homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Supranatural..discutii libere :P-20

#362 2008-08-27 15:44:32

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Re: Supranatural..discutii libere :P

maryahs a scris:

se gaseste si pe net acest film, sa il descarc? si eu m-am uitat la cateva episoae si imi placea mult

Pe torrents este. Sau poti incerca pe DC++.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#363 2008-08-27 15:54:32

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

Ma gandeam acum la oamenii aia care iti pot spune daca esti bolnav,cu ce parti ale corpului ai probleme doar trecand cu mana prin zonele respective,iti vad aura sau ceva de genu..Oare chiar or fi adevarat? am auzit multe cazuri de genu.
Am vazut la Maruta o eminiune unde a fost invitata Carmen Harra o femeie care prevede intr'un fel viitorul..a prevazut f multe lucruri care s'au petrecut prin lume..Ea nu mai sta in Romania e de mult timp plecata afara si e o femeie extra fericita..singura atrage asupra ei fericirea.A intrebat'o Maruta de Elodia,ce crede..ea nu stie treaba cu Elodia..el a explicat asa pe scurt si ea a zis ca e moarta si e ascunsa undeva pe la o padure parca wink)..Si la finalul emisiunii i a zis lu' Maruta sa o invite si pea ea la nunta(nu ii spusese nimeni ca se insoara),a ramas cu gura cascata el lol
Am si o carte scrisa de ea: karma de fiecare zi se numeste..e interesanta.

Ultima oara a fost editat de life (2008-08-27 15:55:28)

We Have To Be Strong !!!

#364 2008-08-27 16:03:32

iony
Sr. member
De la: stres
Inregistrat: 2007-09-11

daaa...si tot ea a prezis k castiga rusia la fotbal si nu a fost asa tongue

#365 2008-08-27 16:09:27

life
Hero member

iony a scris:

daaa...si tot ea a prezis k castiga rusia la fotbal si nu a fost asa tongue

Asta nu am vazut rotfl
Stiu ca a zis ceva de 11 septembrie parca..si lucruri de genu.

We Have To Be Strong !!!

#366 2008-08-27 16:14:32

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

am vazut ca ati scris si despre vise... 
am visat cu mult timp in urma ca eram criminal in serie, simteam efectiv cu bagam cutitul in om si il rasuceam neutral  imi amintesc ca una din victime si-a gasit sfarsitul pe inserate intr-o piscina goala si adanca, de un albastru deschis neutral  simteam o senzatie ciudata de cald ori de cate ori infigeam cutitul neutral   parea ciudata e ca m-am trezit atat de satisfacuta si fericita in ziua aia incat m-am speriat neutral 
si visul meu de ieri dupa-masa fu unul ciudat neutral
in fine, deloc supranatural ce zic eu lol   numai ca e ciudat ca desi am visat asta cu ani buni in urma imi amintesc perfect fiecare detaliu si placerea cu care killuiam neutral   cine stie la ce film ma uitasem cu o seara inainte
uite, asta mi s-a parut aiurea lol 

There ain't no sunshine now that he's gone

Publicitate

loading...

#367 2008-08-27 16:18:58

life
Hero member

SonneAle a scris:

am vazut ca ati scris si despre vise... 
am visat cu mult timp in urma ca eram criminal in serie, simteam efectiv cu bagam cutitul in om si il rasuceam neutral  imi amintesc ca una din victime si-a gasit sfarsitul pe inserate intr-o piscina goala si adanca, de un albastru deschis neutral  simteam o senzatie ciudata de cald ori de cate ori infigeam cutitul neutral   parea ciudata e ca m-am trezit atat de satisfacuta si fericita in ziua aia incat m-am speriat neutral 
si visul meu de ieri dupa-masa fu unul ciudat neutral
in fine, deloc supranatural ce zic eu lol   numai ca e ciudat ca desi am visat asta cu ani buni in urma imi amintesc perfect fiecare detaliu si placerea cu care killuiam neutral   cine stie la ce film ma uitasem cu o seara inainte
uite, asta mi s-a parut aiurea lol  http://www.youtube.com/watch?v=XnH9OJP6FTk

Moama ce vise big_smile Poate ai fost intr'o viata anterioara criminal lol..Visul de ieri cum a fost?
Sigur nu o sa iau pe nimeni nicioadata in masina rotfl

Ultima oara a fost editat de life (2008-08-27 16:19:23)

We Have To Be Strong !!!

