homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru doctoressa-6

#96 2010-11-22 22:27:06

shara
New member
Inregistrat: 2007-10-31

Re: pentru doctoressa

Buna! am si eu oproblema - ne dorim un bebe foarte mult si incercam de 3 luni si nimic dar ce ma framanta pe mine este faptul  ca sotul meu are un singur testicul se poate sa avem unele probleme din cauza asta?
Mai am o intrebare este adevarat ca anticonceptionalele pot infunda trompele?
va multumesc si sper ca nu sunt paranoica sau disperata dupa  un bebe darne dorim foarte mult copii si cand vad cata lume se chinuie sa faca un copil ma ingrozesc.

Dragostea purifica inimile corupte si corupe inimile pure.

#97 2010-11-23 08:13:30

daenarys
Vizitator

1.contraceptivele nu infunda trompele
2.nici la sot nu sunt probleme
3.stresul asta al tau poate sa iti faca probleme si sa nu ramai insarcinata.asa ca eu zic sa te relaxezi si sa lasi lucrurile sa vina de la tine

#98 2010-11-23 10:42:46

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

shara a scris:

Buna! am si eu oproblema - ne dorim un bebe foarte mult si incercam de 3 luni si nimic dar ce ma framanta pe mine este faptul  ca sotul meu are un singur testicul se poate sa avem unele probleme din cauza asta?
Mai am o intrebare este adevarat ca anticonceptionalele pot infunda trompele?
va multumesc si sper ca nu sunt paranoica sau disperata dupa  un bebe darne dorim foarte mult copii si cand vad cata lume se chinuie sa faca un copil ma ingrozesc.

cred sincer ca ar fi util ca sotul sa faca o spermograma, asa ne lamurim daca sunt sau nu probleme cu fertilitatea lui...nu e vreo urgenta insa, 3 luni nu sunt multe deloc si as indrazni si sa nu fiu sigura de eficienta felului in care incercati

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#99 2010-11-23 14:22:24

eueu10
Full member
Inregistrat: 2010-10-09

Doctoressa am si eu nevoie de o parere de a ta,daca i au antibiotic pe cale orala,Zanocin de ex,pt anexita,pot sa fac si injectii cu Polidin peste?Sau interactioneaza cu antibioticul?Multumesc

pc

#100 2010-11-24 10:45:13

Al Pacino
Administrator

eueu10 a scris:

Doctoressa am si eu nevoie de o parere de a ta,daca i au antibiotic pe cale orala,Zanocin de ex,pt anexita,pot sa fac si injectii cu Polidin peste?Sau interactioneaza cu antibioticul?Multumesc

sigur ca poti, chiar e foarte util

Publicitate

loading...

#101 2010-11-25 21:36:35

eueu10
Full member
Inregistrat: 2010-10-09

Multumesc mult doctoressa...si mai am o intrebare..pt efect maxim trebuie neaparat facut pe menstra Polidinul?Eu am inceput acum 2 zile,ca aveam dureri si menstra o sa mi vina pe 4 dec...multumesc inca o data!

pc

#102 2010-12-24 15:29:38

alexandra93
New member
Inregistrat: 2010-10-08

Buna ziua!
Imi pare rau ca va deranjez din nou si poate cu o prostie. sad Am inceput sa iau anticonceptionale de luna asta...mai exact de pe 5 dec.Mai am doar 2 pastile de luat iar doc. de la planning mi-a sp k in mod normal se face pauza de 7 zile in care iti vine menstruatia.Asta ar insemna sa imi vina de 2 ori luna aceasta.Este obligatoriu sa fac pauza si daca nu o fac ce se poate intampla?
Si inca o intrebare as avea....e posibil sa raman gravida desi iau anticonceptionale?Parerile st cam impartite...Doc. mi-a sp k dak le iau corect nu o sa raman dar ma sperie chestia k aseara am avut contact sexual iar partenerul....sper sa nu fiu vulgara cu expresia "s-a terminat in mn"...dar asa a fost big_smile...E vreo problema?
V-as fi recunoscatoare daca mi-ati raspunde!

