|
Nu esti logat.
Supranatural..discutii libere :P-31#571 2009-04-22 14:00:51
Re: Supranatural..discutii libere :PFetele stiti prin bucuresti o persoana care sa 'citeasca'? We Have To Be Strong !!! Offline #572 2009-04-22 14:39:12
Re: Supranatural..discutii libere :Phttp://leliabratu.net/ am vazut-o aseara la emisiunea lui Dan Diaconescu, si zicea ca-i din Bucuresti. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #573 2009-04-22 14:57:00
Re: Supranatural..discutii libere :PMs We Have To Be Strong !!! Offline #574 2009-07-06 06:28:44
Re: Supranatural..discutii libere :P
Orice ai face, sa nu apelezi niciodata la oameni ca acestia! Toti cei care fac lucrul acesta se plaseaza singuri pe taramul lui Satan; si odata ajunsi acolo, nu mai au scapare! Ingerii buni ai lui Dumnezeu se lupta pentru noi, dar daca noi ne ducem voit in acele locuri, ei nu mai pot face nimic pentru noi. Caci nu prin puterea lui Dumnezeu lucreaza acei oameni. Ducandu-ne la ghicitori -si de asemeni la bioenergeticieni- Satana isi va proclama dreptul asupra noastra; va lupta cu toata puterea lui, si nu se va lasa pana nu ne va castiga... http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html "...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17 Offline #575 2009-07-06 11:27:09
Nu pot spune cu aceleasi cuvinte, convingere si probabil ca nici motive ca si extra, dar nici eu nu te sfatuiesc sa mergi la ghicitori. Pe mine m-a marcat experienta, desi s-a adeverit tot ce mi s-a spus... nu vreau sa spun mai multe, dar personal nu as mai face aceasta greseala niciodata. Offline Publicitateloading...
#576 2009-07-06 11:32:11
Sunt de acord cu tine. Si eu cred In Dumnezeu si oricat de tare a fost tentatia nu m-am dus niciodata la persoane care sa-mi ghiceasca viitorul sau sa-mi zica chestii. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #577 2009-07-06 14:54:46
Re: Supranatural..discutii libere :Pnici eu nu sunt de acord cu ghicitul... dar stiti de ce? pt ca omul trebuie sa inteleaga singur ce greseste si care sunt consecintele greselii sale... ori unu care ghiceste il face pe om sa lupte cu CONSECINTELE greselii (face ce face sa nu i se intample raul "promis"), si nu cu cauza. si, mai devreme sau mai tarziu, o incaseaza mai rau. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #578 2009-07-06 15:23:52
Re: Supranatural..discutii libere :PDar eu nu vorbeam de ghicitori Vorbeam de oameni care citesc lucruri din aura ta.Lucruri de genu:daca ai probleme cu un anumit organ,dureri pe nush unde si u dupa te duci la doctor si vezi daca ai sau nu ceva.Nu ghicit,prezis viitor si dinastea.In alea nu cred. We Have To Be Strong !!! Offline #579 2009-07-06 15:41:45
Re: Supranatural..discutii libere :Pe intr-un fel aceeasi chestie, life tot in structurile tale energetice umbla... si tot poate umbal mai superficial sau mai profund. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #580 2009-07-06 15:53:03
Re: Supranatural..discutii libere :PNu ma refeream nici sa te trateze el prin bioenergie ci doar sa sesiseze unde ai o problema(vazand prin energia negativa care o stransmite) u sa te duci la doctor si doctorul sa vada ce ai si sa'ti dea tratament. We Have To Be Strong !!! Offline #581 2009-07-06 15:57:43
Re: Supranatural..discutii libere :Pda, poate fi bun... dar si periculos. am scris de doua ori mai sus de ce. depinde mult si de terapeut... si de relatia ta cu el (ca interactiune energetica ma refer) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #582 2009-08-09 17:01:04
Re: Supranatural..discutii libere :Pstateam azi si ma gandeam la fenomene de genul . de ex mobila care paraie. intotdeauna mi`a parait mobila. si am descoperit ca ar parai din cauza unui spirit care e captiv si vrea sa se faca remarcat. sau de multe ori mi s`a intamplat sa se aprinda tv`ul singur. sau sa se stinga singur. sau obiecte care stau bine , si totusi la un moment dat cad singure. o fi doar imaginatia mea sau gravitatia e responsabila de asteaa? voua vi s`a intamplat? zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #583 2009-08-09 17:09:18
Re: Supranatural..discutii libere :Pce pasi ma? zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #584 2009-08-09 17:16:17
Re: Supranatural..discutii libere :Ppoate era o pisica. si la mine se intampla la fel, dar cateodata se mai cearta si le aud miorlaitul. zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #585 2009-08-09 17:18:06
Re: Supranatural..discutii libere :PPoltegeist ? Glumesc ... Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #586 2009-08-09 17:20:08
Re: Supranatural..discutii libere :Pprobabil zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #587 2009-08-09 17:25:25
Re: Supranatural..discutii libere :Pmie una mi se intampla f des sa visez ca sunt undeva...vises f clar orice gest si orice cuvant..iar peste ceva timp ma aflu in acea postura..si zic exact aceleasi cuvinte.fac aceleasi gesturi..totul se intampla exact la fel ca in vis:-s am mai auzit persoane care patesc la fel..dar e destul de ciudat..parca te afli intrun joc:))si stii exact ce se va intampla:d •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #588 2009-08-09 17:28:05
te`ai uitat la if only ? zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #589 2009-08-09 17:31:57
Re: Supranatural..discutii libere :Peu vreau. chiar sunt curioasa daca exista. si chiar sunt curioasa ce`as face dac`as vedea unul. fenomene d astea intalnesti la tot pasul, dar spirite, mai rar zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|