homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Supranatural..discutii libere :P-26

#476 2008-09-05 18:40:48

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Supranatural..discutii libere :P

taica-meu cadn era in armata era in infirmierie,cu piciorul rupt. si au venit rudele de Pasti la el in vizita... si i-au adus pachet... si au ginit ei o camaruta curatica in infirmierie si si-au intins masa lol apoi au aflat ca acolo era fosta morga big_smile asta apropo de ce a zis Katalyna cu dormitul in patul mortilor... se poate si manca tongue

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#477 2008-09-05 18:43:07

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Katalyna2311 a scris:

pai fetelor, atrage energiile negative de la noi si ne da pozitiva.
ramona eu nu am ramas niciodata singura in casa toata noaptea....cred ca prefer sa am toate becurile aprinse si cred ca sunt vreo 15 tongue si sa stau afara ca tot mi-ar fi frica sa stau in casa.
app, mai am o teama...cand dorm pe undeva ma intreb daca in acel pat sau in acea camera o fi murit cineva. daca mi se spune ca da, pai nu dorm acolo orice ar fi, mai ales in patul acela

si eu la fel fac knd ma duc undeva.cu patul sau cu masa k stiu k se aseaza mortii pe masa smile

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#478 2008-09-05 18:46:33

bliss
Full member
Inregistrat: 2007-01-23
Site

hmmm...la noapte cred ca o sa dorm singura in casa si tocmai am citit topicul asta. :-SS
la noapte cred ca stau pe forum. lol

#479 2008-09-05 18:47:01

Sidoni@
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-09

rrammonna a scris:

Katalyna2311 a scris:

pai fetelor, atrage energiile negative de la noi si ne da pozitiva.
ramona eu nu am ramas niciodata singura in casa toata noaptea....cred ca prefer sa am toate becurile aprinse si cred ca sunt vreo 15 tongue si sa stau afara ca tot mi-ar fi frica sa stau in casa.
app, mai am o teama...cand dorm pe undeva ma intreb daca in acel pat sau in acea camera o fi murit cineva. daca mi se spune ca da, pai nu dorm acolo orice ar fi, mai ales in patul acela

si eu la fel fac knd ma duc undeva.cu patul sau cu masa k stiu k se aseaza mortii pe masa smile

Nu m-am gandit niciodata la asa ceva... Dar pt linistea mea, e bine ca nu am facut-o. Nu mai imi dati idei rotfl

#480 2008-09-05 18:58:04

rrammonna
Diamond member

uneori,si eu m intreb dak a decedat careva in apartamentul unde locuiesc,dar prefer sa nu aflu adevarul.ma inklzeste ideea k am mobila noua big_smile in kmera mea

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

Publicitate

loading...

#481 2008-09-05 18:59:43

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

rrammonna a scris:

Sidoni@ a scris:

rrammonna a scris:

eu deja am cosmaruri seara si nu pot sa dorm,dar sa citesc din urma povestile voastre big_smile

Nu sunt chiar asa de scary povestile diablo

yikes yikes yikes  yikes yikes yikes yikes yikes yikes ba daaaaaaaaaaaaaaaaaa,mie mi-e tare teama d fantome.dak aud povesti de genul:am puteri,am nu stiu ce energie ,e ok,dar sa nu aud de fantome si spirite k inghet.
apropo,diseara este emisiune de genul p dscovery. big_smile o s m uit k imi place,cu riscul k nu dorm bine

ce emisiune? si la ce ora? smile

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#482 2008-09-05 19:01:12

rrammonna
Diamond member

Andreea86 a scris:

rrammonna a scris:

Sidoni@ a scris:

Nu sunt chiar asa de scary povestile diablo

yikes yikes yikes  yikes yikes yikes yikes yikes yikes ba daaaaaaaaaaaaaaaaaa,mie mi-e tare teama d fantome.dak aud povesti de genul:am puteri,am nu stiu ce energie ,e ok,dar sa nu aud de fantome si spirite k inghet.
apropo,diseara este emisiune de genul p dscovery. big_smile o s m uit k imi place,cu riscul k nu dorm bine

ce emisiune? si la ce ora? smile

la 22,e ceva gen haunted,asa am vazut in secvente

#483 2008-09-05 19:02:00

Andreea86
Hero member

big_smile cool, ma uit daca sunt acasa. big_smile poate ma sperii si nu mai pot sa dorm. rotfl