#368 2008-08-27 16:23:36

SonneAle
Addicted member

ieri, se facea ca eram undeva pe munte, la inaltime si vedeam imprejurimile de o frumusete rar intalnita si iar era pe inserate.  deodata, sub mine parca se faca o prapastie si se intindea dunarea neutral   voiam neaparat sa ma scald, sa inot (eu aia care are fobie de apa adanca neutral ), asa ca plonjez intr-o apa calduta, dupa care ma vedeam stand in nisip pe mal holbandu-ma la un nene in varsta imbracat ca bunicul meu si care ii semana lui (buni meu s-a dus in aprilie sad ) si am inceput sa plang si i-am sarit de gat sa-l imbratisez si m-am trezit cu ochii bulbucati si gata sa bocesc sad that was sad, i miss my grandpa sad
by the way, il visez des... mereu inofensiv. intr-un alt vis recent se facea ca ii injectam mereu ceva care sa mi-l invie o data pe luna si sa se comporte in acel timp ca o persoana vie neutral  desi eram constienta ca nu era, ma multumeam si sa il am mecanic pt catva timp, sa il vad ca papa cu mine la masa neutral

Ultima oara a fost editat de SonneAle (2008-08-27 16:25:59)

#369 2008-08-27 16:30:24

life
Hero member

Inseamna ca iti este f dor de el de il visezi mai mereu.

We Have To Be Strong !!!

#370 2008-08-27 16:31:44

SonneAle
Addicted member

life a scris:

imi este sad

#371 2008-08-27 16:34:31

life
Hero member

Probabil de asta il visezi iar la faza ca ii injectai ceva ca revina la viata inseamna ca vrei sa'l mai vezi in viata sad

We Have To Be Strong !!!

#372 2008-08-27 16:39:14

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

SonneAle a scris:

life a scris:

imi este sad

imi pare rau kram
bunica mai traieste?

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#373 2008-08-27 16:40:31

life
Hero member

carmen_21 a scris:

SonneAle a scris:

life a scris:

imi este sad

imi pare rau kram
bunica mai traieste?

A spus ca nu mai traieste sad

We Have To Be Strong !!!

#374 2008-08-27 16:41:37

life
Hero member

Gata..capul sus fetele,nu mai fiti suparate big_smile ..Aveti o idee ceva de ce am scris mai sus? stiti oameni de genu pe la noi? as fi interesata sa ma intanesc cu cineva de genu,sun curioasa ce mi ar zice ca am.

We Have To Be Strong !!!

#375 2008-08-27 16:44:00

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

io n as vrea sa mi zica unu' asa ce am...
cand eram mai mica plangeam pe la mami sa ma duca la vrajitoare sau la cineva cu puteri supranaturale k sa mi indrepte dintii k nu vroiam sa mai port aparat dentar tongue

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#376 2008-08-27 16:45:53

Sidoni@
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-09

Katalyna2311 a scris:

Sidoni@ cumva ai spus ca nu mai dormi pe spate sau a fost altcineva? daca tu ai fost cea care a spus nu vrei sa ne spui de ce nu mai dormi pe spate?

Nu am spus eu asta.

#377 2008-08-27 16:47:21

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Sidoni@ a scris:

Katalyna2311 a scris:

Sidoni@ cumva ai spus ca nu mai dormi pe spate sau a fost altcineva? daca tu ai fost cea care a spus nu vrei sa ne spui de ce nu mai dormi pe spate?

Nu am spus eu asta.

mkissu a zis

mkissu a scris:

Eu una am avut parte de mai multe intamplari ciudate,inca de cand aveam 4-5 ani si chiar numai mi-as dori sa mi se intample,ceva exista..dar chiar incerc sa nu cred.Oricum e infricosator,eu una am o oroare sa mai dorm pe spate de cand mi s a intamplat o faza..si clar..Dumnezeu exista,in alte chestii incerc sa nu cred!

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#378 2008-08-27 16:51:29

SonneAle
Addicted member

life a scris:

carmen_21 a scris:

SonneAle a scris:

imi este sad

imi pare rau kram
bunica mai traieste?

fereasca sfantul!!! bunica mea traiesteeeeeeeeee!!!!! doamne hjarta i luv her more than anything neutral

#379 2008-08-27 16:53:12

life
Hero member

carmen_21 a scris:

io n as vrea sa mi zica unu' asa ce am...
cand eram mai mica plangeam pe la mami sa ma duca la vrajitoare sau la cineva cu puteri supranaturale k sa mi indrepte dintii k nu vroiam sa mai port aparat dentar tongue

Poate ma atentioneaza de ceva care nici un doctor nu vede si astfel pot rezolva la timp:P Eh,dar nu ajung eu pe la cineva de genu..poate cand o sa fiu mai mare si pe picioarele mele si sa fac ce vreau eu cu banii big_smile

We Have To Be Strong !!!

#380 2008-08-27 16:53:39

life
Hero member

SonneAle a scris:

life a scris:

carmen_21 a scris:

imi pare rau kram
bunica mai traieste?

fereasca sfantul!!! bunica mea traiesteeeeeeeeee!!!!! doamne hjarta i luv her more than anything neutral

A..sry..am citit bunicul..Scuze puss

We Have To Be Strong !!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.