homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Supranatural..discutii libere :P-21

#381 2008-08-27 16:54:14

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

Re: Supranatural..discutii libere :P

np smile puss

There ain't no sunshine now that he's gone

#382 2008-08-27 16:57:51

SonneAle
Addicted member

apropo de moarte clinica... un amic a avut un accident cu masina din care s-a zis ca nu mai era cale de supravieturie, a stat in coma 2 sapt parca si a fost si in moarte clinica, insa mi-a zis ca e o aberatie faza cu desprinderea spiritului de corp in moarte clinica, cica pur si simplu, cand s-a trezit, s-a trezit ametit ca dupa o noapte lunga de somn, fara sa-si aminteasca prea multe, precum si prea putine legate de accident... nici pomeneala de moartea aia clinica in care vezi diverse chestii supraomenesti, chiar a inceput sa rada si sa faca misto de mine cand l-am intrebat: "tu la varsta ta crezi in prostii de genul?", asa m-a zis tongue

#383 2008-08-27 17:04:20

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

SonneAle a scris:

apropo de moarte clinica... un amic a avut un accident cu masina din care s-a zis ca nu mai era cale de supravieturie, a stat in coma 2 sapt parca si a fost si in moarte clinica, insa mi-a zis ca e o aberatie faza cu desprinderea spiritului de corp in moarte clinica, cica pur si simplu, cand s-a trezit, s-a trezit ametit ca dupa o noapte lunga de somn, fara sa-si aminteasca prea multe, precum si prea putine legate de accident... nici pomeneala de moartea aia clinica in care vezi diverse chestii supraomenesti, chiar a inceput sa rada si sa faca misto de mine cand l-am intrebat: "tu la varsta ta crezi in prostii de genul?", asa m-a zis tongue

Pai nu e neapat sa se fi desprins si sa fi vazut..nu cred ca se intampla la orice persoana care e in moarte clinica tongue
Conteaza ce varsta ai ca sa crezi? cu siguranta ceva se intampla pe undeva ca prea multa lume a patit cate ceva big_smile

We Have To Be Strong !!!

#384 2008-08-27 17:08:55

SonneAle
Addicted member

life a scris:

SonneAle a scris:

Pai nu e neapat sa se fi desprins si sa fi vazut..nu cred ca se intampla la orice persoana care e in moarte clinica tongue
Conteaza ce varsta ai ca sa crezi? cu siguranta ceva se intampla pe undeva ca prea multa lume a patit cate ceva big_smile

noah, eu nu vreau sa cred in asa ceva... refuz neutral  sunt de parere ca raul este in oameni si atat neutral   noah, fiecare cu ale lui lol    o fi ceva ceva, insa din dorinta de a nu trai o astfel de experienta, prefer sa nu cred si sa zic ca totul s-ar petrece in mintea mea bolnava lol  daca ma intrebi, am oroare de oglinzi, oglinzi mari, nu le sufar neutral  si nici icoanele nu-mi plac, imi dau fiori ambele neutral

#385 2008-08-27 17:23:03

life
Hero member

SonneAle a scris:

life a scris:

SonneAle a scris:

noah, eu nu vreau sa cred in asa ceva... refuz neutral  sunt de parere ca raul este in oameni si atat neutral   noah, fiecare cu ale lui lol    o fi ceva ceva, insa din dorinta de a nu trai o astfel de experienta, prefer sa nu cred si sa zic ca totul s-ar petrece in mintea mea bolnava lol  daca ma intrebi, am oroare de oglinzi, oglinzi mari, nu le sufar neutral  si nici icoanele nu-mi plac, imi dau fiori ambele neutral

Si cand e sa te uiti cu ce esti imbracata sau sa te machiezi ce faci?big_smile

We Have To Be Strong !!!

Publicitate

loading...

#386 2008-08-27 17:23:34

life
Hero member

Eu mereu vad cate o umbra ceva intr'o fractiune de secunda pe la oglinzi..dar nu imi e teama sa ma uit tongue

We Have To Be Strong !!!

