homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Carti interesante-5

#77 2007-07-05 10:34:49

blackwitch
Full member
De la: constanta (de la mare :X)
Inregistrat: 2007-05-01

Re: carti interesante

baciu..mi se pare o idee destul de interesanta sa discutam o tema in limba germana(cum ai zis si tu..fara sa ii suparam pe ceilalti)...asa mai imi exersez si eu limba germana smile

Some dreams just aren't meant to come true..I learned that...

#78 2007-07-05 11:32:53

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

andrada79 a scris:

http://80.69.83.61/digibook/
username= digibook
password= cartionline

muah muah muahhhhhhhhhhhhhh:*

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#79 2007-07-06 14:12:00

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

cand incepem? eu sunt pe deplin de acord. Salutari

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#80 2007-07-06 14:46:17

micaella4
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-06

aldous huxley-- brave new world (minunata lume noua)
hector malot-- singur pe lume
etc etc etc

#81 2007-07-06 16:40:41

blackwitch
Full member

baciu nush ce sa zic..smile incepem oricand wink

Publicitate

loading...

#82 2007-07-08 01:23:10

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

blackwitch a scris:

pai ... am citit niste carti date de profa mea de germana Inafara de Mein Kampf (care era in germana nu in romana) ..am mai citit
Ildaz heisst Stern (nu mai stiu autoarea) sad ..uhm..
Die weisse Rose - Inge Scholl
Am kurzeren Ende der Sonnenallee - Thomas Brussig...
si multe alte carti ..cu povestiri in germana..sau despre razboi..cum ar fi Was im gedechtnis bleibt (nici aici nu mai stiu autoru).dar mia placut enorm..

am citit si eu ceva carti de autori germani, dar nu in germana ca nu prea ma pricep... am facut numai 2 ani la scoala.... dar am citit ceva de Trummerliteratur ( crek am scris bine), si chiar mi au placut... apropo, am vaz ca germanii au scris mult despre razboi, si bineinteles despre perioada hitleriana, imi place ca vorbesc despre trecutul lor, chiar daca nu e f fericit...  am citit si eu "Opiniile unui clow" de Boll si mi.a placut.... si am mai citit de Boll "Poza de grup cu o doamna", sau ceva de genu'... si am mai citit Buddenbrooks, Th. Mann, super lunga si super faina... si am mai citit si altele...
si am vaz un film german ff fain, Rosenstrasse cred ca se numea, dar nush daca e inspirat din vreun roman...

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#83 2007-07-08 13:22:17

baciu
Insomniac member

Filmul Rosensterasse l-am vazut si eu. Pe tema asta exista si o carte in limba romana intitulata "Blestemul zvasticii" scrisa de Lord Russell of Liverpool. Foarte interesant. Acum trei ani am vizitat lagarul de concentrare din dachau langa münchen. Ingrozitor si mai ales filmele documentare care au fost prezentate.

#84 2007-07-08 17:57:16

hunter
New member
Inregistrat: 2007-07-02

cartile mele de suflet sunt:
*Panza de paianjen*-Cella Serghi( este scriitoarea mea preferata..eu momentan scriu un roman si ma identific stilului ei), *Del amor y otros demonios*-Garcia Marquez(am primit-o si citit-o in spaniola si de ea ma leaga multe),
*Castelul palarierului*-A.j Cronin(absolut fascinanta din toate pc d vedere),
*Zahir*-Coehlo,
*Micul print*-A.de S-Exupery(d acord...este o carte pt toate varstele..in functie de momentul in care o (re)citesti ii gasesti alta semnificatie),
* Memoriile unei gheise*-A.Golden.
As dori sa mai citesc *Dragostea dureaza 3 ani* dar nu o gasesc in librarii...si Colectionarul-Fowles..

#85 2007-07-08 20:35:42

baciu
Insomniac member

As vrea sa recitesc cu placere "Micul print", una din cartile mele preferate. Panza de paianjen am citi-o acum vreo noua ani. Nu-mi mai amintesc mai nimic. Sper sa o recitesc curand. Dar una dintre cele mai bune carti a fost "Cel mai iubit dintre pamanteni" si nuvela lui Eliade - La tiganci.

