homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Supranatural..discutii libere :P-18

#324 2008-08-27 13:19:33

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Re: Supranatural..discutii libere :P

life a scris:

Sa se intample cuiva ceva asemanator ca intr'un film dinasta cred ca face infract..In filme e tare sa vezi dar in realitate nu ar mai fi asa tare big_smile

cum e? un rezumat mic-mic si pt mine pls signof10

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#325 2008-08-27 13:21:20

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

Cred ca mi ar placea sa mi se intampla totusi ceva mai iesit din comun..chiar daca m'as speria dar sunt f curioasa big_smile.Voua nu v'ar placea?

We Have To Be Strong !!!

#326 2008-08-27 13:22:00

life
Hero member

carmen_21 a scris:

life a scris:

Sa se intample cuiva ceva asemanator ca intr'un film dinasta cred ca face infract..In filme e tare sa vezi dar in realitate nu ar mai fi asa tare big_smile

cum e? un rezumat mic-mic si pt mine pls signof10

Pai intra pe site'ul ala care l'am dat cu filmul.

We Have To Be Strong !!!

#327 2008-08-27 13:22:17

carmen_21
Insomniac member

mie nuuu
mai ales sa fiu singura
brrr

#328 2008-08-27 13:22:36

life
Hero member

We Have To Be Strong !!!

Publicitate

loading...

#329 2008-08-27 13:28:41

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

life a scris:

Cred ca mi ar placea sa mi se intampla totusi ceva mai iesit din comun..chiar daca m'as speria dar sunt f curioasa big_smile.Voua nu v'ar placea?

nuuuuu...nu mai dorm never ever dup-aia. big_smile

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#330 2008-08-27 13:33:59

life
Hero member

Cu riscul sa nu mai dorm tot as vrea,nush,sunt prea curioasa sa aflu ca sunt anumite lucruri care ne inconjoara.

We Have To Be Strong !!!

#331 2008-08-27 13:38:07

Andreea86
Hero member

da...si eu sunt curioasa...dar...sincer nu as vrea. e frumoasa si linistita viata mea nu duc lipsa de fantome sau vraji sau alte chestii. lol mi-e bine asa cum sunt.
deci serios...sa vad vreo fantoma ceva...nu as mai sta singura niciodata...si nah...sunt momente in viata cand mai stai si singura...ce sa fac? plus ca probabil as deveni paranoia...nu as "locui' bine cu niste fantome, oricat de dragute si bine-voitoare ar fi ele. ca ma gandesc ca daca exista fantome bune, or fi si din alea rele, care vor sa faca rau, nu? si ce sa fac? sa-mi fie frica sa merg pe strada, sa ma duc la baie, sa dorm... nu, nu, nu....nu vreau. big_smile
Oricum nu ar fi vreo fantoma dispusa sa stea la discutii cu mine si sa-mi explice ce e dincolo (asta da..as vrea)...mai mult m-ar speria cand o vad...si de aflat oricum nu afli prea multe. mai de graba ma apuc de cantarit morti rotfl sa vad daca lipsesc alea 21 de grame, decat sa vad fantome. big_smile

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#332 2008-08-27 13:38:33

carmen_21
Insomniac member

ms... da' nu ma uit acum k sunt singura rodnar

#333 2008-08-27 13:39:41

carmen_21
Insomniac member

Andreea86 a scris:

da...si eu sunt curioasa...dar...sincer nu as vrea. e frumoasa si linistita viata mea nu duc lipsa de fantome sau vraji sau alte chestii. lol mi-e bine asa cum sunt.
deci serios...sa vad vreo fantoma ceva...nu as mai sta singura niciodata...si nah...sunt momente in viata cand mai stai si singura...ce sa fac? plus ca probabil as deveni paranoia...nu as "locui' bine cu niste fantome, oricat de dragute si bine-voitoare ar fi ele. ca ma gandesc ca daca exista fantome bune, or fi si din alea rele, care vor sa faca rau, nu? si ce sa fac? sa-mi fie frica sa merg pe strada, sa ma duc la baie, sa dorm... nu, nu, nu....nu vreau. big_smile
Oricum nu ar fi vreo fantoma dispusa sa stea la discutii cu mine si sa-mi explice ce e dincolo (asta da..as vrea)...mai mult m-ar speria cand o vad...si de aflat oricum nu afli prea multe. mai de graba ma apuc de cantarit morti rotfl sa vad daca lipsesc alea 21 de grame, decat sa vad fantome. big_smile

rotfl

#334 2008-08-27 13:41:30

Andreea86
Hero member

sau de exemplu faza cu iesitul de corp...moarte clinica (cum zic unii ca au vazut cum au ieist din corp si vedeau tot ce fac medicii...si corpul lor undeva jos...si un sentiment de bine de nu mai voiau sa se intoarca)...asta da...adica m-ar convinge ca e ceva "dincolo" si ca e bine si frumos...dar, nu pot sa zic ca tin neaparat sa fiu in moarte clinica. rotfl
Dar asta sa spunem ca nu m-ar speria...mai de graba m-ar linisti. pe cnad o fantoma m-ar speria tare de tot. sau sa vad nu stiu ce varcolaci sau alte chestii. nuuu...nu merci. big_smile

hjarta Eu si puiu hjarta

#335 2008-08-27 13:42:39

life
Hero member

E un serial pe Protv luni,marti si miercuri la ora 6 cu o tipa care vede mortii care nu au trecut dincolo pt ca mai au ceva de facut pe pamant si ea ii ajuta cu problemele lor.E dragut serialul tongue

We Have To Be Strong !!!

