Metode de epilare-62
- AyraBlack
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-08-29
Re: metode de epilare
Apropo de ceara refolosibila: eu ma fac de 11 ani cu ea, m-am facut de 2 ori in viata mea cu ceara de unica folosinta si mi s-a parut o tampenie si nu vad de ce as pierde eu timp acasa sa ma fac cu benzi si epilator, cand eu oricum nu ma pricep asa bine cum o face la salon
Revenind: de la ceara refolosibila nu ai ce boli sa iei - fizic. Depinde intr-adevar la ce salon te duci: daca te duci la unul unde iti ia 50 RON epilatul total si tipa nu schimba cearceaful, prosopul si carpita cu care da cu pudra de talc pe tine, da, e posibil sa iei boli, dar nu din cauza cerii.
Singura ceara care se pune in bol la topit (clar nu la incalzit) este ceara de pe picioare, de pe maini si de pe abdomen. In rest - axila, inghinal, anal, perianal se duc la cosul de gunoi.
Teoretic, nicio ceara refolosibila nu se topeste ca atare (desi majoritatea saloanelor fac chestia asta), ci ii mai trebuie adaugate multe substante, ca sa aiba efect benefic si asupra pielii, si asupra circulatiei etc. Problema e ca nu stiu daca se face asta in 5 salone din Bucuresti.
Iar ceara folosita se ia, se topeste, se scurge, se topeste, iar se scurge, se adauga ce trebuie, iar se scurge printr-o sita ft fina. Cel putin asa face cosmeticiana mea. Dat fiind faptul ca eu am dat peste o persoana extraordinara din punct de vedere a ce inseamna cosmetica, eu una nu m-as face niciodata cu ceara de unica folosinta - mie mi-au fost sparte vase de sange, am plecat cu vanatai, mi-a crescut parul in 3 zile etc. Dar na, sunt persoane si persoane
- You_and_Me
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-03-13
Da Ayra in mod normal asa se procedeaza cu ceara , si asta ziceam si eu ca ceara cu care te faci inghinal si interfersier se arunca clar , majoritatea saloanelor fac asa
deea eu ma fac cu jumate de roll-on de ceara si 4 benzi ,pe ambele picioare pana la genunchi , am parul des si firul gros ...depinde de fiecare merita investitia , plus ca e foarte ieftin , numai sa stii tu sa te faci singura
..be the best ...fuck the rest ))
- deealexx
- Hero member
- De la: Hu
- Inregistrat: 2009-07-30
- Site
nu m-am facut singura niciodata, dar invat ca toate au un inceput. asa multa ceara pana la genunchi? eu speram sa ajunga juma de tub macar pe picioare pana sus..
- You_and_Me
- Diamond member
deealexx a scris:nu m-am facut singura niciodata, dar invat ca toate au un inceput. asa multa ceara pana la genunchi? eu speram sa ajunga juma de tub macar pe picioare pana sus..
pana inveti tu cum merg lucrurile vei consuma si mai multa ceara , depinde si de care e ..unele sunt mai groase altele mai subtiri ..depinde
- deealexx
- Hero member
- Site
mah acuma ideea e sa`si faca treaba ca sa nu arunc banii pe fereastra ca in astfel de vremuri..dramuim orice leu.
am gandit`o asa.. bani la salon sa ma duc mereu nu am, plus ca imi ajunge sa ma vad eu si al meu paroasa...nu si altcineva. cu lama m`am saturat ca tre sa ma fac o data la 3 zile.. iar cu epilatorul nu am rabdare nici sa ma impusti. de multe ori ma faceam cu el pana la genunchi la un picior, dupa care o taiam la dus sa ma rad in rest. plus ca dupa epilatorul tot nu raman fina...sunt firicele mici mici pe care probabil tot pensetele alea le rupe. doar la subrat, maini si abdomen ma fac cu el.
deci nu mi`a mai ramas decat ceara.. crema nici nu intra in discutie.
- You_and_Me
- Diamond member
E maxim un milion am vazut cam peste tot , aparatul , un roll-on si benzi , deci nu e mare investitia plus ca te scuteste de mult mai multi bani dati la salon ..
Toate saloanele de peste tot lucreaza cu asa ceva , ramana doar sa inveti tu cum sa-l folosesti si e perfect
- deealexx
- Hero member
- Site
cred ca o sa`mi iau ala de pe okazii. ca e nou, factura, garantie..merge si ca pret.
inghinal cum sa treaba cu el? nush unde am citit azi ca e mai greut din cauza ca nu e pielea asa intinsa si benzile nu se aseaza bine.
m`am facut de 2 ori cam jumatate de inghinal cu aparatul.. si a doua zi aveam asa ca mici cosulete ca nu`i obisnuita pielea cu smulsul. mai dadeam cu crema de galbenele dar e unsuroasa si patez hainele. ai vreo solutie minune? eu si pe bulanase cand ma fac cu lama ma irit..fac numai puncte rosii. innebunesc ca nush cu ce sa ma dau.
