Clubul Sex Addicted-92
- honeyica
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-08-04
Re: Clubul Sex Addicted
nu mai stiu daca are vreun rost...sunt ff dezamagita de tot ce se intampla...parca nu mai e nimic cum a fost...si mereu sunt scoasa vinovata..si ma aleg si cu inima ranita...uff simt ca ma copleste supararea
lady in black a scris:stiu cum e honeyca sa te certi din orice....si noi facem prostia asta de multe ori am avut o perioada acum vreo un an si ceva in care ne certam incontinuu, am si crezut ca o sa ne despartim, dar in final am trecut peste asta,am invatat sa lamsam fiecare de la el si sa ne bucuram de ce avem pe mine inca ma mai apuca plansul uneori cand imi aduc aminte cum ne certam si jigneam...spuneam lucruri foarte urate la nervi si alea dor cel mai tare
voi de cat timp sunteti impreuna? de ce va tot certati? nu incercati sa rezolvati cumva?
suntem impreuna de 3 ani si am trecut printr o despartire de 3 sapt...tot ptr ca nu ne intelegeam si ajunsesem sa ne vb urat si sa ne certam non stop, iar akm parca se repeta...daca v as zice dc ne am certat asta seara ati zice k sunt nebuna...ptr ca ne certam din absolut orice nimic...si el spre deosebire de mine...poarta pica si nu scapa asa rpd de ea...si m am saturat sa ma simt asa
Ultima oara a fost editat de honeyica (2008-09-07 23:09:11)
time is precious.....
- Chick
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-08-03
eu sincer nu as lupta ptr o relatie care ma face sa ma simt prost in legatura cu mine.Cand se cearta 2,e vina amandurora,e urat sa ajunga sa arunce vina doar pe tine.Tu trb sa te gandesti daca il iubesti.Daca il iubesti,atunci dragostea merita astfel de sacrificii,daca nu....n-are rost sa lupti.
- honeyica
- Sr. member
Chick a scris:eu sincer nu as lupta ptr o relatie care ma face sa ma simt prost in legatura cu mine.Cand se cearta 2,e vina amandurora,e urat sa ajunga sa arunce vina doar pe tine.Tu trb sa te gandesti daca il iubesti.Daca il iubesti,atunci dragostea merita astfel de sacrificii,daca nu....n-are rost sa lupti.
tocmai chick k l iubesc...si crek de asta am tot ales sa astept...si ptr ca stiu ca si eu gresesc....dar totusi apoi recunosc si imi dau silinta sa repar si ce mi se raspunde? k vai doamne dc nu m am gandit mai inainte sa fac nu stiu ce ?
time is precious.....
- Chick
- Sr. member
daca il iubesti atunci merita orice! si ce ai facut asa grav de iti reproseaza ca nu te-ai gandit?
- lady in black
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-11-28
si eu sunt cu al meu de trei ani si de cateva ori am zis in gandul meu gata, nu merita, am suferit prea mult acum imi dau seama ca a meritat, ne-am maturizat amandoi si acum ne intelegem mai bine ca oricand dar nu tot timpul iese asa
honeyica te cared ca il iubesti si eu zic sa nu dai cu piciorul la 3 ani, dar daca chiar nu se mai poate..oricum sa te gandesti serios inainte de a lua o decizie si gandeste-te si la tine nu numai la el... pt ca in momentul asta sigur meriti mai mult
- angels
- Full member
- De la: fetesti
- Inregistrat: 2008-09-05
e gelos si ii e frica sa nu te duci cu altcineva pt ca voi doi nu prea aveti loc de intors nu-ti va recunoaste asta din orgoliu masculin dar sa sti ca el chiar te iubeste chiar daca acum tu nu il intelegi....o face din teama sa nu te piarda
totul in viata este posibil...trebuie numai sa vrei cu adevarat
- honeyica
- Sr. member
pai angels, dk ma iubeste dc reactioneaza asa knd vede k ma raneste si ca plang si k tot eu apoi incerc sa ne intelegem si sa lasam amandoi de la noi.... nu cred ca e normal sa mi zica asa ceva...kiar a fost dureros si mai ales k e sg baiat din viata mea, dc kiar vroiam sa mi o "traga" altii asa cum s a expr el...crek kt am stat la facult la Buc aveam multe sanse...m am saturat de prostiile astea...si nu doar de asta,ci si d faptu k dupa ce da atatea din el...tot eu sunt aia vinovata
time is precious.....
