homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Supranatural..discutii libere :P-22

#400 2008-08-27 20:49:56

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

Re: Supranatural..discutii libere :P

Cine stie d c ai senzatia aia  hmm

We Have To Be Strong !!!

#401 2008-08-27 21:51:04

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Final destination 2 - proCinema ora 22 big_smile

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#402 2008-08-27 23:00:56

life
Hero member

Chiar ma gandeam de cateva ori: oare eu cum voi muri? big_smile sunt aproape sigura ca nu o sa prind batranetile dar nush d c hmm
Nu cred ca o sa se intample ca in visul in care era sa mor strivita de o macara lol

Ultima oara a fost editat de life (2008-08-27 23:02:05)

We Have To Be Strong !!!

#403 2008-08-28 00:34:34

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

ti-ar placea sa stii cum o sa mori....eventual si cand? dar fara sa poti face nimic pt asta?
eu...asa si asa...pe de o parte daca as sti...poate m-as gandi numai la asta...mai ales cand se apropie ziua...ar fi o senzatie groaznica...nu vreau nici sa ma gandesc. Pe de alta parte ai ocazia sa inchei socotelele...sa le zici la toti ce ai de zis...sa faci tot ce aveai de facut, adica nah...intr-un fel iti inchei toate socotelele. Probabil as sari si parasuta, as face lucruri care altfel nu as avea curaj. As cheltui toti banii (asta daca nu as avea familie...nah...nu-i las fara nici un leu)...dar mi-as indeplini toate visele...vizitez Disneyland, Egiptul, Austria...si multe si multe alte locuri...
Era un episod din zona crepusculara sau la limita imposibilului...ceva de genul... intr-o seara se uita un tip la luna si vede ca strlucea prea tare. intreaba pe prietenul lui, care era astrolog, si asta ii zice ca probabil ca sorele a explodat, iar partea cealalata a lumii (unde trebuia sa fie zi) nu mai exista...iar atunci cand va veni dimineata la ei vor muri si ei. Si se duce asta, jefuieste un magazin de bijuterii, fura un inel de logodna, o trezeste pe prietena lui, o cere de nevasta, cauta pe cineva sa-i casatoreasca in noaptea aia...

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#404 2008-08-28 00:37:51

sweet girl
Full member
Inregistrat: 2008-08-09

andreea86 era un film cu chestile care le-ai zis tu......adik o femeie a aflat ca mai are de trait o luna si in acel timp a vizitat si a facut tot ce i era frik

Publicitate

loading...

#405 2008-08-28 00:41:37

life
Hero member

Andreea86 a scris:

ti-ar placea sa stii cum o sa mori....eventual si cand? dar fara sa poti face nimic pt asta?
eu...asa si asa...pe de o parte daca as sti...poate m-as gandi numai la asta...mai ales cand se apropie ziua...ar fi o senzatie groaznica...nu vreau nici sa ma gandesc. Pe de alta parte ai ocazia sa inchei socotelele...sa le zici la toti ce ai de zis...sa faci tot ce aveai de facut, adica nah...intr-un fel iti inchei toate socotelele. Probabil as sari si parasuta, as face lucruri care altfel nu as avea curaj. As cheltui toti banii (asta daca nu as avea familie...nah...nu-i las fara nici un leu)...dar mi-as indeplini toate visele...vizitez Disneyland, Egiptul, Austria...si multe si multe alte locuri...
Era un episod din zona crepusculara sau la limita imposibilului...ceva de genul... intr-o seara se uita un tip la luna si vede ca strlucea prea tare. intreaba pe prietenul lui, care era astrolog, si asta ii zice ca probabil ca sorele a explodat, iar partea cealalata a lumii (unde trebuia sa fie zi) nu mai exista...iar atunci cand va veni dimineata la ei vor muri si ei. Si se duce asta, jefuieste un magazin de bijuterii, fura un inel de logodna, o trezeste pe prietena lui, o cere de nevasta, cauta pe cineva sa-i casatoreasca in noaptea aia...

As fi curioasa asa sa stiu cu am sa mor dar nu as vrea sa stiu ziua,ora si etc pt ca m'as gandi numai la asta si nu stiu daca am mai reusi sa'mi traiesc viata,nu as apuca sa ma bucur de nimic pt ca o sa ma gandesc doar la momentul ala..Na,daca as afla ca mor la 90 de ani in patul meu cred ca nu as fi asa suparata lol

We Have To Be Strong !!!

#406 2008-08-28 00:42:04

Andreea86
Hero member

da? cum se numeste filmul?
probabil asa as face si eu...bine, asta presupunand ca nu ar fi vreo boala care nah...te tintuieste la pat si nu te lasa sa sari cu parasuta de ex, dar altfel...toate chestiile periculoase care tot zic toti ca sunt misto ca simti adrenalina...pe toate le-am incerca (sar cu parasuta, bungee-jumping) ca deh...ce am de pierdut? smile uuu...si as manca si tot dar tot ce am pofta (nah...nu e necesar sa mori 90-60-90 rotfl eventual poate nu-i nimic timp sa se depuna grasimea rotfl ). dar nu stiu...tot ar fi aiurea. nu cred ca as mai dormi deloc...sa nu pierd nici o secunda...

