homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Clubul Sex Addicted-51

#951 2008-08-27 14:12:18

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

Re: Clubul Sex Addicted

Nu,Chick.M-am casatorit cand aveam 19 ani si am div la 28.Acum am 35.
Honeyica,cati ani ai?Prietenul tau cati ani are?Ptr ca vreau sa-ti pov ceva,daca esti de acord.

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#952 2008-08-27 14:13:40

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

multi inainte ella smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#953 2008-08-27 14:16:04

honeyica
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-04

ella_nicegirl a scris:

Nu,Chick.M-am casatorit cand aveam 19 ani si am div la 28.Acum am 35.
Honeyica,cati ani ai?Prietenul tau cati ani are?Ptr ca vreau sa-ti pov ceva,daca esti de acord.

bineinteles, ella. Eu numai ce am facut 22 si el are 24 jumatate.

time is precious.....

#954 2008-08-27 14:19:28

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

Scuza-ma te rog ella,nu intelesesem.Multi inainte!

#955 2008-08-27 14:19:42

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

neatza honeyica puss

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

Publicitate

loading...

#956 2008-08-27 14:19:46

catheryne
Full member
Inregistrat: 2008-08-27

si mie vreau sa mi povestesti big_smile

VIATA, s. O saramura spirituala care pastreaza trupul sa nu putrezeasca. Traim cu teama zilnica a pierderii ei, totusi cand e pierduta, nu i se simte lipsa.

#957 2008-08-27 14:20:02

YoHanna
Insomniac member

Multi inainte si tie Honeyica mea tongue

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#958 2008-08-27 14:21:04

honeyica
Sr. member

neatza, maryahs puss
Si tie yohannica mea tongue

time is precious.....

#959 2008-08-27 14:23:17

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

chiar ieri si azi vb de sex oral...legat de vecinii batrani din fata casei mele ca cica mosul ii face babei oral si sa omora mama ca nu e bine si ca ii e sila de asa ceva...in gandul meu"daca ai stii mama ce am facut eu ai tacea din gura" dar de fapt m-ar omori daca ar stii ca nu mai sunt virgina....
azi am avut doua reprize cu ea de cearta...una de dimineata si una bineinteles cand a venit tata si stateam la masa si iosi etala ea gandurile si talentele...ca nu ma iubeste si ca ma inseala si ca din cauza lui stau si ma cert cu ei si ca din cauza lui nu mai plec cu ei la plimbari...au fost acum una-doua saptamani la Buzau si eram si nervoasa ca unele fete se duc la mare si la munte cu iubitii si eu inca merg cu parintii si nu aveam de gand sa merg precum un catel dupa ei.."ca da, din cauza lui nu mergi, ca nu te lasa el si te cearta, ca si aseara de-aia te-ai certat cu noi ca ai mers la Pitesti si el nu te-a lasat" am fost la Pitesti aseara ca sa o iau pe sora-mea...nici nu am vb cu el de pe la ora 14 si nici nu stiam ca seara o sa plec la Pitesti....
ca din cauza lui sunt asa schimbata....da...pai i-a venit regina acasa(sora-mea) si s-au aliat amandoua impotriva mea....

catheryne welcome rock angel

Ultima oara a fost editat de Katalyna2311 (2008-08-27 14:25:30)

#960 2008-08-27 14:28:20

honeyica
Sr. member

mai esti ella?

time is precious.....

#961 2008-08-27 14:29:13

wild_wind
Platinum member

Multumesc.De fapt,m-am gandit sa va pov la toate.Fara nici un apropo.Eram,,mica,,la acea varsta si credeam ca dragostea este totul pe lumea asta.Asa gandim mai toate si de multe ori,ne suparam cand parintii ne spun cate ceva despre relatiile noastre.Cum ne suparam si daca o prietena vede ceva si ne spune.Gandim ca toti ne vor raul,ca nu tin cu noi,ca ne vor despartiti,ca nu ne inteleg iubirea.Fetelor,parintii mei erau ,,observatori,,dupa margine.Nefiind implicati in relatie,neiubind ca mine,vedeau ce se intampla,mai bine ca mine,care eram orbita de iubire.Iubeam cu toata fiinta mea si cand mama imi spunea ca nu ne potrivim,ca nu am nici un viitor cu el,ca a vazut asa si pe dincolo...spuneam ca nu tine cu mine,ca nu vrea sa fiu fericita.Imi spunea ca este f gelos,ca ma urmareste,ca ma trage in jos(am renuntat sa dau la facultate,ca sa nu il pierd).Eu nu si nu.Atunci au spus ca ma lasa in pace,sa ma dau singura cu capul de pragul de sus.Si m-am dat fetelor.Usor,usor,am vazut ca e nu gelos,ci f gelos,ca nu aveam voie sa intarzii acasa,sa fiu frumoasa,etc,etc,cam tot ce mi-au zis ai mei.Vreau sa va zic,ca de obicei,cei care sunt pe dinafara relatiei,de multe ori vad ce se intampla.Nu am vazut,nu am crezut,ptr ca iubeam. Daca vreti sa intelegeti ceva,e ok.Acum si eu am un pubertos si incerc mereu sa-i dau sfaturi,dar...de multe ori ,,il incurajez,,sa faca ceva ptr ca stiu ca va gresi si va invata ceva.A avut ceva minore experiente cu fetele(experiente de pustani)din care ...a venit la mine si mi-a spus...mami,ai avut dreptate,dar e bine ca m-ai lasat pe mine sa vad singur,dar tu m-ai avertizat!  Sper sa nu supar pe nimeni...eu nu am avut curajul sa vad sau sa zic nu,atunci cand trebuia,doar de frica sa nu-mi pierd,,dragostea,,