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#484 2008-09-05 19:04:28

rrammonna
Diamond member

Andreea86 a scris:

big_smile cool, ma uit daca sunt acasa. big_smile poate ma sperii si nu mai pot sa dorm. rotfl

nu te sperii,stai linistita: nu ai loc de mine rotfl rotfl

#485 2008-09-05 21:11:18

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

ma uit si eu ......nu am mai vazut emisiunea aceea de mult, inainte ma mai uitam si eu la ea tongue

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#486 2008-09-05 21:31:46

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

emisiunea aia...haunted homes
si eu ma uitam
brrr ce scary era!
c vis ciudat am avut ultima data...nici macar nu era cu mine...
era o femeie cu 2 copii: o fata si un baiat. divortase d mult sau ii murise sotu,nu mai stiu exact,dar era mama singura. si s-a maritat cu un alt barbat...inalt,facut,par lung si mustata...arata bine. tipu locuia intr-un conac...vila...castel,ce vreti voi.
era vamipr dar ea nu stia! si intr-o noapte a facut-o vampiroaica,si cand s-a trezit s-a uitat in oglinda si s-a vazut diferita...tenul mai alb si mai neted,buzele mai rosii...parul mai negru...era frumoasa.
dar suferea ingrozitor acum,k nu-si mai putea plimba copiii in parc p timpul zilei si se simtea vinovata d fiekre data cand simtea dorinta de a le suge sangele...
ciudat vis,nu?

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#487 2008-09-05 21:38:30

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

VAMPIR "acesta aparitie din legendele populare slave, care suge sange, vine in visele noastre ca un monstru (vezi "monstru"). Vampirul care a dat numele sau si liliacului (vezi "liliac"), simbolizeaza omul care vrea sa va exploateze pana la sange sau, altfel spus, daca visati un vampir, inseamna ca in realitate ceilalti profita de dumneavoastra si nici macar nu observati."
COPIL nu este un simbol intotdeauna favorabil, deoarece ne spune dezaprobator: "Numai copiii se poarta asa". Este o parere "imatura" referitoare la cei considerati mai mici decat sunt in realitate. Copilul este si simbolul noilor circumstante, care pot duce la formarea unei constiinte. In visele al caror punct central este graviditatea, copil este purtat si nascut de cel in cauza. Acest vis indica o noua evolutie, pentru realizarea careia ar trebui sa ne staduim sau- si acest lucru nu contrazice ceea ce s-a spus anterior- sfarsitul unei etape din viata. Visul atrage atentia parintilor asupra greutatilor copilului lor, chiar daca imaginile par favorabile. Visul indica si un drum ascuns, pe care l-ati putea parcurge sau un lucru de valoare pe care ati putea sa il castigati. In sensul negativ copilul simbolizeaza o stare generala proasta sau un animal, care are nevoie de ajutorul nostru. Daca visati mai multi copii, inseamna sa sufletul va este agitata si sunteti nedumerit fata de ceea ce vedeti in jur. Cine viseaza ca poarta un copil in brate ar trebui sa iasa dintr-o situatie conflictuala. Daca visati un copil cazand, sunteti amenintat de o nenorocire (vezi, de asemenea, "bebelus", "fiu", "fiica", "tinerete", "nastere")
CASA casa este simbolul costitutiei noastre interioare si exterioare. Pentru Artemidoros, ea simbolizeaza corpul omenesc. In zilele noastre fatada unei casa este interpretata la nivelul psihicului uman si este mai putin considerata latura exterioara indreptata catre societate. Fatada simbolizeaza aparenta, personalitatea omului. Etajele sunt, in mod corespunzator, zonele corpului sau laturile sufletesti, asupra carora subconstientul ar dori sa ne atraga atentia. Acoperisul, sarpanta acoperisului si etajele superioare simbolizeaza capul si functiile sale. Pivnita si obsuritatea sa reprezinta subconstientul. Deschiderile sunt legate de viata sexuala. Visul reprezinta starea unor anumite zone si ce ar trebui sa se renoveze aici. O casa veche, darapanata, ne aminteste ca ar fi bine sa indreptam unele laturi ale caracterului nostru. O vila de lux simbolizeaza faptul ca dorim sa parem mai mult dacat suntem in realitate. Casa in care lucram ofera indicii referitoare la viata noastra profesionala si la ce ar trebui sa schimbam in acest domeniu