#103 2010-12-24 21:49:37

marilu
New member
Inregistrat: 2010-12-20

Alexandra, i-a anticonceptionalele cum ti-a spus doctorul ca o sa fie bine. Ciclu vine la 28 de zile deci si de doua ori pe luna, ca d-aia iei pastile sa fie regulat.

#104 2010-12-25 21:12:06

Al Pacino
Administrator

alexandra93 a scris:

Buna ziua!
Imi pare rau ca va deranjez din nou si poate cu o prostie. sad Am inceput sa iau anticonceptionale de luna asta...mai exact de pe 5 dec.Mai am doar 2 pastile de luat iar doc. de la planning mi-a sp k in mod normal se face pauza de 7 zile in care iti vine menstruatia.Asta ar insemna sa imi vina de 2 ori luna aceasta.Este obligatoriu sa fac pauza si daca nu o fac ce se poate intampla?
Si inca o intrebare as avea....e posibil sa raman gravida desi iau anticonceptionale?Parerile st cam impartite...Doc. mi-a sp k dak le iau corect nu o sa raman dar ma sperie chestia k aseara am avut contact sexual iar partenerul....sper sa nu fiu vulgara cu expresia "s-a terminat in mn"...dar asa a fost big_smile...E vreo problema?
V-as fi recunoscatoare daca mi-ati raspunde!

cum bine ti s-a sus, daca le iei corect nu ai cum sa ramii gravida..indiferent unde se termina partenerul...e nevoie ca spermatozoizii sa intilneasca un ovul pentru ca sa apara sarcina, ori, daca iei pastilele corect, nu ovulezi, deci nu ai cum ramine gravida.
Nu ai decit sa nu faci pauza daca nu vrei menstra de sarbatori si te inteleg...daca nu faci pauza, menstra nu va veni. Poti deci sa iei o noua folie in continuarea acesteia si sa faci pauza dupa ce o termini pe aceea

#105 2010-12-26 14:32:56

alexandra93
New member

Ok,multumesc pt rasp.Am fugit sa imi cump pastilele k aseara le-am terminat big_smile tongue

P.S.Sarbatori fericite!! kram

#106 2010-12-26 17:04:53

criss89
Membru
Inregistrat: 2010-12-26

Buna.Am o intrebare despre antic. desorelle.Acum 3 zile am cumparat de la farmacie iar pe cutie era pusa eticheta farmaciei respective pe care scrie desorelle fara concentratie.O prietena de a mea le-a luat de la planning si nu scria pe cutie nimic de vreo concentratie.Cele de la farmacie nu sunt aceleasi cu cele de la planning?

#107 2010-12-26 18:54:42

criss89
Membru
Inregistrat: 2010-12-26

aaaa....pardon scrie "fara concentrat"

#108 2010-12-26 21:40:49

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Buna-seara tuturor, am o intrebare pentru doctoressa daca se poate sa ma sfatuiti si pe mine, sau oricine stie. Am pierdut o sarcina in februarie anul acesta, de 5 luni incercam din nou sa facem un bebe deoarece ne dorim foarte mult un copilas. am luat 3 luni jumate acid folic. Cam de cand am inceput sa lucram la proiectul bebe, daca pot sa spun asa, am parte de niste dereglari ff ciudate, dupa cateva zile de la incheierea menstruatiei ( aceasta tine 7-9 zile) prin zilele  13-14 mi s-a intamplat sa am scurgeri maronii, nu abundente, dar nici chiar neinsemnate, si cu un fel de firicele tot maronii, s-a intamplat sa fie chiar si rosu, tine 1-2-3 zile, depinde. Luna trecuta am ovulat in ziua 19 si cam prin preajma acestei zile s-a intamplat la fel, maroniu, firicele maronii, rosu, am fost la dr, ecografie nu mi-a facut, m-a pus doar pe acel pat cu picioarele in sus, ma scuzati nu stiu cum se numeste si vreau sa intelegeti ce vreau sa spun , m-a controlat si mi-a zis ca daca nu am facut febra e in regula si poate fi din cauza ovulatiei(eu i-am spus ca sunt in perioada fertila), din cauza foliculilor care se sparg. Luna aceasta menstruatia m-a tinut doar 6 zile, nu abundent cum eram obisnuita, doar intr-o zi a fost abundent, acum sunt in ziua 10 a c m si iar a inceput scurgerea maronie cu firicele, ma doare si burta, nu rau, dar e destul de neobisnuit, simptome de ovulatie nu am, ciclul meu e de obicei de 28 de zile, am avut si 26 sau 30, dar 28 predomina. In aceste 5 luni doar in luna a 3 a nu am avut aceste scurgeri. Intrebarea mea ar fi de ce aceste scurgeri? Oare ce am? Oare aceasta e o problema care ma impiedica sa raman insarcinata? Daca ma poate ajuta cineva, va multumesc din suflet.

