|
Nu esti logat.
Relatii la distanta-4#58 2008-09-28 03:59:59
Re: relatii la distantaso...eu nu cred in ele pt ca...am avut o relatie la distanta.... aveam un an si ceva apoi el plecase in cj la faculta...si un an am tzinut`o asa... si nu mergea d nici o culoare...cat era acolo si vb pe net la tel...totu bine si frumos... cand venea acasa in weekend incepea scandalu adevaru e ca eram si mai copila... plus k relatia era aiureah k ne certam tot tp si inainte d plecare... incredere 0 nici el nici eu... in fine... dak ar fi de exemplu acum...sa stiu ca eu sau iubi am pleca de aici pt o perioada...hai maxim un an... si sa stiu k s`ar intoarce poate k m`as chinui cumva dar asta in conditiile in care noi avem deja ceva tp impreuna si se stie sigur cand se intoarce !!! asa ar merge cumva da nu sa fim la distanta tot tp... #59 2008-09-28 11:15:37
Re: relatii la distantamda.... luni (29 sept) avem doi ani de cand suntem impreuna , dar partea nasoala e ca prin 10 octombrie pleaca in italia la mama lui fiindca i-a gasit de lucru si sta cel putin 6 luni Exista si o parte buna a lucrurilor : imi lasa masina asa ca am garantie ca se intoarce la mine mda... pai eu zic ca o sa rezistam pt ca suntem foarte uniti . Vom vorbi aproape zilnic Sper sa fie bn Ultima oara a fost editat de Britney (2008-09-28 11:15:55) Offline #60 2008-09-28 11:17:21
Re: relatii la distantabritney 6 luni mai merge...fi multumita...altii pleaca pe perioade lungi si vin acasa o data pe an...daca e iubire o sa reziste zic eu. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #61 2008-09-28 11:25:06
Re: relatii la distantanoi eram invatati sa ne vedem aproape zi de zi dar acum el leaca la facultate si o sa ne vedem cam la o sapt, doua... o sa-mi fie greu ca e normal, dar daca exista iubire nimic nu e imposibil.eu sunt a 12 a acum si pana anul viitor cand ma voi duce si eu la facultate in bucuresti asa ne vom vedea.eu sunt sigura ca daca exista iubire nimic nu e imposibil.fetele care au iubitii plecati prin alte tari si se vad o data sau de 2 ori pe an cu rezista?ca am vazut ca exista multe cazuri pe aici pe forum eu una cred in relatiile la distanta Offline #62 2008-09-28 11:32:59
Re: relatii la distantaal meu a fost plecat 2 sapt din tara si am slabit 5 kg...eu nu rezist fara el Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline Publicitateloading...
#63 2008-09-28 19:23:53
Re: relatii la distanta
noi incercam sa ne vedem de sarbatori,dar sa vedem ce mai e pana atunci. Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #64 2008-09-29 01:38:58
e foarte greu alllina. Chiar cand a plecat al meu am avut noroc intr-un fel ca in saptamana urmatoare incepeam bacu si chiar daca nu voriam trebuia sa ma concentrez toata ziua sa pot invata. Insa seara cand ma puneam in pat nu se putea sa nu plang Dupa ce a trecut bacu a fost nasol de tot ca nu aveam nimic de facut toata ziua si numa tot la el ma gandeam. Fiind invatata sa facem totul impreuna, ma plictiseam toata ziua si asa de mult ii simteam lipsa. Degeaba ma gandeam la vara trecuta cand am fost impreuna ca erau doar amintiri. 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #65 2008-09-29 20:29:34
Re: relatii la distantada ai dreptate e f greu eu pana acum nu am trecut prin asa ceva si chiar daca ma vad cu el o data la o saptamana sau chiar 2... azi cand a plecat la bucuresti am realizat ca e greu ca pana azi in fiecare zi cand ieseam de la scoala ma duceam al el..sau ne vedeam, mereu il sunam cand ieseam si abia asteptam sa ne vedem.dar acum nu mai am pe cine sa sun intr-adevar daca exista iubire adevarata si incredere nu e imposibil de pastrat o relatie la distanta.dar e greu, chiar daca te gandesti ca va veni si momentul cand totul va fi asa cum ne dorim. eu chiar si dupa o zi ii simt lipsa mult cand stiu ca e acolo.ma mai apuca asa cateodata plansul...dar ce sa facem, tot raul spre bine.trebuie sa asteptam clipa cand totul va fi bine ca nu avem ce sa facem altceva Offline #66 2008-09-29 21:44:20
