|
Nu esti logat.
Pentru cine e la spiru haret-4#58 2008-10-01 00:54:48
Re: pentru cine e la spiru haretse gasesc ? zici si u ca pitzi hai sa ne gasim la un suc #59 2008-10-11 14:38:23
Re: pentru cine e la spiru haretsi eu is inscrisa la spiru haret la ID. oare sunt adevarate toate povestile? oare ma chinui degeaba? Offline #60 2008-10-11 14:55:07
Re: pentru cine e la spiru haretcine ti-a zis k dk faci la fac la spiru nu poti sa dai masteru in alta parte ? "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #61 2008-10-11 14:57:53
Re: pentru cine e la spiru haretpai intrebam pt ca nu stiu tocmai. si trebuie tot la o facultate de psihologie sau cum? banuiesc ca am sa fac cei 3 ani aici si apoi....poate pana una alta se acrediteaza masterele. sau se desfiinteaza spiru Offline #62 2008-10-11 15:38:09
Re: pentru cine e la spiru haret
nu merge. adica nu te primesc alte facultati...ca zic ca nu e acreditata facultatea. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline Publicitateloading...
#63 2008-10-11 21:59:33
Re: pentru cine e la spiru haretpai nu pot sta anul asta fara facultate Offline #64 2008-10-12 01:46:52
Re: pentru cine e la spiru haretmozolici...nu stiu sigur. eu zic ce am patit noi. o colega s-a transferat la titu parca...si a primit aprobarea transferului cu o zi inainte sa se afle de probleme la spiru. Iar cand s-a dus cu actele se mirau secretarele cum de i-a fost aprobat transferul, ca nu mai primesc de la Spiru (i-au zis ei in fata ca nu mai aproba transferul pt studentii de la Spiru Haret). Acum nu stiusa-ti zic sigur...or mai fi si alte facultati care sa te lase sa te transferi...dar...nu stiu sa-ti zic sigur...trebuie s ateinteresezi, sa intrebi... Poate unele de ele te primesc si acum sa te inscrii in anul 1...ca doar la spiru inca nu ai facut nimic, nu ai dat nici un examen, deci nu ar fi nimic de echivalat. La spiru Haret primeau transferuri si in decembrie (stiu sigur...ca am un amic care s-a transferat la noi in luna decembrie...si l-au primit...acum nu stiu daca toate facultatile sunt ca spiru, dar daca cunosti pe cineva sau cu o mica atentie sunt sigura ca se poate rezolva...). Poti sa incerci si in anul 2...dar problema e ca ai facut anul 1 la o facultatea neacreditata...si pratic examenele sunt date cam degeaba...si nu prea au cum sa le echivaleze, de asta ziceam sa incerci acum cat nu ai dat nici un examen. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #65 2008-10-12 22:37:51
Re: pentru cine e la spiru haret ma pregatesc sa ma omor Offline #66 2008-10-12 23:02:09
Re: pentru cine e la spiru hareteu stiu ca spirru haret este acreditata, doar masterul este problema. il poti face in alta parte masterul, nu-i pb. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #67 2008-10-12 23:07:11
Re: pentru cine e la spiru haretnu toate fac din spiru sunt acreditate.. Sa nu te astepti sa te salut! Offline #68 2008-10-12 23:22:54
Re: pentru cine e la spiru haretdoar 5 facultati din 30 de la spiru sunt acreditate la ID (finante banci, contabilitate si informatica de gestiune, istoria si inca 2)...restul nu. Pt cei inscrisi la cele 5 facultati acreditate nu-s probleme, dar pt ceilalti da. Masterul de la spiru nu e acreditat deloc (nici macar la zi, la nici o facultate).
Asta e un mesaj pe ush.ro
alt mesaj
Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-10-12 23:30:54) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #69 2008-10-12 23:23:54
Re: pentru cine e la spiru haretdak a incercat sa se bage la eco la mine la fac e clar mai bn k nu l-au primit Sa nu te astepti sa te salut! Offline #70 2008-10-12 23:26:55
Re: pentru cine e la spiru hareteu sunt la limbi si literaturi straine-anu 1 la zi Ultima oara a fost editat de blue_elf (2008-10-12 23:27:28) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #71 2008-10-12 23:34:35
Re: pentru cine e la spiru haretvedeti ca am editat si am pus niste citate de pe un forum....cu oameni chiar chiar s-au confruntat cu problemele astea. eu sper sa se rezolve pana la urma...ca-s 3 ani pierduti degeaba....si bani pt 2 facultati...nu una...si nici una din ele acreditata...cand am aflat vreo saptamana am fost disperata...cautam incontinuu pe net legi si hotarari de guvern...nu mai zic de drumuri la facultate si secretarele si directorul imi ziceau inca sa nu platesc taxa, ca sa mai astept...ca vedem ce o sa se intample...apoi deodata au tacut toti (probabil ordin de la Bucuresti).
la zi nu-s probleme. la zi sunt acreditate (facultatile cel putin, ca masterele nu), la ID e durerea. Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-10-12 23:36:37) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #72 2008-10-12 23:38:05
Re: pentru cine e la spiru haretdeci sa dea naiba daca mai inteleg ceva, eu stiam ca spiru este acreditata.masterul nu este acreditat intradevar dar facultatea este.cel putin la mine la limbi straine stiu ca este acreditata. Ultima oara a fost editat de blue_elf (2008-10-12 23:39:15) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #73 2008-10-12 23:41:18
Re: pentru cine e la spiru harettu nu ai probleme...ca facultatile de la zi sunt acreditate toate (sau macar autorizate sa functioneze...ca asta e marea problema, la id nu-s nici macar autorizate...daca erau autorizate, dadeau licenta o data cu cei de la zi si totul era ok, dar nu au nici macar autorizatie, practic nu ar trebui sa existe). in schimb mate-info e acreditat doar la zi (fr si id nu e autorizat). Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-10-12 23:42:20) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #74 2008-10-12 23:52:07
Re: pentru cine e la spiru haretaoleu inseeamna ca al meu afce facultatea aia degeaba... ce naiba. o sa vb maine cu el sa vad ce zice. ca stiu ca el cand a fost s-a interesat si era acreditata. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #75 2008-10-13 00:00:54
Re: pentru cine e la spiru haretsi noi cand ne-am inscris credeam ca e acreditata...ca doar peste tot scria "facultate acreditata", inclusiv pe contractele noastre din anii 1 si 2 (din anul 3, de cand a fost scandalul, s-a modificat contractul...si nu mai scrie acreditata prin legea X). Depinde unde s-a interesat, ca cei de la spiru zic ca e acreditata...dar vezi si tu cati au avut probleme...si ce raspunsuri dau cei la minister...deci e clar ca profesorii de la spiru mint. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #76 2008-10-13 00:03:05
Re: pentru cine e la spiru haretil am la profli id-ul meu. Ultima oara a fost editat de blue_elf (2008-10-13 00:06:27) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|