homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cand sunteti triste....-3

#39 2008-09-25 15:07:40

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

Re: cand sunteti triste....

Eu cand sunt trista,suparata vb cu prietenul dar mai am si un amic caruia ma mai destainui si el mie.
Daca nu vb cu nici unu dintre ei asc muzica,ma duc sa ma plimb,intru pe net si imi caut ocupatie ca sa uit si sa'mi treaca.De multe ori plang ca sa ma descarc si dupa imi caut ceva de facut,citesc ceva,fac un rebus..orice.

We Have To Be Strong !!!

#40 2008-09-25 15:10:18

hestia
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-19

skumpi a scris:

ggw a scris:

alexia a scris:

eu cand sunt trista nu-s in stare de nimic.. muzica ma intristeaza si mai tare, tv-ul nu ma intereseaza, si n-am chef sa vbesc cu nimeni! Asta e cel mai grav... ca nu pot face nimic pt a iesi din starea aia neutral Astept sa treaca de la sine...

aici parca  am vbit eu.. exact asa sunt si eu..   si nu prea mai vreau sa fiu asa...   si ce e mai prost este ca sunt genul despre care vorbea kitami ptin mai sus :  "tac si inghit" pt ca daca incep sa zic una si alta , atunci zice si el si terminam certandu-ne ..  iar eu vrea sa evit pe cat de mult posibil lucrul asta... tac , inghit insa nici nu ii reprosez peste ceva timp, sunt multe chestii pe care nici nu le mai tin minte de acum ceva luni...  el  , la fel, nu prea comenteaza cine stie ce la greselile mele, insa mi le tranteste mai apoi, dupa mult timp, iar asta nu supooooort    grater  grater   in general eu sunt cea rabdatoare si care lasa de la ea...  el e cel putin cam egoist...   veti spune probabil de ce mai stau cu el?   si eu de f multe ori m-am gandit la asta, insa il iubesc!!!!!!!!!!

atat ! il iubesti ! si pt asta merita sa suporti orice  tummenupp

asa e skumpi, suport.. insa pana cand?   butter ma gandesc el oare se pune in locul meu vreodata....  si daca da, nu-l dor kestiile astea?  sau oi fi eu prea sesibila?  :f?rbryllad:

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

#41 2008-09-25 15:14:03

skumpi
Vizitator

pai nu prea e bine sa tzi in tine...macar sa te descarci...poti sa i le spui pe un ton frumos...nu neaparat sa va certati ! dak tot tzi in tine se aduna frustrarile...nervii stresu si va veni o zi cand os a explodezi si atunci va fi mult mai rau neutral

#42 2008-09-25 15:20:08

life
Hero member

ggw nu te invata sa tii totul in tine si sa nu ii spui nimic din ce ai pe suflet pt ca o sa te ob asa si el o sa tot greseasca si o sa creada ca nu te afecteaza si e posibil sa inceapa sa greseasca din ce in ce mai mult.
Incearca sa'i spui mai mereu cand te supara ceva la el dar sa nu'i spui ca repros si sa il iei frumos..daca te iubeste nu ar trebui sa se supere ca ii zici ci ar trebui sa te asculte si sa incerce sa nu te mai supere si sa'i spui sa'ti zica si el cand il deranjeaza ceva caci astfel va puteti rezolva neplacerile si sa faceti sa va fie bine..Nu trebuie nici sa zici tot,tot dar nici sa tii atata in tine ca sigur nu are sfarsit bun.

We Have To Be Strong !!!

#43 2008-09-25 15:38:02

hestia
Sr. member

life, skumpi, aveti perfecta dreptate in ceea ce spuneti, dar nu intotdeauna stau lucrurile asa...  e adevarat ca eu sunt pe extreme, in sensul ca sau tac sau zic.. si cand zic tip, si arunc cu cuvintele aiurea.. parca nu gandesc atunci, parca sunt alta persoana, de aceea  prefer sa nu prea zic...
mai ales cand vad ca e in pase proaste, fie ingrijorat de una, de alta, fie nervos din nush ce cauza , fie obosit.. si tot asa... 
spre exemplu dupa discutiile de aseara cand mi-a sarit in cap mai degeaba, si am stat toata noaptea bocind, acuma mi=a scris ca a dormit doar 2 ore, ca a terminat 99% din materia pt un exm al lui ..  si vorbea absolut normal  (pt unu care a dormit  doar 2 ore)  ....  ideea e si la el de pase, iar eu tre sa i le suport pe toate.....  sad

Ultima oara a fost editat de ggw (2008-09-25 15:41:49)

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

Publicitate

loading...

#44 2008-09-25 15:39:46

mcdreamy
Full member
De la: calculator
Inregistrat: 2008-09-11

cand sunt trista stau ca prosta si ma uit pe pereti plang oleaca..apoi continui sa ma uit pe pereti.si ma gandesc la toate kkturile  big_smile

Uitarea si mersul mai departe sunt cea mai mare intelepciune. kram
http://www.youtube.com/watch?v=4rGvq3cdJkk  hjarta Great Song music

#45 2008-09-25 15:44:22

skumpi
Vizitator

ggw nu mai zice k TREBUIE pt k nu te obliga nimeni sa i le accepti... dak vreti ca relatia sa mearga si sa nu mai suferi asa... trb amandoi sa faceti cate ceva... comunicarea e f importanta intr`o relatie altfel cum va rezolvati pb ? tacand ? asta nu`i o solutie ... si dak va obisnuiti asa cand o sa dati de o pb... nu vb...apoi se aduna altele si altele si va fi mai rau !
incearca si u sa nu tzipi iar el sa te asculte...

