|
Nu esti logat.
Sex oral,sex normal,sex anal#1 2006-09-19 12:28:59
sex oral,sex normal,sex analsunteti d acord cu toate 3 sau din anumite motive evitati sa practicati unul dintre ele...sper k nu sunt prea indiscreta, dar am observat k aici s poate vb orice... Offline #2 2006-09-19 12:31:13
Re: sex oral,sex normal,sex analeu nu as face sex anal. mi se pare mie mai aiurea asa. in rest sexul oral si normal il practic si e ok. #3 2006-09-19 12:35:47
Re: sex oral,sex normal,sex analdar u ce parere ai despre tipurile astea 3 de sex? #4 2006-09-19 12:35:51
Re: sex oral,sex normal,sex analIn mod evident, practicile sexuale sunt o chestiune de optiune personala...asadar, in principiu, mi se par ok toate, pentru mine insa, ca persoana, sexul anal iese din discutie fara drept de apel Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2006-09-19 12:38:52
Re: sex oral,sex normal,sex analaccept sexul normal si oral...am incercat si anal dar mie una imi creeaza o senzatie d discomfort... Offline Publicitateloading...
#6 2006-09-19 12:39:05
Re: sex oral,sex normal,sex analCred ca sexul normal si cel oral sunt ok...adica la mine nu prea mai merge unul fara celalalt Offline #7 2006-09-19 12:42:25
Re: sex oral,sex normal,sex analcand prietenul meu imi face sex oral, cateodata imi pune degetul si in zona anusului dar fara sa il introduca decat la suprafatza mai mult si am niste orgasme diferite cand face chestia asta. #8 2006-09-19 12:43:36
Re: sex oral,sex normal,sex analOpinia psiho-sexologilor e ca, daca partenerul accepta sa fie penetrat anal(cu degetul de exemplu) merita sa te gindesti sa incerci astfel de practici impreuna cu el...daca nu accepta, atunci nu exista nici un motiv sa accepti tu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2006-09-19 12:59:58
Re: sex oral,sex normal,sex analsex normal si oral, si intr-adevar nu prea mai merg unu fara celalat. dar anal nici nu ma gandesc http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #10 2006-09-19 13:24:55
Re: sex oral,sex normal,sex analyap yap yap...asa e deadrose...am vazut un film cu o tipa distrusa...nici nu s mai tinea in picioare si tot urla k ii place...scarboasa chestie... Offline #11 2006-09-19 13:32:48
Re: sex oral,sex normal,sex analeu nici n-am incercat sexul anal. probabil, daca ar veni el cu ideea, m-as gandi serios la asta. dar la cum il cunosc nu-s sanse.. Nobody home Offline #12 2006-09-19 18:16:41
Re: sex oral,sex normal,sex analsexul normal si sexul oral mi se pare ca se completeaza reciproc foarte bine.cat despre sex anal sunt total impotriva,numai ideea si ma trec fiori. Be happy for this moment cause this moment is your life...take care! Offline #13 2006-09-19 18:23:07
Re: sex oral,sex normal,sex analPE MINE CHIAR NU MA ATRAGE SEXUL ORAL...SI CEL ANAL IN NICI UN CAZ.SI ORICUM,CEE SE VEDE IN FILME E UNEORI DEPARTE DE REALITATE. Offline #14 2006-09-19 18:31:32
Re: sex oral,sex normal,sex analnici pe mine acum vreo 2 ani nu ma atragea deloc sexul oral...dar mi-am schimbat parerea, si eram cu acelasi baiat cu care sunt si acum. nu ti s-a facut niciodata sex oral? #15 2006-09-19 19:16:07
Re: sex oral,sex normal,sex analofftopic: mika, te rog nu mai scrie cu CAPS LOOK este deranjant cand citesti Offline #16 2006-09-19 19:24:04
Re: sex oral,sex normal,sex analda stiu...scuze,scriam ceva la calculator si a ramas asa Offline #18 2006-09-19 19:43:38
Re: sex oral,sex normal,sex analmai si eu am incercat sex anal si mi se pare o prostie dar bine nu ma penetrat total ci doar asa un pic am inceput sa tip ca ma doare si am avut senzatia ca fac pe mine stiti voi ce in rest sexul oral mi se pare ok si e super placut cand faci si cand ti se face in fiecare zii sa ai curajul sa fii tu! Offline #19 2006-09-19 20:59:44
Re: sex oral,sex normal,sex analEu una sunt de acord doar cu sexul normal si oral.Amandoi suntem impotriva celui anal...Nu am "practicat" foarte mult sexul oral .. si e ok din punctul meu de vedere.... dar anal .. niciodata ptr ca pe langa placerea pe care e posibil sa o simti pot aparea diverse alte chestii nasoale.. gen fisuri .. nici nu vreau sa ma gandesc "Daca n-ai iubi, in alb si negru ai trai fara un strop de culoare" - VH 2 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|