homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru cine e la spiru haret-6

#96 2008-10-28 00:43:46

skumpi
Vizitator

Re: pentru cine e la spiru haret

neutral
te cred...oricum la el ii a doua facultate...o facea doar pt diploma

scria undeva ca dak nu e acreditata de la inceput...chiar dak se acrediteaza pe parcurs...nu e valabila !
si ai dreptate...nu e printre cele 5 asa ca clar nu e acreditata...degeaba intreaba la faculta k doar nu o sa`i zica adevaru lol

#97 2008-10-28 00:50:06

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

skumpi a scris:

scria undeva ca dak nu e acreditata de la inceput...chiar dak se acrediteaza pe parcurs...nu e valabila !

Pai stiam ca daca facultatea e acreditata atunci and te inscrii nu-ti pasa daca intre timp isi perde acreditarea, tu nu ai probleme ca mergi dupa legea care a fost in vigoare atunci cand te-ai inscris (din cauza asta doar cei care s-au inscris dupa 2004 au probleme, nu si cei care au terminat anii trecuti). Asa ca banuiesc ca e valabil si invers...adica daca nu e acreditata cand te inscrii tu, degeaba se acrediteaza intre timp....asta nu stiu sigur, dar logic asa ar fi. neutral
Cat despre intrebatul la facultate....da...au primit ordine de sus sa zica ca nu sunt probleme. cand a aparut stirea in ziar, de la centru atat directorul cat si una din secretare mi-au zis sa nu platesc inca taxa, ca sunt probleme mari si nus tiu cum o vor scoate pana la urma la capat si sa astept. apoi, dupa o saptamana, incepand cu deschiderea anului si-au schimbat complet vresiunea, ca gata s-au rezolvat problemele, ca e in proces cu ministerul dar sigur castiga...si bla bla bla-uri. Probabil astea au fost ordinele de la bucuresti (astea le-a zis sa zica) si eu s-au conformat. Ca prea si-au schimbat parerea deodata.
Mai de graba se intereseaza pe la minister (un mail, telefon...poate are noroc sa primeasca raspuns), decat la facultate.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#98 2008-10-31 12:19:55

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Fetele,am si eu o intrebare:care sunt perioadele de examene la id la spiru haret?s-a inscris si sotul meu anul asta si trebuie sa-si programeze concediul in functie de asta...

Iubesc si sunt iubita

#99 2008-10-31 13:37:54

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

pe la sfarsitul lunii ianuarie erau in anii trecuti..si in iunie parca..dar pt cei de la Id erau in special in weekend..la interval de  o saptamana

Ultima oara a fost editat de Infinity (2008-10-31 13:38:29)

#100 2008-11-12 20:19:42

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

fetelor, am auzit un zvon cum ca nu s-ar mai afisa grilele inainte de examen...
voi ati auzit ceva?

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

Publicitate

loading...

#101 2008-11-12 22:08:34

Andreea86
Hero member

pokemon....zvonuri ca nu s-ar mai afisa grilele tot apar de vreo 2 ani....si pana acum au fost nefondate. in schimb, poate cu problemele cu ministerul vor sa dovedeasca cum ca la ei nu se iau chiar asa usor examenele...nu stiu. dar in mare parte, pana nu-ti confirma cineva de la facultate, nu trebuie sa te ingrijorezi.
eu am zis...sunt complet de acord sa nu mai afiseze grilele, DAR toate manualele sa le primim din octombrie, astfel incat sa ai timp pana in ianuarie sa le inveti...sa iti zica de la inceput care materii sunt pt primul semestru si care pt a 2lea. si cum la spiru mai greu cu astea....nu cred ca se simt ei in stare sa nu publice grilele inainte. In conditiile in care unele manuale nu exista deloc sau aapr cu o zi inainte de examen....cati studenti crezi ca ar mai lua examenele? Pai noi am patit ca cu o saptamana inainte de examen sa ne anunte (tot colegii din bucuresti, deci nici macar nu au anuntat toti stundetii) ca s-a schimbat manualul de la o materie (din cauza ca s-au certat 2 profesori sau ceva de genul asta). Iti dai seama ca in p saptamana iti e imposibil sa inveti din nou un manual...in conditiile in care esti in plina sesiune, probabil mai ai si un serviciu/familie de vreme ce te-ai inscris la ID. Nu mai zic de faptul ca nu stiam pana cand nu se afisau grilele sau programarea examenelor care anume materii le aveam pt sem 1 si care pt sem 2....adica aveam planificarea de pe net, dar ei schimbau dupa cum aveau chef (si le era mai bine).