- lady in black
- Insomniac member
honeyica ai perfecta dreptate si el chiar a fost nesimtit ca a vorbit asa... el a interpretat-o cum ca tie nu-ti place cum faceti voi sex(adica el) si de aceea a reactionat asa, dar asta nu e o scuza...vezi doamne, l-ai ranit in orgoliul lui masculin. barbatii astia...
si te inteleg ca esti "frustrata"..si eu mai am momente din astea cand nu iese cum vreau eu, mai si raman cu ochii in soare si incep sa ma cert cu el din orice
dar aici chiar nu e vina ta...
- honeyica
- Sr. member
lady in black a scris:honeyica ai perfecta dreptate si el chiar a fost nesimtit ca a vorbit asa... el a interpretat-o cum ca tie nu-ti place cum faceti voi sex(adica el) si de aceea a reactionat asa, dar asta nu e o scuza...vezi doamne, l-ai ranit in orgoliul lui masculin. barbatii astia...
si te inteleg ca esti "frustrata"..si eu mai am momente din astea cand nu iese cum vreau eu, mai si raman cu ochii in soare si incep sa ma cert cu el din orice
dar aici chiar nu e vina ta...
asa am simtit si eu...si ok poate nu ar fi trebuit sa zic k nu si da prea mult interesul..asta a fost o acuzatie care poate nu si avea locul...si mi am cerut scuze la sf ptr asta...dar kiar am simtit k el a intrecut limitele... e adev ca ne certam destul de des si din orice prostie...dar kiar sa reactioneze asa? ..sincer nu stiu ce sa mai fac
time is precious.....
- lady in black
- Insomniac member
a exagerat si ar trebui sa-si ceara scuze... ce a zis el e incomparabil mai urat decat ce ai zis tu dupa ce se mai linistesc apele incearca sa discuti cu el si explica-i ca ori schimbati ceva in relatia voastra ori nu se mai poate, dar incearca sa discutati calm
fa-l si pe el sa inteleaga ca ceva nu mai e ok si daca ii spui asta nu cred ca va ramane indiferent mai ales ca sunteti de atata timp impreuna si ati trecut prin multe
tu intre timp ai grija de tine, nu te mai consuma
- honeyica
- Sr. member
lady, tocmai asta e problema...k vede si el ca ceva nu mai e ok...dar mai mereu se gand el k e vina mea...si trece destul de usor peste k cica s a cam obisnuit cu fazele astea?!! sa si ceara scuze? pai stii ce a zis?l"as..k si tu ai zis altele la fel de naspa"...si na, s a aparat iarasi si a aruncat vina. e ca si cum il doare in cot k el oricum nu se streseaza k s a obisnuit...iar eu nu pot..fir-ar sa fie m a facut mama sa functionez numai p baza de iubire..ptr ca am nevoie sa iubesc intens si sa simt acelasi lucru...si knd vad k lucrurile nu merg bine...mi e imposibil sa nu ma consum si sa fiu pasiva si indiferenta...uff...chiar nu se poate sa am si eu parte de liniste si iubire?
time is precious.....
- Chick
- Sr. member
Honeyica scuza-ma ca n-am mai raspuns dar a venit al meu pana la mine sa ma vada putin... Lady in black are dreptate,e mult mai urat ce ti-a spus el.Probabil ca i-ai ranit orgoliul,barbatii sunt foarte sensibili cand vine vorba despre performantele lor sexuale,mereu e vina noastra,ei sunt perfecti de cele mai multe ori.Incearca sa vb cu el si explica-i,cand sunteti mai calmi, exact ce ai vrut sa-i spui.Cu toate ca ma gandesc ca nici lui nu-i convine ca sunteti mereu pe fuga si probabil ca a mai pus si asta paie pe foc,avand in vedere ca nu are ce sa faca.Incearca sa-i explici ce anume ai vrut sa-i zici,scotand totusi in evidenta faptul ca stii ca nu are ce sa faca in sensul asta dar deh... Nu mai fii suparata:kiss:
- honeyica
- Sr. member
Chick a scris:Honeyica scuza-ma ca n-am mai raspuns dar a venit al meu pana la mine sa ma vada putin... Lady in black are dreptate,e mult mai urat ce ti-a spus el.Probabil ca i-ai ranit orgoliul,barbatii sunt foarte sensibili cand vine vorba despre performantele lor sexuale,mereu e vina noastra,ei sunt perfecti de cele mai multe ori.Incearca sa vb cu el si explica-i,cand sunteti mai calmi, exact ce ai vrut sa-i spui.Cu toate ca ma gandesc ca nici lui nu-i convine ca sunteti mereu pe fuga si probabil ca a mai pus si asta paie pe foc,avand in vedere ca nu are ce sa faca.Incearca sa-i explici ce anume ai vrut sa-i zici,scotand totusi in evidenta faptul ca stii ca nu are ce sa faca in sensul asta dar deh... Nu mai fii suparata:kiss:
chick, dar ne am si calmat mai tarziu si i am explicat...si cica a inteles...dar totusi scuze nu si a cerut...k vezi domne si eu am zis altele (tin sa mentionez k nu i am zis kiar ceva asa de grav), pai si asta ce? iar arunca vina asupra mea? ma lupt cu mine sa mai rezist...dar oare se mai merita? stiu ca sunt 3 ani...stiu ca l iubesc f mult si inseamna mult ptr mine si kiar dk m a suparat de multe ori, ori de kte ori si a cerut scuze l am iertat ptr ca mi am dorit mereu si ink imi doresc sa fim bine si fericiti......dar eu knd il "deranjez" el nu iarta si tina pica p mine...asa k mai e de ajuns sa iubesc? k eu nu mai stiu
time is precious.....