#86 2007-07-08 22:05:04

lara381
New member
Inregistrat: 2007-01-27

da, "micul print " e o bijuterie, iar in original e mult mai suculenta....eu am xeroxat originalul de la biblioteca franceza, desi as da oricat s'o pot cumpara de undeva...
si la tiganci e frumoasa, ca majoritatea lucrarilor eliadesti (preferata mea este,insa, "domnisoara Cristina", ar fi super daca i'ar da cuiva in cap s'o ecranizeze smile ) a,si'mi mai place si "secretul doctorului Honigberger" -el mi'a deschis apetitul pt alchimie.

daca e sa recomand ceva,ar fi "Ciuma" si "Strainul" lui Camus. si orice,de Camus. Daca se poate,tot in original,desi si o traducere buna e suficienta pt a'l admira. Eu sunt fana Camus, l'as iubi mult daca'r fi viu. tongue

a,si inca o bijuterie de la Camus e "Les Justes"..nu stiu care'i traducerea corecta in romana:"Justitiarii",sau "Dreptii",nici nu stiu daca a tradus'o cineva..dar am plans la piesa aceea de teatru d enumai cateva zeci d epagini smile

#87 2007-07-15 18:36:59

baciu
Insomniac member

eu acum citesc un roman interesant numit "Mostenitoarea cetatii" scris de Daniela Wander.

#88 2007-07-15 23:18:07

A.W.
Full member
Inregistrat: 2007-04-10

imi place tare mult topicul asta..din cartile enumerate d voi mi-am facut si eu o lista sa incep sa l citesc....
si mie imi place ffffff mult sa citesc...iar acum k sunt in vacanta profit d asta...
prima carte p care am citit-o a fost colt alb...am plans d n-am mai putut..si  am recitit-o d cateva ori...ar fi o idee buna sa o mai citesc acum sa vad cum o percep big_smile
iar scriitorul meu preferat este Dostoievski...am avut o perioada in care eram pur si simplu obsedata si cum prindeam un minut liber ma apukm d citit....nici nu stiu care dintre cartile lui imi place mai mult...
mai am muulte multe carti preferate dar acum nu imi vin in minte..
ultima carte citita a fost "Delirul' de Marin Preda...foarte interesanta si captivanta desi la inceput nu ii acordam prea mult credit...din pakte nu am ekt vol 1 si acum ma chinui sa fac rost d 2..sad

#89 2007-07-18 12:18:43

andrutza
Vizitator

Puterea gandului de Milton Cameron

#90 2007-07-18 13:35:39

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

mi-a daruit mama ieri "dincolo de iubire, dincoace de rau - despre iubire" de alice nastase si aurora liiceanu, carte cu eseuri despre iubire, unele dintre eseuri chiar f savuroase smile

mami de minuni hjarta

#91 2007-07-24 18:53:31

blackwitch
Full member

azi am inceout sa citesc "Amurgul gandurilor" de Emil Cioran hjarta

#92 2007-07-24 19:01:07

Amaria
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-11

domnisoara christina a fost ecranizata..am gasito pe odc:P dar mi se ia in f mult timp

At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care.
Because the snow over there is so bright they nearly go blind.

#93 2007-07-27 13:16:59

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

va recomand Socul viitorului de alvin toefler..o carte kre te face sa-ti pui intraberi in legatura cu lumea in kre traiesti..  E un ciclu ded3 carti dak nu ma insel...socul viitorului,al treilea val si ink cevaa...

Poor is the man whose pleasure depends on another

#94 2007-09-04 02:59:16

soulfly
Full member
Inregistrat: 2007-08-25

micaella4 a scris:

aldous huxley-- brave new world (minunata lume noua)
hector malot-- singur pe lume
etc etc etc

pls pls pls spune-mi si mie de unde ai luat Huxley - minunata lume noua. Am cautat-o la toate librariile humanitas la care am ajuns si toti mi-au zis ca nu mai este in stoc sad si nici pe net n-am gasit..

"Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga)
My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette)

#95 2007-09-04 03:18:42

domino
Full member
Inregistrat: 2007-07-08

sandra brown-cantec de dragoste [f profunda...pt cei ce inca mai cred ca dragostea le invinge pe toate:)]
acum citesc cam toata seria de Georges Simenon...carti politiste [cred ca le-am incadrat bine nustiu ] superbe...te tin in suspans pana la ultima pagina:D
si ma mai gandesc:D...sunt multe dar la ora asta nu prea am idei;))

Nothing happens without a reason...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.