|
Nu esti logat.
Voi ce credeti?-4#58 2008-09-09 18:27:03
Re: Voi ce credeti?
o da una scurta pe ascuns Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #59 2008-09-09 18:33:48
Cine stie, cunoaste "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #60 2008-09-09 18:48:44
Re: Voi ce credeti?Ok, Katalyna, tu stii ce si cum e acolo. Dar daca aveti ocazia, nu ratati un "quickie" "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #61 2008-09-13 00:05:44
Re: Voi ce credeti?Tema de casa "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #62 2008-09-13 03:33:44
Re: Voi ce credeti?ok.. chiar v-ar fi rusine cu corpul vostru din moment ce barbatul va iubeste si face sex cu voi? ( nu fac distinctia dintre sex si "a face dragoste" deci nu interpretati diferit cuvantul va rog ) Offline Publicitateloading...
#63 2008-09-13 23:34:01
Re: Voi ce credeti?si mie imi zice yubitu sa mai slabesc(am 1.65 si 56 de kg) si ma alinta "cashalot mik" ...are el un fix cu "fara celulita" ...dar,atunci cand facem dragoste nici nu se mai pune problema...si el are vreo 3 kg in plus deci se compenseaza ...ma rog.ideea e ca atunci knd faci dragoste ,cand va doriti unul pe celalalt e clar ca va acceptati reciproc,mai mult ,va excita modul cum aratati..parerea mea Face your fears and watch the shadows fade... Offline #64 2008-09-14 08:23:24
sau mergi la sala Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2008-09-14 12:20:10) Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #65 2008-09-16 09:59:51
Re: Voi ce credeti?Nu cred ca era un compliment faza cu "mi se simt oasele". Ma crezi sau nu, mie mi s-au dat papucii ca eram prea slaba (am slabit 6 kg intr-o luna, din cauza serviciului, ajunsesem la 46 la 1,68). Si acum actualul prieten ma someaza sa mananc, nimanui nu-i place o fata prea slaba, deshidratata, trasa la fata, careia ii cade parul ca nu se hraneste corespunzator. qed Offline #66 2008-09-16 10:12:31
Re: Voi ce credeti?stii cum e , voi aveti impresia ca fotomodelele sunt chiar asa perfecte, ca nu au gram de grasime sa u celulita? vise.... au , si unele au chiar cu tona.... Eu zic ca daca te iubeste cu adevarat, iti accepta si partile 'mai sensibile' . Si eu am celulita , si un pic de colacei, sunt constienta de asta , insa niciodata nu mi-a zis mai pui ce urat arata celulita ta , etc , nu , din contra de fiecare data cand ma plang ca sunt grasa (desi sincer nu sunt nici grasa , nici slaba) imi spune nu pui , esti asa cum imi place mie. Recent , mi-a cumparat un program de slabit ce se desfasoara pe parcursul a 12 saptamani, ce cuprinde variate exercitii pt diferite categorii de muschi , pt ca l-am innebunit cu partile mele grasoase , si facem impreuna. Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #67 2008-09-16 12:49:41
Re: Voi ce credeti?Citind topicu' de altfel foarte interesant...m-am regasit si eu in anumite situatii descrise de voi...dar pana la urma cred ca fiecare trebuie sa depaseasca barierele psihice atunci cand e vorba sa devenim intimi cu persoana pe care o iubim... Ultima oara a fost editat de deliav (2008-09-16 12:50:39) baby Dragos Offline #68 2008-09-16 13:48:25
Re: Voi ce credeti?Sa fiu la subiect....eu ADor sa uit in ochii lui cand facem sex....mi se pare k-lumea...ii vezi reactiile.... Si eu sunt putin complexata.....sau eram pt k sincer mi-a cam trecut ...pt k sunt prea slaba. Am 1.55 si 43 de kilograme.....dar lui ii place asta...datorita iubitului meu nu mai sunt complexata ..el imi zice mereeu pt mine aratti super.....asa si-a dorit mereu sa arate femeia care e langa el...si fosta lui iubita arata la fel k mine...mika si slabutza.... Ce nu te doboara te face mai puternic Offline #69 2008-09-16 14:57:36
Re: Voi ce credeti?delia are dreptate: cui ii plac complexatii? nimanui... Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #70 2008-09-16 16:35:22
eeee...am exagerat si eu nitel.... sa te sperii sa lasi baiatu-n pace ...stiu ca e greu cand nu stai cat ar trebui cu el dar cu rabdaree...o sa fie binee asa ca deocamdata profita de momentele cand sunteti impreuna ...distractie placutaa baby Dragos Offline #71 2008-09-16 16:43:26
Re: Voi ce credeti?Eu sunt de parere ca cel mai bine arati atunci cand te simti bine in pielea ta si nu ai nici un complex vis-a-vis de felul cumarati. Eu am cateva kg in plus, dar nu au fost niciodata o problema pentru mine. Ma simt bine, chiar foarte bine, in pielea mea si asta se vede. Iar el, el e foarte mandru de mine. Si stunci cand iese cu mine de mana e cel mai mandru barbat. Ii place corpul meu intr-adevar. Asa m-a cunoscut si m-a acceaptat. Deci ... Si sexul ... e foarte bun. Avem puterea sa ne privim in ochi, sa ne admiram unul pe celalalt ... Fericita mamica de Aida Maria! Offline #72 2008-09-16 17:12:15
Re: Voi ce credeti?cel mai fain e sa privesti in ochii celulilalt cand faci dragoste. sa vezi cum se topeste de placere, cum tresare. au...tac ca mi se face pofta si n`am de unde sa`l culeg acu pe iubi Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|