|
Nu esti logat.
Cand sunteti triste....-2#20 2008-09-25 12:23:54
Re: cand sunteti triste....cand sunt trista din motive independente de relatia noastra, nu il incarc pe el tot timpul.... mai vorbesc cu mama, cu voi pe forum...prieteni nu prea am.... cand ne certam...ne certam ca lumea, ne spunem toate lucrurile care ne deranjeaza... nu mai tin in mine, asa faceam la inceput. el facea ceva care mie nu-mi convenea, eu faceam bot si asteptam sa-si dea el seama, eu sufeream n zile si pana la urma izbucneam...acuma-i spun direct, ne ciorovaim, mai bocesc etc dar ne impacam tot timpul, oricat de mare ar fi cearta. inca ne iubim prea mult iar el e mai tolerant decat mine, chiar daca a inceput sa-si piarda din rabdare Deci cand suparata pe el, vorbesc cu el si lamurim. Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-09-25 12:25:00) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #21 2008-09-25 12:27:06
Re: cand sunteti triste....depinde...dc ma supara o prietena, incerc sa'i explic lui ce ma apasa pe suflet dupa care ma gandesc la altceva k sa;mi distrag atentia sau ma concentrez asupra lui Ultima oara a fost editat de capcaun (2008-09-25 12:30:23) Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #22 2008-09-25 12:32:49
Re: cand sunteti triste....eu am observat ca problemele ce tin de relatie nu le pot iscuta cu nimeni in afara de el. nu prietene... in nici un caz mama.... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #23 2008-09-25 12:50:58
Re: cand sunteti triste....Cand sunt trista indiferent din ce motiv incerc sa vb cu cineva despre asta (parinti, voi, prietena, psiholog daca vad eu ca starea se acutizeaza). Eu ma linistesc si ma calmez atunci cand vorbesc...rareori plang. Stiu multe pers carora plansul le face bine, dar mie nu-mi vine f des sa plang. De obicei imi vine sa lacrimez si atunci nu ma abtin, dar de bocit niciodata n-am bocit Offline #24 2008-09-25 12:51:08
Re: cand sunteti triste....ies in lume, ma plimb cu masina si ascult muzica, eventual imi sun cea mai buna prietena, mergem la cafea si imi trece dupa aceea ma suna el si trec nervii. Smile! Offline Publicitateloading...
#25 2008-09-25 13:36:44Re: cand sunteti triste....
imi trimiti si mie un e-mail, te rog? Cum pot sa dau de tine? Pe messenger stai? Offline #26 2008-09-25 13:46:11
Re: cand sunteti triste....
subscriu!! i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #27 2008-09-25 13:47:37
Re: cand sunteti triste....eu cand sunt trista nu-s in stare de nimic.. muzica ma intristeaza si mai tare, tv-ul nu ma intereseaza, si n-am chef sa vbesc cu nimeni! Asta e cel mai grav... ca nu pot face nimic pt a iesi din starea aia Astept sa treaca de la sine... Offline #28 2008-09-25 14:17:17
Re: cand sunteti triste....cand sunt trista vb cu el. indiferent de motiv, daca sunt suparata pe el sau nu, eu vorbesc cu el. chiar daca mai spun si altora (mama, voi) el stie intotdeauna. comunicam mult si faptul ca stim totul unul despre altul ajuta f mult in relatia noastra. Offline #29 2008-09-25 14:19:02
ma indoiesc... #30 2008-09-25 14:22:08
de acord skumpi. Offline #31 2008-09-25 14:33:01
Re: cand sunteti triste....cand sunt suparata pe el singura varianta este sa vorbesc cu el si sa ma descarc este cel mai bine.. Moartea nu vine odată cu vârsta, ci odată cu uitarea... Offline #32 2008-09-25 14:34:06
Re: cand sunteti triste....bijulik...nu te judeca nimeni...rlx nu suntem aici sa judecam ca nici una dintre noi nu e perfecta` #33 2008-09-25 14:36:13
Re: cand sunteti triste....eh...eu ma descarc aici mai greu...nu pt k nu sunt fete dragutze kre dau sfaturi...90% sunt asa,nice scumpe. dar 10 % sunt rele si ori rad d tine,ori fac cva sa-ti infiga si mai rau cutitu in rana...ori profita d slabiciunile tale. i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #34 2008-09-25 14:40:31
Re: cand sunteti triste....pai da la asta ma refeream si eu...kiar dc nu am intrat in multe discutii..se cunoaste omul dupa vorba Moartea nu vine odată cu vârsta, ci odată cu uitarea... Offline #35 2008-09-25 14:41:41
:f?rv?nad: #36 2008-09-25 15:05:17
aici parca am vbit eu.. exact asa sunt si eu.. si nu prea mai vreau sa fiu asa... si ce e mai prost este ca sunt genul despre care vorbea kitami ptin mai sus : "tac si inghit" pt ca daca incep sa zic una si alta , atunci zice si el si terminam certandu-ne .. iar eu vrea sa evit pe cat de mult posibil lucrul asta... tac , inghit insa nici nu ii reprosez peste ceva timp, sunt multe chestii pe care nici nu le mai tin minte de acum ceva luni... el , la fel, nu prea comenteaza cine stie ce la greselile mele, insa mi le tranteste mai apoi, dupa mult timp, iar asta nu supooooort in general eu sunt cea rabdatoare si care lasa de la ea... el e cel putin cam egoist... veti spune probabil de ce mai stau cu el? si eu de f multe ori m-am gandit la asta, insa il iubesc!!!!!!!!!! Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #37 2008-09-25 15:05:51
:f?rv?nad: i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #38 2008-09-25 15:06:41
atat ! il iubesti ! si pt asta merita sa suporti orice © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|