#387 2008-08-27 17:25:31

SonneAle
Addicted member

life a scris:

SonneAle a scris:

life a scris:

Si cand e sa te uiti cu ce esti imbracata sau sa te machiezi ce faci?big_smile

eh lol  ma uit, am doua micute si la mine in camera... zic doar ca nu mi-ar placea sa am una mare pe perete in camera si sa ma mai si vad in ea pe intuneric neutral  nu stiu de ce, dar no way, nu mi-ar placeaaaa! lol

#388 2008-08-27 17:27:55

life
Hero member

Fiecare cu temerile lui big_smile

We Have To Be Strong !!!

#389 2008-08-27 17:31:09

life
Hero member

Am vazut acum de messengers..recunosc ca m'am cam speriat big_smile

We Have To Be Strong !!!

#390 2008-08-27 17:31:43

SonneAle
Addicted member

yeah tongue

#391 2008-08-27 17:31:50

andrutza
Vizitator

katami a scris:

kdeea a scris:

In orice caz, sa crezi in reincarnare ( zic in general ) anuleaza orice considerente religioase potrivit carora crezi in acelasi timp in viata de dupa moarte, respectiv, Raiul si Iadul; eu cred in acestea din urma.

nu neaparat. poate fi vorba despre reveniri succesive pentru a desavarsi un suflet curat, ca sa ajunga in rai... cu alte cuvinte, ti se dau mai multe sanse... si nu anuleaza chestia cu raiul si iadul.... adica dupa "viata pamanteasca" ajungi in rai/iad, ok? dar cine MASOARA viata pamanteasca? cine iti spune ca are 80 de ani (sau cat traieste un om?) de ce sa nu fie, de fapt, un CUMUL de vieti traite de sufletul respectiv in diferite ipostaze (care nu sunt deloc alandala, ci sufletul este TRIMIS inapoi intr-un anumit context pt a avea sansa de a se curata de probleme nerezolvate in viata anterioara?). eu cam asa cred... in sensul ca Dumnezeu da sufletului conditiile de a se curata de diferite stadii ale pacatului/atasamentului fata de valorile umane.

de exemplu, intr-o viata un om iubeste averea... i se da peste nas in viata respectiva, dar el nu se rupe de atasamentul lui, nu intelege ca iubirea de Dumnezeu e mai presus de bani... asa ca viata viitoare se va naste cersetor/sarac lipit, ca sufletul sa nu mai p[retuiasca banul. buuun... pricepe omuletul asta... dar, in schimb, se leaga de alte valori, ami inalte... sa zicem familia.... e sarac si nu-i pasa de bani, dar tine la familia lui ami presus de Dumnezeu.... la fel, primeste suturi peste suturi... daca nu se curata in viata sta, in urmatoarea va avea parte de lovituri din partea familiei (copiii il vor dezamagi, partenerul il va insela etc). inh urmatoarea viata, nu nami tine nici la bani nici al familie, in schimb tine la onoarea lui de om bun, onest, tine la principii. ii vor fi inselate toate credintele morale pe care isi bazeaza existenta, pt a intelege ca iubirea de Dumnezeu e ami presus de moralitate. si tot asa....

iar daca in "n" reincarnari de astea sufletul se blocheaza undeva (nu poate trece peste un atasament).... probabil pt asta e inventat iadul.... desi Iisus a dat tutror sansa la slavare... deci iadul ar trebui sa fie o chestie vesnic temporara.

revin si eu cu povesti ceva mai incolo

teoria ta au spus-o niste psihologi si preoti intr-o emisiune mai demult....
eu una nu cred in fantome, spirite pe pamant si alte chestii de genul...cred in D-zeu, cred ca este Rai si Iad si mai cred ca exista si altii in afara de noi, oamenii, dar probabil nu vom afla niciodata....

