homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru cine e la spiru haret-7

#115 2009-01-08 19:46:14

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Re: pentru cine e la spiru haret

simy_alexandra a scris:

majestik a scris:

eu nu ii inteleg pe care se inscriu la masterele de la spiru stiind ca nu sunt acreditate.  pentru ce il fac daca nu e recunoscut?  roll

aici vbeam de mastere sau sunt eu chioara?  :f?rv?nad:

da, eu vorbeam de master. de ce?

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#116 2009-01-08 19:48:50

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Doamne!!! ce a ajuns Spiru!!! signof10
eu am absolvit dreptul la Spiru in 97....o generatie din care au iesit profesionisti buni, numai la mine din 6 juristi 3 suntem absolventi de Spiru si suntem recunoscuti ca fiind buni. insa, la examene ne toca!!!!! frate, nu mai stiai ce sa inveti in plus!! invatai cartea, invatai cursurile si tot degeaba. am avut norocul sa am profesori foarte buni, zlatescu, beleiu, iorgovan, bulai, butoi...
si cum la vremea aia facultatea era doar autorizata, am avut norocul ( dar greu noroc! lol  ) de a-mi da licenta la universitatea bucuresti. asa ca diploma mea de licenta este de la universitate.

si acum aud de examene grila cu raspunsuri afisate anterior :f?rv?nad: . fara nici o suparare dar mare parte din facultati te invata numai niste principii si unde sa citesti, atat! daca in aia 3-4 ani nu inveti nici asta, ulterior nu prea ai sanse in meserie si nu stiu cat e de placut sa ajungi sa reusesti sa te angajezi undeva si colegii sa nu aiba o parere buna despre tine.....

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#117 2009-01-08 23:10:18

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

lucia05 am inteles ca nu se vor mai afisa din-nainte intrebarile si raspunsurile, decat modele de intrebari. asta sa-i faca pe studenti sa nu mai invete mecanic.

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#118 2009-01-09 09:39:30

pokemon
Diamond member
Inregistrat: 2006-10-06

lucia, erau doar intrebarile, raspunsurile ti le cautai singur. e adevarat ca erau si pe net...dar trebuia sa ai amre incredere sa inveti asa smile
si acum nu mai afiseaza sad

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#119 2009-01-09 10:44:55

lucia05
Insomniac member

o fi, poke! insa noi scriam la examen de ne durea mana smile . si asa iti forma si modul specific de exprimare, se evalua mult mai bine si cat ai inteles si conta foarte mult si opinia ta asupra subiectului in discutie. nu iti verifica doar memoria ci si capacitatea de intelege , de asimilare si de opinie. ceea ce conteaza foarte mult, mai ales la drept! cu examene tip grila daca asisti la o discutie intre 2 avocati/consilieri care au facut facultatea pe alt sistem si mai au si vreo 5 ani de experienta nu o sa intelegi nimic, desi va fi in limba romana. eu nu stiu! nu am stat sa tocesc, aveam cursuri, intre ele mergeam prin cluburi/terase, in week-end ieseam cu prietenii/colegii...ideea este ca m-am si distrat si luam si examenele fara probleme, timp aveam pentru toate.

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

Publicitate

loading...

#120 2009-01-09 10:47:28

pokemon
Diamond member

lucia, si eu as prefera de 1000 de ori sa dau scris decat grila!
dar acuma s-au facut ei destepti si ca sa nu se mai chinuie cu corectatul ca deh, e studenti multi si sa nu piarda proful timpul se da pe pc.
si pc-ul nu stie saracu' sa recunoasca un subiect...lui ii bifezi ca e alba sau e neagra sad
trist!

#121 2009-01-09 10:52:49

skumpi
Vizitator

pai am o prietena la spirtu bine la bm si cica la ex au asa grila...a..b...c  si dak pune raspunsu a si de fapt raspunsu e b ii apare " esti sigura ca acesta e raspunsu corect ? " rotfl am murit de ras cand mi`o zis lol deci e penibil

si eu in anu I am avut online la 3 materii dapoi era o mare mare tampenie...din 50 de intrebari ...25 trb sa completezi spatiile libere... asta insemna ca trb sa stii pe de rost cursu ca sa stii sa pui EXACT cuvantu ala...o mare mare porcarie... si am facut scandal...pt ca dak scriai " experiment" si nu ' experimentu" era gresit neutral
acum dam scris....sau oral cu biletele ca la bac lol

#122 2009-01-09 10:53:42

lucia05
Insomniac member

pacat, poke! pentru ca o facultate are un foarte mare rol in formarea profesionala si de acolo incepe diferentierea intre cei care vor fi buni profesionisti si cei care...au facut o facultate. tot sistemul asta este numai in dezavantajul studentilor. probabil e vreun plan sa ajungem la fel de prosti si de in patratica noastra, fara capacitate de gandire, precum americanii rotfl

#123 2009-01-09 10:57:57

pokemon
Diamond member

skumpi, si eu sunt la spiru si nu apare niciodata intrebarea aia! belive me!
lucia, depinde de domeniu smile
pt un medic, sau un inginer, etc, intr-adevar conteaza foarte mult ce facultate termina.
dar, in cazul meu-jurnalism- iti spun sincer ca eu cred ca facultatea asta a fost inventata doar ca sa mai ia astia niste bani lol
ca sa fii jurnalist iti trebuie bune cunostinte de lb romana- si astea poti sa le ai si din liceu, si daca ai terminat litere, etc- si iti trebuie vocatie-simt al stirii, putere de reactie, autocontrol ,...
Si nici una dintre astea nu le inveti in facultate!

