homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cand sunteti triste....-4

#58 2008-09-25 21:38:14

andraaa
Full member
De la: curtea de arges
Inregistrat: 2008-06-30

Re: cand sunteti triste....

Andra123 a scris:

Eu orice as avea vb cu el.Este singurul ce ma poate calma cand am ceva,singurul care ma poate incuraja.Si nici nu ma lasa el sa stau trista,numa putin daca i se pare ca as avea ceva vine langa mine si nu ma lasa pana nu ii spun totul lol

subscriu... big_smile

Dragostea pe care o daruim mai departe, este singura pe care o pastram pentru noi. Elbert Green Hubbard
Iubeste, zambeste, iarta!!! hjarta http://ticker.7910.org/an1czZf0g411210M … dWJpbQ.gif

#59 2008-09-26 10:54:36

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

am uitat sa amintesc un factor anti-depresie/tristete/suparare f important... PISICA. in general cand sunt trista ma apropii de animale... in cazul concret, imi fugaresc pisica prin casa, o smotocesc bine.... si ma face, vrand nevrand, sa zambesc smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#60 2008-09-26 11:10:17

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

de obicei plang daca nu am cui sa ma descarc

#61 2008-09-26 16:53:38

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

si eu plang plang plang pana ma descarc.. si pe urma daca nu e problema legata de iubi cu el vorbesc. daca e legata de el tot cu el vb dar mai tarziu, cand imi trece pt ca altfel iese cu scandal big_smile in ultimele 2 saptamani in bratele lui am plans, adunasem atat de mult stres incat nu mai puteam suporta!

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#62 2008-09-26 16:54:47

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

cand sunt trista,plang ca sa ma descarc...si in ultimul timp s-a intamplat cam des...

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

Publicitate

loading...

#63 2008-09-26 17:41:23

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Depinde mult de cauza tristetii..
Daca el nu e implicat, vorbesc cu el. El este umarul meu, pe care plang tot timpul. Este mare parte din sprijinul de care am nevoie.

Daca sunt trista din cauza...nush, daca stau si ma gandesc ca n-am niciun scop in viata si kkturi dastea am o gama larga de posibilitati:
-ma uit la the devil wears prada (pentru a nush cata mia oara)
- ma uit la un alt film.fie o comedie complet idioata, fie un film foarte bun
- imi fac o baie buna, cu scrub, cu masca hidratanta pe fata, si muzica, si niste betisoare parfumate pe marginea cazii
- dau muzica tare si dansez prin casa
- fac ordine in camera (asta se intampla rar, ce-i drept)
- imi fac unghiile
- ma duc sa ma plimb singura in parc
- ma duc la shopping (asta daca am bani)
- citesc
Daca sunt certata cu el, tot cu el vorbesc rotfl Pana rezolvam problema...

Poor is the man whose pleasure depends on another

#64 2009-11-19 21:28:33

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

cand sunt trista,imi iau ciocolata.Imi pun o comedie stupida,la care stiu ca nu o sa rad,ci o sa plang.Fumeaz cateva tigari[din pacate],imi smotocesc matza hjarta..
Deobicei prefer sa ma descarc prin plans,sa plang pana adorm.. Uneori ies la plimbare cu cainii mei,dar si atunci ma apuca plansul.
Cand sunt f trista ,am tendinta de ai ranii pe cei la care tin,si asta ma doare..

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#65 2009-11-19 22:06:43

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Eu dorm, sau ma uit la filme si motai. In general ma uit la legally blonde, e my dirty little secret lol

Daca sunt suparata pe el vbesc cu el si rezolvam, ca avem regula, nu ne ducem la culcare suparati unu pe altul.

#66 2009-11-19 22:12:01

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Vorbesc cu el. hjarta

eu,tu si restul lumii...

#67 2009-11-19 22:15:39

QueenOfRoses
Moderator

Inainte cand eram suparat si eu vorbeam cu el sad..

