homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Relatii la distanta-2

#20 2008-09-08 17:20:31

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

Re: relatii la distanta

si eu am avut odata o relatie la distanta. i mean, can am venit in italia mi-am lasat iubitul acasa..bine, era mai ciudat pt ca eu stiam ca nu ma mai intorc in romania, dar el zicea ca vine la mine dupa bac.. rotfl imi vine sa rad pt ca nici macar n-am ajuns sa termine bacul..la inceput nu aveam net, nici eu nici el, doar sms si telefoane (rare)..cand am avut net au inceput discutii etc.. in fine, dupa parerea si experienta mea o relatie la distanta e destul de imposibila. acuma intr-adevar depinde si de persoane dar si de situatie, de varsta etc. oricum eu una nu as mai face-o. de ex, imi doresc f tare sa merg la anul cu o bursa, la bruxelles vreo 6 luni dar mi-e frica de ceea ce se poate intampla intre mine si iubi.. ma rog, asta e alta poveste..

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#21 2008-09-08 17:56:05

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

noi suntem de 2 ani impreuna si tot de 2 ani sunt studenta in alt oras...ne vedem saptamanal dar e oricum greu...cert e ca relatia a rezistat si va mai rezista si anul asta...asa ca se poate wink

happy with him...inlove with him...puss

#22 2008-09-17 18:36:56

deea-gabytza
Membru
Inregistrat: 2008-09-17

eu sincer nu cred k o relatie la distanta poate rezista cine ce stie ce timp eu am o prietena care a fost cu un tip un an si vreo 3 luni din care el un an a fost plecat in afara vb ei la telefon pe messenger si ea chiar credea k o  sa reziste relatia asta dar  knd tipul s-a intors in  tara ia dat papuci pt k a zis k nu mai simte  nimik pt ea datorita distantei  dintre ei deci parerea mea k o relatie la distanta nu rezista ,,,,,normal or exista si exceptii k intotdeauna

love....gaby

#23 2008-09-17 18:40:24

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

nu cred in relatiile la distanta. ochii care nu se vad, se uita. parerea mea. iubi a fost plecat 2 saptamani in alta tara si am simtit ca innebunesc, plus ca o relatie la distanta implica si certuri  uneori. trebuie sa ai f mare incredere in celalalt.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#24 2008-09-17 19:37:54

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

eu cred in relatiile la distanta.de cele mai multe ori am avut relatii asa,ma rog nu au tinut dar asta nu a avut legatura cu distanta pt k la mine relatiile nu tineau de obicei.acum e cu totul si cu totul altfel.am o relatie la distanta si il iubesc f mult.intr-adevar de multe ori e greu sa nu-l ai aproape mereu,in fiecare zi,dar daca doresti daor persoana respectiva nu trebuie sa te intereseze de unde e si sa astepti pana o vei revedea.mi se pare o fff mare prostie sa zici k o relatie la distanta nu tine!nu toata lumea are norocul sa-si gaseasca alesul/aleasa in acelasi oras.de fapt mi se pare destul de improbabil sa se intample asta,mai ales daca vrei ceva deosebit ,e ff greu sa gasesti chiar unde stai tu.iar daca sunt intr-adevar sentimente puternice,relatia va tine,indiferent de loc.cunosc persoane care au relatii la f mare distanta(fiind din tari diferite),si se iubesc, se respecta si se asteapta.

They can because they think they can.

Publicitate

loading...

#25 2008-09-17 22:10:58

andrulina
Addicted member

Si eu cred in relatiile la distanta...bine, dar totusi sa se si intoarca smile ca asa doar unul intr-un colt altul in celalalt al lumii nu cred ca rezista. smile
si nu sunt de parere ca ochii care nu se vad se uita...depinde de situatie. daca exista iubire intre cei 2 si sunt planuri de viitor rezista. daca nu sunt sentimente clar nu rezista.
dar nu e usor sa ai o relatie la distanta...eu zic din proprie experienta ca iubi pleaca 3 luni pe mare si mi-e greu fara el am momente cand sii simt lipsa teribil si am nevoie de el de afectiune, dar n-am ce sa fac...trebuie sa astept sa se intoarca.
mai exista si certuri e normal ca in orice relatie si intr-o relatie la distanta mai intervin neintelegeri din cauza comunicarii de cele mai multe ori...poate unul zice ceva si altul intelege altceva si de la prostii se ajunge la cearta, dar totul trece cu rabdare si intelegere. smile
conteaza ca ambii parteneri sa isi doreasca relatia respectiva sa comunice si sa aiba incredere. cred ca astea ar fi ingredientele ca totul sa mearga la distanta.
si avantajul unei relatii la distanta e ca atunci cand revine e totul super...nu intervine monotonia si traiesti totul la intensitate maxima cat cei doi sunt impreuna. dar trebuie rabdare mare pana vine smile si putere sa rezistam. atata timpc at cineva vrea ceva va si obtine si totul va merge bine.

