Supranatural..discutii libere :P-19
- Andreea86
- Hero member
- De la: Focsani
- Inregistrat: 2006-10-20
Re: Supranatural..discutii libere :P
life a scris:E un serial pe Protv luni,marti si miercuri la ora 6 cu o tipa care vede mortii care nu au trecut dincolo pt ca mai au ceva de facut pe pamant si ea ii ajuta cu problemele lor.E dragut serialul
da...e dragut filmul...si eu ma uit. si da...m-as speria si chair daca e fantoma cuiva drag. uite...de exemplu eu am uibit-o mult pe bunica mea...mi-e dor de ea de mor...dar sincer nu as vrea sa-i vad fantoma. prefer sa o visez...sa-mi mai zica in vis ca e bine, fericita...si atata...ma mai linsiteste asta. de multe ori visez ca nu e moarta...si vine acasa...si noi o intrebam unde a stat pana acum...dar...e frumos in vis...in realitate nu as mai fi atat de linistita. chair daca nu-mi vrea raul...m-as speria. plus ca daca ea reuseste sa ajunga la mine, insemana ca si altii pot...iar altii s-ar putea sa nu fie atat de buni si bine-voitori. si apropo de asta...nu as sta in case vechi, sau sa port bijuterii super vechi. auzisem pe undeva ca bijuteriile, casele, pastreaza energia persoanelor....adica de explu daca cumperi un inel vechi...care l-a purtat cine stie cine..persoana respectiva (adica sufletul ei) s-ar putea sa vina cu tine peste tot din cauza inelului. acum daca e un suflet bun, poate nu-ti face nimic...dar daca se supara ca-i porti inelul, sau stai in casa ei... sau vazusem tot la true horror...persoane cu sufletul altora in ele. si erau inregistrari e la para-psihologi care faceau sedinte de hipnoza (inregistrari audio autentice)...si o tipa a inceput in hipnoza sa vorbeasca cu alta voce...si cica era matusa tipei...care a murit inainte sa se nasca ea...si o "apara" de barbati. pentru ca sotul acestei matusi o batuse pe ea cat traise....acum ea isi "proteja" nepoata si nu o lasa sa aiba nici o relatie cu vreun barbat. in fine...a fost scarry cum vorbea aia cu alta voce... apoi cica mai avea in ea si fuletul altei fetite... mi s-a facut piele de gaina cand dupa ce a convins-o pe matusa sa plece si s-o lase pe asta sa-si traiasca viata linsitia...a incebat daca mai e cineva acolo...si a zis "da"... cica pana la ruma avea aia vreo 7 sflete in ea...sau ecva de genul....dar nu a dat toata inregistrarea, doar cu matusa. si cand a plecat matusa in "lumina" cia il vedea pe fiu-su (pe care il viatza l-a iubit mult si a murit) si ii facea asta cu mana...si-i zicea sa vina cu el. a fost misto tare episodul...as mai vrea sa-l revad ca l-am avzut aucm vreo 2 ani. au zis mai multe, dar asta cu matusa mi-a ramas intiparita in minte.
If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu
- Andreea86
- Hero member
- life
- Hero member
- Inregistrat: 2008-05-23
Andreea86 a scris:life a scris:E un serial pe Protv luni,marti si miercuri la ora 6 cu o tipa care vede mortii care nu au trecut dincolo pt ca mai au ceva de facut pe pamant si ea ii ajuta cu problemele lor.E dragut serialul
da...e dragut filmul...si eu ma uit. si da...m-as speria si chair daca e fantoma cuiva drag. uite...de exemplu eu am uibit-o mult pe bunica mea...mi-e dor de ea de mor...dar sincer nu as vrea sa-i vad fantoma. prefer sa o visez...sa-mi mai zica in vis ca e bine, fericita...si atata...ma mai linsiteste asta. de multe ori visez ca nu e moarta...si vine acasa...si noi o intrebam unde a stat pana acum...dar...e frumos in vis...in realitate nu as mai fi atat de linistita. chair daca nu-mi vrea raul...m-as speria. plus ca daca ea reuseste sa ajunga la mine, insemana ca si altii pot...iar altii s-ar putea sa nu fie atat de buni si bine-voitori. si apropo de asta...nu as sta in case vechi, sau sa port bijuterii super vechi. auzisem pe undeva ca bijuteriile, casele, pastreaza energia persoanelor....adica de explu daca cumperi un inel vechi...care l-a purtat cine stie cine..persoana respectiva (adica sufletul ei) s-ar putea sa vina cu tine peste tot din cauza inelului. acum daca e un suflet bun, poate nu-ti face nimic...dar daca se supara ca-i porti inelul, sau stai in casa ei... sau vazusem tot la true horror...persoane cu sufletul altora in ele. si erau inregistrari e la para-psihologi care faceau sedinte de hipnoza (inregistrari audio autentice)...si o tipa a inceput in hipnoza sa vorbeasca cu alta voce...si cica era matusa tipei...care a murit inainte sa se nasca ea...si o "apara" de barbati. pentru ca sotul acestei matusi o batuse pe ea cat traise....acum ea isi "proteja" nepoata si nu o lasa sa aiba nici o relatie cu vreun barbat. in fine...a fost scarry cum vorbea aia cu alta voce... apoi cica mai avea in ea si fuletul altei fetite... mi s-a facut piele de gaina cand dupa ce a convins-o pe matusa sa plece si s-o lase pe asta sa-si traiasca viata linsitia...a incebat daca mai e cineva acolo...si a zis "da"... cica pana la ruma avea aia vreo 7 sflete in ea...sau ecva de genul....dar nu a dat toata inregistrarea, doar cu matusa. si cand a plecat matusa in "lumina" cia il vedea pe fiu-su (pe care il viatza l-a iubit mult si a murit) si ii facea asta cu mana...si-i zicea sa vina cu el. a fost misto tare episodul...as mai vrea sa-l revad ca l-am avzut aucm vreo 2 ani. au zis mai multe, dar asta cu matusa mi-a ramas intiparita in minte.
