|
Nu esti logat.
Pentru cine e la spiru haret-7#115 2009-01-08 19:46:14
Re: pentru cine e la spiru haret
da, eu vorbeam de master. de ce? Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline #116 2009-01-08 19:48:50
Re: pentru cine e la spiru haretDoamne!!! ce a ajuns Spiru!!! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #117 2009-01-08 23:10:18
Re: pentru cine e la spiru haretlucia05 am inteles ca nu se vor mai afisa din-nainte intrebarile si raspunsurile, decat modele de intrebari. asta sa-i faca pe studenti sa nu mai invete mecanic. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #118 2009-01-09 09:39:30
Re: pentru cine e la spiru haretlucia, erau doar intrebarile, raspunsurile ti le cautai singur. e adevarat ca erau si pe net...dar trebuia sa ai amre incredere sa inveti asa Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #119 2009-01-09 10:44:55
Re: pentru cine e la spiru hareto fi, poke! insa noi scriam la examen de ne durea mana . si asa iti forma si modul specific de exprimare, se evalua mult mai bine si cat ai inteles si conta foarte mult si opinia ta asupra subiectului in discutie. nu iti verifica doar memoria ci si capacitatea de intelege , de asimilare si de opinie. ceea ce conteaza foarte mult, mai ales la drept! cu examene tip grila daca asisti la o discutie intre 2 avocati/consilieri care au facut facultatea pe alt sistem si mai au si vreo 5 ani de experienta nu o sa intelegi nimic, desi va fi in limba romana. eu nu stiu! nu am stat sa tocesc, aveam cursuri, intre ele mergeam prin cluburi/terase, in week-end ieseam cu prietenii/colegii...ideea este ca m-am si distrat si luam si examenele fara probleme, timp aveam pentru toate. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline Publicitateloading...
#120 2009-01-09 10:47:28
Re: pentru cine e la spiru haretlucia, si eu as prefera de 1000 de ori sa dau scris decat grila! Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #121 2009-01-09 10:52:49
Re: pentru cine e la spiru haretpai am o prietena la spirtu bine la bm si cica la ex au asa grila...a..b...c si dak pune raspunsu a si de fapt raspunsu e b ii apare " esti sigura ca acesta e raspunsu corect ? " am murit de ras cand mi`o zis deci e penibil #122 2009-01-09 10:53:42
Re: pentru cine e la spiru haretpacat, poke! pentru ca o facultate are un foarte mare rol in formarea profesionala si de acolo incepe diferentierea intre cei care vor fi buni profesionisti si cei care...au facut o facultate. tot sistemul asta este numai in dezavantajul studentilor. probabil e vreun plan sa ajungem la fel de prosti si de in patratica noastra, fara capacitate de gandire, precum americanii I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #123 2009-01-09 10:57:57
Re: pentru cine e la spiru haretskumpi, si eu sunt la spiru si nu apare niciodata intrebarea aia! belive me! Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #124 2009-01-09 11:02:34
Re: pentru cine e la spiru haretnu se invata, dar se formeaza, se cizeleaza. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #125 2009-01-09 11:04:15
Re: pentru cine e la spiru haretpoke nu mai retzin la ce specializare e ea... dar dak mi`a spus... doar nu zicea doar sa se faca de ras #126 2009-01-09 11:05:51
Re: pentru cine e la spiru haretdar nu talent literar iti trebuie, ca doar nu vrei sa te faci scriitor Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #127 2009-01-09 11:08:57
Re: pentru cine e la spiru haretskumpi, platforma e aceeasi la toata lumea... deci nu are cum... Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #128 2009-01-09 11:11:25
Re: pentru cine e la spiru haretmno habar n`am #129 2009-01-09 11:14:32
Re: pentru cine e la spiru haretpai daca ar fi pe asa ar lua toata lumea numa' 10...si oricum ala e un program destul de complicat, nu ar sta nimeni sa faca chestii din astea Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #130 2009-01-09 21:48:02
Re: pentru cine e la spiru haretskumpi...nici mie in 3 ani, la 2 facultati nu mi-a aparut niciodata aia cu esti sigura...? ar fi culmea... in schimb am avut destule intrebari unde in manual scria clar ca raspunsul e sa zicem 5 iar la examen nu voia sa valideze calculatorul. sau la licenta chiar am avut intrebari cu variantele de raspuns gresite...toate (adica raspunsul din manual nu-l gaseai nici la a, nici la b, nici la c). Sau intrebari in care raspunsul corect il gaseai si la a si la c de ex...daca raspundeai a ti-l lua corect...daca puneai c era gresit. Deci numai draci mi-au facut examenele pe calculator...cand eu stiam pagina, fraza si exact unde in manual am gasit raspunsul si calculatorul nu mi-o valida. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #131 2009-01-10 12:25:02
si eu sunt la spiru si nu apre intrebarea aia... Offline #132 2009-01-10 12:28:44
me2 Sim y Offline #133 2009-01-10 12:31:53
Re: pentru cine e la spiru haretsi eu sunt la spiru si daca ar fi fost intrebarea aia as fi luat 10 la toate Ultima oara a fost editat de alexutza12345 (2009-01-10 12:34:23) Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|