|
Nu esti logat.
CITOMEGALOVIRUS IN PRIMUL TRIMESTRU DE SARCINA....-9#153 2009-09-04 15:34:38
Re: CITOMEGALOVIRUS IN PRIMUL TRIMESTRU DE SARCINA....eu l-am simtit pe la 16... dar cam pe la 18 e media ms Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #154 2009-09-04 17:57:46
Re: CITOMEGALOVIRUS IN PRIMUL TRIMESTRU DE SARCINA....Am facut amniocenteza la Medlife cu dr.Predoi. 1000ron a fost toata interventia. O sa fie bine! Sa nu-ti fie teama la amnio....nu este asa de rau...iti vor face o mica anestezie locala apoi vor incepe. Totul a durat cam 5 min. Offline #155 2009-09-04 17:59:20
Re: CITOMEGALOVIRUS IN PRIMUL TRIMESTRU DE SARCINA....
Of, abia astept sa simt si eu micuta; parca trece timpul asa de greu...... Ultima oara a fost editat de motherwell (2009-09-04 18:00:10) Offline #156 2009-09-04 18:18:47
Sper si eu sa fie ok; mereu evit sa ma gandesc la ea; ca sa nu imi mai fac rau si sa nu ii fac si ei rau; am incredere in Dumnezeu ca nu ne va lasa, asa cum nu v-a lasat nici pe voi. Doamne ajuta! Offline #157 2009-09-19 21:08:24
Re: CITOMEGALOVIRUS IN PRIMUL TRIMESTRU DE SARCINA....Buna! Am cititi toate paginile scrise la acest subiect si tot nu inteleg! Offline Publicitateloading...
#158 2009-09-19 21:18:17
Re: CITOMEGALOVIRUS IN PRIMUL TRIMESTRU DE SARCINA....din cate am inteles, exista cazuri in care igm nu se negativeaza niciodata nici el... dar in care, totusi, nu mai este periculos virusul pt bebe. cel mai bine intrebi dr in care ai incredere... la chestii dintr-astea nimeni nu cred ca isi permite pe aici sa-si "dea cu parerea".... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #159 2009-09-21 11:05:18
In primul rand, medicul tau ce zice, care e parerea lui? In mod normal, eu stiam ca daca infectia e mai veche in organism de 3 luni, nu ar fi nici o problema; acum se pune si problema: tu chiar nu ai sa mai faci deloc copii daca problema persista? Offline #160 2009-09-21 12:43:12
Re: CITOMEGALOVIRUS IN PRIMUL TRIMESTRU DE SARCINA....Buna! Ultima oara a fost editat de Ilincam (2009-09-21 12:43:58) Offline #161 2009-09-21 12:51:50
Re: CITOMEGALOVIRUS IN PRIMUL TRIMESTRU DE SARCINA....Da, si eu ma aflu intr-o criza de nervi continuua, fiindca si mie mi-a iesit undeva pozitiv si undeva negativ; si de asta am decis sa fac amnio, ptr a ne linisti. Offline #162 2009-09-21 13:10:22
Re: CITOMEGALOVIRUS IN PRIMUL TRIMESTRU DE SARCINA....Motherwell - asta e si intrebarea. Daca fac testul de aviditate si infectia e mai veche de 3 luni (sau stau sa treaca 3 luni din acest moment) mai e periculos virusul pentru bebe? Intr-adevar voi cere o a doua (poate si a treia) opinie ca oricat o rasucesc pe toate partile, tot cu virgula da In niciun caz nu vreau sa raman insarcinata si sa stiu ca ajung din start la amniocenteza, dar nici nu pot sa stau ca Gly un an si mai bine (bine, ea nu a stat, a facut un bebe superb intre timp) si rezultatul sa fie mereu prost. Tampita situatie! Va tin la curent cu ce aflu. Offline #163 2009-09-21 15:06:01
La mine, medicul meu a mizat fff mult pe acest test de aviditate; se pare ca e foarte relevant, iar cei de la cantacuzino cred in el. Acum, depinde de medici, cat de mult vor sa se arunce cu capul inainte. Offline #164 2009-09-22 15:50:52
Re: CITOMEGALOVIRUS IN PRIMUL TRIMESTRU DE SARCINA....Mai nou, fetita mea a inceput sa dea din picioruse; din zi in zi o simt mai viguroasa....mi-e greu sa mai iau o decizie pozitiva in privinta amniocentezi:( Offline #165 2009-09-22 19:03:12
Re: CITOMEGALOVIRUS IN PRIMUL TRIMESTRU DE SARCINA....multa bafta tie si fetitei.. daca e chiar cazul sa o faceti.... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #166 2009-09-23 16:05:24
Re: CITOMEGALOVIRUS IN PRIMUL TRIMESTRU DE SARCINA....Cred ca am omis sa spun ca inainte de a ramane insarcinata, mi-am facut cateva analize dar cea de CMV , NU. Daca imi faceam aceasta analiza si vedeam ca rezultatul IgM este pozitiv cu siguranta mi se spunea ca virusul este luat recent si va trebui sa evit sa raman insarcinata. Acum sunt f.fericita ca am un bebe care este sanatos. Sunt mandra pentru ceea ce am luptat. Pe parcursul sarcinii imi refaceam analiza CMV ..daca valoarea nu se mentinea la acelasi nivel atunci era intr-adevar o problema. Doresc multa sanatate viitoarelor mamici si ca sfat sa nu renuntati din prima. Offline #167 2009-09-23 17:36:20
Re: CITOMEGALOVIRUS IN PRIMUL TRIMESTRU DE SARCINA....Buna! Offline #168 2009-09-24 16:33:39
Re: CITOMEGALOVIRUS IN PRIMUL TRIMESTRU DE SARCINA....Ilincam - si eu am tot 31 ani si este primul bebe Deci rezultatul meu cu privire la CMV-IgM asa va ramane...pozitiv. Analiza a fost facuta si in Germania la Institutul de Virusologie din Tubingen si la un alt laborator tot in Germania dar in Bremen...iar rezultatul a fost acelasi si anume ca va persista in organism acest virus fara a avea probleme in viitor. Mi-am refacut analiza asta, la f.multe centre medicale... aici...la noi...imi iesea ba negativ ba pozitiv dar nici un medic de specialitate de la infectioase nu mi-a spus ca acest virus poate sa ramana asa...ba mai mult mi-au spus ca va trebui sa renunt la sarcina. Asta este motivul pt.care am spus ca nu trebuie sa renunti din prima. Offline #169 2009-09-24 16:39:24
Re: CITOMEGALOVIRUS IN PRIMUL TRIMESTRU DE SARCINA....Multumesc de incurajari, sa vad pe unde ma mai duc sa repet testul ca nu mai stiu ce sa cred; o sa las pe saptamana viitoare, abia mai trece ceva timp si poate trece de la sine Offline #170 2009-09-26 10:10:45
De ce nu incerci sa iei legatura cu clinica unde si-a facut Gly analiza; cred ca este cel mai concludent de pana acum. La noi in tara, multe clinici au diferite metode de analizare; si de aici toata harababura asta priviind rezultatele...unele negative, altele pozitive samd. Offline #171 2009-10-19 11:28:26
Re: CITOMEGALOVIRUS IN PRIMUL TRIMESTRU DE SARCINA....Salutare! Vad ca nimeni nu mai intra pe aici, asa ca sa dau eu vesti. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|