|
Nu esti logat.
Carti interesante-5#77 2007-07-05 10:34:49
Re: carti interesantebaciu..mi se pare o idee destul de interesanta sa discutam o tema in limba germana(cum ai zis si tu..fara sa ii suparam pe ceilalti)...asa mai imi exersez si eu limba germana Some dreams just aren't meant to come true..I learned that... Offline #78 2007-07-05 11:32:53
Re: carti interesante
muah muah muahhhhhhhhhhhhhh:* "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #79 2007-07-06 14:12:00
Re: carti interesantecand incepem? eu sunt pe deplin de acord. Salutari Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #80 2007-07-06 14:46:17
Re: carti interesantealdous huxley-- brave new world (minunata lume noua) Offline #81 2007-07-06 16:40:41
Re: carti interesantebaciu nush ce sa zic.. incepem oricand Some dreams just aren't meant to come true..I learned that... Offline Publicitateloading...
#82 2007-07-08 01:23:10
am citit si eu ceva carti de autori germani, dar nu in germana ca nu prea ma pricep... am facut numai 2 ani la scoala.... dar am citit ceva de Trummerliteratur ( crek am scris bine), si chiar mi au placut... apropo, am vaz ca germanii au scris mult despre razboi, si bineinteles despre perioada hitleriana, imi place ca vorbesc despre trecutul lor, chiar daca nu e f fericit... am citit si eu "Opiniile unui clow" de Boll si mi.a placut.... si am mai citit de Boll "Poza de grup cu o doamna", sau ceva de genu'... si am mai citit Buddenbrooks, Th. Mann, super lunga si super faina... si am mai citit si altele... Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #83 2007-07-08 13:22:17
Re: carti interesanteFilmul Rosensterasse l-am vazut si eu. Pe tema asta exista si o carte in limba romana intitulata "Blestemul zvasticii" scrisa de Lord Russell of Liverpool. Foarte interesant. Acum trei ani am vizitat lagarul de concentrare din dachau langa münchen. Ingrozitor si mai ales filmele documentare care au fost prezentate. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #84 2007-07-08 17:57:16
Re: carti interesantecartile mele de suflet sunt: Offline #85 2007-07-08 20:35:42
Re: carti interesanteAs vrea sa recitesc cu placere "Micul print", una din cartile mele preferate. Panza de paianjen am citi-o acum vreo noua ani. Nu-mi mai amintesc mai nimic. Sper sa o recitesc curand. Dar una dintre cele mai bune carti a fost "Cel mai iubit dintre pamanteni" si nuvela lui Eliade - La tiganci. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #86 2007-07-08 22:05:04
Re: carti interesanteda, "micul print " e o bijuterie, iar in original e mult mai suculenta....eu am xeroxat originalul de la biblioteca franceza, desi as da oricat s'o pot cumpara de undeva... Offline #87 2007-07-15 18:36:59
Re: carti interesanteeu acum citesc un roman interesant numit "Mostenitoarea cetatii" scris de Daniela Wander. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #88 2007-07-15 23:18:07
Re: carti interesanteimi place tare mult topicul asta..din cartile enumerate d voi mi-am facut si eu o lista sa incep sa l citesc.... Offline #90 2007-07-18 13:35:39
Re: carti interesantemi-a daruit mama ieri "dincolo de iubire, dincoace de rau - despre iubire" de alice nastase si aurora liiceanu, carte cu eseuri despre iubire, unele dintre eseuri chiar f savuroase mami de minuni Offline #91 2007-07-24 18:53:31
Re: carti interesanteazi am inceout sa citesc "Amurgul gandurilor" de Emil Cioran Some dreams just aren't meant to come true..I learned that... Offline #92 2007-07-24 19:01:07
Re: carti interesantedomnisoara christina a fost ecranizata..am gasito pe odc:P dar mi se ia in f mult timp At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #93 2007-07-27 13:16:59
Re: carti interesanteva recomand Socul viitorului de alvin toefler..o carte kre te face sa-ti pui intraberi in legatura cu lumea in kre traiesti.. E un ciclu ded3 carti dak nu ma insel...socul viitorului,al treilea val si ink cevaa... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #94 2007-09-04 02:59:16
pls pls pls spune-mi si mie de unde ai luat Huxley - minunata lume noua. Am cautat-o la toate librariile humanitas la care am ajuns si toti mi-au zis ca nu mai este in stoc si nici pe net n-am gasit.. "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #95 2007-09-04 03:18:42
Re: carti interesantesandra brown-cantec de dragoste [f profunda...pt cei ce inca mai cred ca dragostea le invinge pe toate:)] Nothing happens without a reason... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|