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#407 2008-08-28 00:42:49

sweet girl
Full member
Inregistrat: 2008-08-09

nu imi amintesc dar o sa caut

#408 2008-08-28 00:45:15

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#409 2008-08-28 00:45:45

life
Hero member

Andreea86 a scris:

probabil asa as face si eu...bine, asta presupunand ca nu ar fi vreo boala care nah...te tintuieste la pat si nu te lasa sa sari cu parasuta de ex, dar altfel...toate chestiile periculoase care tot zic toti ca sunt misto ca simti adrenalina...pe toate le-am incerca (sar cu parasuta, bungee-jumping) ca deh...ce am de pierdut? smile uuu...si as manca si tot dar tot ce am pofta (nah...nu e necesar sa mori 90-60-90 rotfl eventual poate nu-i nimic timp sa se depuna grasimea rotfl ). dar nu stiu...tot ar fi aiurea. nu cred ca as mai dormi deloc...sa nu pierd nici o secunda...

rotfl Eu as sari si acum cu parasuta big_smile

We Have To Be Strong !!!

#410 2008-08-28 00:46:38

Andreea86
Hero member

life a scris:

Na,daca as afla ca mor la 90 de ani in patul meu cred ca nu as fi asa suparata lol

daaa...ar fi culmea la 20-30 de ani sa stai sa boceati "vai....nu mai am mult de trait...tocmai am aflat ca peste 60-70 de ani mor" rotfl aia ar trebui sa fie veste buna, ca deh...in lumea de azi, cand cel la moda e cancerul, putin reusesc sa ajunga la 80-90 de ani. dar chiar si asa...cand o sa ai 89 de ani...o sa fie nasol..stii ca se apropie clipa...ultimul revelion, ultima zi de nastere....nu mai zic in ultima saptamana cum te-ai simti. si asa cred ca e grue pentru batrani...se gandesc la moarte ca nah...nu stii niciodata...dar tot ai speranta ca va mai fi un maine. dar cand stii sigur ca nu va mai fi? pff...aiurea.

hjarta Eu si puiu hjarta

#411 2008-08-28 00:47:53

life
Hero member

"You will live to be 79 years, 9 months and 18 days old!" E bun..mai am de trait lol

We Have To Be Strong !!!

#412 2008-08-28 00:48:00

Andreea86
Hero member

life a scris:

Andreea86 a scris:

mie mi-e frica...daca nu se deschide parasuta? neutral

hjarta Eu si puiu hjarta

#413 2008-08-28 00:49:28

Andreea86
Hero member

Based on our calculations you will die on:

Monday, 21st January 2069

You will live to be 82 years, 5 months and 29 days old!

rotfl

hjarta Eu si puiu hjarta

#414 2008-08-28 00:53:54

life
Hero member

Andreea86 a scris:

Based on our calculations you will die on:

Monday, 21st January 2069

You will live to be 82 years, 5 months and 29 days old!

rotfl

Vai..traiesti mai mult ca mine retas rotfl

We Have To Be Strong !!!

#415 2008-08-28 00:55:14

Andreea86
Hero member

Your Armageddon's day is Jan 5 2073 rotfl

Monday, November 16, 2082
   Seconds left to live...
2,342,067,242

sa se puna de acord... rotfl

hjarta Eu si puiu hjarta

#416 2008-08-28 00:56:04

Andreea86
Hero member

asta cu 2082 e culmea... cum sa traiesc 96 de ani? pfff...cam mult... rotfl

hjarta Eu si puiu hjarta

#417 2008-08-28 00:57:31

life
Hero member

Andreea86 a scris:

life a scris:

Na,daca as afla ca mor la 90 de ani in patul meu cred ca nu as fi asa suparata lol

daaa...ar fi culmea la 20-30 de ani sa stai sa boceati "vai....nu mai am mult de trait...tocmai am aflat ca peste 60-70 de ani mor" rotfl aia ar trebui sa fie veste buna, ca deh...in lumea de azi, cand cel la moda e cancerul, putin reusesc sa ajunga la 80-90 de ani. dar chiar si asa...cand o sa ai 89 de ani...o sa fie nasol..stii ca se apropie clipa...ultimul revelion, ultima zi de nastere....nu mai zic in ultima saptamana cum te-ai simti. si asa cred ca e grue pentru batrani...se gandesc la moarte ca nah...nu stii niciodata...dar tot ai speranta ca va mai fi un maine. dar cand stii sigur ca nu va mai fi? pff...aiurea.

Se zice ca cei care traiesc pana pe la 80 de ani au avut un sistem imunitar f bun..Eu il am varza deci nu ma astept la o viata prea lunga.

We Have To Be Strong !!!

#418 2008-08-28 00:58:32

life
Hero member

Andreea86 a scris:

life a scris:

Andreea86 a scris:

mie mi-e frica...daca nu se deschide parasuta? neutral

Ei nu se deschide..pana daca stau sa ma gandesc mereu ca daca aia,daca pe dincolo nu mai fac nimic niciodata:D..eu iubesc sporturile extreme hjarta

We Have To Be Strong !!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.