homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Supranatural..discutii libere :P-28

#514 2008-09-06 00:41:03

Amaria
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-11

Re: Supranatural..discutii libere :P

GreenBubbles a scris:

Andreea86 a scris:

GreenBubbles a scris:

eu nu cred in interpretarea viselor
dak era sa fie cum zic visele,pana acum muream de vreo...500 de ori
ajungeam saraca lipita pamantului
etc
cartile p kre le citsc ma influenteaza uneori
acum citesc Casa Intunericului,d aia am visat o casa enorma...un conac.
mai d mult aveam frecvent acelasi vis aproape,cu un castel ff malefic.dar au trecut smile
i dont belive in dreams...

da...asa e...visele de sunt influentate de ce ni se intampla in timpul zilei. la faza cu interpretarea viselor sunt de acord cu Freud...sunt doar refulari ale subconstientului...care se elibereaza prin vise.

nu-s d acord aici,mai ales k eu am cele mai stupide vise.
c frustrare sa fie in visu in kre eu si michael jackson am furat un pestiro de aur?nu ma omor dupa tipu ala si nici dupa pestisorii aurii.
dar cand am facut tort d ciocolata p fundu oceanului? :f?rv?nad:

greeenn..astea sa mor de nu zici ca sunt tripuri rotfl2 unii se dorgheaza ca sa obtina ce obtii tu prin somn rotfl rotfl

At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care.
Because the snow over there is so bright they nearly go blind.

#515 2008-09-06 00:42:33

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

Amaria a scris:

GreenBubbles a scris:

Andreea86 a scris:

da...asa e...visele de sunt influentate de ce ni se intampla in timpul zilei. la faza cu interpretarea viselor sunt de acord cu Freud...sunt doar refulari ale subconstientului...care se elibereaza prin vise.

c frustrare sa fie in visu in kre eu si michael jackson am furat un pestiro de aur?nu ma omor dupa tipu ala si nici dupa pestisorii aurii.

greeenn..astea sa mor de nu zici ca sunt tripuri rotfl2 unii se dorgheaza ca sa obtina ce obtii tu prin somn rotfl rotfl

tongue
ma crezi k nu am pus nicioodata o iarba in gura? k sa nu zic d alte droguri mai grave...gen coca sau extasy sau hero sau etc... lol
asta visez eu
tongue

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#516 2008-09-06 00:44:10

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

GreenBubbles a scris:

Amaria a scris:

GreenBubbles a scris:

tongue
ma crezi k nu am pus nicioodata o iarba in gura? k sa nu zic d alte droguri mai grave...gen coca sau extasy sau hero sau etc... lol
asta visez eu
tongue

Ce ceai bey? rotfl

We Have To Be Strong !!!

#517 2008-09-06 00:44:40

Amaria
Hero member

e oricum de la iarba nai tripuri dastea lol
cel mult esti relaxat,sau oi fi eu defecta ca la mine efectu asta a avut rotfl
si ca ma manaca nasu..nimic spectaculos
da junkie aia de ii vezi in filme de vad oznuri si michael jacskon rotfl rotfl

At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care.

#518 2008-09-06 00:45:39

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

life a scris:

GreenBubbles a scris:

eu am visat o data k stephen king a scris 2 carti noi
nu le retin numele p moment.
si a doua zi am cautat in librarii sa vad dak chiar exista lol una exista,alta nu.
si nu cred k am trecut eu p langa o carte de king si sa nu o observ,mai ales k eu ma holbez in toate vitrinele cu carti lol

