homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Relatii la distanta

#1 2008-09-07 19:26:53

leeah
Full member
Inregistrat: 2008-05-02

relatii la distanta

am cautat e forum si nu am gasit nimic referitor la relatiile la distanta.
voi ce parere aveti despre ele?
eu am mai avut, fiind din cluj, prieteni din alte orase. acum se intampla din nou. prietenul meu e din sibiu si tin la el foarte mult, dar mi-e frica sa nu se termine totul din cauza distantei..

#2 2008-09-07 19:35:46

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

Re: relatii la distanta

sincer nici eu... relatie de prietenie(amicitie) poate...dar doar atat nustiu

#3 2008-09-07 19:40:56

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

a mea s-a terminat, dar nu cred ca e cazul oricarei relatii la distanta. smile

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#4 2008-09-07 19:42:22

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

la mine a functionat si ne-am casatorit si suntem fericiti. Insa exista si cazuri in care nu a functionat. Greu de spus, depinde de imprejurari.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#5 2008-09-07 19:42:48

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

o relatie are nevoie de timp petrecut impreuna ca sa reziste, de lucruri dragute pe care sa le faceti impreuna...
de exemplu daca el pleaca pt cateva luni, 1 an..la o bursa, la job...si stii ca peste x luni se intoarce sau te muti tu acolo cu el, aia da...numeri zilele, secundele...si rezisti..
dar altfel...daca fiecare cu viata lui si nu aveti nici un plan de viitor comun.. nu cred ca are cum sa reziste o relatie la distanta..
ai si tu nevoie sa te tina cineva in brate, sa adormi langa cineva, sa te uiti cu cineva la un film, sa va plimbati de mana prin parc...

hjarta

Publicitate

loading...

#6 2008-09-07 19:45:27

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant

Loveable a scris:

dar altfel...daca fiecare cu viata lui si nu aveti nici un plan de viitor comun.. nu cred ca are cum sa reziste o relatie la distanta..

nu cred ca asta e o relatie la distanta. situatia asta poate fi si cand cei doi locuiesc in acelasi oras.

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#7 2008-09-07 19:52:12

leeah
Full member

am facut destule impreuna, am fost la munte impreuna si o sa ne vizitam. problema e ca eu trec a12a acum si el lcureaza, deci numai in weekenduri.. dar sper sa fie ok..

#8 2008-09-07 19:53:48

leeah
Full member

Katalyna2311 eu am noroc ca ai mei se bucura ptr mine si ma inteleg..

#9 2008-09-07 20:01:58

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

Eu am o relatie la distanta de un an aproape si ne intelegem extraordinar..probabil puteti zice ca ma inteleg asa cu el pt ca nu stiu cum e sa stau zi de zi(aproximativ) cu o persoana,dar nu e asa..am stat zile in sir si cu el si tot nu ne'am certat,ne intelegem super si am vrea sa stam mereu impreuna si sper sa se intample cat mai repede pt ca avem deja planuri si incercam sa le punem in practica smile..A fost la mine,am fost la el,am fost la munte..peste tot,chiar daca suntem la distanta unu de celalalt.E adevarat ca e naspa cand vrei sa'l ai in momentul ala langa tine si nu poti dar daca iubesti merita asteptarea si cand o sa fiti mai mari si o sa va intretineti singuri o sa puteti sa fiti impreuna de tot cu siguranta.D c sa ma despart doar pt ca este departe si nu'l pot vedea? macar il iubesc si stiu ca ma iubeste si ar astepta oricat..ma simt mai bine asa decat sa ma despart si apoi sa fiu singura si sa nu mai gasesc pe nimeni ca el..Zic ca si relatiile la distanta pot duce la ceva bun..nu e vina noastra ca iubirea nu e in acelasi oras cu noi big_smile

We Have To Be Strong !!!

#10 2008-09-07 20:12:52

life
Hero member

Pai intalneste'te cu el asa pe zi..ii zici mamei ca te duci sa te plimbi prin orash cu fetele si te vezi cu el..sau te duci la el pur si simplu,la inceput face ea urat dar dupa poate se obisnuieste..si la mine tata stramba din nas mai ales ca nu'l prea place dar acum nu mai zice nimic cand ma duc la el,adica zice ca na nu poate sa taca dar nu zice sa nu ma duc sau stiu eu ce.

We Have To Be Strong !!!

#11 2008-09-07 20:14:27

leeah
Full member

daca v-ati logodit deja e treaba serioasa, ar trebui sa-l accepte, macar la gandul ca dac anu o face te pierde pe tine smile

#12 2008-09-07 21:08:02

life
Hero member

Pff..cred ca abea astepti sa pleci la facultate big_smile..Sa inteleg ca u stai numai in casa,nu iesi la suc cu fetele,nimic.Mamei tale ii trebuie o discutie serioasa despre evolutia lumii,vremuri schimbate ca e cam de moda veche..poate daca stai sa discuti calumea cu ea si sa'i explici o sa o lase mai moale.

We Have To Be Strong !!!