#26 2008-09-17 23:58:16

brut
Hero member
Inregistrat: 2007-06-17

eu nu stiu daca cred sau nu... cert e ca ma pandeste si pe mine o relatie la distanta grater dupa 3 ani de zile pe care i-am petrecut zi de zi impreuna, acum el pleaca in alt oras... trist.. sa vedem ce o sa iasa

#27 2008-09-18 00:06:56

skumpi
Vizitator

clar nu cred in ele
eu am nevoie de o persoana langa mine... nu o persoana care sa fie departe si sa ne vdm doar in weekenduri sau o data la luna ! si nici nu vad rostu unei asemenea relatii... poate dak ar trb eu sau el sa ne mutam in orasul respectiv curand...asa hai k as mai trage da altfel...no way !

#28 2008-09-20 18:12:06

Mamacita
Full member
Inregistrat: 2008-05-29

ce pot sa spun...eu am " norocul" sa ma indragostesc numai de persoane care traiesc foarte departe de mine(in alte tari) pt ca am o slabiciune pt negrii(acum probabil veti rade,dar nu ma intereseaza...ma simt atrasa de ei si n-am ce sa fac)...si in momentul de fata trec prin asa ceva.
el imi spune tot timpul ca ma iubeste si il cred dar am momente in care nu-l cred...e foarte greu sa crezi in ceva care este aproape de neatins.
majoritatea relatiilor la distanta nu dureaza ...

hjarta The more I get,the more I want... hjarta
<= Addicted to him  buga  drool hjarta puss

#29 2008-09-20 18:42:26

leeah
Full member
Inregistrat: 2008-05-02

Mamacita, iarta-ma ca intreb, dar v-ati intalnit personal?

#30 2008-09-20 23:30:47

pends
Hero member
De la: B/Br
Inregistrat: 2007-09-09

ca sa reziste o astfel de relatie cei 2 tre sa se iubeasca cu adevarat, si cel mai important sa aiba incredere 100% unul in celalalt. eu sunt cu prietenul meu de 1 an jumate, eu braila, el bucuresti si am rezistat. mai e o saptamana, incepe facultatea si o sa ajung n bucuresti si gata hjarta deci , daca vrei, se poate. si noi ne intalneam cam 1-2 ori / luna. a fost greu dar a meritat  si se merita in continuare.

Bună ! Arăți ca o curvă !

#31 2008-09-21 10:39:44

emmerich
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-27

eu una nu cred ca relatiile la distanta pot sa reziste...chiar am 2 prietene care au trecut prin asta....la una dintre ele..prietenul a fost nevoit sa plece afara...si timp de vreun an au vb la tel pe mess....si cand s-a intors...s-au despartit...s-au schimbat aman2 si nu mai mergea relatia....apoi la cealalta prietenul ei s-a mutat in alt oras din cauza mamei lui care gasise un post mai bun.....se vedeau ei la 2-3 saptamani....dar pana la urma tot s-au despartit.mi se pare f greu sa faci relatia sa mearga asa doar prin telefon si mess...acum depinde mult de fiecare persoana smile

#32 2008-09-21 21:21:07

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

"ochii care nu se vad se uita", sau mai corect "ochii care nu se vad se uita la altii" lol
este mai greu dar cred in relatiile la distanta, de obicei rezista doar cele in care partenerii se iubesc cu adevarat.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#33 2008-09-24 00:07:35

ancutika
Sr. member
De la: Unirea, Alba
Inregistrat: 2007-11-19

Mi-am mai spus si eu povestea pe aici pe forum....

