homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Clubul Sex Addicted-93

#1749 2008-09-08 00:45:33

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: Clubul Sex Addicted

catheryne a scris:

* nu stiu daca e 100% valabil ptr. toti barbatii, dar din ce am observat eu se prind cam greu de aluzii sau chestii subtile lol la ei pana nu le spui exact ce si cum nu prea inteleg

ai perfecta dreptate applause

honeyica, normal ca undeva mai este si baiatul acela dragutz, dar nu poti sa-l astepti o vesnicie...spune-i si lui asta, vorbiti si incercati sa lamuriti cat de cat, sa vedeti ce vrea fiecare..nu puteti continua asa la infinit

tu du-te fa o baie calda cu spuma, asculta muzica si incerca sa dormi..maine vei privi totul altfel
daca am invatat ceva de la iubi e ca dupa o cearta fiecare are nevoie de putin timp singur..intre timp fiecare lasa de la el si se rezolva lucrurile mai usor smile

#1750 2008-09-08 00:46:37

honeyica
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-04

Chick a scris:

honeyica...nu putem sa ne punem exact in postura ta...n-avem cum sa-ti dam un sfat exact...lasa-l/nu-l lasa.Eu pot sa-ti zic din proprie experienta,l-am lasat pe primul pe iubit,mi-a fost greu la inceput dar acum...parca nici nu mai simt ca am fost vreodata iubiti si au trecut abia 3 ani...peste orice se poate trece,asta in caz ca te gandesti serios la o despartire.Incearca totusi sa te calmezi,papa ceva bun si bagate-n pat,stiu cum e,dar trece...

chick...asta e ideea...k  maine nu trece...nu va fi mai bine...se zice k dupa aia e mai bine...k trec nervii..dar la el raman resentimente si knd ma gandesc k maine o sa mi vb p un ton de ala de gheata...ma enerveaza!!! si presimt k iar incepe o per in kre ne luam de orice...

si caty..noi mereu vb si vb...si cica clarificam ...dar ce? k mereu se ajunge de unde am plecat!!...i am zis ce ma deranjeaza...dar mereu se vine cu contraargumentul..."aa, dar si tu ai facut asa si p dincolo" si se ajunge unde? la vreo intelegere?
nici eu nu cred in pauze...da, cred k atunci knd e vb de o cearta ff naspa poate e nevoie de 2-3 zile mai lejere..ca sa se calmeze spiritele..
sunt f ofticata p situatia asta...uff dc nu putem sa ne iubim si atat?? grater

ms ptr tot chick, somn usor si bafta maine la interviu, sa te aleaga  pusspuss:

Ultima oara a fost editat de honeyica (2008-09-08 00:48:15)

time is precious.....

#1751 2008-09-08 00:49:36

catheryne
Full member
Inregistrat: 2008-08-27

Chick succes puss

VIATA, s. O saramura spirituala care pastreaza trupul sa nu putrezeasca. Traim cu teama zilnica a pierderii ei, totusi cand e pierduta, nu i se simte lipsa.

#1752 2008-09-08 00:54:22

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

bafta Chick puss

sunteti intr-un cerc vicios honeyica si trebuie cumva sa-i puneti capat
lasa ca toate se rezolva in final..mama mea zice intotdeauna ca in orice rau este un bine..sper sa fie asa

#1753 2008-09-08 01:02:35

catheryne
Full member

honeyica, cum o zis si chick mai sus - noi nu putem sa iti spunem sigur ce sa faci. tu esti singura care sti cum te simti si daca mai are rost sa continui relatia asta. noi oricum aici ramanem orice decizie ai lua...
daca tu crezi ca nu se mai merita, te simti prost iar el iti scoate ochii si dupa nush cat timp - spune gata (repet, daca tu crezi ca asa ii cel mai bine). de cate ori nu gresesc oamenii incercand sa faca o chestie buna?
nu stiu...noi daca ne certam si dupa lamurim, cadem comun de-acord sa nu ne scoatem ochii ulterior (ptr ca ii ceva ce amandoi detestam) si nici sa nu mai repetam chestiile neplacute...dar asta difera de la persoana la persoana, de la cuplu la cuplu.
si da, cand ii o cearta mai grava, e buna o pauza de 2 3 zile in care sa te linistesti si sa analizezi totul la rece, ca daca continui, stii cum e, ca la nervi zici chestii care in mod normal nu-si au rostul si mai mult rau fac.

* lady in black - citeam pe softpedia daca nu ma insel, acum aprox 2 ani, o tanti frustrata din cale-afara ca barbatu-su n-o atinge unde vrea ea cand fac sex; si din acest motiv ea nu mai vrea sa continue relatia cu un barbat care nu-i intelege nevoile lol)intrebata 1001 chestii, lumea afla cu stupoare ca ea nici macar o data nu i-a zis clar ce vrea...ba ca i-o impins o data capu' in jos ca sa-i faca sex oral si el nu s-o prins, ba ca s-o pus  nu stiu cum lol mie mi s-a parut asa de absurda situatia...barbatii au alta gandire si decat sa-ti pierzi timpu' cu subtilitati mai bine ii zici din prima ce vrei

Ultima oara a fost editat de catheryne (2008-09-08 01:02:48)

VIATA, s. O saramura spirituala care pastreaza trupul sa nu putrezeasca. Traim cu teama zilnica a pierderii ei, totusi cand e pierduta, nu i se simte lipsa.

