homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Clubul Sex Addicted-94

#1768 2008-09-08 19:07:31

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

Re: Clubul Sex Addicted

Multumesc ptr urari fetelor!A fost ok,sa vedem ce iese acum,cica ma suna pana la sfarsitul saptamanii.
Am venit cu o nou intrebare ptr voi!ce faceti/nu faceti in fatza iubitiilor vostrii.Chestii intime...gen pipi...si altele:D

#1769 2008-09-08 19:52:27

honeyica
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-04

angels a scris:

honeiyca cum te simti azi? ai luat vre-o decizie?
sper ca esti mai bn
te rog nu-i mai da satisfactie...fi mai indiferenta...si lasa-l si pe el sa te caute si sa realizeze ca greseste fata de tine...

sunt mai ok, angels....azi am vb destul de putin si distant...mi a zis la multi ani si in rest n am prea vb, si trebuia sa ne vdm asta seara, dar eu am fost plecata la Buc de la 9 azi dim si akm am ajuns...si s ar parea ca vine ploaia...asa k am lasat o p maine...si crek e mai bine...desi..nu se stie ce va fi si maine...o sa incerc sa fiu mai indiferenta sad

time is precious.....

#1770 2008-09-08 19:56:30

Chick
Sr. member

quick quiz:D vine iubitul meu la mine si am spus ca facem caditza...dar eu sunt pe stop...daca ma bag in cada nu mai curge,nu?

#1771 2008-09-08 20:01:51

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

ba curge big_smile cel putin mie din cand in cand cand fac baitza curge big_smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#1772 2008-09-08 20:09:01

Chick
Sr. member

aoleo,deci daca ne bagam in cada amandoi,s-ar putea sa am surprize?brrrrrr....nu stiu ce sa fac,mie de ex nu-mi curge deloc cand ma bag in apa,la piscina de ex...dar....
mai spuneti-mi pareri va rooooooggg!repede,pana nu apare:D

Publicitate

loading...

#1773 2008-09-08 20:22:04

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

mie nu mi curge in  apa big_smile
dar ai grija cand iesi...

pipi n am facut niciodata in fata lui, da ii zic, ma duc sa fac pipi, etc... in schimb mi am schimbat absorbanutul cu el in kmera, era semi-intuneric rodnar
altele nu mi mai vin acum in kp la cat de suparata sunt pe el grater

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#1774 2008-09-08 20:24:51

honeyica
Sr. member

nici mie in apa nu mi curge...dar depinde a cata zi e.
pai tu ce ai mai patit, carmen? e ceva in aer?

time is precious.....

#1775 2008-09-08 20:26:22

Chick
Sr. member

Atunci ma bag cu el in cada,fie ce o fii.
Nici eu nu fac pipi cu el ...ii spun ca ma duc si atat...o data a stat el in baie cu mine sa fac pipi si nu voia sa plece...eu faceam raaaaaau pe mine asa ca...asta a fost,am facut pipi,dar de atunci...no-no!Alte intimitati?mie inca mi-e rusine sa ma arat daca am pasa-ul neepilat de 2 sapt...ce sa mai zic de par prin alte locuri,acolo am grija sa fiu mereu facuta.Bine,e si relatia noua,avem 3 luni abia.Imi aduc aminte ca cu fostul stateam si neepilata si faceam si pipi si facea si parturi el:))) Dar parca am ajuns la concluzia ca nu e bine sa avem astfel de intimitati,tine relatia mai...tanara.
Eu imi astept iubitelul,ma bag in caditza cu el,sa vedem ce iese.Asa ca nu stiu cat de prezenta o sa mai fiu!Va pup(preventiv)

#1776 2008-09-08 20:46:33

Himmel
Insomniac member

mie mi s-a intamplat sa curga in prima zi.. si cat am fst la mare de ex si am avt ob-uri si am stat o gramada in apa in prima zi... si era patat ob u big_smile apoi din ce in ce mai ptn big_smile

intimitati.. hmm.. am facut pipi k faceam p mn si el facea dus si yo nu ma mai puteam tine .. prea multa sampanie dom'ne tongue .. da cand is p stop nu il las sa ma ating mai deloc ce sa mai zc cat mai jos ..is irascibila big_smile daca m-as epila nu l-as lasa sa stea q mn.. da qm o fac la cosmetica nu are qm big_smile stau yo q el lol
altceva nu-mi aduc aminte aq big_smile

