homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Metode de epilare-63

#1179 2010-08-12 23:44:24

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

Re: metode de epilare

si al meu lol cred ca pierd 10 ani din viata cu grijile epilatului

#1180 2010-08-13 01:57:46

deepsleep
Full member
Inregistrat: 2009-03-19

eheee, de costat m-a cam costat. si am facut cercetare de piata in toata regula inainte sa ma duc. la vremea aia era 90 de euro sedinta de inghinal total. era oarecum suportabil ca nu ai cum sa mergi decat o data pe luna, ca sa apuce sa mai creasca. ce sa zic, dupa sedintele alea am ramas cam la 40% din ce era initial. acuma... astept sa treaca criza si poate poate ma duc sa termin ce-am inceput big_smile

#1181 2010-08-13 02:41:46

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

deepsleep a scris:

eheee, de costat m-a cam costat. si am facut cercetare de piata in toata regula inainte sa ma duc. la vremea aia era 90 de euro sedinta de inghinal total. era oarecum suportabil ca nu ai cum sa mergi decat o data pe luna, ca sa apuce sa mai creasca. ce sa zic, dupa sedintele alea am ramas cam la 40% din ce era initial. acuma... astept sa treaca criza si poate poate ma duc sa termin ce-am inceput big_smile

ne'ai putea da mai multe detalii ?

deci 90 euro sedinta ....si in cate sedinte e gata ?

ce iti face si cum  rodnar

#1182 2010-08-13 03:01:07

deepsleep
Full member

buuun, pai, ideea e ca variaza de la persoana la persoana din cate am inteles. cu cat e firul mai inchis la culoare (in mod surprinzator) cu atat mai bine, pentru ca treaba functioneaza pe baza de lumina foarte intensa si cu cat e firul mai negru, cu atat atrage mai bine lumina, iar caldura rezultata ii cauterizeaza practic radacina. aparatul respectiv are o suprafata de... 3/2cm sa zic, si tanti o tot muta din loc in loc pe piele, la fiecare mutare urmeaza un "impuls" puternic de lumina (primesti si ochelari de protectie lol ). ca senzatie... pisca un pic, dar daca domnisoara se pricepe sa regleze intensitatea cum trebuie nu se compara nici pe departe cu durerea de la epilat. important e sa nu fii epilata, parul trebuie luat cu lama inainte ca sa fie radacinile inca acolo. mai e de stiut ca ideal e sa mergi toamna/iarna pt ca nu ai voie sa expui la soare zonele respective.

#1183 2010-08-13 11:49:28

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

pt cat timp nu ai voie sa te expui la soare?

tu ai facut 5-6 sedinte a cate 90 euro una?

Publicitate

loading...

#1184 2010-08-13 12:11:25

deepsleep
Full member

10 zile parca. da, 5-6 sedinte la interval de o luna fiecare.

#1185 2010-08-13 23:30:21

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

si eu visez la epilare definitica peste tot, mai putin pe cap lol ideea e ca m`am documentat pe net asupra efectelor negative si gasisem ceva cum ca-ti distruge melanina...adica deschide pigmentul pielii si ai pete mai albe cesafac ma mai gandesc eu si la cancer de piele cesafac

s-ar putea totusi asta sa fie valabil pt laser, nu lumina intes pulsata. sau e acelasi lucru?

#1186 2010-08-13 23:57:37

deepsleep
Full member

eee, ar fi frumos sa se poata din "cap pana-n picioare", dar din pacate pe brate si pe picioare nu prea renteaza sa te apuci. costa enorm o sedinta si nici nu sunt rezultatele atat de spectaculoase din cate am inteles (fiind firele mai subtiri si mai deschise la culoare de regula). in legatura cu riscurile... m-am interesat la momentul respectiv si mi s-a spus ca lumina pulsata se foloseste si in tratamente de intinerire a pielii, prin urmare nu ar fi asa riscant. in plus am o prietena care a avut niste probleme destul de nasoale din cauza epilarii cu ceara la axila (ganglioni inflamati, chisturi de la firele crescute sub piele etc.), deci riscuri sunt si la epilarea clasica!

#1187 2010-08-14 11:05:53

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

stiu ca sedintele costa enorm..si e nevoie de multe. dar eu tot visez..cand n`o sa am ce face cu banii 8->

#1188 2010-08-14 14:31:05

deepsleep
Full member

am mai intrat acum de curiozitate pe site-ul salonului la care am fost eu si am vazut ca au mai scazut preturile. era de asteptat, nu stiu cata lume mai e dispusa in perioada asta sa dea banii pe asa ceva...

#1189 2010-08-14 18:06:37

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

You_and_Me a scris:

toate gagicile care imi vin la epilat stiu cum merge treaba la mine , jos textila , pasarica la vedere  lol ...fac si cate doua deodata daca sunt in criza de timp  chicot

Ai patit cu vreuna chestia pe care am povestit-o eu mai sus, cu secretia?

Alta intrebare: nu e cam neigienic sa le faci pe amandoua deodata? Daca vreuna are vreo infectie si i-o dai celeilalte? Sau te speli pe maini de fiecare data cand treci de la una la alta?

