homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru doctoressa-5

#77 2010-10-11 14:41:00

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: pentru doctoressa

sunt incredibile tarifele raportate la conditii si servicii...  neutral  multumesc ca m-ai tinut la curent  puss
am cam facut offtopic aici. daca vrei, poti veni la topicul de burtici de la Per. prenatala smile

#78 2010-10-11 14:47:36

negry
New member
Inregistrat: 2010-01-11

mie cam rusine,dar mai vedem poate intru.sarcina usoara in continuare.pupiciii

#79 2010-10-11 14:56:33

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

n-are de ce sa-ti fie rusine, fetele sunt foarte dragute smile
sarcina usoara si tie  puss

#80 2010-10-12 19:52:25

alexandra93
New member
Inregistrat: 2010-10-08

Buna seara!
Am din nou probleme  grater Aseara mi-a fost foarte rau.Am avut chiar si scaun moale (diaree).Sunt foarte speriata si nu stiu ce sa fac.  supa  Nu mai pot manca deoarece ma simt rau,am greatza.Eu cred ca totul se trage de la anticonceptionale.Astazi s-a facut 1 saptamana de cand le iau.O perioada foarte scurta,intr-adevar....dar poate mie nu imi priesc antic. Yasmin.Eu nu vreau sa fiu plangacioasa dar  sunt slaba (fizic...am 46 kg la vreo 1,70 grater ) si nu imi pot permite sa nu mananc sau sa imi fie rau si sa vomit tot deoarece pot ajunge la spital supa Eu totusi as vrea sa iau antic.O sa incerc sa ajung la un cabinet de planning sa vad ce m-ar sfatui doc. de acolo. supa Parintii mei sunt si ei ingrijorati,mama e singura care stie ca iau astfel de pastile si mi-a spus sa ma duc la doc. ca sa mi le schimbe.Dvs. ce m-ati sfatui? supa

#81 2010-10-27 23:21:38

mikypink
New member
Inregistrat: 2010-10-24

buna tuturor celor care folosesc acest forum am citit f multe articoole care mi-au fost de reala folos....am o problema ce nu-mi permite nici sa mai dormsi sper sa ma ajutati cumva,mama mea in varsta de 42 de ani,a ramas gravida si a facut un chiuretaj......doctorul respectiv in momentul chiuretajului i-a spus ca ceva nu e in regula ca a dat de un ceva,nu i-a dat detalii si ca sa fim sigure a dat la laborator din acel tesut formatiune nici nu stiu cum sa-i spun,la biopsie a iesit membrana deciduala si fragmente de endometru tecut....aveti idee daca e bine sau ce ar putea fi???va multumesc anticipat

Publicitate

loading...

#82 2010-10-28 10:59:52

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

alexandra93 a scris:

Buna seara!
Am din nou probleme  grater Aseara mi-a fost foarte rau.Am avut chiar si scaun moale (diaree).Sunt foarte speriata si nu stiu ce sa fac.  supa  Nu mai pot manca deoarece ma simt rau,am greatza.Eu cred ca totul se trage de la anticonceptionale.Astazi s-a facut 1 saptamana de cand le iau.O perioada foarte scurta,intr-adevar....dar poate mie nu imi priesc antic. Yasmin.Eu nu vreau sa fiu plangacioasa dar  sunt slaba (fizic...am 46 kg la vreo 1,70 grater ) si nu imi pot permite sa nu mananc sau sa imi fie rau si sa vomit tot deoarece pot ajunge la spital supa Eu totusi as vrea sa iau antic.O sa incerc sa ajung la un cabinet de planning sa vad ce m-ar sfatui doc. de acolo. supa Parintii mei sunt si ei ingrijorati,mama e singura care stie ca iau astfel de pastile si mi-a spus sa ma duc la doc. ca sa mi le schimbe.Dvs. ce m-ati sfatui? supa

incearca, at cand iti e greata, sa iei un metaclopramid.
ai starile astea de cand ai inceput folia?
ti-au fost prescrise de medicul de planning?

mikypink ii las link doctoressei

#83 2010-10-28 20:57:06

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

mikypink a scris:

buna tuturor celor care folosesc acest forum am citit f multe articoole care mi-au fost de reala folos....am o problema ce nu-mi permite nici sa mai dormsi sper sa ma ajutati cumva,mama mea in varsta de 42 de ani,a ramas gravida si a facut un chiuretaj......doctorul respectiv in momentul chiuretajului i-a spus ca ceva nu e in regula ca a dat de un ceva,nu i-a dat detalii si ca sa fim sigure a dat la laborator din acel tesut formatiune nici nu stiu cum sa-i spun,la biopsie a iesit membrana deciduala si fragmente de endometru tecut....aveti idee daca e bine sau ce ar putea fi???va multumesc anticipat

nimic rau, urme de la sarcina

alexandra93 nu ai diaree de la contraceptive.Sa nu cumva sa fie o coincidenta(eu asta cred) si sa ai starile astea de la o indigestie sau o toxiinfectie alimentara....
Oricum, ideea de a merge la un medic de planning e una foarte buna....rugamintea e sa nu opresti pastilele pina nu vorbesti cu medicul de planning

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#84 2010-10-29 22:25:43

mikypink
New member

doctoressa a scris:

mikypink a scris:

nimic rau, urme de la sarcina

alexandra93 nu ai diaree de la contraceptive.Sa nu cumva sa fie o coincidenta(eu asta cred) si sa ai starile astea de la o indigestie sau o toxiinfectie alimentara....
Oricum, ideea de a merge la un medic de planning e una foarte buna....rugamintea e sa nu opresti pastilele pina nu vorbesti cu medicul de planning

multumesc frumos pentru raspuns.multa sanatate

#85 2010-10-31 11:33:04

alexandra93
New member

camysh a scris:

alexandra93 a scris:

Buna seara!

incearca, at cand iti e greata, sa iei un metaclopramid.
ai starile astea de cand ai inceput folia?
ti-au fost prescrise de medicul de planning?

mikypink ii las link doctoressei

Pastilele mi-au fost prescrise de catre medicul ginecolog...Am luat metaclopramid si imediat dupa am vomitat.

