|
Nu esti logat.
Supranatural..discutii libere :P-28#514 2008-09-06 00:41:03
Re: Supranatural..discutii libere :P
greeenn..astea sa mor de nu zici ca sunt tripuri unii se dorgheaza ca sa obtina ce obtii tu prin somn At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #515 2008-09-06 00:42:33
i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #516 2008-09-06 00:44:10
Ce ceai bey? We Have To Be Strong !!! Offline #517 2008-09-06 00:44:40
Re: Supranatural..discutii libere :Pe oricum de la iarba nai tripuri dastea At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #518 2008-09-06 00:45:39
daca una exista e clar ca ai auzit pe undeva de ea...ca nu cred ca spiritul lui stepehn king a venit sa-ti zica ce carti va scrie el. Nah...mi se pare un pic ciudat. cine stie cum ai vazut/auzit pe undeva si nu ai bagat de seama. si da...la fel ca life probabil era si dorinta de a citi carti noi scrise de el. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline Publicitateloading...
#519 2008-09-06 00:46:48
Re: Supranatural..discutii libere :PSa vedeti filmul "mushrooms"..acolo halucinatii si chestii We Have To Be Strong !!! Offline #520 2008-09-06 00:47:08
Am vazut pe discovery (sau careva canal de genu), au facut experiment cu asta si nu e adevarat. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #521 2008-09-06 00:48:08
Din ce an e? zi un actor ceva? ca nu gasesc. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #522 2008-09-06 00:49:22
chiar nu o vazusem.imi doream f tare sa citesc o carte de el si ma gandeam k nu a mai scris nimic nou...si nah...crede-ma k sunt ff atenta cand vine vb d scriitorii mei preferati,ma uit p site-uri sa vad ce a mai scris,ce noutati sunt...si nu era nimic. i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #523 2008-09-06 00:50:57
da...si eu am vazut. dar nah...nu stiu...am zis ca nici eu stirile nu puteam sa le reproduc, dar daca imi zicea cineva imi reaminteam..a.dica stiam ca mai auzisem. de asta am zis...poate asculti toata nopatea lectia...apoi dimineata o citesti o data, de 2 ori si poate retii mai usor. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #524 2008-09-06 00:52:12
pot sa zic cva total infantil si aiurea? i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #525 2008-09-06 00:52:22
A..am gresit numele filmului e cu mushrooms dar se numeste "shrooms" http://www.imdb.com/title/tt0492486/ We Have To Be Strong !!! Offline #526 2008-09-06 00:54:39
E horror ... :f?rv?nad: nooo thanks. Ultima oara a fost editat de vdaiana (2008-09-06 00:54:59) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #527 2008-09-06 00:54:52
A,da..tare episodul ala ce smecher era el We Have To Be Strong !!! Offline #528 2008-09-06 00:56:34
In film e vb de ce poate sa faca mintea umana cand e drogata cu ciuperci We Have To Be Strong !!! Offline #529 2008-09-06 00:57:26
Re: Supranatural..discutii libere :Pnoua ne-a zis proful de istorie din liceu...nu stiu daca vazuse la dexter sau nu. dar mi s-a parut posibil de la faza cu stirile. sau poate nu merge in timpul somnului profund...ca nah...dimineata, trebuia sa ma trezesc, radio imi baraia la cap, mai venea si mama sa ma anunte cat e ceasul...nu aveam timp sa adorm profund. nah, constienta nu eram...ca nu auzeam ce vorbesc aia....dar nici nu era somnul ala dulce din timpul noptii. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #530 2008-09-06 00:59:28
l-am vazut. am vazut muuulte filme de groaza la viata mea. dar parca project blaiwitch, the grudge si rec au fost cele mai scarry. the grudge ca nu ma lasa nici 2 minute sa ma linistesc...tot aprea ba tipa, ba copilul si faceau zgomotul ala "frumos", iar project blairwitch si rec sunt cam la fel...adica tot asa cu filmat in film....si...m-au impresionat amandoua. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #531 2008-09-06 00:59:30
Re: Supranatural..discutii libere :Pofftopic: shrooms e cel mai tare club din vama At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #532 2008-09-06 01:04:04
Re: Supranatural..discutii libere :PDar la faza cu umblatul somnambul? ..si asta e tare..Fratele meu(mai mare) cand era mititel s'a dus la usa de la intrare a deschis'o si vroia sa faca pipi afara el inca dormea s'a dus mama la el si la trezit. We Have To Be Strong !!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|