|
Nu esti logat.
Metode de epilare-21#381 2007-08-12 22:29:55
Re: metode de epilarescuze ank-su-namun am citit gresit si de asta am inteles ca exista un dispozitiv din ala care se potriv la toate aparatele Avem 1 an si 5 lunite Offline #382 2007-08-14 23:49:48
Re: metode de epilarenu-i nimik,se mai intampla... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #383 2007-08-14 23:54:27
Re: metode de epilarecum se poate ca un topic banal cum ar fii metode de epilare sa aiba 16 pagini? Offline #384 2007-08-15 00:04:16
Re: metode de epilarece-i asa greu de crezut? ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #385 2007-08-15 00:30:06
Re: metode de epilarecrezi tu k e banal ) Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline Publicitateloading...
#386 2007-08-15 00:33:26
Re: metode de epilare
banal nu e ..daca ati sti voi prin ce trecem noi sa va fim pe plac... Offline #387 2007-08-15 00:50:42
Re: metode de epilarema alatur si eu acestui topic....eu ma fac pe picioare cu epilatoru(braun) si in rest cu lama......am incercat la subrat sa ma fac cu epilatoru si am crezut k fac p mine ...asa k am renuntat....si eu am firicele d par pe burta si le-am luat cu lama....acum imi pare rau ....dar de acu e prea tarziu.... Sarutul este un lucru ciudat. Inutil pentru unii, extaziant pentru altii. Baietelul il primeste pe degeaba, adolescentul trebuie sa minta pentru el, iar cel batran trebuie sa-l cumpere. El este dreptul copilului, privilegiul indragostitului si masca celui ipocrit. Pentru o fata, el este nadejde, pentru mireasa, confirmare, iar pentru femeia casatorita, reafirmare. Offline #388 2007-08-15 01:05:17
Re: metode de epilarehmm...chiar ca apar din ce in ce mai multe metode de epilat....fetelor ati folosit vreo una din voi trimmer (aparat de ras) pentru epilat zona inghinala?? am vazut ca a aparut de ceva timp si nu am auzit pana acum nicio parere despre el... puteti sa vedeti aici cam cum arata http://www.plantelectronic.ro/productde … 14-248.htm Offline #389 2007-08-15 01:55:45
Re: metode de epilarea incercat cineva lotiunea d corp d la avon kre incetineste cresterea firului d par? am aflat d curand d ink o crema, hairinhib d la herbagen..chiar is curioasa dak e buna.ma tenteaza s-o incerc. am inteles k e vreo 70.000..:-? People say I'm crazy, but the voices in my head say I'm not. Offline #390 2007-08-15 07:57:43
Re: metode de epilare
Nu e ala de-i faceau reclama si la tv? #391 2007-08-15 08:00:12
Re: metode de epilaredaca te facu cu aparatu cam in cat timp creste la loc?. as vrea si eu sa imi cumpar un aparat da imi e ca din cauza durerii sa nu dau banii pe el si sa nu il mai folosesc Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-08-15 08:01:05) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #392 2007-08-15 10:18:34
Re: metode de epilaresi mie mi-a fost frica sa imi iau aparat, tot din cauza durerii. doare mai tare doar primele 2-3 dati, dup-aia te obisnuiesti. parul creste cam intr-o saptamana la mine, dar oricum, diferenta fata de lama e mare: firele sunt mai rare si multa mai subtiri. eu iti recomand sa iti iei. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #393 2007-08-15 10:20:40
Re: metode de epilaredar pielea cat de fina ramane ???? eu din cauza asta prefer lama .mi-am cumparat acum un roll-on de ceara la rece sper sa ma ajute. cam cat costa un aparat de epilat ???? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #394 2007-08-15 10:22:51
Re: metode de epilareramane fina mai mult timp decat cu lama. trebuie un aparat foarte bun care sa smulga firele si sa nu le rupa. eu am dat 180 lei pe el, insa cred ca sunt si aparate mai bune...al meu cam rupe unele fire...:-( "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #395 2007-08-15 10:24:30
Re: metode de epilarecum se nemeste al tau???? fetelor ce aparat imi recomandati ??? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #396 2007-08-15 10:30:33
Re: metode de epilareal meu e braun..silk epil, cred. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #397 2007-08-15 10:31:57
Re: metode de epilaremultumesc VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #398 2007-08-15 10:55:45
Re: metode de epilareeu ma epilez cu ceara de unica folosinta rapid si eficient Offline #399 2007-08-15 10:57:37
Re: metode de epilareeu am folosit benzi de ceara dar mi-au niste vase de sange in relief VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|