Pai poate ai fi vrut sa scrie ceva noi de asta ai visat big_smile

daca una exista e clar ca ai auzit pe undeva de ea...ca nu cred ca spiritul lui stepehn king a venit sa-ti zica ce carti va scrie el. Nah...mi se pare un pic ciudat. cine stie cum ai vazut/auzit pe undeva si nu ai bagat de seama. si da...la fel ca life probabil era si dorinta de a citi carti noi scrise de el.
Eu de exmplu dimineata, in generala, puneam sa ma trezeasca radio de la combina. si de obicei era radio...si la ora respectiva erau stirile. si cum mai stateam eu in pat, adormeam, dar in subconstient auzeam stirile. Daca ma intreba cineva "care sunt stirile de azi?" nu stiam sa i le zic...dar daca povestea cineva "uite ce am auit eu la stiri azi dimineata" eram la curent cu tot. lol adica stiam ca le mai auzisem undeva. smile
e si o varianta asta sa dormi si sa pui pe o caseta o lectie sa zicem. a 2a zi s-ar putea sa stii ceva din ea. wink sau macar sa o inveti mai usor...cand o citesti sa-ti para cunoscut. Nu stiu daca merge, ca nu am incercat, dar cu stirile a mers. lol

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

Publicitate

loading...

#519 2008-09-06 00:46:48

life
Hero member

Sa vedeti filmul "mushrooms"..acolo halucinatii si chestii big_smile

We Have To Be Strong !!!

#520 2008-09-06 00:47:08

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Andreea86 a scris:

e si o varianta asta sa dormi si sa pui pe o caseta o lectie sa zicem. a 2a zi s-ar putea sa stii ceva din ea. wink sau macar sa o inveti mai usor...cand o citesti sa-ti para cunoscut. Nu stiu daca merge, ca nu am incercat, dar cu stirile a mers. lol

Am vazut pe discovery (sau careva canal de genu), au facut experiment cu asta si nu e adevarat.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#521 2008-09-06 00:48:08

dia2010
Hero member

life a scris:

Din ce an e? zi un actor ceva? ca nu gasesc.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#522 2008-09-06 00:49:22

GreenBubbles
Insomniac member

Andreea86 a scris:

life a scris:

GreenBubbles a scris:

eu am visat o data k stephen king a scris 2 carti noi
nu le retin numele p moment.
si a doua zi am cautat in librarii sa vad dak chiar exista lol una exista,alta nu.
si nu cred k am trecut eu p langa o carte de king si sa nu o observ,mai ales k eu ma holbez in toate vitrinele cu carti lol

Pai poate ai fi vrut sa scrie ceva noi de asta ai visat big_smile

daca una exista e clar ca ai auzit pe undeva de ea...ca nu cred ca spiritul lui stepehn king a venit sa-ti zica ce carti va scrie el. Nah...mi se pare un pic ciudat. cine stie cum ai vazut/auzit pe undeva si nu ai bagat de seama. si da...la fel ca life probabil era si dorinta de a citi carti noi scrise de el.
Eu de exmplu dimineata, in generala, puneam sa ma trezeasca radio de la combina. si de obicei era radio...si la ora respectiva erau stirile. si cum mai stateam eu in pat, adormeam, dar in subconstient auzeam stirile. Daca ma intreba cineva "care sunt stirile de azi?" nu stiam sa i le zic...dar daca povestea cineva "uite ce am auit eu la stiri azi dimineata" eram la curent cu tot. lol adica stiam ca le mai auzisem undeva. smile

chiar nu o vazusem.imi doream f tare sa citesc o carte de el si ma gandeam k nu a mai scris nimic nou...si nah...crede-ma k sunt ff atenta cand vine vb d scriitorii mei preferati,ma uit p site-uri sa vad ce a mai scris,ce noutati sunt...si nu era nimic.
a fost cva cu premonitie...eu cred in din astea..

#523 2008-09-06 00:50:57

Andreea86
Hero member

vdaiana a scris:

Andreea86 a scris:

Am vazut pe discovery (sau careva canal de genu), au facut experiment cu asta si nu e adevarat.

da...si eu am vazut. dar nah...nu stiu...am zis ca nici eu stirile nu puteam sa le reproduc, dar daca imi zicea cineva imi reaminteam..a.dica stiam ca mai auzisem. de asta am zis...poate asculti toata nopatea lectia...apoi dimineata o citesti o data, de 2 ori si poate retii mai usor.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#524 2008-09-06 00:52:12