Publicitate

loading...

#1754 2008-09-08 01:02:47

honeyica
Sr. member

lady in black a scris:

bafta Chick puss

lasa ca toate se rezolva in final..mama mea zice intotdeauna ca in orice rau este un bine..sper sa fie asa

da, lady...dar nu mai stiu ce e in capul meu....sunt asa confuza...asta e, scuze k v am tot stresat cu probl asta...si ms ptr sfaturi puss

time is precious.....

#1755 2008-09-08 01:04:25

catheryne
Full member

honeyica a scris:

lady in black a scris:

bafta Chick puss

da, lady...dar nu mai stiu ce e in capul meu....sunt asa confuza...asta e, scuze k v am tot stresat cu probl asta...si ms ptr sfaturi puss

cine zice ca ne-ai stresat? teiubesc kram

#1756 2008-09-08 01:08:11

honeyica
Sr. member

catheryne a scris:

honeyica a scris:

lady in black a scris:

bafta Chick puss

cine zice ca ne-ai stresat? teiubesc kram

pai nu o mai scoateti la cap cu mine...k eu va tot bazai cu atatea cate am in kp...si mi e sa nu va stresez big_smile
dar sunteti ff dragute cu mine, va multumesc   pusspusspusspusspusspuss

Ultima oara a fost editat de honeyica (2008-09-08 01:08:37)

time is precious.....

#1757 2008-09-08 01:23:23

catheryne
Full member

ies si eu ca mi-e somn si maine am multa treaba.
noapte bunaaaaaaaaaaa de tot puss

#1758 2008-09-08 01:26:35

honeyica
Sr. member

noapte buna, caty
si eu ies...o sa incerc sa dorm k ma doare capul. va pup pusspusspuss

time is precious.....

#1759 2008-09-08 11:03:55

Joy'n'Happiness
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

honeyica a scris:

Chick a scris:

eu sincer nu as lupta ptr o relatie care ma face sa ma simt prost in legatura cu mine.Cand se cearta 2,e vina amandurora,e urat sa ajunga sa arunce vina doar pe tine.Tu trb sa te gandesti daca il iubesti.Daca il iubesti,atunci dragostea merita astfel de sacrificii,daca nu....n-are rost sa lupti.

tocmai chick k l iubesc...si crek de asta am tot ales sa astept...si ptr ca stiu ca si eu gresesc....dar totusi apoi recunosc si imi dau silinta sa repar si ce mi se raspunde? k vai doamne dc nu m am gandit mai inainte sa fac nu stiu ce ?

o relatie ar trebui sa te faca fericita, nu sa-ti aduca lacrimi si suferinta...in orice relatie mai exista certuri, insa cand acestea se repeta la interval d timp scurt si cresc in intensitate cred ca ar trebui luate masuri drastice: sa ai o discutie cu el, cu cartile pe fata si sai spui tot ce te deranjeaza , sa-i aduci argumente...am trecut si eu printr-o relatie din asta furtunoasa si nici nush acu cat d tare regret k nu m-am despartit mai devreme , sufeream ca proasta , ma strofocam degeaba, nu se merita,pt k baieti sunt destui si cu siguranta ai sa intalnesti un baiat care sa t faca fericita...degeaba cu el o zi e bine ,dar sapte rele..
G Garcia Marquez spunea: "nu merită să pl?ngi pentru nimeni, iar cel care merită nu te va face să pl?ngi"...poate ca ar trebui sa pui piciorul in prag si sa ai o discutie serioasa cu el....

Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages
When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.

#1760 2008-09-08 11:34:03

The Dark Knight
New member
Inregistrat: 2008-09-08

Hmm Mirc? smile sau de 3 ori femeie ?big_smile

Imi caut fericirea intr-un pahar cu gin tonic gol de sentimente si idei

#1761 2008-09-08 11:49:53

angels
Full member
De la: fetesti
Inregistrat: 2008-09-05

honeiyca cum te simti azi? ai luat vre-o decizie?
sper ca esti mai bn
te rog nu-i mai da satisfactie...fi mai indiferenta...si lasa-l si pe el sa te caute si sa realizeze ca greseste fata de tine...

totul in viata este posibil...trebuie numai sa vrei cu adevarat

#1762 2008-09-08 13:05:58

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

...am atata treaba la munca si totusi simt ca mor de plictiseala...

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#1763 2008-09-08 13:19:22

angels
Full member
De la: fetesti
Inregistrat: 2008-09-05

alexa unde lucrezi?

totul in viata este posibil...trebuie numai sa vrei cu adevarat

#1764 2008-09-08 16:15:58

_alexa_
Hero member

intr-o firma de distributie IT... multa munca, mult stress etc.,

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#1765 2008-09-08 16:18:15

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

buna fetele!!!!!!!!!!!!!
honeyica sad lasati si voi unul de la altul si o sa fie bine

#1766 2008-09-08 16:57:17

_alexa_
Hero member

vaii o ora si 3 minute si plec acasa

#1767 2008-09-08 18:30:01

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

i'm back smile
v-a fost dor de mine? rodnar rodnar

v-am citit asa printre picaturi k mi-e lene ... dar : nu am obs sa fac vre-una prea mult sex rotfl rotfl rotfl in plus am obs k v-ati cam cerata q iubi vostri.. bad girls bad punish

in rest ... mi-e somn big_smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.