|
Nu esti logat.
Cand sunteti triste....-3#39 2008-09-25 15:07:40
Re: cand sunteti triste....Eu cand sunt trista,suparata vb cu prietenul dar mai am si un amic caruia ma mai destainui si el mie. We Have To Be Strong !!! Offline #40 2008-09-25 15:10:18
Re: cand sunteti triste....
asa e skumpi, suport.. insa pana cand? ma gandesc el oare se pune in locul meu vreodata.... si daca da, nu-l dor kestiile astea? sau oi fi eu prea sesibila? :f?rbryllad: Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #41 2008-09-25 15:14:03
Re: cand sunteti triste....pai nu prea e bine sa tzi in tine...macar sa te descarci...poti sa i le spui pe un ton frumos...nu neaparat sa va certati ! dak tot tzi in tine se aduna frustrarile...nervii stresu si va veni o zi cand os a explodezi si atunci va fi mult mai rau #42 2008-09-25 15:20:08
Re: cand sunteti triste....ggw nu te invata sa tii totul in tine si sa nu ii spui nimic din ce ai pe suflet pt ca o sa te ob asa si el o sa tot greseasca si o sa creada ca nu te afecteaza si e posibil sa inceapa sa greseasca din ce in ce mai mult. We Have To Be Strong !!! Offline #43 2008-09-25 15:38:02
Re: cand sunteti triste....life, skumpi, aveti perfecta dreptate in ceea ce spuneti, dar nu intotdeauna stau lucrurile asa... e adevarat ca eu sunt pe extreme, in sensul ca sau tac sau zic.. si cand zic tip, si arunc cu cuvintele aiurea.. parca nu gandesc atunci, parca sunt alta persoana, de aceea prefer sa nu prea zic... Ultima oara a fost editat de ggw (2008-09-25 15:41:49) Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline Publicitateloading...
#44 2008-09-25 15:39:46
Re: cand sunteti triste....cand sunt trista stau ca prosta si ma uit pe pereti plang oleaca..apoi continui sa ma uit pe pereti.si ma gandesc la toate kkturile Uitarea si mersul mai departe sunt cea mai mare intelepciune. http://www.youtube.com/watch?v=4rGvq3cdJkk Great Song Offline #45 2008-09-25 15:44:22
Re: cand sunteti triste....ggw nu mai zice k TREBUIE pt k nu te obliga nimeni sa i le accepti... dak vreti ca relatia sa mearga si sa nu mai suferi asa... trb amandoi sa faceti cate ceva... comunicarea e f importanta intr`o relatie altfel cum va rezolvati pb ? tacand ? asta nu`i o solutie ... si dak va obisnuiti asa cand o sa dati de o pb... nu vb...apoi se aduna altele si altele si va fi mai rau ! #46 2008-09-25 15:50:01
Incearca sa te temperezi,sa nu tipi si sa arunci..stiu ca e usor de zis si greu de facut dar trebuie sa'ti impui putin We Have To Be Strong !!! Offline #47 2008-09-25 15:53:57
Re: cand sunteti triste....skumpi, life, va multumesc amandurora pt sfaturi Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #49 2008-09-25 17:38:24
exact. si, ca urmare, tu il vei considera "indiferent" pe el ca nu-l doare de tine, te vei raci fata de el vrand nevrand si... va veti desparti fara macar sa plangeti. cel putin asa am patit eu cu fostul. nici macar nu ne-am certat o data. ne-am racit... si eram despartiti intr-un comun acord tacit. de la sine. Ultima oara a fost editat de katami (2008-09-25 17:41:38) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #50 2008-09-25 18:00:12
Re: cand sunteti triste....ascult o muzica lenta,eventual niste nicu alifantis ca tare ma calmeaza... My Tears Dry On Their Own Offline #51 2008-09-25 18:05:03
Re: cand sunteti triste....eu knd sunt supi rau ....dar rau de tot ....merg imi cumpar cate ceva....mai multe asa ...mai ales dak am cardu lui ....si ma si razbun cu ocazia asta.....si ma simt bine ..be the best ...fuck the rest )) Offline #52 2008-09-25 18:06:09
eu daca as combina supararea si cumparaturile cred ca as ajunge la nebuni cu depresie grava Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #53 2008-09-25 18:06:25
Re: cand sunteti triste....tare faza cu cardul lui Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #54 2008-09-25 18:24:47
Re: cand sunteti triste....daca am probeleme care sa nu fie legate de "el" vorbesc cu el,daca au legatura cu el,sunt sup pe el scriu pe forum si atat.nu am incredere in nimeni. expect the worst , hope for the best! Offline #55 2008-09-25 19:05:00
Re: cand sunteti triste....pai daca e ceva legat de el vorbesc cu prietena. Daca nu e legat de el vorbesc si cu el si cu prietena. iar daca e ceva mai grav, bag o repriza de plans, dupa aia ma calmez si incerc sa rezolv situatia linistita You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #56 2008-09-25 19:31:14
Re: cand sunteti triste....Eu orice as avea vb cu el.Este singurul ce ma poate calma cand am ceva,singurul care ma poate incuraja.Si nici nu ma lasa el sa stau trista,numa putin daca i se pare ca as avea ceva vine langa mine si nu ma lasa pana nu ii spun totul ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #57 2008-09-25 20:16:17
Re: cand sunteti triste....cand sunt trista..de obicei plang ca sa ma descarc si daca cumva sunt certata cu el cel mai bine imi trece daca stau de vb serios cu el! Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!! ..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|