- lady in black
- Insomniac member
cand ceva nu merge bine intr-o relatie e vina amandorura intr-o oarecare masura si el ar trebui sa stie asta si sa nu mai dea vina numai pe tine dar deh...incearca sa le explici lor ceva...doar numai ei au dreptate
in cazul asta nu poti numai sa-l ignori..in cateva zile va constientiza ce pierde e pacat sa va distrugeti asa pt ca el e incapatanat si orgolios..tu ti-ai cerut scuze..el ce mai asteapta?
sincer, nu te merita... incerca totusi sa nu mai fi suparata, stiu ca e greu
- honeyica
- Sr. member
da, lady...mi s a mai zis k nu ma merita ptr ca prea ma face sa sufar... dar eu ma incapatanez sa cred ca mai e acolo baiatul ala dragut...si scump de kre m am indragostit...si k poate si lui i e la fel de naspa in multe momente..dar nu stiu cum sa ajungem unu la celalalt k vad k oricat am vb...degeaba...ptr k are si tendinta de a da rautati din el...k apropo knd am inceput sa plang l am intrebat dk i place sa ma vada suparata si k plang mai mereu si stiti ce a zis?."...pai tu plangi din orice...si dk esti suparata si eu sunt, am fost si in trecut..si mi a trecut...asa ti trece si tie"...da, e adev k am cam ajuns sa plang din orice dar asta ptr k de la atatea certuri nu mai ma tin nervii...ma lasa...
time is precious.....
- catheryne
- Full member
- Inregistrat: 2008-08-27
VIATA, s. O saramura spirituala care pastreaza trupul sa nu putrezeasca. Traim cu teama zilnica a pierderii ei, totusi cand e pierduta, nu i se simte lipsa.
- Chick
- Sr. member
honeyica...nu putem sa ne punem exact in postura ta...n-avem cum sa-ti dam un sfat exact...lasa-l/nu-l lasa.Eu pot sa-ti zic din proprie experienta,l-am lasat pe primul pe iubit,mi-a fost greu la inceput dar acum...parca nici nu mai simt ca am fost vreodata iubiti si au trecut abia 3 ani...peste orice se poate trece,asta in caz ca te gandesti serios la o despartire.Incearca totusi sa te calmezi,papa ceva bun si bagate-n pat,stiu cum e,dar trece...
- catheryne
- Full member
- Inregistrat: 2008-08-27
ps - poate cateodata merge faza cu ignoratul ptr cateva zile, dar cand se reimpaca nu vor mai aduce in discutie ceea ce i-a facut sa se certe, se calmeaza in cateva zile si cand se intalnesc tac amandoi si se fac ca ploua. dar ce te faci cand situatia se repeta? eu zic ca i mai bine sa lamuresti tot din prima, fara pauze sau alte chestii
VIATA, s. O saramura spirituala care pastreaza trupul sa nu putrezeasca. Traim cu teama zilnica a pierderii ei, totusi cand e pierduta, nu i se simte lipsa.
- Chick
- Sr. member
Fetelor eu ma bag la nani ca daca mai stau mult treaza mananc tot ce am prin casa:)) in plus,maine dimineata am un interviu ptr un job,sa vedem ce iese!va pup mult!si nu mai fii suparata honeyica,curaj,fruntea sus!somnic usooor!a,da...si un inceput de sapt usor!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|