|
Nu esti logat.
Supranatural..discutii libere :P-21#381 2008-08-27 16:54:14
Re: Supranatural..discutii libere :Pnp There ain't no sunshine now that he's gone Offline #382 2008-08-27 16:57:51
Re: Supranatural..discutii libere :Papropo de moarte clinica... un amic a avut un accident cu masina din care s-a zis ca nu mai era cale de supravieturie, a stat in coma 2 sapt parca si a fost si in moarte clinica, insa mi-a zis ca e o aberatie faza cu desprinderea spiritului de corp in moarte clinica, cica pur si simplu, cand s-a trezit, s-a trezit ametit ca dupa o noapte lunga de somn, fara sa-si aminteasca prea multe, precum si prea putine legate de accident... nici pomeneala de moartea aia clinica in care vezi diverse chestii supraomenesti, chiar a inceput sa rada si sa faca misto de mine cand l-am intrebat: "tu la varsta ta crezi in prostii de genul?", asa m-a zis There ain't no sunshine now that he's gone Offline #383 2008-08-27 17:04:20
Re: Supranatural..discutii libere :P
Pai nu e neapat sa se fi desprins si sa fi vazut..nu cred ca se intampla la orice persoana care e in moarte clinica We Have To Be Strong !!! Offline #384 2008-08-27 17:08:55
noah, eu nu vreau sa cred in asa ceva... refuz sunt de parere ca raul este in oameni si atat noah, fiecare cu ale lui o fi ceva ceva, insa din dorinta de a nu trai o astfel de experienta, prefer sa nu cred si sa zic ca totul s-ar petrece in mintea mea bolnava daca ma intrebi, am oroare de oglinzi, oglinzi mari, nu le sufar si nici icoanele nu-mi plac, imi dau fiori ambele There ain't no sunshine now that he's gone Offline #385 2008-08-27 17:23:03
Si cand e sa te uiti cu ce esti imbracata sau sa te machiezi ce faci? We Have To Be Strong !!! Offline Publicitateloading...
#386 2008-08-27 17:23:34
Re: Supranatural..discutii libere :PEu mereu vad cate o umbra ceva intr'o fractiune de secunda pe la oglinzi..dar nu imi e teama sa ma uit We Have To Be Strong !!! Offline #387 2008-08-27 17:25:31
eh ma uit, am doua micute si la mine in camera... zic doar ca nu mi-ar placea sa am una mare pe perete in camera si sa ma mai si vad in ea pe intuneric nu stiu de ce, dar no way, nu mi-ar placeaaaa! There ain't no sunshine now that he's gone Offline #388 2008-08-27 17:27:55
Re: Supranatural..discutii libere :PFiecare cu temerile lui We Have To Be Strong !!! Offline #389 2008-08-27 17:31:09
Re: Supranatural..discutii libere :PAm vazut acum de messengers..recunosc ca m'am cam speriat We Have To Be Strong !!! Offline #390 2008-08-27 17:31:43
Re: Supranatural..discutii libere :Pyeah There ain't no sunshine now that he's gone Offline #391 2008-08-27 17:31:50
teoria ta au spus-o niste psihologi si preoti intr-o emisiune mai demult.... #392 2008-08-27 19:44:53
pai nu cred ca toata lumea ajunge sa se desprinda...sau sa isi aminteasca. poate a uitat (asa cum unele visel ti le amintesti, pe altele nu), sau poate nu a fost in moarte clinica completa (adica nu stiu...mort inca sa i se desprinda sufletul de corp)...poate a tinut cu dintii de viata...cine stie. Nu inseamna daca o persoana nu a patit asa ceva, nu exista... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #393 2008-08-27 20:01:12
Re: Supranatural..discutii libere :PHhmm daca ar fi deja-vu probabil ai murit intr'o viata anterioara innecata asa ca nu te gandi ca vei muri acum asa Ultima oara a fost editat de life (2008-08-27 20:01:56) We Have To Be Strong !!! Offline #394 2008-08-27 20:03:40
Re: Supranatural..discutii libere :Ppai nu stiu daca e deja-vu sau premonitie...sau ce o fi. sper sa fie deja-vu. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #395 2008-08-27 20:04:51
Re: Supranatural..discutii libere :PSi eu sper la fel We Have To Be Strong !!! Offline #396 2008-08-27 20:08:09
Re: Supranatural..discutii libere :PSi eu ma simt putin naspa in apa atunci cand sunt undeva unde apa e f adanca..imi e asa putin tarsa ca ma gandesc ce o fi pe sub picioarele mele si cat de intuneric e in apa..Dar nu imi e frica de apa in general,chiar imi place f mult si sa inot mai ales We Have To Be Strong !!! Offline #397 2008-08-27 20:13:40
Re: Supranatural..discutii libere :Peu am senzatia aia oricat de mica e apa... de exemplu daca sunt in apa pana la brau, vine un val si ma baga pt 1 secunda (cat trece valul si pana ma ridic eu)...in secunda aia eu am sentimentul ala, de parca sunt undeva in largul marii si ma innec...dar nici nu ca as incerca sa ma zbat, sa fac ceva...nu...e mai mult resemnare...ceva in genul nu mai am ce sa fac si ma inec. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #398 2008-08-27 20:16:49
Re: Supranatural..discutii libere :PSi cand iesi de sub apa de simti asa speriata? inghiti apa vrun' pic? We Have To Be Strong !!! Offline #399 2008-08-27 20:22:32
Re: Supranatural..discutii libere :Pnu...senzatia e numai cand sunt cu capul sub apa...daca am capul la suprafata e totul ok, nu sunt speriata, nu mi-e frica de apa...as merge linistita cu vaporul (chiar ma mers o data, am traversat canalul ala care leaga Franta de Marea Britanie)...nu mi-a fost frica deloc...ma uitam pe geam la mare si-mi placea. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|