homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Relatii la distanta-4

#58 2008-09-28 03:59:59

skumpi
Vizitator

Re: relatii la distanta

so...eu nu cred in ele pt ca...am avut o relatie la distanta.... aveam un an si ceva apoi el plecase in cj la faculta...si un an am tzinut`o asa... si nu mergea d nici o culoare...cat era acolo si vb pe net la tel...totu bine si frumos... cand venea acasa in weekend incepea scandalu lol adevaru e ca eram si mai copila... plus k relatia era aiureah k ne certam tot tp si inainte d plecare... incredere 0 nici el nici eu... in fine... dak ar fi de exemplu acum...sa stiu ca eu sau iubi am pleca de aici pt o perioada...hai maxim un an... si sa stiu k s`ar intoarce poate k m`as chinui cumva lol dar asta in conditiile in care noi avem deja ceva tp impreuna si se stie sigur cand se intoarce !!! asa ar merge cumva tongue da nu sa fim la distanta tot tp...

ii adevarata chestia cu distanta ca e benefica... cand unu ii plecat sau nu te vezi mai mult tp esti nerabdator...de`abia astepti sa stai impreuna cu celalat .. nu`ti mai arde d certuri lol profiti d fiecare moment  smile
fiecare chestie cu avantaje si dezavantaje

#59 2008-09-28 11:15:37

Britney
Full member
De la: Somewhere
Inregistrat: 2007-03-16

mda.... luni (29 sept) avem doi ani de cand suntem impreuna big_smile , dar partea nasoala e ca prin 10 octombrie pleaca in italia la mama lui fiindca i-a gasit de lucru si sta cel putin 6 luni sad Exista si o parte buna a lucrurilor : imi lasa masina big_smile asa ca am garantie ca se intoarce la mine rotfl2 mda... pai eu zic ca o sa rezistam pt ca suntem foarte uniti . Vom vorbi aproape zilnic wink Sper sa fie bn big_smile

Ultima oara a fost editat de Britney (2008-09-28 11:15:55)

#60 2008-09-28 11:17:21

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

britney 6 luni mai merge...fi multumita...altii pleaca pe perioade lungi si vin acasa o data pe an...daca e iubire o sa reziste zic eu.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#61 2008-09-28 11:25:06

deea03
Full member
Inregistrat: 2008-01-16

noi eram invatati sa ne vedem aproape zi de zi dar acum el leaca la facultate si o sa ne vedem cam la o sapt, doua... o sa-mi fie greu ca e normal, dar daca exista iubire nimic nu e imposibil.eu sunt a 12 a acum si pana anul viitor cand ma voi duce si eu la facultate in bucuresti asa ne vom vedea.eu sunt sigura ca daca exista iubire nimic nu e imposibil.fetele care au iubitii plecati prin alte tari si se vad o data sau de 2 ori pe an cu rezista?ca am vazut ca exista multe cazuri pe aici pe forum smile eu una cred in relatiile la distanta hjarta

#62 2008-09-28 11:32:59

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

al meu a fost plecat 2 sapt din tara si am slabit 5 kg...eu nu rezist fara el sad

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Publicitate

loading...

#63 2008-09-28 19:23:53

AdA_Ad9
Hero member
De la: Bucuresti-in mare parte:D
Inregistrat: 2007-02-26

iubi a scris:

Ada tu cand te mai vezi cu al tau acum?

noi incercam sa ne vedem de sarbatori,dar sa vedem ce mai e pana atunci.

Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus

#64 2008-09-29 01:38:58

ancutika
Sr. member
De la: Unirea, Alba
Inregistrat: 2007-11-19

alllina a scris:

fetele care au iubitii plecati prin alte tari si se vad o data sau de 2 ori pe an cu rezista?ca am vazut ca exista multe cazuri pe aici pe forum smile eu una cred in relatiile la distanta hjarta

e foarte greu alllina. Chiar cand a plecat al meu am avut noroc intr-un fel ca in saptamana urmatoare incepeam bacu si chiar daca nu voriam trebuia sa ma concentrez toata ziua sa pot invata. Insa seara cand ma puneam in pat nu se putea sa nu plang Dupa ce a trecut bacu a fost nasol de tot ca nu aveam nimic de facut toata ziua si numa tot la el ma gandeam. Fiind invatata sa facem totul impreuna, ma plictiseam toata ziua si asa de mult ii simteam lipsa. Degeaba ma gandeam la vara trecuta cand am fost impreuna ca erau doar amintiri.
Sper fericirea mea si-a luat puiu laptop si si-a bagat net prin telefon. Asta a fost la inceputul lui august. El a plecat in 19 iunie. Vorbeam in fiecare zi de pe la 6-7 pe net. Pana dimineatza la 4-5. Si au inceput sa aiba si zilele mele un rost. Abia asteptam sa fie seara sa intru pe net. Si mai ales ca in august trebuia sa ne si intalnim big_smile
Si in 24 august am plecat in italia Am mai spus pe aici. A fost ceva de vis..parca nici acum nu-mi vie sa cred ca s-a intamplat cu adevarat. Insa e mai greu ca inainte ca m-am invatat cu el o luna de zile si acum is iar singura sad Noroc cu netu ca daca nu, nu stiu ce ma faceam.
E foarte greu sa-l vad si sa nu pot pune mana pe el, sa ma pupe la web si doar inima sa simta pupicu ala. Da macar il vad, vorbesc cu el si stiu ca-i al meu. Stiu ca-i aclo pentru mine Stiu ca e cineva care ma iubeste si caruia ii pasa de mine. Nu stiu ce ma faceam de nu era nimic..nici macar asa de la distanta.
Speram de sarbatori sa vina acasa si sa stam tot timpul impreuna big_smile Desi o sa fie foarte greu cand va pleca iar sad
Dar ne iubim si asta se simte chiar si de la distanta asta.Il simt tot timpul in inimioara mea. Si cel mai importantm avem incredere unu in altu. Altfel nu realizam nimic.

16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa bebe boy

#65 2008-09-29 20:29:34

deea03
Full member

da ai dreptate e f greu sad eu pana acum nu am trecut prin asa ceva si chiar daca ma vad cu el o data la o saptamana sau chiar 2... azi cand a plecat la bucuresti am realizat ca e greu ca pana azi in fiecare zi cand ieseam de la scoala ma duceam al el..sau ne vedeam, mereu il sunam cand ieseam si abia asteptam sa ne vedem.dar acum nu mai am pe cine sa sun sad intr-adevar daca exista iubire adevarata si incredere nu e imposibil de pastrat o relatie la distanta.dar e greu, chiar daca te gandesti ca va veni si momentul cand totul va fi asa cum ne dorim. eu chiar si dupa o zi ii simt lipsa  mult cand stiu ca e acolo.ma mai apuca asa cateodata plansul...dar ce sa facem, tot raul spre bine.trebuie sa asteptam clipa cand totul va fi bine ca nu avem ce sa facem altceva

#66 2008-09-29 21:44:20

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

alllina a scris:

noi eram invatati sa ne vedem aproape zi de zi dar acum el leaca la facultate si o sa ne vedem cam la o sapt, doua... o sa-mi fie greu ca e normal, dar daca exista iubire nimic nu e imposibil.eu sunt a 12 a acum si pana anul viitor cand ma voi duce si eu la facultate in bucuresti asa ne vom vedea.eu sunt sigura ca daca exista iubire nimic nu e imposibil.fetele care au iubitii plecati prin alte tari si se vad o data sau de 2 ori pe an cu rezista?ca am vazut ca exista multe cazuri pe aici pe forum smile eu una cred in relatiile la distanta hjarta

sunt exact in aceeasi situatie cu tine.. dar cand le aud pe fete cum nu se vad cu prietenii lor cu lunile imi dau seama ca nu e asa rau
sa treaca cat mai repede anul acesta smile