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#68 2009-11-19 22:16:49

Monica999
Hero member
Site

Eu nu pot sa vorbesc cu el daca nu sunt trista din cauza lui, ca el e asa dulce si ma apuca plansul de cat de dulce e lol Cred ca e reactie adversa la antibebe chestia cu plasul, ca in general nu dadeam apa la soareci asa de usor.

#69 2009-11-19 22:32:23

QueenOfRoses
Moderator

aoleu lol
Eu plang din orice,sunt foarte sensibila si ma urasc pentru asta...

#70 2009-11-19 23:05:18

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

chiar mai, de pastile sa fie lol big_smile ?

asadar...
1.plang... plang pana cand adorm, pana mi se umfla ochii, sau incep sa rad din orice prostie si sa ma inveselesc
e super sa razi/zambesti dupa o portie de plans chicot
2.scriu despre ceea ce ma supara- si aici am doua perspective: cateodata de genul "esti o mare idioata, proasta, etc", altadata "tot io sunt cea mai tare" forgetit
3.pisicile... imi ocup timpu cu ele
4.prietenii... am mai multe categorii, si in functie de problema stiu la cine sa apelez
5.iubi; oricat de tare m-ar supara,ma descarc si la el... altfel nu mi trece nici cu sedinte gratuite de shopping la paris tongue
6.bucataresc/shopping/film/integrame/citesc

nu neaparat in ordinea asta

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#71 2009-11-19 23:07:10

Monya
Full member
Inregistrat: 2008-04-14

PillBlast a scris:

Eu nu pot sa vorbesc cu el daca nu sunt trista din cauza lui, ca el e asa dulce si ma apuca plansul de cat de dulce e lol Cred ca e reactie adversa la antibebe chestia cu plasul, ca in general nu dadeam apa la soareci asa de usor.

si pe mine, chiar inainte sa-mi vina menstruatia cu 2 - 3 zile, ma apuca plansu sau ma enerveaza orice, devin analizator de fiecare cuvintel  box  poate ar trebuii sa schimb pastilele  nustiu

Ultima oara a fost editat de Monya (2009-11-19 23:27:37)

I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one...

#72 2009-11-19 23:29:06

Monica999
Hero member
Site

Eu nu le schimb, macar nu sunt depressed ca de la celelalte lol Oricum, al meu stie cum e cu astea, asa ca nu se mai sperie daca ma apuca plansu ca nu gasesc pantaloni care sa imi placa rotfl De la cele dinainte nu aveam chef sa ies in casa, eram praf de tot. Astea mi se par ok. Plus, cum ai zis si tu Monya, nu sunt atat de plangacioasa decat cu cateva zile inainte, deci nu imi bat capul.

#73 2009-11-19 23:34:42

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

eu fie ca sunt suparata din cauza lui sau a altcuiva, numai lui ma pot descarca. el este "cea mai buna prietena". niciodata nu le`am avut cu fetele oricum smile mereu la el ma duc sa`mi descarc ofurile.

#74 2009-11-20 11:15:45

Monya
Full member
Inregistrat: 2008-04-14

PillBlast a scris:

Eu nu le schimb, macar nu sunt depressed ca de la celelalte lol Oricum, al meu stie cum e cu astea, asa ca nu se mai sperie daca ma apuca plansu ca nu gasesc pantaloni care sa imi placa rotfl De la cele dinainte nu aveam chef sa ies in casa, eram praf de tot. Astea mi se par ok. Plus, cum ai zis si tu Monya, nu sunt atat de plangacioasa decat cu cateva zile inainte, deci nu imi bat capul.

offtopic  ce ai luat inainte si ce iei acum?

I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one...

#75 2009-11-20 12:14:35

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

Monya a scris:

PillBlast a scris:

offtopic  ce ai luat inainte si ce iei acum?

asta vreau sa stiu si eu smile

#76 2009-11-20 12:15:50

wra_blu
Banat
Inregistrat: 2008-08-31

cand sunt trista ma uit la desene animate big_smile...cand sunt suparata toc toti banii pe care-i am, si pe ai altora  diablo

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.