|
Nu esti logat.
Supranatural..discutii libere :P-30#552 2008-09-06 12:44:47
Re: Supranatural..discutii libere :PPai cred ca..cam rele ca ma tot cautau si imi cam dadeau fiori Ultima oara a fost editat de life (2008-09-06 12:44:58) We Have To Be Strong !!! Offline #553 2008-09-06 12:50:34
Re: Supranatural..discutii libere :Phm...nashpa. probabil din cauza emisiunii de ieri. sunt chiat scarry unele episoade. de vreo 2 ori am dat in alta parte...era si seara, singurica...neah....mai bine ma uit la altceva. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #554 2008-09-06 12:56:17
Re: Supranatural..discutii libere :PDe la emisiune sau de la serial..eh,oricum nu imi e cine stie ce frica..nu ma deranjeaza visele astea ca nu visez pers cunoscute ci doar asa ca un fel de film numai ca mi se intampla mie We Have To Be Strong !!! Offline #555 2008-09-06 13:04:51
Re: Supranatural..discutii libere :PCat despre legea atractiei eu zic ca exista..mereu am crezut ca daca doresti ceva cu adevarat si te gandesti la acel ceva,ca sigur il vei avea atunci atragi spre tine acel ceva. We Have To Be Strong !!! Offline #556 2008-09-06 13:11:12
Re: Supranatural..discutii libere :Psunt unele persoane care pur si simplu...ne atrag. iar altele pe care nu le suportam (desi practic nu ai un motiv...pur si simplu nu-ti place de persoana respectiva). If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline Publicitateloading...
#557 2008-09-06 13:36:03
Re: Supranatural..discutii libere :P
Daca lupti pt ele o sa le implinesti! We Have To Be Strong !!! Offline #558 2008-09-06 19:35:32
Re: Supranatural..discutii libere :Pdespre preotii care deschid o carte, si prezic viitorul ce parere aveti? credeti in asa ceva? si cum se face? stiam ca nu toti preotii pot sa isi dea seama..... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #559 2008-09-06 19:48:20
stiam ca nu e bine. oricum, Dumnezeu nu prea e de acord cu prezicerea viitorului (din cate stiu e pacat sa te duci la vrajitoare sa-ti citeasca viitorul)...atunci preotii de ce fac asta? If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #560 2008-09-06 21:37:41
Re: Supranatural..discutii libere :Peu cunosteam pe cineva care se ducea de cateva ori pe an la un preot sa ii deschida cartea, si atunci eram intr-o relatie stabila de cativa ani, si comvinsa ca o sa raman cu respectivul pentru totdeauna, si persoana aceea inainte sa mearga la preot, mi-a cerut o poza cu mine si cu el ca sa intrebe si despre noi, si preotul i-a spus ca nu o sa ramanem impreuna, si dupa 1 an si ceva ne-am despartit, bineinteles, ca eu atunci nu am crezut ceea ce aflasem, nu am dat atentie,,,, „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #561 2008-09-06 22:13:39
Re: Supranatural..discutii libere :PPai daca este interzis cum de tocmai preotii fac asta? We Have To Be Strong !!! Offline #562 2008-09-07 02:36:52
Re: Supranatural..discutii libere :Pprobabil unii dintre ei considera ca astfel fac un bine, fiindca ajuta o persoana sa afle ceva ce o intereseaza, altii pentru bani, in ziua de azi orice e posibil....din pacate „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #563 2008-09-07 12:47:05
Re: Supranatural..discutii libere :PDap,orice e posibil..Eu nu stiam de faza cu cititul..ce fel de carte deschid? We Have To Be Strong !!! Offline #564 2008-09-07 13:18:50
Re: Supranatural..discutii libere :Pam vazut aseara filmul - Al saselea simt- cu Bruce Willis. L-ati vazut? Nu e nou insa nu am avut pana aseara oczia sa-l vad. Era vorba despre acel copil care avea puterea de a vedea stafii, oameni care au murit, de obicei ucisi si care nu-si gaseau linistea deci ramaneau printre oamenii vii, invizibili, cerandu-i acestui baiat cu puteri supranaturale ajutor. Cel mai mult m-a impresionat explicatia ca atunci cand acesti stafii se afla langa noi se face foarte frig si astfel li se poate simit prezenta. Acest frig l-am simtit si eu de cateva ori in viata, simteam ca pluteste o energie negativa in camera mea. Ce parere aveti? Daca nu ati vazut filmul vi-l recomand pentru ca este o tema nemaipomenit de interesanta. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #565 2008-09-07 13:30:45
Re: Supranatural..discutii libere :PDar daca se face frig e neaparat sa fie energie negativa? daca e pozitiva simti caldura? We Have To Be Strong !!! Offline #566 2008-09-07 13:32:57
Re: Supranatural..discutii libere :PNu-si fac simtita prezenta neaparat prin frig sau energie negativa. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #567 2008-09-07 14:16:59
Cred ca Evanghelia, nu stiu nici eu sigur... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #568 2008-09-07 14:19:20
Se poate, insa cand aparea o astfel de stafie fugea pana si cainele din camera respectiva si din cate stiu cainele se aseaza in locuri cu energie pozitiva iar pisicile in cele cu energie negativa. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #569 2008-09-07 14:22:14
Re: Supranatural..discutii libere :PMno nu zic ca nu e posibil. Io probabil am fost vizitata numai de stafii bune cu energie pozitiva. Da Doamne sa nici nu experimentez altceva. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #570 2008-09-07 14:24:36
Re: Supranatural..discutii libere :Pvdaiana..vezi topicu legat de Timisoara i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|