#67 2008-09-29 21:48:49

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

of fetelor, am un gol in stomac cand ma gandesc ca mai e atat de putin si o sa plec iar...o sa fiu singura si el la fel...aseara mi-au dat lacrimile cand se uita la mine cu ochii umezi si mi-a zis "Nu vreau sa te pierd si pe tine...niciodata" sad

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#68 2008-09-30 19:43:08

deea03
Full member

lady in black a scris:

alllina a scris:

sunt exact in aceeasi situatie cu tine.. dar cand le aud pe fete cum nu se vad cu prietenii lor cu lunile imi dau seama ca nu e asa rau

daaa si eu vreau sa treaca repede repede smile nush dar acum cand vorbim asa numai la tel..cand il aud asa entuziasmat ca nah sta cu prietenii pe acolo, se plimba prin buc..(desi el mi-a zis ca vrea acasa ca nu-i place acolo, ca nicaieri nu-i ca acasa)..nush dar eu una ma simt cam rau si mi-e dor de el.suntem si de 1 an jumate impreuna.. lady in black voi de cat timp sunteti impreuna?si..tu cum reactionezi la chestiile astea?cand el mai iese prin oras..acum o sa vina si balul bobcilor...incredere am in el da nush dc ma simt aiurea cateodata.eu una sunt prea obosita sa mai ies si nici nu prea am cu cine...offf

Ultima oara a fost editat de alllina (2008-09-30 19:44:36)

#69 2008-09-30 19:48:18

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

pff si eu ma mai crizez ca a intrat pe mess si nu m-a gasit si dc nu m-a sunat sa ma anunte? si acum cand citesc ca ai vostri chiar ies prin oras si au acces la libertate imi dau seama ca ma supar pe el aiurea..pt ca el numai pe vapor sta si munceste si a iesit voiajul asta de 2 ori intr-un bar sa bea bere.

#70 2008-10-07 16:59:40

lady in black
Insomniac member

alllina a scris:

lady in black a scris:

alllina a scris:

daaa si eu vreau sa treaca repede repede smile nush dar acum cand vorbim asa numai la tel..cand il aud asa entuziasmat ca nah sta cu prietenii pe acolo, se plimba prin buc..(desi el mi-a zis ca vrea acasa ca nu-i place acolo, ca nicaieri nu-i ca acasa)..nush dar eu una ma simt cam rau si mi-e dor de el.suntem si de 1 an jumate impreuna.. lady in black voi de cat timp sunteti impreuna?si..tu cum reactionezi la chestiile astea?cand el mai iese prin oras..acum o sa vina si balul bobcilor...incredere am in el da nush dc ma simt aiurea cateodata.eu una sunt prea obosita sa mai ies si nici nu prea am cu cine...offf

noi suntem impreuna de 3 ani smile
nu ne-am mai vazut de martea trecuta si deja mi-e asa dor... incercam sa vb la telefon cat mai mult dar nu e acelasi lucru. el sta cu inca 5 baieti in camera, acolo nu poate vb cu mine..de multe ori il sun si zice ca nu poate vb atunci..ba ca e la cantina, ba ca nu stiu ce. il inteleg, stiu cum e, dar de multe ori am atatea sa-i povestesc sau pur si simplu cum am patit mai inainte..eram f suparata si aveam nevoie sa vb cu el. il sun si era la tenis, zice ca suna mai tarziu..trec 2 ore si il sun din nou, imi spune ca de abia a a juns in camera si trebuie sa mearga la masa ca moare de foame etc(intre timp se aude o voce pitigaiata de fata pe coridor care ii zice asa dragut "mergem la masa") si zice ca suna mai tarziu
stiu ca reactionez stupid, dar nu pot sa nu ma enervez..ma simt si eu aiurea. nu e vb de incredere, dar aud in fiecare zi ba ca au fost in camera la fete, ba ca la X ii place de el, ba ca ce draguta si de treaba ii aia...ma termina psihic uneori

allina, el fiind in camin pot sa zic ca iese in oras in fiecrae zi tongue normal ca ma simt aiurea, dar teoretic nu am motive..tot stau si ma consum desi stiu ca nu a gresit cu nimic si totusi eu ma simt ca dracu sad
simt ca nu mai rezist si presimt ca o sa ne certam si chiar nu vreau asta..help pls ca nu mai stiu ce sa fac sa nu-mi mai pese asa mult
si nu-mi spuneti ca exagerez..stiu asta neutral

