homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cand sunteti triste....

#1 2008-09-25 02:16:37

hestia
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-19

cand sunteti triste....

fetelor,vroiam sa va intreb , sa aflu ce faceti voi cand va simtiti triste, singure , cand simtiti ca nu prea va mai place / convine nimic.. cand sunteti suparate pe "el" ce faceti?  cum va calmati? cu cine stati de vb ?  sau preferati sa tineti totul in voi pana cand "trece singura" ?

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

#2 2008-09-25 02:59:31

hestia
Sr. member

Re: cand sunteti triste....

si cand nu ai cui te descarca ce faci?  cand cea mai buna prietena sigur iti va zice vezi, ti-am zis eu ca o sa ajungi aici!!  sa te descarci mamei..? no waaay!!!  sa vbesti cu unu si cu altul online, fara sa stii cine=i persoana de dincolo...?  daca va ajunge sa zica vai de capul ce proasta!!!!   in toate cazurile astea ce-i de facut? oare e mai bine sa tii in tine, sa mergi sa dormi si sa crezi ca maine cand te vei trezi, va fi altfel?

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

#3 2008-09-25 03:28:20

skumpi
Vizitator

aici pe forum...clar big_smile
aici nu zice nimeni ' ce proasta`i" aia wink

#4 2008-09-25 08:01:18

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

fumez big_smile

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#5 2008-09-25 08:31:38

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Eu vorbesc cu el. Chiar daca sunt suparata pe el, tot la el ma descarc. SI aici pe forum.

Fericita mamica de Aida Maria!

Publicitate

loading...

#6 2008-09-25 10:45:23

princesss
Banat
De la: plaja
Inregistrat: 2008-08-11

nu prea tin eu supararea mult .decat sa stau suparata mai bn ma descarc pe cine trebuie si'mi trece.nu e bine stiu,dar eu merg pe principiul k n'are rost sa'ti asumi ceva pt kre nu esti vinovat.mai bine plange altul decat sa plang eu.  diablo  cat despre pr meu,n'am ajuns s ne certam niciodata,cand se incinge un pic  treaba incepe sa rada si imi trece si mie.
alta metoda cand is suparata si nu'mi merge bine ceva...o sun pe prietena mea,ii povestesc si parca vad altfel lucrurile
vara'mea care e psiholog imi spune ca in momentul in care un pacient ii povesteste problema sa,aceasta e pe jumatate rezolvata

#7 2008-09-25 10:56:52

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

skumpi a scris:

aici nu zice nimeni ' ce proasta`i" aia wink

Ba da. dar n-o scrie.

#8 2008-09-25 11:32:07

hestia
Sr. member

ieri, as-noapte, m-am simtit f aiurea.. as fi vrut sa am cu cine vrbi, dar....   pana la urma am terminat citind ceva , pt un examen, am plans zdravan si am adormit...

#9 2008-09-25 11:33:40

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

pe vremuri fumam smile acum ies sa ma plimb, sa alerg chiar

#10 2008-09-25 11:35:52

kadome
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-07-24

ascult muzik..e cea mai buna solutie in cazul meu,sau vb cu puiutu si ma descarc asa smile

Einmal stirbst du, und dann ist alles Fragen zu Ende.
Und wenn du stirbst, wirst du entweder alles erfahren, oder du wirst nicht mehr die Möglichkeit haben, zu fragen.

Lev Tolstoi

#11 2008-09-25 11:49:26

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

eu plang pana mi se umfla okii, apoi ma descarc aici pentru ca pe altcineva nu am sad

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#12 2008-09-25 12:02:51

ada2910
Full member
Inregistrat: 2008-07-13

Anka_Lala a scris:

fumez big_smile

rotfl  rotfl

si eu la fel....si imi mai iau si o comedie romantica care sigur ma face sa ma simt mai bine....aaaa si mai imi iau si o colo k sa mearga cu tigarile, si ceva buuuuun de mancare smile noroc ca nu ma apuca prea des fazele astea...

Ultima oara a fost editat de ada2910 (2008-09-25 12:03:10)

Infrange-ti deci durerea
Fii vesel de se poate
Caci tot la zi ajunge
Si cea mai lunga noapte!

#13 2008-09-25 12:05:12

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

vorbesc cu el (daca sunt suparata pe el), eventual ma apuc si-i torn in cap o gramada de chestii care nu-mi convin. cate o cearta din cand in cand e sanatoasa wink

daca sunt si nervoasa pe langa tristete, bocesc

daca am doar o stare proasta asa, in general... "suparare pe viata".... vorbesc cu voi

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#14 2008-09-25 12:07:36

hestia
Sr. member

cu el nu pot vbi delo in acele momente..  iese cu mult mai rau.. mereu tre sa il las sa se calmeze si invers...  altfel se ajunge la cuvinte pe care nici unul dintre noi nu si le doreste....

de tigari m-am lasat...  am fumat prin iulie atata de mult (aproape 2 paket in ziua respectiva) incat mi s-a facut rau... de atnci le=am lasat... smile

bocitul si adormitul se pare ca raman la mine de baza....

#15 2008-09-25 12:09:47

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

cand sunt trista beau cafea si fumez...sau plang...sau stau pe www.anticonceptionale.ro ca sa uit big_smile

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#16 2008-09-25 12:09:56

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

deobicei eu ma enervez super tare si nu am pofta sa pap nimik,deci slabesc si imi place....si cateodata imi place sa fiu suparata..rotfl cat de obsedata am ajuns sa fiu...dar deobicei imi place sa imi consum energia sau nervii la sala sau in cel mai rau caz trag o portie buna de plans si ma calmez dupa...

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#17 2008-09-25 12:10:10

Leo
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-14
Site

katami a scris:

daca am doar o stare proasta asa, in general... "suparare pe viata".... vorbesc cu voi

Stiu ca-s offtopic, dar Katami e inaccesibila.
Katami, cum facem sa dialogam putin?

#18 2008-09-25 12:17:46

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

ggw a scris:

cu el nu pot vbi delo in acele momente..  iese cu mult mai rau.. mereu tre sa il las sa se calmeze si invers...  altfel se ajunge la cuvinte pe care nici unul dintre noi nu si le doreste....

de tigari m-am lasat...  am fumat prin iulie atata de mult (aproape 2 paket in ziua respectiva) incat mi s-a facut rau... de atnci le=am lasat... smile

bocitul si adormitul se pare ca raman la mine de baza....

eu am noroc ca al meu e calm si nu iese cu scandal... daca ar fi la fel ca mine cred ca ne-am lua la bataie big_smile

oricum, calmat calmat... dar tot tre sa discutati! ori la mine daca ma calmez, mi se taie pofta de a mai reprosa ceva. asa ca totul s-ar bloca la nivelul "taci si inghite". care, cred ca v-ati saturat de cate ori am repetat, mi-a distrus o relatie si in nici un caz nu vreau sa se intample la fel cu asta. mai bine spui ce ai de spus atunci, nu peste nush cat timp. am 2 prieteni... el e disperat... e un tip comunicativ, deschis, spune oriocui orice. iubita lui e introvertita.... tace, dar rumega in ea, tine minte si el se trezeste cu reprosuri peste luni intregi, cadn a si uitat ce a facut. bine,a sta e cazul extrem, dar ce face ea nu e deloc sanatos pt ea, nici pt relatie!

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#19 2008-09-25 12:20:09

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

mmmm eu sunt impulsiva ..intai ii mananc nervii lui si daca e iescu o colega sau prietena.sau macar vorbesc pe net

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.