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#1190 2010-08-15 15:41:17

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

deepsleep a scris:

90 de euro sedinta

oh, shit! (nu-mi place sa folosesc expresii din alte limbi, dar exact asa-mi veni in minte cand vazui pretul) lol
e clar...mai am de asteptat lol

bebe V., soarele si luna

#1191 2010-08-16 10:44:04

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

kathrynn a scris:

Alta intrebare: nu e cam neigienic sa le faci pe amandoua deodata? Daca vreuna are vreo infectie si i-o dai celeilalte? Sau te speli pe maini de fiecare data cand treci de la una la alta?

pai nu cred ca le atinge cu mainile.

#1192 2010-08-16 14:06:45

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

kathrynn a scris:

You_and_Me a scris:

toate gagicile care imi vin la epilat stiu cum merge treaba la mine , jos textila , pasarica la vedere  lol ...fac si cate doua deodata daca sunt in criza de timp  chicot

Ai patit cu vreuna chestia pe care am povestit-o eu mai sus, cu secretia?

Nu stiu ce ai povestit tu ca n-am gasit nicaieri si nici nu am avut pe cineva cu secretii abundente

Referitor la intrebarea ta , sa stii ca nu le ating cu mainile pt ca nu am de ce  roll
Le fac pe amandoua odata pt ca sunt prietene si asa vor ele , nu le oblig eu , mie imi este indiferent daca le fac pe rand sau amandoua odata ca tot ceara aia le-o pun

..be the best ...fuck the rest smile))

#1193 2010-08-16 18:47:12

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

You_and_Me a scris:

Nu stiu ce ai povestit tu ca n-am gasit nicaieri si nici nu am avut pe cineva cu secretii abundente

Era postul 1176 tot pe pagina asta.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#1194 2010-08-16 20:09:12

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

kathrynn a scris:

You_and_Me a scris:

Era postul 1176 tot pe pagina asta.

eu ma mai duc salon cand nu am timp sa ma fac singura , f rar dar ma duc . M-am dus odata si eram intr-o perioada cand faceam tratament cu ovule si niste ovule de-mi curgea cateva zile de la unul singur doar , si i-am spus frumos ca daca se vede ceva e de la ovule si sa ma lase sa ma sterg , plus ca unele lucreaza cu manusi dar e mai incomod ca se lipeste ceara rau de ele . Si mi-a zis ca mai sunt tipe cu secretii dar asta e , e normal pana la urma ..eu n-am avut probleme d-astea pana acum

..be the best ...fuck the rest smile))

#1195 2010-08-17 11:07:42

bluregal
New member
Inregistrat: 2010-08-17

tot..e cel mai bine si igienic. cel mai comod e la salon...merg lunar...si e super ok..insa parul a ramas aspru desi de 10 ani numai ceara calda folosesc!!! asta e o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv..ati gasit voi vreo solutie??

#1196 2010-08-17 22:54:00

Coryenne
Full member

Buna, sunt noua pe aici si imi cer scuze daca a mai fost postata intrebarea ... am probleme de multa vreme cu firul de par, mai mult cu radacina care e f groasa (in urma depilarii frecvente cu lama de ras, dintr-o prostie incredibila neutral )si din cauza asta imi raman de fiecare data dupa ce folosesc epilatorul radacinile FIX cat un varf de creion, sunt f inestetice . Nu stiu ce sa fac ca sa scap de ele , niciodata n-am avut picioare fara urma de par , poate doar inainte de pubertate 8->... anul trecut am folosit ceara de unica fol din comert (benzi, Sesu care lua doar cateva fire de par si Strep care parca nu lua nimic in schimb ramaneam cu toata ceara ) . Nu stiu ce sa fac, sa mai incerc cu ceara ? M-am gandit la ceara calda , dar vreau sa stiu daca o pot gasi si in comert si cam la ce preturi ... daca as merge la cosmeticiana m-ar ajuta cu ceva ? Am inteles ca nu e rentabila ceara daca ai firele de par groase .... ce sa fac ?
Mentionez ca prob asta o am doar pe picioare, pe maini ma fac de ani buni cu lama de ras si n-am nicio problema , firul de par e la fel si creste cam la 1 sapt-1 sapt jumate , dar e putin si ma fac repede, la axila/inghinal ma fac cu benzi si la fel,n-am nicio prob, doar picioarele, bata-le vina:(( .
Multumesc mult , o seara placuta !!!!

"Am invatat sa merg pe picioarele mele , dupa ce au fost amputate .Pana atunci nu beneficiasem de intelepciunea necesara pentru a le folosi."

#1197 2010-08-18 00:45:43

Coryenne
Full member

Multumesc pt raspuns:) .
Pana ajung la salon (mi-e frica sa nu nimeresc vreo cosmeticiana care sa nu-si cunoasca meseria, am mai patit asa si cand am mers la pensat si am ramas cu o teama de cosmeticiene:)))...), am sa incerc benzile din comert, care sunt cele mai bune ? (mai ales in cazul firelor mele groase big_smile)

"Am invatat sa merg pe picioarele mele , dupa ce au fost amputate .Pana atunci nu beneficiasem de intelepciunea necesara pentru a le folosi."

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.