ne mai trebe fetelor?

cred ca niste iubiti mumosi si dragostosi puss

#1004 2008-08-27 15:14:10

Raluk_
Hero member

catheryne a scris:

mai mai da repede mai scrieti  :f?rbannad: nu pot sa tin pasu'
ella, in cea mai mare parte sunt de-acord cu tine. nu prea cred ca ii fata care sa nu simta ca toata lumea e impotriva ei si relatiei pe care o are - lucru care probabil o face sa-si doreasca si mai mult sa le dovedeasca tuturor ca se inseala - si de aici incepe o serie de compromisuri care nu duc la nimic bun.
eu am o relatie foarte ok de peste 3 ani, parintii mei is de-acord, stiu ca fac sex, sex oral si mama chiar ma ia peste picior (intr-un mod prietenos) cu toate astea. ne place sa glumim, chestie care ma ajuta si pe mine.
de cele mai multe ori parintii incearca sa te ajute, subscriu la cele zise de maryahs. (asta depinde daca nu-s denaturati sau ignoranti).  eu inca de la inceputul relatiei am zis ca nu o sa ma compromit pe mine in diverse situatii iar restul sa vina de la sine...si dupa teoria asta totul merge foarte bine inainte. constienta sunt ca relatia mea se poate sfarsi si maine, pentru ca nu am nicio putere de a-mi controla viitorul dar prefer sa nu ma gandesc.
oare sunt incoerenta rau? lol

incoerenta,ink nu...da nici mult nu mai ai rotfl joke rotfl pusspuss
maryash ne mai trebe un tatic rotfl
mamik si taticul sunt la comun,dar iubitul,ramane de vazut rotfl eu am deja si nu`mi fac griji de el deocamdata k e super ok  patfierbinte hjarta

Ultima oara a fost editat de Raluk_ (2008-08-27 15:15:16)

#1005 2008-08-27 15:14:28

Chick
Sr. member

fetelor eu am iesit!va pup!

#1006 2008-08-27 15:15:22

YoHanna
Insomniac member

maryahs a scris:

ne infiezi pe toate, ella_nicegirl? rotfl rotfl avem club, avem mamica...ce ne mai trebe fetelor?

cred ca niste iubiti mumosi si dragostosi puss

eu am iubit mumos si dragastos manca-l-as big_smile rotfl

#1007 2008-08-27 15:15:29

maryahs
Insomniac member

tatic...pai cu taticii oricum nu vb f mult...si sunt cam putini baieti pe forum care ar putea sa se ofere...deci ramanem cam ?orfane? rotfl rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.