#46 2008-09-25 15:50:01

life
Hero member

ggw a scris:

life, skumpi, aveti perfecta dreptate in ceea ce spuneti, dar nu intotdeauna stau lucrurile asa...  e adevarat ca eu sunt pe extreme, in sensul ca sau tac sau zic.. si cand zic tip, si arunc cu cuvintele aiurea.. parca nu gandesc atunci, parca sunt alta persoana, de aceea  prefer sa nu prea zic...
mai ales cand vad ca e in pase proaste, fie ingrijorat de una, de alta, fie nervos din nush ce cauza , fie obosit.. si tot asa... 
spre exemplu dupa discutiile de aseara cand mi-a sarit in cap mai degeaba, si am stat toata noaptea bocind, acuma mi=a scris ca a dormit doar 2 ore, ca a terminat 99% din materia pt un exm al lui ..  si vorbea absolut normal  (pt unu care a dormit  doar 2 ore)  ....  ideea e si la el de pase, iar eu tre sa i le suport pe toate.....  sad

Incearca sa te temperezi,sa nu tipi si sa arunci..stiu ca e usor de zis si greu de facut dar trebuie sa'ti impui putin
Si u trebuie sa'i suporti pasele lui si el tie..te inteleg..comunicarea e cheia,fara ea nu se poate,nu poti sa tii mereu in tine pt ca se umple paharul pana la urma
Nu e corect nici pt tine nici pt el sa traiti intr'o minciuna caci pana la urma va minteti pe voi insiva..cand zic minciuna ma refer ca nu va spuneti ceea ce ganditi si preferati sa treceti mai departe si sa tineti in voi..poate distruge multe lucruri aceasta metoda,nu duce la nimic bun.
Multa bafta iti doresc puss

We Have To Be Strong !!!

#47 2008-09-25 15:53:57

hestia
Sr. member

skumpi, life, va multumesc amandurora pt sfaturi   puss  puss
o sa tin seama de ele cat de mult pot smile

#48 2008-09-25 15:57:10

skumpi
Vizitator

puss

#49 2008-09-25 17:38:24

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

life a scris:

ggw nu te invata sa tii totul in tine si sa nu ii spui nimic din ce ai pe suflet pt ca o sa te ob asa si el o sa tot greseasca si o sa creada ca nu te afecteaza si e posibil sa inceapa sa greseasca din ce in ce mai mult.

exact. si, ca urmare, tu il vei considera "indiferent" pe el ca nu-l doare de tine, te vei raci fata de el vrand nevrand si... va veti desparti fara macar sa plangeti. cel putin asa am patit eu cu fostul. nici macar nu ne-am certat o data. ne-am racit... si eram despartiti intr-un comun acord tacit. de la sine.

si in clipa in care am inceput sa recunosc "simptomele" si in relatia actuala am spus stop. si am inceput sa zic pe loc tot ce ma deranja. la inceput a fost nasol, pt ca nu eram obisnuiti sa ne certam.... dar uite ca suntem casatoriti si ne impacam f bine. pe cand daca as fi inghitit tot doar de dragul aparentei unei relatii perfecte, fara scandal.... cred ca s-ar fi terminat ca si prima data. bafta!

Leo, sorry... acu is, iesisem. ilink_f e idul meu.

Ultima oara a fost editat de katami (2008-09-25 17:41:38)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#50 2008-09-25 18:00:12

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

ascult o muzica lenta,eventual niste nicu alifantis ca tare ma calmeaza...
petrec ceva timp singura ca sa imi fac ordine in ganduri
vorbesc cu my best friend,care stiu ca ma va intelege...nush ce o sa fie mai tarziu,dar acum imi face tare bine sa vb cu el hjarta
in rest,ma izolez de toti...

My Tears Dry On Their Own

#51 2008-09-25 18:05:03

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

eu knd sunt supi rau ....dar rau de tot ....merg imi cumpar cate ceva....mai multe asa ...mai ales dak am cardu lui ....si ma si razbun cu ocazia asta.....si ma simt bine

..be the best ...fuck the rest smile))

#52 2008-09-25 18:06:09

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

valy_creata2000 a scris:

eu knd sunt supi rau ....dar rau de tot ....merg imi cumpar cate ceva....mai multe asa ...mai ales dak am cardu lui ....si ma si razbun cu ocazia asta.....si ma simt bine

eu daca as combina supararea si cumparaturile cred ca as ajunge la nebuni rotfl cu depresie grava

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#53 2008-09-25 18:06:25

hestia
Sr. member

rotflrotflrotfl  tare faza cu cardul lui

#54 2008-09-25 18:24:47

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

daca am probeleme care sa nu fie legate de "el" vorbesc cu el,daca au legatura cu el,sunt sup pe el scriu pe forum si atat.nu am incredere in nimeni.

expect the worst , hope for the best!

#55 2008-09-25 19:05:00

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

pai daca e ceva legat de el vorbesc cu prietena. Daca nu e legat de el vorbesc si cu el si cu prietena. iar daca e ceva mai grav, bag o repriza de plans, dupa aia ma calmez si incerc sa rezolv situatia linistita

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#56 2008-09-25 19:31:14

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Eu orice as avea vb cu el.Este singurul ce ma poate calma cand am ceva,singurul care ma poate incuraja.Si nici nu ma lasa el sa stau trista,numa putin daca i se pare ca as avea ceva vine langa mine si nu ma lasa pana nu ii spun totul lol

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#57 2008-09-25 20:16:17

b_oana
Hero member
Inregistrat: 2007-12-08

cand sunt trista..de obicei plang ca sa ma descarc neutral si daca cumva sunt certata cu el cel mai bine imi trece daca stau de vb serios cu el!
momentan sunt ff suparata pe el..si am un nod in gat..dar nu vreau sa plang!!! neutral
si nici cu el nu vreau sa vb decat maine neutral

Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!!
..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.