Ultima oara a fost editat de lady in black (2008-10-07 17:00:24)

#71 2008-10-07 17:41:36

andrulina
Addicted member

si eu m-as supara f tare pe el daca as fi in locul tau adica eu il sun si el zice ca nu poate vb...dar daca e cu aia in camera ce? sau in drum spre masa nu poate sa vb putin cu tine? eu cred ca exagereaza sincer..

#72 2008-10-07 17:46:10

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

andrulina, eu il inteleg, pentru ca eu sunt asa, nu pot vorbi la tlefon cu alte persoane in camera, mai ales chestii mai intime  neutral  deci de multe ori sunt nevoita sa spun ca nu pot vorbi

#73 2008-10-07 17:50:37

andrulina
Addicted member

da nu e vorba de chestii intime...poate f bine sa-i spuna fac bine u cf etc...sa vb asa generalitati si sa-i spuna ca nu poate vb mult ca are nu stiu ce de facut...si ei au relatie la distanta nu sunt impreuna non stop.
eu m-as fi suparat la ce fire sunt.

#74 2008-10-07 18:38:49

andrulina
Addicted member

nu stiu cum e la tine in relatie...dar mie iubi imi spune absolut tot ce face pe vaporul ala imi da multe detalii si mi se pare f normal sa faca asa pt ca fiind departe na vrei si tu sa stii cat mai multe. daca nu e langa tine macar sa vb cu tine si sa-ti spuna mai multe asa e normal.
de asta comunicarea e fff importanta intr-o relatie la distanta...trebuie in permanenta sa pastrezi legatura cu celalalt si sa se vb mult mai multe decat daca ar fi langa tine.
tu i-ai spus ca-ti doresti sa vb mai mult? sa-ti spuna mai detaliat ce face acolo sa stii mai multe despre el?

#75 2008-10-07 20:52:14

lady in black
Insomniac member

am vb mai inainte o ora...ne-am impacat, si mi-a promis ca isi va gasi timp sa vb mai mult
stiu ca cea mai importanta este comunicarea, la noi asa a fost dintotdeauna. stiam tot despre celalalt si nu trecea zi in care sa nu vb cel putin o jumate de ora pana acum o saptamana cand a plecat...sper sa ne revenim si sa ne obisnuim cu situatia asta...
merci fetelor puss

#76 2008-10-08 16:56:17

HeleneDied
New member
Inregistrat: 2008-10-03

leeah a scris:

am cautat e forum si nu am gasit nimic referitor la relatiile la distanta.
voi ce parere aveti despre ele?
eu am mai avut, fiind din cluj, prieteni din alte orase. acum se intampla din nou. prietenul meu e din sibiu si tin la el foarte mult, dar mi-e frica sa nu se termine totul din cauza distantei..

Relatiile la distanta nici macar nu pot fi numite "relatii". in primul rand pentru ca nu ai nici o certitudine ca persoana respectiva nu te inseala sau chestii de genu, plus ca e si ff greu sa ai incredere in cineva pe care il vezi o data pe luna, sau chiar mai rau. Si relatiile astea tot timpul se termina prost. In plus, daca cumva ti se iveste o ocazie sa "cunosti" alte persoana si daca ai avea posibilitatea sa te ingragostesti de cineva din orasul tau, n-ai putea. pt ca asa suntem noi fetele, ne atasam ff mult de lucruri superficiale.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.