|
Nu esti logat.
Metode de epilare-23#419 2007-09-06 18:14:32
Re: metode de epilareeu am inceput sa ma fac cu penseta pe picioare, si stiti cva? chiar imi lasa pilea fina , si nu dureaza mult, incep s suport durerea, ma pregatesc pt ceara . Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #420 2007-09-06 18:16:30
Re: metode de epilareeu ma fac cu penseta dupa ceara, daca mai ramane ceva. Dar ceara nu ma mai doare absolut deloc, dupa atatia ani... Doar daca e prea calda simt o senzatie aiurea.. de discomfort, dar in rest nu mai am nicio treaba. Cred ca ar putea cineva sa ma epileze si in somn k nu m-ash trezi "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #421 2007-09-06 18:22:11
Re: metode de epilare
vaaai fetelor ma speriati.. si iubi al meu ma tot bate la cap sa-i iau crema sa-l fac cred ca renunt la idee, ca mi se face frica cand va aud pe voi! Just like a tattoo I'll always have you... Offline #422 2007-09-06 18:48:05
Re: metode de epilareIvy, ai grija sa gasesti un burete care sa fie suficient de abraziv incat sa ia parul, dar nu prea prea, sa-i dea sangele. Cu al meu a fost naspa, pe testicule a dat sangele instant, in sus n-a avut nimic, de-aia cred ca buretele a avut o mare parte din vina. #423 2007-09-06 19:25:30
Re: metode de epilaresoulfly, axial tot cu ceara te faci ? suporti ? Offline Publicitateloading...
#424 2007-09-06 23:52:05
Re: metode de epilareda.. acum nu mai e atat de rau. Prima data mi-a dat sangele in unele locuri. Trebuie sa ai grija sa fie pielea f bine intinsa. Dar acolo nu ma pot face singura fiindca nu am pozitie. Mi-ash da cu spatula-n nas "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #425 2007-09-07 08:53:00
Re: metode de epilareeu ma fac singura la axila...si nu ma doare deloc. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #426 2007-09-07 12:59:08
Re: metode de epilaream incercat la axila sa dau cu ceara si nu am rezistat, poate si din cauza ca pana acum acolo am dat cu lama, inghinal nu am probleme ca s-a obisnuit pielea, insa la axila simt ca o "smulg" cu tot cu ceara. Offline #427 2007-09-07 14:26:01
Re: metode de epilarepai e radacina groasa cum ai tot dat cu lama si deaia patesti asa ...da dupa cateva ori se obisnuieste si acolo it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #428 2007-09-07 19:21:12
Re: metode de epilareohhh.....ma trec deja fiorii numai cat ma gandesc...la ce am simtit atunci... Offline #429 2007-09-07 19:23:49
Re: metode de epilaremyhaela eu la subrat ma fac cu epilatoru....si am observat o chestie foarte misto....mi-am curatzat o data epilatoru cu spirt....si ideea e ca imbibasem destul de mult tamponu ala cu spirt....si a ramas capul aparatului ud calumea....Si cand am inceput sa ma fac parca simteam muuult mai putina durere....de atunci mereu ud capul epilatorului cu spiert mult inainte sa ma fac. Sunt ciudata stiu..... You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #430 2007-09-07 19:27:23
Re: metode de epilareMitzili si eu m-am facut de cateva ori cu ceara la subrat si am rezistat, chiar mi-a placut ca crestea atat de greu, insa am citit ca nu e bine sa ne smulgem parul de la sani si de la subrat ca riscam sa facem noduli la sani, cica e periculos. Ms de sfat, o s aincerc sa umezesc si eu,poate rezist acolo. Offline #431 2007-09-07 19:50:19
Re: metode de epilareFetele..puiu si-a luat Strep pt zone sensibile..si l-am facut.. si nu l-a usturat nu nimic No one deserves your tears..and who deserves them won't make you cry Offline #432 2007-09-07 21:25:38
Re: metode de epilarefetelor ce parere aveti despre parul de pe piept la baieti? Offline #433 2007-09-07 21:29:06
Re: metode de epilaremie imi place atat timp cat nu este in "suprafete" f mari . iubi meu are un pic pe piept si mi se pare sexy, nu cred ca mi-ar placea sa nu aiba deloc deloc. Offline #434 2007-09-07 21:31:32
Re: metode de epilaresi iubitul meu are par pe piept si imi place mult.el e complexat din cauza asta,dar i-am zis ca mie imi place. Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #435 2007-09-07 21:31:42
Re: metode de epilareaha... eu am cam mult si nu stiu ce metoda de epilat sa aplic ca sa scap mai repede de el Offline #436 2007-09-07 21:33:14
Re: metode de epilarenu prea ma deranjeaza dar nu-i place iubitei mele... si na trte sa-i fac pe plac Offline #437 2007-09-08 00:08:09
Re: metode de epilareal meu s-a fct odata putin cu aparatu ala de barbierit si a fost ok dar dupa i-a cam crescut.. nu s-a fct mult ca se gandea k ii va creste nasol d tot. mie imi place asa cum e, inainte ma cam deranja dar m-am obisnuit, el mi-a zis odata "da ce sunt gay s ma fac cu ceara pe piept ?" mi-a mmai zis k eu il plak oricum k nu tre s-l plaka alta atata timp cat mie-mi convine. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|