homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Metode de epilare-22

#400 2007-08-15 12:02:46

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

Re: metode de epilare

ralucaelena a scris:

cum se nemeste al tau???? fetelor ce aparat imi recomandati ???

eu ti-l recomand pe cel de la Philips Satinelle Ice - Premium,cel cu dispozitivul care-l pui in congelator inainte cu 4 ore de epilare.tot te doare cand te eiplezi dar dispozitivul respectiv iti atenueaza putin din durere....

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#401 2007-08-15 12:04:06

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

cat costa?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#402 2007-08-15 12:06:44

Ank-Su-Namun
Sr. member

pe al meu am dat...3,650 ron. poate il gasesti mai ieftin,eu l-am luat de la Flanco....

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#403 2007-08-15 12:12:02

evilpink
Banat

multumesc frumos pt. raspuns puss

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#404 2007-08-15 12:57:06

evilpink
Banat

big_smile multumesc frumos isa puss

puss puss puss

Publicitate

loading...

#405 2007-08-16 12:27:48

Ank-Su-Namun
Sr. member

cu multa placere...

#406 2007-08-16 20:06:02

Sun_Lady
Full member
Inregistrat: 2007-04-05

A.W. a scris:

wow..deci e o adevarata binecuvantare topicul asta:D credeam k eu sunt singura cu probleme 'mai paroase' k sa zic asa;))  eu folosesc epilatorul pentru maini si e bine....p picioare lama si epilatorul cand mai am chef iar in zona inghinala si axiala lama din nou:( si m-am saturat d parul ala negru si urat si firele crescute p sub piele si bubite!grater acum cateva zile am incercat sa ma fac acasa cu ceara ( e o ceara in ambalaj cu aplicator dak stiti, ceea c mi s pare foarte bine) in zona inghinala...si c pot spune spune nu este asa dureros p cum credeam..adik e destul d suportabil....insa p picior mai sus aproape d pussy mi-au aparut niste vanatai urate:(( si e deja d 3 zile si n-a trecut....probabil pt k n-am stiut eu cum sa trag....in rest s imte asa moale si bine...chiar dak locul ramasese sensibil si o zi dupa....dak imi trece vanataia o sa mai incerc cu ceara k la salon ink imi e tare rusine sa ma duc :-S  iar la axile o sa folosesc tot sfantul bic desi nu il mai suport:((

vanataiile astea trec cu ceva? sau...raman? citisem ceva d crema de galbenele...dar...nu m-am dat...oricum epilatul cu ceara e sfant! cel mai fain si lasa pielea d bebe frumos smile

don`t let him pull you by the skirt...you`re gonna get your feelings hurt....

#407 2007-08-16 20:21:42

myhaela
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2006-03-15

si eu m-am obisnuit si de cand ma stiu inghinal ma fac cu ceara, acasa pt ca sincer, la salon imi e rusine sa ma duc... la inceput cand imi era frica de ceara eu o puneam si mama mi-o smulgea pt ca imi era atat de frica incat nu puteam sa ma uit, pana intr-o zi cand mi-am dat seama ca durerea nu era deloc mare. Acum ma fac si la "fundulet" cu ceara, insa in zona axiala am incercat pe o portiune si nu am rezistat. Voi va faceti si pe labii cu ceara, cum suportati?

#408 2007-08-17 08:02:40

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

asa cum ai spus si tu...ne am invatat....

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#409 2007-09-06 16:42:06

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

fetele eu ieri m-am distrat pe cinste cu babi big_smile. l-am "tuns" acolo cu foarfeca tongue,adik nushua  fost chiar amuzant, mi-a zis k poate-l tund bros rotfl am inceput am2 sa radeam, dupa is-a fct dush si am "testat" sa vedem cum este  si waaaww ce bine a fost big_smile yhihihihi.:">

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#410 2007-09-06 16:56:59

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

nici mie nu`mi place sa se rada..la... nustiu si mai bn il tund asa...firicel cu firicel lol ne distram o gramada lol

#411 2007-09-06 17:46:17

persifona
Vizitator

Nici mie nu-mi place, asa ca data trecuta l-am facut cu Veet. Um.. voi sa nu faceti ca mine neutral

#412 2007-09-06 17:49:28

blue_elf
Hero member

yo de acu inkolo o sa-l fc cu foarfeca...ieri ii ziceam "nu te misca ca <<viata ta>>> se afla in mainile mele muhahaha" big_smile daca e prea gol acolo my se pare aiurea... asa ca nu e fct de tot. big_smile

Pastreaza-ti cugetul
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In

#413 2007-09-06 17:51:24

sarah_ath
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-17

apropo de veet...un fost incercand sa-mi faca o surpriza si-a luat veet sa se faca frumusel....
problema a fost ca nu stia cat sa tina crema (nici nu a citit atent) si vreo 2 sapt nu am facut nimic
il ustura zona numai cat se gandea...

ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica
nu incerca adancimea apei cu ambele picioare

#414 2007-09-06 17:52:42

evilpink
Banat

al meu e intreg in zona rotfl2))

puss puss puss

#415 2007-09-06 18:00:03

blue_elf
Hero member

nushu dar eu cu nicio crema epilatoare nu ma fc jos,... pot sa apara reactii neplkute chiar dk lasi putin crema...

Pastreaza-ti cugetul

#416 2007-09-06 18:06:01

persifona
Vizitator

sarah_ath a scris:

apropo de veet...un fost incercand sa-mi faca o surpriza si-a luat veet sa se faca frumusel....
problema a fost ca nu stia cat sa tina crema (nici nu a citit atent) si vreo 2 sapt nu am facut nimic

Al meu saracu, ce sa mai zic, i-a dat sangele in partea de jos cand am dat cu buretele sa iau crema. Ce sperietura am tras neutral Il ustura de nu mai putea.

#417 2007-09-06 18:06:57

soulfly
Full member
Inregistrat: 2007-08-25

eu am ceara pe care o incalzesc pe aragaz. Am o spatula cu care o intind si merge totul perfect. In juma` de ora termin picioarele big_smile cred ca ash putea sa ma angajez cosmeticiana k mi-am facut si cateva prietene si au fost f multumite tongue dar n-ash putea sa fac pe altcineva inghinal :-|
Dar se vad super diferente: imi creste la loc f f greu si e raaar de tot. Mai ales pe spatele piciorului d-abia se mai observa cateva firicele big_smile

Ultima oara a fost editat de soulfly (2007-09-06 18:08:50)

"Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga)
My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette)

#418 2007-09-06 18:08:46

sarah_ath
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-17

persifona a scris:

sarah_ath a scris:

Al meu saracu, ce sa mai zic, i-a dat sangele in partea de jos cand am dat cu buretele sa iau crema. Ce sperietura am tras neutral Il ustura de nu mai putea.

naspa...mai bine fara veet...asta e concluzia la care am ajuns

ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica
nu incerca adancimea apei cu ambele picioare

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.