Sunt cu pretenul meu de un an si 8 luni. Inainte de asta am fost 2 ani amici. Ne intelegeam bine, discutam orice. Dar atat. Fiecare era cu relatiile lui. Si iata ca am ajuns sa fim si impreuna. E cea mai frumoasa relatie a mea, am trecut prin multe impreuna, si bune si rele. Le-am mai scris pe aici pe forum. Dar am fost mereu unu langa altul. Aveam planuri de viitor impreuna, sa ne mutam amandoi la cj acum cand incept eu facultatea. Ne gandeam tot timpu la familia noastra, la viata noastra impreuna, la fetita noastra pe care ne-o dorim amanodi (la momentulpotrivit ca acum e prea devreme). Nu locuiam impreuna, dar 6 zile din 7 ne intalneam. Nu au nimic impotriva nici ai mei, nici ai lui. Totul bine si frumos. insa destinul a facut sa aiba loc accidentul de masina a prietenului meu care a schimbat totul. Din lipa de bani...de nevoie..el a plecat in italia.Nu puteam sa-i zic sa aleaga intre mine si mersu in italia pt ca stiu ca langa mine nu poate avea parte si de bani, desi are tot ce isi doresete, asa cum chiar el mi-a spus. Stiam ca e mai bine pt el sa plece.

e acolo de 3 luni jumate. E preima mea relatie la distanta, dar vreau sa cred ca a mea va reusi. Aseara am venit si eu din italia dupa o luna petrecuta impreuna zi de zi, noapte de noapte....ca si casatoriti big_smile a fost ceva de vis. 

E foarte greu sa nu fie langa mine, sa nu-i simt caldura in fiecare clipa, dar stiu ca asa se simte si el si gandul la noi si la viata noastra impreuna ma face puternica. El si-a luat laptop si si-a bagat net prin telefon ca sa putem vorbi zi de zi. Ceea ce e foarte bine ca se pastreaza comunicarea intre noi. Am incredere in el, si stiu ca si el are in mine. Si cel mai important, avem planuri impreuna, pe care suntem amandoi dispusi sa le implinim. La craciun sper sa poata veni acasa, sau daca nu sa ma pot duce eu acolo, sa fim iar impreuna. Un pic..atata cat se poate. Nu stiu cat sta acolo, nu stiu cum va fi,daca vine inapoi sau ma duc eu acolo, dar ne-am promis unul altuia ca nu vom lasa italia sa ne desparta. Prima data suntem noi, nu italia.

Simt ca ma iubeste desi e la 1600 km distanta...

16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa bebe boy

#34 2008-09-24 00:09:55

andrulina
Addicted member

ancutzika si el sta definitv in Italia? sau o sa se intoarca in Rom?

#35 2008-09-24 00:34:30

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

esti norocoasa ...

..be the best ...fuck the rest smile))

#36 2008-09-24 00:50:54

ancutika
Sr. member

iubi a scris:

ancutzika si el sta definitv in Italia? sau o sa se intoarca in Rom?

Nu stiu....el in primu rand isi doreste o masina, ca pe cea veche a pierdut-o in accident sad si cu salaru de aici de 8 mil si cu rata la banca de 3 mil nu-si permitea si masina aia. Are contractul facut la fabrica pana in decembrie.  Spera ca dupa sa i-l mai prelungeasca. Nu vrea sa ramana de tot acolo, da nici nu stie cand timp va sta. Stim doar ca aici sau in italia, noi vom fi impreuna.

Nu stiu cat is de norocoasa...da cum mai zicea cineva pe aici..ma simt mai bine sa stiu ca ii al meu, ca ii langa mine chiar daca de la distanta, sa numar clipele pana intra pe net sau vom fi impreuna, decat sa fiu singura...fara el

#37 2008-09-24 01:15:53

skumpi
Vizitator

o sa fie bine ancu puss ai sa vezi...va iubiti mult si asta conteaza...o sa aveti tp sa stai impreuna dupa ce o sa va facetu un viitor...sau cat d cat o sa aveti ceva al vostru puss

#38 2008-09-24 01:18:33

ancutika
Sr. member

skumpi a scris:

o sa fie bine ancu puss ai sa vezi...va iubiti mult si asta conteaza...o sa aveti tp sa stai impreuna dupa ce o sa va facetu un viitor...sau cat d cat o sa aveti ceva al vostru puss

kram ms mult skumpi pentru incurajari. Orice incurajare ma face sa ma simt mai bine si imi da si mai multe sperante. Chiar simt ca va fi bine. Sau ii numa impresia mea pt ca imi doresc mult asta? hmm

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.