#1777 2008-09-08 20:50:32

Chick
Sr. member

Hmmm...asta intarzie...in mod normal face 40 de min pana la min.L-am sunat dupa...45 si cica era abia la jumatatea drumului ca vezi domne,e f aglomerat.Nu cred asa ceva si chiar ma supara,e imposibil,stiu si eu drumul ca-l fac zilnic...
Am pus apa in cada care acum se raceste....grater
Si da,e ceva in aer,o sa ne certam toate cu iubitii nostri....oooofffff.....

#1778 2008-09-08 20:53:23

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

si eu m-am ciondanit cu el pe mess in seara aceasta tongue
chick nu curge

#1779 2008-09-08 21:01:04

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Chick a scris:

Hmmm...asta intarzie...in mod normal face 40 de min pana la min.L-am sunat dupa...45 si cica era abia la jumatatea drumului ca vezi domne,e f aglomerat.Nu cred asa ceva si chiar ma supara,e imposibil,stiu si eu drumul ca-l fac zilnic...
Am pus apa in cada care acum se raceste....grater
Si da,e ceva in aer,o sa ne certam toate cu iubitii nostri....oooofffff.....

nu va certati..nu merita. poate a intervenit ceva si n-a putut sa ajunga la timp
profita de baitza, pune un pic de spuma... enjoy big_smile

in legatura cu cealalta intrebare - n-as face pipi cu el de fata sau chestii de genu asta..nici nu m-as epila cu al langa mine si n-as sta imbracata in hainele cu care stau acuma de ex: un tricou spalacit si larg in care nu arat nicicum si o pijama de 100 de ani lol
acuma sa nu ma intelegeti gresit ca sunt tot timpul aranjata cand stau cu el, dar totusi nici chiar asa
si nici eu n-as vrea sa-l vad pe el cum face pipi...sa-i vad "obiectul" mic si lasat lol ce rea sunt

#1780 2008-09-08 21:05:25

Himmel
Insomniac member

bueyy nu cobi k docamdata ma inteleg super q iubi hjartahjarta  smsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsm
big_smile
yo zc k o sa fie o partida romantic la u chick k altfel nu prea ai qm decat ff slow.... in cada... tongue

#1781 2008-09-08 21:06:17

honeyica
Sr. member

lasati o mai moale...toate smile
e de ajuns k sunt eu "necajita" sad
voi mai bine bucurati va de iubiteii vostri smile
iar tu chick fii bucuroasa k o sa faceti baita impreuna big_smile e mult mai imp decat sa te iei de el.

time is precious.....

#1782 2008-09-08 21:09:12

carmen_21
Insomniac member

grater
doamne cat ma enerveaza...
eu urasc cel mai tare sa mi se promita ceva si dup-aia sa fiu lasata balta...
de vreo 3zile numai asa face... el e intotdeauna ocupat, lucreaza, are treaba, etc. io? n am nimic de facut, sau cel putin nimic kre sa ma opreasca sa ies de cate ori zice el...
sambata mi a zis k iesim pe zi, m a sunat sa mi spuna k ramane sa munceasca, bla bla... seara, am iesit mai tarziu, ne am certat, ne am impacat.... ramasese k ne intalnim duminica dupa-amiaza la 3
knd ii dau mesaj sa l intreb dak mai iesim imi zice k nu poate, k i s a rupt nu-stiu-ce la masina, si k trebuie urgent sa o repare.m am suparat, ne am certat rau...  ma asteptam sa mi dea mesaj sa si ceara scuze... NIMIC...
la 11 noaptea mi a dat sms k a ajuns aksa, si a reparat masina,  s a certat cu unii....
pana la urma azi am iesit, n am stat prea mult k ii era rau, trebuia sa iesim mai tarziu, iar n a mai dat niciun semn...
l am sunat eu si mi a cerut iertare, bla bla...
acum 20d min, m a sunat... i am zis tot ce aveam p suflet, ma rog... ne am certat.... mi a promis k se skimba...bla bla...
a ramas k vorbim maine