GreenBubbles
Insomniac member

Andreea86 a scris:

vdaiana a scris:

Andreea86 a scris:

da...si eu am vazut. dar nah...nu stiu...am zis ca nici eu stirile nu puteam sa le reproduc, dar daca imi zicea cineva imi reaminteam..a.dica stiam ca mai auzisem. de asta am zis...poate asculti toata nopatea lectia...apoi dimineata o citesti o data, de 2 ori si poate retii mai usor.

pot sa zic cva total infantil si aiurea? rotfl
chestia asta a testat-o Dexter intr-un episod,cand vroia sa invete franceza rotfl
dar nu a invatat decat omlette du fromage rotfl
k s-a agatzat discu lol
ok,gata rodnar

#525 2008-09-06 00:52:22

life
Hero member

vdaiana a scris:

life a scris:

Din ce an e? zi un actor ceva? ca nu gasesc.

A..am gresit numele filmului e cu mushrooms dar se numeste "shrooms" http://www.imdb.com/title/tt0492486/

We Have To Be Strong !!!

#526 2008-09-06 00:54:39

dia2010
Hero member

life a scris:

A..am gresit numele filmului e cu mushrooms dar se numeste "shrooms" http://www.imdb.com/title/tt0492486/

E horror ... :f?rv?nad: nooo thanks.

Ultima oara a fost editat de vdaiana (2008-09-06 00:54:59)

#527 2008-09-06 00:54:52

life
Hero member

GreenBubbles a scris:

Andreea86 a scris:

vdaiana a scris:

pot sa zic cva total infantil si aiurea? rotfl
chestia asta a testat-o Dexter intr-un episod,cand vroia sa invete franceza rotfl
dar nu a invatat decat omlette du fromage rotfl
k s-a agatzat discu lol
ok,gata rodnar

A,da..tare episodul ala rotfl ce smecher era el rotfl

We Have To Be Strong !!!

#528 2008-09-06 00:56:34

life
Hero member

vdaiana a scris:

life a scris:

In film e vb de ce poate sa faca mintea umana cand e drogata cu ciuperci big_smile

We Have To Be Strong !!!

#529 2008-09-06 00:57:26

Andreea86
Hero member

noua ne-a zis proful de istorie din liceu...nu stiu daca vazuse la dexter sau nu. rotfl dar mi s-a parut posibil de la faza cu stirile. sau poate nu merge in timpul somnului profund...ca nah...dimineata, trebuia sa ma trezesc, radio imi baraia la cap, mai venea si mama sa ma anunte cat e ceasul...nu aveam timp sa adorm profund.  nah, constienta nu eram...ca nu auzeam ce vorbesc aia....dar nici nu era somnul ala dulce din timpul noptii.

hjarta Eu si puiu hjarta

#530 2008-09-06 00:59:28

Andreea86
Hero member

life a scris:

vdaiana a scris:

life a scris:

In film e vb de ce poate sa faca mintea umana cand e drogata cu ciuperci big_smile

l-am vazut. big_smile am vazut muuulte filme de groaza la viata mea. lol dar parca project blaiwitch, the grudge si rec au fost cele mai scarry. the grudge ca nu ma lasa nici 2 minute sa ma linistesc...tot aprea ba tipa, ba copilul si faceau zgomotul ala "frumos", iar project blairwitch si rec sunt cam la fel...adica tot asa cu filmat in film....si...m-au impresionat amandoua. smile

hjarta Eu si puiu hjarta

#531 2008-09-06 00:59:30

Amaria
Hero member

offtopic: shrooms e cel mai tare club din vama rotfl rotfl
stiu si eu ep cu omlette du fromage big_smile lol

#532 2008-09-06 01:04:04

life
Hero member

Dar la faza cu umblatul somnambul? big_smile ..si asta e tare..Fratele meu(mai mare) cand era mititel s'a dus la usa de la intrare a deschis'o si vroia sa faca pipi afara rotfl el inca dormea big_smile s'a dus mama la el si la trezit.

We Have To Be Strong !!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.