Oau..tare..Mie imi ajunge sufletul meu
We Have To Be Strong !!!
- life
- Hero member
Andreea86 a scris:acum nu mai dau true horror, nu? ca nu am mai prins de mult. acum vreo 2 ani au dat de halloween, noaptea de la 12 vreo 6 episoade...sau mai multe...pana dimineata. acolo am vazut si cu fantome, si zombie si vrajitoare si varcolaci de toate... si e super misto....ca astia chiar investigheaza...si arata. eu la episodul cu fantome m-am speriat tare.
Dar pe ce program era? eu nu stiu daca am vazut
We Have To Be Strong !!!
- Andreea86
- Hero member
- life
- Hero member
Uof..pacat ca nu mai e ..Daca cumva mai e si il vedeti sa'mi spuneti si mie
We Have To Be Strong !!!
- little_bunny
- Hero member
- De la: pamant la cer...te iubesc!
- Inregistrat: 2007-04-13
life a scris:E un serial pe Protv luni,marti si miercuri la ora 6 cu o tipa care vede mortii care nu au trecut dincolo pt ca mai au ceva de facut pe pamant si ea ii ajuta cu problemele lor.E dragut serialul
eu il urmaresc pe AXN miercurea de la 21:00 (2 episoade) ..azi se termina
Ultima oara a fost editat de FeliciaM (2008-08-27 14:07:49)
- life
- Hero member
FeliciaM a scris:life a scris:E un serial pe Protv luni,marti si miercuri la ora 6 cu o tipa care vede mortii care nu au trecut dincolo pt ca mai au ceva de facut pe pamant si ea ii ajuta cu problemele lor.E dragut serialul
eu il urmaresc pe AXN miercurea de la 21:00 (2 episoade) ..azi e ultimul episod parca
Nu cred ca am AXN Dar ce serie e,prima sau a 2-a?
We Have To Be Strong !!!
- life
- Hero member
Ii rog si eu pe cei de la true horror sa ma bage in echipa la ei
We Have To Be Strong !!!
- Andreea86
- Hero member
- dia2010
- Hero member
- Inregistrat: 2006-07-26
life a scris:Nu cred ca am AXN Dar ce serie e,prima sau a 2-a?
AXN: 21:00 Mesaje de dincolo (sua, 2005, s) (15) sezonul II ep. 3 22:00 Mesaje de dincolo (sua, 2005, s) (AP) sezonul II ep. 22
ProTV: 17:45 Mesaje de dincolo (sua, 2005, s) (AP) sezonul II, ep. 18
Toate-s sezonul 2? pff
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore
- life
- Hero member
Dap..adica sunt doar 22 episoade in sezonul 2?..Nu vreau sa se termine
We Have To Be Strong !!!
- life
- Hero member
Romania si cu vampirii ei
We Have To Be Strong !!!
- dia2010
- Hero member
- Inregistrat: 2006-07-26
life a scris:Dap..adica sunt doar 22 episoade in sezonul 2?..Nu vreau sa se termine
Da, sez 1=22 ep, sez=22 ep.....dar anul asta s-a facut sez 3 si s-a inceput si sez 4. Sa speram ca vine si la noi la tv cat mai curand.
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore
- life
- Hero member
Sa speram ca apare cat mai repede dar romanii le dau cand deja sunt expirate
We Have To Be Strong !!!
- maryahs
- Insomniac member
- De la: de sub tampa
- Inregistrat: 2008-01-07
vdaiana a scris:life a scris:Dap..adica sunt doar 22 episoade in sezonul 2?..Nu vreau sa se termine
Da, sez 1=22 ep, sez=22 ep.....dar anul asta s-a facut sez 3 si s-a inceput si sez 4. Sa speram ca vine si la noi la tv cat mai curand.
se gaseste si pe net acest film, sa il descarc? si eu m-am uitat la cateva episoae si imi placea mult
iubesc si sunt iubita
- life
- Hero member
Nu stiu daca se gasetse..nu am cautat..chiar am sa ma uit sa vad.
We Have To Be Strong !!!
- carmen_21
- Insomniac member
- De la: ei
- Inregistrat: 2008-03-19
nu mai zice nimeni nimic paranormal
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|