Astea sunt interpretarile pe care le-am gasit la visul tau tongue
http://www.vise.ro/dictionar-vise/ mie acest site imi pare ca ofera cele mai logice interpretari

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#488 2008-09-05 21:39:28

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

si eu ma uit in cazu asta diseara..eu eram fan "the haunting"..rotfl in iarna ajunsesem sa stau cu telefonu la ureche si ochii la televizor..si pe tzuku de partea cealalta a telului numa il auzeam cum incepea ca lui ii frica..sa ii zic ceva rotfl2))rotfl2))

#489 2008-09-05 22:20:28

Sidoni@
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-09

Ia uite, fetele se uita la emisiune.
Sa imi povestiti si mie, ca eu nu am acces la tv... 2 am in casa, si nu am loc de ai mei la ele. Da' lasa, ca nici ei nu au loc la calculator de mine rotfl Pup.

#490 2008-09-05 22:51:48

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

Katalyna2311 a scris:

mda... app....spunea cineva pe aici ca o fata a simtit odata ca ii atinge cineva parul....etc.... zilele trecute, cand am fost plecata, in prima seara, cand era cat pe ce sa adorm, am simtit o atingere usora pe cap si mi-am adus aminte de voi, dar am zambit si am zis ca nu a fost nimic

Se pare ca atingerea aia te a linistit..probabil era una de bine:P

We Have To Be Strong !!!

#491 2008-09-05 22:58:29

life
Hero member

GreenBubbles a scris:

emisiunea aia...haunted homes
si eu ma uitam
brrr ce scary era!
c vis ciudat am avut ultima data...nici macar nu era cu mine...
era o femeie cu 2 copii: o fata si un baiat. divortase d mult sau ii murise sotu,nu mai stiu exact,dar era mama singura. si s-a maritat cu un alt barbat...inalt,facut,par lung si mustata...arata bine. tipu locuia intr-un conac...vila...castel,ce vreti voi.
era vamipr dar ea nu stia! si intr-o noapte a facut-o vampiroaica,si cand s-a trezit s-a uitat in oglinda si s-a vazut diferita...tenul mai alb si mai neted,buzele mai rosii...parul mai negru...era frumoasa.
dar suferea ingrozitor acum,k nu-si mai putea plimba copiii in parc p timpul zilei si se simtea vinovata d fiekre data cand simtea dorinta de a le suge sangele...
ciudat vis,nu?

Parca ai vazut un film nu ai avut un vis lol

We Have To Be Strong !!!

#492 2008-09-05 23:07:36

Andreea86
Hero member

mie imi plac vampirii. smile sunt fan ane rice si vampirii ei sunt frumosi si buni. smile si imi plac muult. big_smile
nu am apuca emisiunea ca abia acum am ajuns acasa. smile

hjarta Eu si puiu hjarta

#493 2008-09-05 23:08:18

life
Hero member

Inca mai e emisiunea..acum am dat si eu sa ma uit,e reclama momentan tongue

We Have To Be Strong !!!

#494 2008-09-05 23:11:02

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

eu nu cred in interpretarea viselor
dak era sa fie cum zic visele,pana acum muream de vreo...500 de ori
ajungeam saraca lipita pamantului
etc
cartile p kre le citsc ma influenteaza uneori
acum citesc Casa Intunericului,d aia am visat o casa enorma...un conac.
mai d mult aveam frecvent acelasi vis aproape,cu un castel ff malefic.dar au trecut smile
i dont belive in dreams...

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.