#962 2008-08-27 14:33:25

honeyica
Sr. member

mersi ella ptr experienta imparatasita..si sa stii k ai si tu dreptate...fiecare dintre noi kiar dk ne criticam acum parintii si nu i intelegem in anumite kestii....stim in adancul sufletului nostru ca au si ei dreptate...chiar de multe ori ...din pacate...dar na, fiecare vrea sa vada pe pielea lui.

time is precious.....

#963 2008-08-27 14:34:02

Chick
Sr. member

Mie tata mi-a spus,cand l-a cunoscut pe fostul,ca nu are el dreptul sa-mi zica cu cine sa umblu si cu cine nu,dar ca se vede ca e mitocan.Dupa 3 ani,am realizat si eu asta...a avut dreptate...
  Din fericire,eu ii dau mereu lui mama dreptate,am ajuns sa ne intelegem perfect...nu stiu cum s-a ajuns aici ca ne certam rauuuu cand eram mai mica,dar acum,e prietena mea ce mai buna.

Ultima oara a fost editat de Chick (2008-08-27 14:35:53)

#964 2008-08-27 14:35:04

YoHanna
Insomniac member

ai dreptate ella dar nu in totalitate smile de multe ori parerea celor din jur iti face rau. si eu am avut parte de o perioada nasoala in relatie...el a avut niste pb...si a fost cam deprimat o perioada ...si s-a schimbat si relatia noastra putin...din cauza aia...insa cei din jur nu vedeau exact ce se int...si ziceau k isi bate joc de mine ...k dak nu vrea sa iasa din casa e pt k nu vrea sa ma vada si alea alea...cand el de fapt vroia niste momente cu el...sa-si limpezeasca gandurile.

si eu am ascultat de cei din jur...si am regretat apoi... noroc k n-a fost prea tarziu si lucrurile au revenit la normal...ba chiar au ajuns sa fie muuuuult mai frumoase decat erau o data.

asa ca trebuie sa analizezi bine situatia inainte sa te lasi influentat de cineva din exterior...pt k cel din exterior nu stie adancurile relatiei.

#965 2008-08-27 14:36:59

maryahs
Insomniac member

e bine sa ne dea parintii sfaturi, dar sa nu fie cicalitori, sa ne lase sa ne dam si noi seama cum stau lucrurile si sa ne dam cu capul...
mama mi-a spus ca nu crede ca prietenu meu e potrivit pt mine(pt casatorie), dar ma lasa sa imi duc relatia mai departe si e totul ok, ii place de el...

#966 2008-08-27 14:38:51

Chick
Sr. member

Sa va spun ce am invatat eu.Nu mai povestiti prietenelor voastre ce rautati va fac iubitii vostrii!!Mai bine povestiti numai de bine sau impartasiti lucrurile nasoale doar uneia in care aveti incredere totala.Va spun din experienta,m-am trezit cu prietene care imi spun tot felul de rautati legate de iubitii mei doar ptr ca am fost eu suficient de naiva incat sa ma plang la ele in legatura cu iubitul.

#967 2008-08-27 14:40:50

YoHanna
Insomniac member

Chick a scris:

Sa va spun ce am invatat eu.Nu mai povestiti prietenelor voastre ce rautati va fac iubitii vostrii!!Mai bine povestiti numai de bine sau impartasiti lucrurile nasoale doar uneia in care aveti incredere totala.Va spun din experienta,m-am trezit cu prietene care imi spun tot felul de rautati legate de iubitii mei doar ptr ca am fost eu suficient de naiva incat sa ma plang la ele in legatura cu iubitul.

sunt de-acord cu tine

#968 2008-08-27 14:41:17

wild_wind
Platinum member

De acord cu tine.Eu spun ce mi s-a intamplat mie.Dar de multe ori trebiue sa ne uitam in oglinda si sa vedem ce e bine si ce e rau.Eu am facut f multe compromisuri,de aceea in relatia mea cu austriacul,dupa ce m-am lamurit(dupa doi ani jumate),ca nu iese nimic,am iesit galant...si acum nu suntem decat amici..asta doar daca el vine pe aici si poate ne-o mai punem,ca de sentimente investite...am investit destul si nu s-a meritat.
Ma refer la cei cu adevarat prieteni care vad ce se intampla,nu la,,binevoitori,,.

#969 2008-08-27 14:42:45

maryahs
Insomniac member

mie mama mi-a dat un sfat inca de cand am fost mica: cei mai buni prieteni iti sunt parintii pt ca orice ai face tot copilu lor esti, dar prietenii in fata iti spun ca te inteleg si sunt alaturi de tine si pe la spate rad si vorbesc. sincer ii dau dreptate si vreau sa zic ca am prieteni, dar nu vb orice cu ei...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.