stiu sigur k nu ma inseala, stiu sigur k ma iubeste... dar m am saturat sa fiu tratata ca un copil "ia o bomboana. ha-ha... nu ti o mai dau "
lui nu i se pare chiar asa tragic ... mie mi se pare si nu cred k exagerez... voi ce parere aveti ? big_smile

#1783 2008-09-08 21:09:38

Sonia_Simona
Insomniac member

honeyica voi? tot certati? offffffff.....de ce nu il suni si il inviti la un dus? big_smile

carmen as fi vrut sa pot spune sa nu va mai certati, dar trebuie sa ii dai o lectie. nici mie nu imi place cand al meu nu imi da sms cand vreau eu si decare vreau eu visslar

Ultima oara a fost editat de Katalyna2311 (2008-09-08 21:15:24)

#1784 2008-09-08 21:27:53

honeyica
Sr. member

carmen_21 a scris:

grater
doamne cat ma enerveaza...
eu urasc cel mai tare sa mi se promita ceva si dup-aia sa fiu lasata balta...
de vreo 3zile numai asa face... el e intotdeauna ocupat, lucreaza, are treaba, etc. io? n am nimic de facut, sau cel putin nimic kre sa ma opreasca sa ies de cate ori zice el...
sambata mi a zis k iesim pe zi, m a sunat sa mi spuna k ramane sa munceasca, bla bla... seara, am iesit mai tarziu, ne am certat, ne am impacat.... ramasese k ne intalnim duminica dupa-amiaza la 3
knd ii dau mesaj sa l intreb dak mai iesim imi zice k nu poate, k i s a rupt nu-stiu-ce la masina, si k trebuie urgent sa o repare.m am suparat, ne am certat rau...  ma asteptam sa mi dea mesaj sa si ceara scuze... NIMIC...
la 11 noaptea mi a dat sms k a ajuns aksa, si a reparat masina,  s a certat cu unii....
pana la urma azi am iesit, n am stat prea mult k ii era rau, trebuia sa iesim mai tarziu, iar n a mai dat niciun semn...
l am sunat eu si mi a cerut iertare, bla bla...
acum 20d min, m a sunat... i am zis tot ce aveam p suflet, ma rog... ne am certat.... mi a promis k se skimba...bla bla...
a ramas k vorbim maine

stiu sigur k nu ma inseala, stiu sigur k ma iubeste... dar m am saturat sa fiu tratata ca un copil "ia o bomboana. ha-ha... nu ti o mai dau "
lui nu i se pare chiar asa tragic ... mie mi se pare si nu cred k exagerez... voi ce parere aveti ? big_smile

aceeasi parere are si al meu....orice m ar deranja p mine...nu e domne nimic tragic!!!
poftim,katalyna? sa l invit eu la dus? dupa cum mi a vb aseara???!!!

time is precious.....

#1785 2008-09-08 21:40:20

Sonia_Simona
Insomniac member

honeyica daca nu face nici unulk dintre voi pasul de impacare nu se va ajunge decat la despartire. sms ceva ti-a dat pe ziua de azi?

#1786 2008-09-08 21:41:28

carmen_21
Insomniac member

da... niciodata nu ma ia in serios...acuma, k m am suparat cica sunt rasfatata yikes k asa m a invatat el si a facut mereu numai cum am zis eu...
lasa k ii arat eu lui saptamana viitoare, k incep scoala box
sa vada si el cum e sa fiu plekta, sa nu i dau niciun semn
app... acum , knd am vorbit ultima oara la telef mi a reprosat k "nu poate sa bea si el o bere cu baietii k eu ma supar"...normal k ma supar dak asta se intampla in timpul in care trebuie sa ne intalnim noi doi box
ahh... c nervi am

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.