#392 2008-08-27 19:44:53

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

SonneAle a scris:

pai nu cred ca toata lumea ajunge sa se desprinda...sau sa isi aminteasca. poate a uitat (asa cum unele visel ti le amintesti, pe altele nu), sau poate nu a fost in moarte clinica completa (adica nu stiu...mort inca sa i se desprinda sufletul de corp)...poate a tinut cu dintii de viata...cine stie. Nu inseamna daca o persoana nu a patit asa ceva, nu exista...

eu am o problema cu apa...gen mare, piscina, lac...daca ajung cu capul sub apa am o senzatie...ceva gen deja-vu...dar ca si cum m-am innecat intr-o viata anterioara sau in viata asa voi muri innecata (un fel de premonitie)...oricum ceva e. Deci nu pot explica sentimentul...dar e exact ca un deja-vu....cand simti ca ai mai trait asta odata...la fel simt si eu cand sunt cu capul sub apa...si simt un fel de groaza de parca stiu ca mor si ca nu mai am ce face, simt ca ma innec (chiar daca ma pot ridica in picioare sa zicem si apa imi vine pana la gat sau mai jos). nimeni nu ma crede...imi zic ca e frica de apa...dar nu e...nu e doar frica de apa, ca doar m-am dat cu banana in fiecare an, cateodata chair de mai multe ori pe an si nu mi-a fost frica (si acolo nah, te arunca in ditamai apa), deci nu e fobie ceva (ca altfel as ocoli pe cat posibil apa)...e doar sentimentul ala ciudat. Si m-as urca pe un vapor fara probleme...nu mi-e frica... Dar ceva e acolo...ori am murit innecata intr-o viata anterioara, ori o sa mor innecata in viata asta, ori vreo ruda apropiata a murit innecata (dar din cate stiu eu, nu cunosc asemenea eprsoana), dar ceva e...sunt sigura. smile

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#393 2008-08-27 20:01:12

life
Hero member

Hhmm daca ar fi deja-vu probabil ai murit intr'o viata anterioara innecata asa ca nu te gandi ca vei muri acum asa big_smile

Ultima oara a fost editat de life (2008-08-27 20:01:56)

We Have To Be Strong !!!

#394 2008-08-27 20:03:40

Andreea86
Hero member

smile pai nu stiu daca e deja-vu sau premonitie...sau ce o fi. smile sper sa fie deja-vu. big_smile

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#395 2008-08-27 20:04:51

life
Hero member

Si eu sper la fel big_smile

We Have To Be Strong !!!

#396 2008-08-27 20:08:09

life
Hero member

Si eu ma simt putin naspa in apa atunci cand sunt undeva unde apa e f adanca..imi e asa putin tarsa ca ma gandesc ce o fi pe sub picioarele mele si cat de intuneric e in apa..Dar nu imi e frica de apa in general,chiar imi place f mult si sa inot mai ales

We Have To Be Strong !!!

#397 2008-08-27 20:13:40

Andreea86
Hero member

eu am senzatia aia oricat de mica e apa... de exemplu daca sunt in apa pana la brau, vine un val si ma baga pt 1 secunda (cat trece valul si pana ma ridic eu)...in secunda aia eu am sentimentul ala, de parca sunt undeva in largul marii si ma innec...dar nici nu ca as incerca sa ma zbat, sa fac ceva...nu...e mai mult resemnare...ceva in genul nu mai am ce sa fac si ma inec.

hjarta Eu si puiu hjarta

#398 2008-08-27 20:16:49

life
Hero member

Si cand iesi de sub apa de simti asa speriata? inghiti apa vrun' pic?

We Have To Be Strong !!!

#399 2008-08-27 20:22:32

Andreea86
Hero member

nu...senzatia e numai cand sunt cu capul sub apa...daca am capul la suprafata e totul ok, nu sunt speriata, nu mi-e frica de apa...as merge linistita cu vaporul (chiar ma mers o data, am traversat canalul ala care leaga Franta de Marea Britanie)...nu mi-a fost frica deloc...ma uitam pe geam la mare si-mi placea.

hjarta Eu si puiu hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.