|
Nu esti logat.
Barbatilor nu le place sa aduca flori:mit sau realitate?
#2 2008-09-05 17:00:40
Re: Barbatilor nu le place sa aduca flori:mit sau realitate?Al meu mi-a luat vreo 3 flori in 3 ani.... Las faptele sa vb de la sine Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #3 2008-09-05 17:01:01
Re: Barbatilor nu le place sa aduca flori:mit sau realitate?e mit Offline #4 2008-09-05 17:01:24
Re: Barbatilor nu le place sa aduca flori:mit sau realitate?yo zic ca ar fi realitate...da nu ma bazez pe nimik...pur si simplu asta cred Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline #5 2008-09-05 17:02:18
Re: Barbatilor nu le place sa aduca flori:mit sau realitate?mit Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-05 17:03:19
Re: Barbatilor nu le place sa aduca flori:mit sau realitate?depinde de barbat Offline #7 2008-09-05 17:05:33
Re: Barbatilor nu le place sa aduca flori:mit sau realitate?al meu la inceput nu imi aducea dupa ce ne-am mutatimpreuna a inceput sa imi aduca de 10 luni primesc in fiecare saptamana sau la 2 saptamani VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2008-09-05 17:07:17Re: Barbatilor nu le place sa aduca flori:mit sau realitate?al meu nu aduce ...adik in italia jumulea boschetii cand iesea din casa si imi aducea de fiecare data Era asa sweet...oricum m-a anuntat k nu ii place sa aduca flori Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #9 2008-09-05 17:07:57
Re: Barbatilor nu le place sa aduca flori:mit sau realitate?nici al meu nu e incantat da ce sa faca VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2008-09-05 17:08:59
Re: Barbatilor nu le place sa aduca flori:mit sau realitate?nici al meu nu imi aduce ca nu ii place....dar de ziua mea mi-a adus 25 de trandafiri si asa mandru aducea buchetul in mana... Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #11 2008-09-05 17:11:25
Re: Barbatilor nu le place sa aduca flori:mit sau realitate?
Offline #12 2008-09-05 17:15:09
Re: Barbatilor nu le place sa aduca flori:mit sau realitate?puiu meu aduce . nu des... dar decat deloc..... "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #13 2008-09-05 17:16:44
Re: Barbatilor nu le place sa aduca flori:mit sau realitate?Iubi imi mai ia la ocazii....cand e ziua noastra ziua indragatotilor 1 martie etc...acum in vara mi-a luat fara nici o ocazie erma in mamaia cu prietenii lui la o terasa si a venit una care avea trandafiri de vanzare si mi-a cumparat unul si mi l-a oferit...el spune ca nu imi ia des flori pt ca se ofilesc si mai bine imi ia un cadou pt mine care ramane mereu. in schimb mi-a luat acum 1 an si ceva un trandafir de ghiveci care face mereu trandafirasi micuti #14 2008-09-05 17:35:48
Re: Barbatilor nu le place sa aduca flori:mit sau realitate?al meu never... nici macar de ziua mea. dar de ziua lu' ma-sa i-a cumparat un buchet superb si eu m-am ofticat si a vazut! dar...cred ca asta nu ii va schimba comportamentul! Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #15 2008-09-05 17:38:42
asa am patit si io, doar ca era la ghiveci floarea. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #16 2008-09-05 17:40:21
asa si al meu. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #17 2008-09-05 17:40:43
Re: Barbatilor nu le place sa aduca flori:mit sau realitate?nici mie nu imi aduce decat la ocazii, ziua noastra, martie, ziua mea... pt ca i se pare naspa sa umble cu florile pe strada "sa il vada lumea:. omg !!!!! nu pot sa inteleg. Offline #18 2008-09-05 17:41:59
Re: Barbatilor nu le place sa aduca flori:mit sau realitate?slava domnului ca al meu nu e genul care sa faca lucruri din obligatie, si nici eu n-as suporta sa stiu ca-mi ia flori pentru ca trebuie... m-as simti aiurea Offline #19 2008-09-05 17:44:39
Re: Barbatilor nu le place sa aduca flori:mit sau realitate?pe vremea alor nostri era ceva opbisnuit ca barbatii sa cumpere flori. imi povestea mama ca tata ii aducea la fiecare intalnire, la fel si mama lui spune, si cata lume... ce frumos.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|