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#102 2008-11-13 17:07:53

pokemon
Diamond member

Andreea, exact la asta m-am gandit si noi... Noua ne-a zis un singur prof la un curs si nu l-am crezut. Nu il cred nici acum, pt ca ma gandesc ca ar fi fost mai multi cei care ar fi accentuat ideea asta!
Multumesc!

#103 2008-11-13 17:24:33

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

Eu am inteles de la o prietena ca se vor afisa cu 2 saptamani inainte, pe ei asa i-au anuntat.
Auziti, am o mare dilema: sunt la Finante-banci la FR... dar ama uzit ca e posibil sa nu dau toate examenele stil grija..si acum stau sa ma gandesc...la mate cum dau eu grila?si la info?!?si..ce materii mai sunt acolo??are cineva idee?

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#104 2008-11-13 17:27:10

pokemon
Diamond member

mihaela, am o colega care e tot la finante banci, la zi, anul 2. A dat toate ex tip grila...
erau exercitii, tu le rezolvi pe coala si dai rezultatul smile

#105 2008-11-13 19:55:50

Andreea86
Hero member

pokemon a scris:

mihaela, am o colega care e tot la finante banci, la zi, anul 2. A dat toate ex tip grila...
erau exercitii, tu le rezolvi pe coala si dai rezultatul smile

da....asa e...si ai mai mult timp la dispozitie... ca sa ai timp sa le rezolvi.

hjarta Eu si puiu hjarta

#106 2008-11-25 14:54:29

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

cei care se inscriu la spiru sau romano-americana,se inscriu pt ca au nevoie de o diploma pe care si-o platesc,neavand timp sa treaca pe la cursuri sau examene...in general eu pe care am auzit ca sunt la spiru sau romano-americana sunt oameni mai in varsta care au un servici stabil dar care nu au sutdii superioare adica facultate.poate au posliceala sau cursuri de tot soiul...insa nu au facultate..si pt asta aleg facultati particulare...

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#107 2008-11-25 15:05:06

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

nu neaparat .... nu generaliza pe toata lumea barbara_mori

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#108 2008-11-25 15:07:56

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

pink_martini a scris:

nu neaparat .... nu generaliza pe toata lumea barbara_mori

intreba leo de ce s-ar inscrie lumea la spiru haret si i-am dat si eu un rasp..oricum in general cei care sunt acolo au un servici si nu au timp de facultati la zi si de stat..si prefera sa isi plateasca cursurile.fie ca sunt ei in varsta sau nu...iar apoi mai sunt cei care nu au facut o facultate la vremea la care trebuia iar acum au deja 35-40 ani si au nevoie de studii superioare wink

Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2008-11-25 15:08:46)

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#109 2009-01-08 16:26:00

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

fetele, cat e a doua rata pentru o facultate la FR? si pot sa o platesc fara buletin?? si carnetul de student de unde il iau?!? pls help me!!

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#110 2009-01-08 16:42:20

Cassiopeia
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-09

360 de lei rata
nu iti trebe buletin ca s-o platesti.cel putin mie nu mi-a cerut
te duci cu banii si-i spui numele,facultatea si forma de invatamant.

carnetul de student il iei de la secretariat.iti trebe insa o poza pt el.

Sim y 

#111 2009-01-08 18:17:14

majestik
Addicted member
Inregistrat: 2008-08-10

eu nu ii inteleg pe care se inscriu la masterele de la spiru stiind ca nu sunt acreditate.  pentru ce il fac daca nu e recunoscut?  roll

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#112 2009-01-08 18:28:33

pokemon
Diamond member

pai de unde stii ca stiu? rotfl

#113 2009-01-08 18:30:29

majestik
Addicted member
Inregistrat: 2008-08-10

cauta si ei in monitorul oficial sau mai situ eu in ce acte normative, se intereseaza, nu ca mine gagautza sa aflu dupa o jumatate de an, si asta asa, intamplator rotfl

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#114 2009-01-08 18:47:36

Cassiopeia
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-09

majestik a scris:

eu nu ii inteleg pe care se inscriu la masterele de la spiru stiind ca nu sunt acreditate.  pentru ce il fac daca nu e recunoscut?  roll

aici vbeam de mastere sau sunt eu chioara?  :f?rv?nad:

Sim y 

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.