Ultima oara a fost editat de deealexx (2010-08-11 20:52:47)
- You_and_Me
- Diamond member
pt inghinal nu prea merge decat asa pe parti , pentru ca e parul des si nu ajunge ceara la piele si deci nu se ia i-ati baneocin crema sau pudra ..are antibiotic si nu te iriti asa pe picioare da-ti cu un ulei hidratant sau o lotiune calmanta ..oricum epilatorul lasa urme mai nasoale ca ceara ..
- deealexx
- Hero member
- Site
e bun si asa pe parti. decat deloc... oricum e mai usor sa rad o suprafata asa mica decat picioarele non-stop x(
ms de sfaturi
- You_and_Me
- Diamond member
da normal cu placere
- deepsleep
- Full member
- Inregistrat: 2009-03-19
hello! n-am mai apucat sa intru zilele astea. referitor la epilarea definitiva, eu am facut 5 sau 6 sedinte. rezultatele se vad, firele care erau in etapa de crestere la momentul la care se face sedinta cad. e foarte funny de fapt, ca atunci cand te duci trebuie sa te iei cu lama si cam la o saptamana-10 zile dupa sedinta firele cresc in continuare, dar daca le apuci cu degetele cad efectiv...
- Madalina85
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-09-27
inainte sa plec la mare mi-am luat benzi pentru mustata si mi-a mai ramas una si ce zic eu...hai sa incerc una in zona bikinilor...ei bine...cand am tras nu s-a luat nici macar un firicel de par(si da, am tras in sens invers de crestere a parului) in schimb s-a luat o bucata de piele de mi-am blestemat zilele ...foarte naspa... asa ca pentru mine a cazut definitiv teoria aia pe care o mai aud din cand in cand: nu ma fac la salon ca alea sunt proaste si eu ma pricep mai bine...
chiar cred ca fetele alea care fac zilnic treaba asta o pot face mai bine decat oricine ...
si nu ma intrebati cu cine ma cert, ca ma cert singura
- You_and_Me
- Diamond member
- kathrynn
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-24
Pe mine m-au facut inghinal ca lumea la cosmetica numai alea care m-au pus sa-mi dau jos chilotii. (Doamne, ce pervers a sunat asta ).
Dar cosmeticiana la care merg de obicei e genul mai ... politicos, asa, cum sa zic , nu te pune sa dai jos textila doar sa o muti in stanga si-n dreapta, numai ca asa nu are cum sa ia tot-tot-tot.
Si pt ca nu-mi place sa ma dezbrac de chiloti la cosmetica, prefer sa ma fac eu singura, cu oglinda si cu ceara calda (nu cu benzi !!!) ca asa stiu ca am rabdare sa iau tot (cand am) si-s numai eu cu mine.
A, si daca tot am ajuns aici, sa va spun ce problema am, cu dezbracatul, nu ca as fi pudica. Eu, mare parte din timp, am o secretie vaginala mai vizibila (cred ca e normala) - am vazut cand ma faceam singura, nu stiu, poate si din cauza ca e stresata zona, cert e ca apare in timp ce ma jumulesc. Si mi-ar fi asa de rusine sa imi apara acolo la cosmetica, pt ca probabil ca ar arata ca si cum nu m-as fi spalat, sau oricum, poate ca i s-ar parea la aia scarbos, ca totusi nu-i ginecolog.
Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen
- You_and_Me
- Diamond member
toate gagicile care imi vin la epilat stiu cum merge treaba la mine , jos textila , pasarica la vedere ...fac si cate doua deodata daca sunt in criza de timp
- Madalina85
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-09-27
o bada pe o gagica una pe alta
- You_and_Me
- Diamond member
Jeniffer a scris:o bada pe o gagica una pe alta
inghinal lucrez numai cu ceara calda , pun doua fasii la una , doua la una ...si tot asa
- Lavinia_tia
- Sr. member
- Inregistrat: 2006-12-30
deepsleep a scris:hello! n-am mai apucat sa intru zilele astea. referitor la epilarea definitiva, eu am facut 5 sau 6 sedinte. rezultatele se vad, firele care erau in etapa de crestere la momentul la care se face sedinta cad. e foarte funny de fapt, ca atunci cand te duci trebuie sa te iei cu lama si cam la o saptamana-10 zile dupa sedinta firele cresc in continuare, dar daca le apuci cu degetele cad efectiv...
suna bine si usor distractiv in acelasi timp.
- april sunset
- Insomniac member
- De la: Paradisul femeilor
- Inregistrat: 2008-12-28
deepsleep a scris:hello! n-am mai apucat sa intru zilele astea. referitor la epilarea definitiva, eu am facut 5 sau 6 sedinte. rezultatele se vad, firele care erau in etapa de crestere la momentul la care se face sedinta cad. e foarte funny de fapt, ca atunci cand te duci trebuie sa te iei cu lama si cam la o saptamana-10 zile dupa sedinta firele cresc in continuare, dar daca le apuci cu degetele cad efectiv...
epilarea definitiva e visul meu de prin cls a 8-a cat te-au costat sedintele? si cate trebuia sa faci? am vazut ca nu le-ai terminat...
V., soarele si luna
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|