Doctoressa eu deja am renuntat la ele cesafac sad...Multumesc pentru raspuns smile

#86 2010-11-01 11:10:02

Al Pacino
Administrator

alexandra...sincwer imi pare rau...sunt sigura ca ai nevoie de o metoda de contraceptie eficienta si iata, reninti la ea pentru ca nu ai mers in locul potrivit sa discuti despre problema ta...
mergi deci, te rog, la un medic de planning...

#87 2010-11-01 17:19:19

alexandra93
New member

Da,asta am sa fac.Multumesc mult pentru raspunsuri. puss  smile

#88 2010-11-15 19:19:55

mikypink
New member

revin cu o intrebare pt doctoressa de data asta pentru mine,seara trecuta am avut un contact sexual cu iubitul meu neprotejat....a ejaculat afara,s a spalat,iar dupa 2o de minute am avut iar contact tot neprotejat.....m am gandit mult oare era necesar sa iau pastila de a doua zi,e posibil sa raman insarcinata??desi  doua oara a ejaculat tot afara dar ma gandeam ca poate a ramas ceva pe uretra desi el zice ca dupa primul contact a urinat......sunt si in perioada de ovulatie...multumesc anticipat

Ultima oara a fost editat de mikypink (2010-11-15 19:23:18)

#89 2010-11-16 13:23:09

Al Pacino
Administrator

daca ma intrebi pe mine miky te-ai jucat cu focul rau de tot....
daca s-a si spalat, a si urinat, are si continenta buna...sa zicem ca nu prea e risc de sarcina...insa sunt prea multi de daca dupa mintea mea

#90 2010-11-16 19:05:12

mikypink
New member

doctoressa a scris:

daca ma intrebi pe mine miky te-ai jucat cu focul rau de tot....
daca s-a si spalat, a si urinat, are si continenta buna...sa zicem ca nu prea e risc de sarcina...insa sunt prea multi de daca dupa mintea mea

sunt foarte multi de daca stiu..grater,dar ma mai linistesc pana la perioada menstruatiei cu gandul ca ultima oara cand am fost la ginecolog mi-a zis ca am un ovar polimicrochistis....si ma gandsc ca e mai greau sa raman ,dar cum ai zis si tu m-am jucat cu focul:(

#91 2010-11-16 19:06:36

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

de ce nu iei postinor ?

#92 2010-11-17 02:51:30

mikypink
New member

heimdall a scris:

de ce nu iei postinor ?

imi face f rau si nu as fi vrut sa iau.......am mai luat in trecut si l-am luat degeaba ca l-am vomat

#93 2010-11-19 15:36:11

alexandra93
New member

Buna ziua! kram
Am fost la un cabinet de planning asa cum mi-ati recomandat si am stat de vorba cu o doc. fff dragutza hjarta  care mi-a exp despre tot ce am vrut sa aflu,m-a ascultat cu atentie...a fost o experienta f frum  happydance  Mi-a dat antic. desorelle si mi-a sp ca daca o sa imi fie rau si de la acestea sa ma duc la dansa pt. a mi le schimba.Problema e ca eu tot astept sa imi vina menstruatia pt. a le incepe...Luna trecuta mi-a venit de 2 ori menstruatia (1 data pt ca asa e normal big_smile si a 2a pt. ca am oprit antic.).E posibil ca din aceasta cauza sa nu imi vina luna aceasta?
Si o alta problema este ca am o scurgere alba,lipicioasa...bn asa a fost mereu dar in schimb am observat un fel de..cheaguri...cam la fel ca cele din timpul menstruatiei insa acestea sunt albicioase,lipicioase.. ca si scurgerea aceea.Pana acum nu am avut asa ceva.Stiti ce se intampla?
P.S.:Scuze pt. mesajul lung

#94 2010-11-19 16:16:30

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

acele "cheaguri" pot fi de la ovulatie. daca este asa, va mai dura vreo 2 sapt pana vine ciclul. da, intarzierea are legatura cu intreruperea AC.

#95 2010-11-22 11:32:05

Al Pacino
Administrator

alexandra93 a scris:

Buna ziua! kram
Am fost la un cabinet de planning asa cum mi-ati recomandat si am stat de vorba cu o doc. fff dragutza hjarta  care mi-a exp despre tot ce am vrut sa aflu,m-a ascultat cu atentie...a fost o experienta f frum  happydance  Mi-a dat antic. desorelle si mi-a sp ca daca o sa imi fie rau si de la acestea sa ma duc la dansa pt. a mi le schimba.Problema e ca eu tot astept sa imi vina menstruatia pt. a le incepe...Luna trecuta mi-a venit de 2 ori menstruatia (1 data pt ca asa e normal big_smile si a 2a pt. ca am oprit antic.).E posibil ca din aceasta cauza sa nu imi vina luna aceasta?
Si o alta problema este ca am o scurgere alba,lipicioasa...bn asa a fost mereu dar in schimb am observat un fel de..cheaguri...cam la fel ca cele din timpul menstruatiei insa acestea sunt albicioase,lipicioase.. ca si scurgerea aceea.Pana acum nu am avut asa ceva.Stiti ce se intampla?
P.S.:Scuze pt. mesajul lung

cred eu ca menstra va veni cel mai devreme la 28 zile de la cea de dupa oprirea pastilelor.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.