#13 2008-09-07 21:51:49

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

noi avem o relatie la distanta...ne cunosteam dinainte, eu m-am desp de fostul el a profitat de ocazie si m-a invitat in oras ...am acceptat si de pe 24 naoiembrie anul trecut suntem impreuna, ne iubim, ne vedem in fiecare week-end cand eu sunt la bucuresti si el in galati, peste 2 ani eu o sa termin facultatea si o sa ma stabilesc in galati...exact cum spunea Loveable

Loveable a scris:

o relatie are nevoie de timp petrecut impreuna ca sa reziste, de lucruri dragute pe care sa le faceti impreuna...
de exemplu daca el pleaca pt cateva luni, 1 an..la o bursa, la job...si stii ca peste x luni se intoarce sau te muti tu acolo cu el, aia da...numeri zilele, secundele...si rezisti..

. Bine la noi nu e relatia tipica la distanta stim ca vrem sa avem un viitor comun iar pentru mine unde e el e acasa (si la propriu si la figurat) deci in cazul nostru nu-i dracu asa negru hjarta

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#14 2008-09-07 21:55:13

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

pe 23 noiembrie e ziua mea lol si am iesit pe 24 pentru ca ziua mea am petrecut-o cu familia

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#15 2008-09-07 22:36:39

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

tummenupptummenupptummenupptummenupp

ancutsa a scris:

nu cred in relatiile la distanta...de nici o culoare...

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#16 2008-09-07 23:12:37

smile_my
Banat
Inregistrat: 2007-07-25

life a scris:

Eu am o relatie la distanta de un an aproape si ne intelegem extraordinar..probabil puteti zice ca ma inteleg asa cu el pt ca nu stiu cum e sa stau zi de zi(aproximativ) cu o persoana,dar nu e asa..am stat zile in sir si cu el si tot nu ne'am certat,ne intelegem super si am vrea sa stam mereu impreuna si sper sa se intample cat mai repede pt ca avem deja planuri si incercam sa le punem in practica smile..A fost la mine,am fost la el,am fost la munte..peste tot,chiar daca suntem la distanta unu de celalalt.E adevarat ca e naspa cand vrei sa'l ai in momentul ala langa tine si nu poti dar daca iubesti merita asteptarea si cand o sa fiti mai mari si o sa va intretineti singuri o sa puteti sa fiti impreuna de tot cu siguranta.D c sa ma despart doar pt ca este departe si nu'l pot vedea? macar il iubesc si stiu ca ma iubeste si ar astepta oricat..ma simt mai bine asa decat sa ma despart si apoi sa fiu singura si sa nu mai gasesc pe nimeni ca el..Zic ca si relatiile la distanta pot duce la ceva bun..nu e vina noastra ca iubirea nu e in acelasi oras cu noi big_smile

subscriu
si eu de asemenea traiesc o poveste de dragoste minunata de aproape un an si ne intelegem f bine. am fost la el in italia si am stat cu el aproape 2 luni zi de zi impreuna, am impartit totul...acelasi pat,acelasi aer, faceam mancare, curatenie impreuna, totul..parca eram casatoriti si acum abia asteptam sa vina acasa de craciun si sa ma ceara de la ai mei tongue...deci parerea mea se poate, totul depinde de la persoana la persoana hjarta

Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte .   hjartahjartahjarta

27+

#17 2008-09-07 23:25:05

lady in black
Insomniac member

numai cand aud "relatie la distanta" mi se face rau
obiectiv vorbind situatia mea nu e asa rea..el pleaca la faculate anul acesta si ne vom vedea cam la 2 saptamani cate o zi pana anul viitor cand merg si eu acolo dar mie tot mi se pare imposibil sad
ne-am obisnuit sa stam tot timpul impreuna...nu ma vad altfel sad

#18 2008-09-08 00:18:40

life
Hero member

lady in black a scris:

numai cand aud "relatie la distanta" mi se face rau
obiectiv vorbind situatia mea nu e asa rea..el pleaca la faculate anul acesta si ne vom vedea cam la 2 saptamani cate o zi pana anul viitor cand merg si eu acolo dar mie tot mi se pare imposibil sad
ne-am obisnuit sa stam tot timpul impreuna...nu ma vad altfel sad

Da,pai la tine este alta treaba ca esti ob de la inceput sa stai mereu cu el si de asta iti este f greu sa stii ca el va pleca si nu o sa va mai vedeti asa des..La mine,de ex,relatia a inceput direct cu distanta si m'am ob cat de cat asa si de aceea privesc altfel lucrurile..oricum abea astept sa fim impreuna zi de zi ca tare bine mai e tongue

We Have To Be Strong !!!

#19 2008-09-08 13:41:26

Joy'n'Happiness
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

relatie la distanta..hmm, depinde de parteneri...insa o relatie se construieste zi de zi,  ai nevoie de timp sa-ti cunosti partenerul, si knd ai o relatie de te vezi o data la 2 sapt e cam greu sa ajungi sa-l cunosti..fiecare decide pentru el, d la situatie la situatie..nu cred k exista o regula universal valabila...

eu prefer sa-l am cat mai aproape ...al meu e plecat de 1luna si cv  la parintii lui si simt k innebunesc, ne-am certat d nush cate ori d la chestii minore, au fost mai multe certuri acu in 1 luna juma' decat adunate de la incep relatiei si pana sa plece el..

Ultima oara a fost editat de Joy'n'Happiness (2008-09-08 13:44:49)

Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages
When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.