|
Nu esti logat.
Voi ce credeti?-3#39 2008-09-08 19:23:50
Re: Voi ce credeti?si eu cred la fel ca evil Offline #40 2008-09-08 19:30:35
Re: Voi ce credeti?astea sunt prostii... el e acum cu tine, nu cu fostele, si asta conteaza cred ca l-ai innebunit pe bietul baiat Offline #41 2008-09-08 19:50:00
Re: Voi ce credeti?am vazut un documentar p discovery -- poate l-ati vazut si multe din voi-- despre un barbat care placea femeile grase.. in general.. si nevasta'sa era atat de grasa k nici nu se putea da jos din pat.. si el o filmase goala pt k lui i se parea excitant ... da aci era vb de un caz extrem in care ea avea in jurul la 200 de kg si nu e cazu la voi Ultima oara a fost editat de delyutza* (2008-09-08 19:51:46) Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #42 2008-09-08 19:53:22
Re: Voi ce credeti?
Pt efortul asta merita baiatu' un bonus deseara sau cand va vedeti "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #43 2008-09-08 20:40:56
hy mha katalyna esti de groaza.)io zic k nu ar trebui sa iti tii nici respiratia,nici sa iti tragi burta,ar trebui sa fii tu,sa scapi de nebuniile astea si sa te bucuri de momentele pe care le petreceti impreuna.dupa ce ca va vedeti asa de rar u te mai stresezi si singura. fii u,fii naturala,fara complexe,nush aruncale la gunoi makr in momentele alea speciale.iti tin pumnii,sper sa reuseasca iubi tau sa te convinga sa scapi de complexele astea. Dragostea nu înseamnă a te uita lung unul la celălalt, ci a te uita împreună în aceeaşi direcţie. (Antoine de Saint-Exupery) Offline Publicitateloading...
#44 2008-09-08 21:20:30
Re: Voi ce credeti?uof katalyna nimeni nu e perfect.nu trebuie sa fii perfecta in fata lui, trebuie sa fii u.crek doar petrecand mult timp impreuna vei scapa de complexele astea........si stiu k la voi partea cu petrecutul de mult timp impreuna ink nu e prea posibil,dar lasa k vor veni si zilele alea.crek doar el te poate ajuta sa scapi de toate complexele astea.u makr nu mai exagera.......si comunicand totul se va rezolva Dragostea nu înseamnă a te uita lung unul la celălalt, ci a te uita împreună în aceeaşi direcţie. (Antoine de Saint-Exupery) Offline #45 2008-09-08 21:51:03
Re: Voi ce credeti?Kata nu esti normala la cap sa mor eu!!! Chinui bietul baiat din cauza bazdaganiilor din mintea ta? Pai e corect? Daca ai complexe ca esti plinuta, pune mana si fa sport! Nu-ti plac aripioarele tale, ok! fa ceva impotriva asta! Lasa-i pe cei din jurul tau sa te creada nebuna ca te vezi grasa si apuca-te si indreapta-ti toate defectele pe care TU le vezi. Degeaba iti spunem noi aici ca esti frumoasa si arati super ok, ca in mintea ta deja s-a format o imagine a propriului corp, si tu il vezi diferit fata de cum il vedem noi. De ce sa te chinui sa-ti accepti defectele cand le poti achimba? Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2008-09-08 21:56:25) Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #46 2008-09-08 22:44:05
io cred ca-s defecta pe undeva :f?rv?nad: la mine e exact invers "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #47 2008-09-08 23:49:55
doamne Katalyna2311 revino-ti...nici dupa ce faceti sex nu te simti bine? nu te simti sexy? eu asa ma simt, chiar daca am si eu destule complexe dar scap de ele de cum ajungem in pat. zici ca-ti tragi burta si stai nu stiu cum...macar tu ai cum sa maschezi ce nu-ti place...dar eu ce pot sa fac sa-mi para sanii mai mari? nimic...nu te mai stresa aiurea, el nu vede toate chestiile astea...(dar poate dak il mai stresezi mult cu problema asta o sa inceapa sa le observe ) si in plus...te stresezi cu prostiile astea in pat in loc sa te bucuri de placere. nimeni nu e perfect cater to u boy Offline #48 2008-09-09 10:12:20
Re: Voi ce credeti?curaj cater to u boy Offline #49 2008-09-09 11:00:49
Re: Voi ce credeti?nu fii suparata daca nu observa...nu toti observa o schimbare...eu cand ma tund sau ma vopsesc tata nici nu baga de seama..poate doar daca m-as face roz in cap...si cand nu-mi fac absolut nimic ma intreaba "te-ai vopsit? sa-ti fie de bine" bine, tu il stii mai bine, daca e receptiv sau nu la schimbari cater to u boy Offline #50 2008-09-09 12:27:26
Uof,nu te mai infometa ca dai in altceva..mai bine incearca sa faci niste exercitii prin casa,nu trebuie neaparat sa mergi la sala,alearga in fiecare seara,mananca sanatos. Ultima oara a fost editat de life (2008-09-09 12:28:19) We Have To Be Strong !!! Offline #51 2008-09-09 13:37:48
vai cata bataie meriti cum sa faci asa ceva? Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2008-09-09 14:04:42) Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #52 2008-09-09 14:52:42
Re: Voi ce credeti?nu iti trebuie bancuta neaparat. daca vrei iti pot spune niste exercitii f simple care dau rezultate destul de repede cater to u boy Offline #53 2008-09-09 15:07:34
Re: Voi ce credeti?katalyna2311 esti durere. cine te place te place asa cum esti. si daca vrei sa slabesti fa`o pt tine, nu pt el.si nu te infometa, nu iti strica sanatatea. mai bine gras si sanatos decat slab si bolnav. ia`o incet! Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #54 2008-09-09 15:17:22
eu una cel putin nu pot sa fac abdomene normal, pe jos sau pe o saltea, ma doare coloana. Am incercat pe banca si e super comod, plus ca poti sa reglezi unghiul de inclinare si implicit dificultatea exercitiului Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #55 2008-09-09 16:38:42
Re: Voi ce credeti?katalyna meriti o bataita!!!!!!!!!!!!!!!cum sati vina rau de nemancate????????????punete draga mea si mananca.iti zik eu unui baiat ii place sa aiba pe ce sa puna mana.ma refer la fund,la picioare,chiar si la burta.nu pe oase.niciunui baia nui place sa atinga oase.asa ca nu te mai abtine de la mancare.iar cand faci dragoste cu iubi tau,enjoy.el nuti vede defectele pt ca nu sta sa le caute.el se bucura de moment,de tine.tu de ce nu faci asa? O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita..... Offline #56 2008-09-09 17:32:42
nu vorbeam de abdomenele normale, in care iti ridici trunchiul, stiu ca sunt mai dificil de executat pe o salteluta, mai ales pt cei care au probleme cu spatele. exista si abdomene la care lucrezi cu picioarele de exemplu. eu pe acelea le prefer, si se fac pe sol, pe o salteluta sau doua. sau pt partile laterale ale abdomenului se pot face si "abdomene" stand in picioare, folosind greutati. cater to u boy Offline #57 2008-09-09 18:11:12
Ohoooo, e timp mai muuuuult decat suficient pt una mica Ultima oara a fost editat de vdaiana (2008-09-09 18:11:32) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|