#124 2009-01-09 11:02:34

lucia05
Insomniac member

nu se invata, dar se formeaza, se cizeleaza.
si e aceasi situatie ca la management...unii ar putea spune ca ai calitati manageriale sau nu. si punct.
ei nu e chiar asa: trebuie sa le ai, dar sunt si o groaza de lucruri pe care trebuie sa le stii, lucruri cu care poti jongla pentru a fi un manager bun.
la fel si la jurnalism, trebuie sa stii cum se scrie o stire, ce e mai important si alte chestii tehnice sa le spunem...ca pana la urma nu oricine stie limba romana si are putin talent literar se poate face jurnalist

#125 2009-01-09 11:04:15

skumpi
Vizitator

poke nu mai retzin la ce specializare e ea... dar dak mi`a spus... doar nu zicea doar sa se faca de ras lol

#126 2009-01-09 11:05:51

pokemon
Diamond member

dar nu talent literar iti trebuie, ca doar nu vrei sa te faci scriitor big_smile
da, trebuie sa inveti cum se scrie o stire, un interviu, un reportaj... dar astea le prinzi extrem de usor...
eu stiam care sunt lucrurile de baza dinainte de a da la facultate, pentru ca am vrut eu sa aflu.  am citit o carte, am priceput cum stau lucrurile si asta a fost!
si iti pot da exemple de zeci de oameni de presa care NU au avut studii de specialitate si totusi sunt foarte buni in ceea ce fac.
aaa, ca multi au inceput apoi facultati de jurnalism, se prea poate. dar asta pentru ca le trebuia diploma, nu pentru altceva smile

#127 2009-01-09 11:08:57

pokemon
Diamond member

skumpi, platforma e aceeasi la toata lumea... deci nu are cum...
o poti intreba si pe simy si o sa vezi ce zice smile

#128 2009-01-09 11:11:25

skumpi
Vizitator

mno habar n`am
o fi mintit ea atunci lol

#129 2009-01-09 11:14:32

pokemon
Diamond member

pai daca ar fi pe asa ar lua toata lumea numa' 10...si oricum ala e un program  destul de complicat, nu ar sta nimeni sa faca chestii din astea smile
si apoi, pana nu dai validare poti sa bifezi ce vrei tu, ca nu se ia in calcul...iar daca ai dat validare, nu mai poti schimba nimic, doar ti se afiseaza nota smile
in concluzie, unii mai spun si povesti wink

#130 2009-01-09 21:48:02

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

skumpi...nici mie in 3 ani, la 2 facultati nu mi-a aparut niciodata aia cu esti sigura...? ar fi culmea... in schimb am avut destule intrebari unde in manual scria clar ca raspunsul e sa zicem 5 iar la examen nu voia sa valideze calculatorul. sau la licenta chiar am avut intrebari cu variantele de raspuns gresite...toate (adica raspunsul din manual nu-l gaseai nici la a, nici la b, nici la c). Sau intrebari in care raspunsul corect il gaseai si la a si la c de ex...daca raspundeai a ti-l lua corect...daca puneai c era gresit. Deci numai draci mi-au facut examenele pe calculator...cand eu stiam pagina, fraza si exact unde in manual am gasit raspunsul si calculatorul nu mi-o valida.
Sau in anul 1 la rise am avut asa cum zicea skumpi...cu completati. la o intrebare aveam de completat formarea poporului roman (exact asa era formulata fraza si in manual). ei bine...daca punei formarea poporului roman nu-ti accepta...trebuia sa pui etnogeneza (complet acelasi lucru...dar calculatorul nu stia). Sau la nume proprii...oare cum vrea...doar numele de familie, initiala prenumelu si apoi numele de familie sau numele complet cu nume si prenume? ghici ghicitoarea mea.... si asa am piredut 3 puncte aiurea...cu raspunsuri corecte dar nevalidate de calculator.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#131 2009-01-10 12:25:02

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

pokemon a scris:

si eu sunt la spiru si nu apre intrebarea aia... punish

#132 2009-01-10 12:28:44

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

FeliciaM a scris:

pokemon a scris:

si eu sunt la spiru si nu apre intrebarea aia... punish

me2
apare confirmare daca vrei sa salvezi testu sau nu.

Sim y 

#133 2009-01-10 12:31:53

alexutza12345
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-11

si eu sunt la spiru si daca ar fi fost intrebarea aia as fi luat 10 la toate  rotfl

Acum nu zic, poate nu e foarte ok ceea ce in se intampla, ca si mie mi-ar fi placut sa dau examen scris, dar de acolo pana la a se face afirmatii de genul asta, nici asta nu este ok.

De exemplu eu am avut parte de pratica mai buna decat o persoana de la Transilvania din BV, si dosarul meu de practica a fost de 4 ori mai gros - am avut si studiu facut si interpretat in SPSS, deci daca iti doresti va garantez ca inveti si singur acasa, si nu prae conteaza cum dai examenul.

si asa cum zic fetele, am avut parte de surprize neplacute: nu mi-a validat calculatorul raspunsuri corecte, dar in niciun caz nu mi-a facut favoruri  smile din contra, la statistica, dupa ce am facut "meditatii" cu 4 colege, ele au luat 8-9-10 si eu am luat 7  :f?rbannad: cu toate ca i-am rezolvat profoului pe hartie problemele, am avut noroc sa imi pice niste intrebari cu zecimale, si calculatorul nu a stiut sa valideze....

Ultima oara a fost editat de alexutza12345 (2009-01-10 12:34:23)

Para hacer bien el amor hay que venir al sur....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.