#336 2008-08-27 13:43:39

life
Hero member

Andreea86 a scris:

sau de exemplu faza cu iesitul de corp...moarte clinica (cum zic unii ca au vazut cum au ieist din corp si vedeau tot ce fac medicii...si corpul lor undeva jos...si un sentiment de bine de nu mai voiau sa se intoarca)...asta da...adica m-ar convinge ca e ceva "dincolo" si ca e bine si frumos...dar, nu pot sa zic ca tin neaparat sa fiu in moarte clinica. rotfl
Dar asta sa spunem ca nu m-ar speria...mai de graba m-ar linisti. pe cnad o fantoma m-ar speria tare de tot. sau sa vad nu stiu ce varcolaci sau alte chestii. nuuu...nu merci. big_smile

Si daca vezi fantoma cuiva drag te mai sperii asa tare? te sperii ca e fantoma dar macar stii ca nu iti vrea raul big_smile

Ultima oara a fost editat de life (2008-08-27 13:44:04)

We Have To Be Strong !!!

#337 2008-08-27 13:44:13

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Felicitari life tongue
Merge bine topicu' smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#338 2008-08-27 13:44:24

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

life a scris:

E un serial pe Protv luni,marti si miercuri la ora 6 cu o tipa care vede mortii care nu au trecut dincolo pt ca mai au ceva de facut pe pamant si ea ii ajuta cu problemele lor.E dragut serialul tongue

Da, Ghost whisperer (Mesaje de dincolo), a mai zis cineva. E fainut.

LE: ralluka a zis. Io am urmarit serialul de axn, pe protv nu ma mai uit ca stiu episoadele.

Ultima oara a fost editat de vdaiana (2008-08-27 13:48:53)

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#339 2008-08-27 13:46:12

Andreea86
Hero member

mi-am amintit un film...cand eram mica...era cu o tipa cu ochii verzi care iesea din baie (wc, pe la scurgerea de la dus)...si venea in spatele oamenilor...si il omora (in fine, in special barbati...ca aia cand o vedeau nu tipau, boii...erau fericiti ca e in baie cu ei o tipa hot rotfl )dar pana la urma ii omora. si dup-aia, tin minte ca imi era frica sa ma mai duc la baie...sa nu ma omoare aia cu ochii verzi. rotfl copil nebun. rotfl dusul faceam numai uitamdu-ma ca scurgere....ca intai aparea un fum verde...si apoi ea...si nu-mi luam ochii de la curgere...in caz de vad fumul verde sa fug. rotfl
si asta era doar film...iti dai seama ca stiu eu ca e real.... nu nu nu big_smile
apel catre toate fantomele, stati departe de mine... rotfl chiar nu-s curioasa sa va vad/aud/simt. rotfl

hjarta Eu si puiu hjarta

#340 2008-08-27 13:48:45

life
Hero member

kdeea a scris:

Felicitari life tongue
Merge bine topicu' smile

Ms tongue puss

We Have To Be Strong !!!

#341 2008-08-27 13:49:48

life
Hero member

Andreea86 a scris:

mi-am amintit un film...cand eram mica...era cu o tipa cu ochii verzi care iesea din baie (wc, pe la scurgerea de la dus)...si venea in spatele oamenilor...si il omora (in fine, in special barbati...ca aia cand o vedeau nu tipau, boii...erau fericiti ca e in baie cu ei o tipa hot rotfl )dar pana la urma ii omora. si dup-aia, tin minte ca imi era frica sa ma mai duc la baie...sa nu ma omoare aia cu ochii verzi. rotfl copil nebun. rotfl dusul faceam numai uitamdu-ma ca scurgere....ca intai aparea un fum verde...si apoi ea...si nu-mi luam ochii de la curgere...in caz de vad fumul verde sa fug. rotfl
si asta era doar film...iti dai seama ca stiu eu ca e real.... nu nu nu big_smile
apel catre toate fantomele, stati departe de mine... rotfl chiar nu-s curioasa sa va vad/aud/simt. rotfl

rotfl norocul tau ca nu esti baiat rotfl

Ultima oara a fost editat de life (2008-08-27 13:50:11)

We Have To Be Strong !!!

#342 2008-08-27 13:50:31

life
Hero member

Mi s'a facut o pofta de filmele de genu..am dat sa descarc 3 deja rotfl

We Have To Be Strong !!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.