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2010-12-26 21:44:05)

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#109 2010-12-28 19:20:33

Al Pacino
Administrator

criss89 a scris:

aaaa....pardon scrie "fara concentrat"

sunt fix aceleasi pastile si in farmacie si la planning

AnaArc, parerea mea e ca merita sa faci niste dozari hormonale daca nu ai facut deja...pentru ca, dealtfel, lucrurile stau cam asa cum ti-a zis medicul tau...prea se potriveste singerarea de care vorbesti cu ovulatia...
pe de alta parte, o menstra de 8-9 zile la un ciclu de 28-30 zile e foarte mult

#110 2010-12-28 20:50:18

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

va multumesc din suflet doctoressa, pe 27 ian am programare la alt dr pentru ca la acesta am insistat sa fac niste analize tinand cont de faptul ca am pierdut o sarcina si mereu imi spune ca nu e nevoie pentru ca am pierdut doar o sarcina si doar dupa a 3 a se pun probleme, dar avand in vedere ca acum ma chinui sa raman gravida nu pot sa astept fara sa mai fac ceva, poate e o problema care a dus la pierderea sarcinii si daca o descopar la timp evit sa mai trec inca odata prin ce am trecut. sper sa fie bine si acest dr sa ma ajute. va multumesc inca o data.

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2010-12-28 21:59:01)

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#111 2010-12-31 14:09:37

alexandra93
New member

Buna!
Am citit tot pe acest site ca ginseng-ul ar interactiona cu anticonceptionalele.Ca le-ar scadea efectul deci posibilitatea de a ramane gravida este mare.Eu de vreo 2 zile am baut un suc Santal de portocale cu ginseng in cantitati reduse.Sucul contine extract de ginseng 0,02%.A afectat cumva eficacitatea pastilelor?

#112 2010-12-31 14:11:23

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

E infima cantitatea, eu zic ca nu smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#113 2011-01-21 18:25:22

alexandra93
New member

Prietena mea are nevoie de un sfat  smile
Ea are niste probleme cu menstruatia.Mai exact luna aceasta i-a venit de 2 ori si sp k akm ultima oara ii curge cam mult si o tine si mai multe zile.Ea are aproape 19 ani, e ink vigina si nu foloseste anticonceptionale.A racit cumva?Sau ce poate fi?
Si inca o problema big_smile..ea sp k at cand e cu  iubitul ei si..se excita i se intareste "ceva" acolo jos big_smile..cred k se refera la partea unde se afla ovarele,dupa care o doare zona aceea.Credeti k din cauza k e ink virgina la varsta aceasta ii poate cauza probleme?tongue

#114 2013-04-04 07:48:44

Dhyana
New member
Inregistrat: 2013-03-12

Buna ziua!

In data de 9 martie am fost in a 5-a zi de menstra, si am inceput tratament cu anticonceptionale Diane 35, pentru ovare polichistice, dar si in scop contraceptiv (au fost prescrise de endocrinolog in urma unor multiple investigatii). Din a 8-a zi de anticonceptionale, am inceput sa am contact sexual neprotejat cu partenerul. In data de 29 martie am luat ultima pastila din folie (a 21-a pastila), dupa care am inceput pauza de 7 zile, in care ar fi trebuit sa apara menstruatia. Ideea este ca azi, 4 aprilie, este deja a 6-a zi de pauza, si menstruatia tot NU a aparut. Mentionez ca nu am avut varsaturi, diaree, si nici nu am intarziat sau omis vreo pastila. Ce fac daca nu apare menstruatia pana sambata (a 8-a zi de pauza), zi in care trebui sa incep o noua folie?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.