sunt exact in aceeasi situatie cu tine.. dar cand le aud pe fete cum nu se vad cu prietenii lor cu lunile imi dau seama ca nu e asa rau Offline #67 2008-09-29 21:48:49Re: relatii la distantaof fetelor, am un gol in stomac cand ma gandesc ca mai e atat de putin si o sa plec iar...o sa fiu singura si el la fel...aseara mi-au dat lacrimile cand se uita la mine cu ochii umezi si mi-a zis "Nu vreau sa te pierd si pe tine...niciodata" Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #68 2008-09-30 19:43:08
daaa si eu vreau sa treaca repede repede nush dar acum cand vorbim asa numai la tel..cand il aud asa entuziasmat ca nah sta cu prietenii pe acolo, se plimba prin buc..(desi el mi-a zis ca vrea acasa ca nu-i place acolo, ca nicaieri nu-i ca acasa)..nush dar eu una ma simt cam rau si mi-e dor de el.suntem si de 1 an jumate impreuna.. lady in black voi de cat timp sunteti impreuna?si..tu cum reactionezi la chestiile astea?cand el mai iese prin oras..acum o sa vina si balul bobcilor...incredere am in el da nush dc ma simt aiurea cateodata.eu una sunt prea obosita sa mai ies si nici nu prea am cu cine...offf Ultima oara a fost editat de alllina (2008-09-30 19:44:36) Offline #69 2008-09-30 19:48:18
Re: relatii la distantapff si eu ma mai crizez ca a intrat pe mess si nu m-a gasit si dc nu m-a sunat sa ma anunte? si acum cand citesc ca ai vostri chiar ies prin oras si au acces la libertate imi dau seama ca ma supar pe el aiurea..pt ca el numai pe vapor sta si munceste si a iesit voiajul asta de 2 ori intr-un bar sa bea bere. Offline #70 2008-10-07 16:59:40
noi suntem impreuna de 3 ani Ultima oara a fost editat de lady in black (2008-10-07 17:00:24) Offline #71 2008-10-07 17:41:36
Re: relatii la distantasi eu m-as supara f tare pe el daca as fi in locul tau adica eu il sun si el zice ca nu poate vb...dar daca e cu aia in camera ce? sau in drum spre masa nu poate sa vb putin cu tine? eu cred ca exagereaza sincer.. Offline #72 2008-10-07 17:46:10
Re: relatii la distantaandrulina, eu il inteleg, pentru ca eu sunt asa, nu pot vorbi la tlefon cu alte persoane in camera, mai ales chestii mai intime deci de multe ori sunt nevoita sa spun ca nu pot vorbi Offline #73 2008-10-07 17:50:37
Re: relatii la distantada nu e vorba de chestii intime...poate f bine sa-i spuna fac bine u cf etc...sa vb asa generalitati si sa-i spuna ca nu poate vb mult ca are nu stiu ce de facut...si ei au relatie la distanta nu sunt impreuna non stop. Offline #74 2008-10-07 18:38:49
Re: relatii la distantanu stiu cum e la tine in relatie...dar mie iubi imi spune absolut tot ce face pe vaporul ala imi da multe detalii si mi se pare f normal sa faca asa pt ca fiind departe na vrei si tu sa stii cat mai multe. daca nu e langa tine macar sa vb cu tine si sa-ti spuna mai multe asa e normal. Offline #75 2008-10-07 20:52:14
Re: relatii la distantaam vb mai inainte o ora...ne-am impacat, si mi-a promis ca isi va gasi timp sa vb mai mult Offline #76 2008-10-08 16:56:17
Relatiile la distanta nici macar nu pot fi numite "relatii". in primul rand pentru ca nu ai nici o certitudine ca persoana respectiva nu te inseala sau chestii de genu, plus ca e si ff greu sa ai incredere in cineva pe care il vezi o data pe luna, sau chiar mai rau. Si relatiile astea tot timpul se termina prost. In plus, daca cumva ti se iveste o ocazie sa "cunosti" alte persoana si daca ai avea posibilitatea sa te ingragostesti de cineva din orasul tau, n-ai putea. pt ca asa suntem noi fetele, ne atasam ff mult de lucruri superficiale. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|