homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Metode de epilare-64

#1198 2010-08-18 17:09:51

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

Re: metode de epilare

Sunt de aceeasi parere cu Jeniffer la capitolul benzi de la orice marca, mie nu prea mi-a iesit.
Cosmeticienelor le iese una-doua. Experientza, I guess sau poate vreun secret...

I love you. Remember. They cannot take it

#1199 2010-08-18 20:16:54

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Coryenne a scris:

Multumesc pt raspuns:) .
Pana ajung la salon (mi-e frica sa nu nimeresc vreo cosmeticiana care sa nu-si cunoasca meseria, am mai patit asa si cand am mers la pensat si am ramas cu o teama de cosmeticiene:)))...), am sa incerc benzile din comert, care sunt cele mai bune ? (mai ales in cazul firelor mele groase big_smile)

nu cred ca exista vreo cosmeticiana care sa nu stie sa epileze  roll ..ce naiba cat de neindemanatica ai fii tot inveti facand asta zi de zi .
asta cu teama de cosmeticiene  lol  n-am mai auzit-o , stiam de frica de ginecolog  forgetit ..in fine
incearca sa te epilezi cu ceara calda , traditionala sau de unica, in timp se va ma rari si subtia firul de par

..be the best ...fuck the rest smile))

#1200 2010-08-19 02:31:10

Coryenne
Full member
Inregistrat: 2010-08-17

You_and_Me a scris:

Coryenne a scris:

Multumesc pt raspuns:) .
Pana ajung la salon (mi-e frica sa nu nimeresc vreo cosmeticiana care sa nu-si cunoasca meseria, am mai patit asa si cand am mers la pensat si am ramas cu o teama de cosmeticiene:)))...), am sa incerc benzile din comert, care sunt cele mai bune ? (mai ales in cazul firelor mele groase big_smile)

nu cred ca exista vreo cosmeticiana care sa nu stie sa epileze  roll ..ce naiba cat de neindemanatica ai fii tot inveti facand asta zi de zi .
asta cu teama de cosmeticiene  lol  n-am mai auzit-o , stiam de frica de ginecolog  forgetit ..in fine
incearca sa te epilezi cu ceara calda , traditionala sau de unica, in timp se va ma rari si subtia firul de par

Probabil ai fost norocoasa , ori doar eu ghinionista ,pt ca da, am dat de o astfel de cosmeticiana care chiar habar n-avea meserie, n-am stat s-o intreb cata experienta are , dar in orice caz ...eu obisnuiesc sa ma fac singura acasa in materie de...tot , epilat, pensat, masti, etc. Dar am zis sa merg la cosmetica sa imi dau o forma noua sprancenelor , am dat de una care mi-a dat o expresie de ziceai ca sunt socata non-stop . Si poate nu m-am exprimat corect, sa zicem ca nu-i vorba de teama, ci de reticenta , de la experienta neplacuta n-am incercat sa mai caut... 
Azi m-am epilat cu epilatorul meu Philips ... si nu stiu cum , miraculos , mi-a luat toate firicelele de par happydance , mi-au mai ramas cateva pe care le-am luat cu penseta  buga , dar e ok, se pare ca am descoperit secretul , am zis sa incerc cu malai frecat de pielea uscata ,  am reusit sa scap cat-de-cat de problema... poate mi-a purtat noroc intrarea pe forum chicot,imi simt picioarele mult mai fine... Numai bine !

"Am invatat sa merg pe picioarele mele , dupa ce au fost amputate .Pana atunci nu beneficiasem de intelepciunea necesara pentru a le folosi."

#1201 2010-08-20 12:43:48

deea_si
Full member
Inregistrat: 2008-10-15

Azi m-am epilat la un salon la care nu am mai fost, cosmeticiana si serviciile impecabile. Plata se facea la receptie, nu ii dadeam ei banii, cum am intalnit la majoritatea saloanelor. In cazul asta, ei cum ii dau bacsisul? Ii las acolo pe masa si apoi platesc la casa fix cat costa? Iar la 28 lei, voi cat ati lasa bacsis? In mod normal, eu ii lasam pana la 30, sau ii mai dadeam 1 leu in plus peste 30 ( plus ca sunt cam in criza de bani big_smile smile Dar acum i-am lasat 5 lei pe masa..mi-era oarecum aiurea sa-i dau de 1 leu..

*Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying.
*Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume hjarta
*16.04.13 - cea mai frumoasa zi

#1202 2010-08-20 12:44:37

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

da, ii lasi ei separat bacsisul
cred ca 5 lei e ok

Publicitate

loading...

#1203 2010-08-20 12:49:42

vanilleeis
Hero member
Inregistrat: 2010-02-16

foloseste cineva penseta inghinal? macar... ocazional asa hmm

If you take it personal, that's ok! wink

#1204 2010-08-20 12:50:59

heimdall
Diamond member

ocazional da, mai vanez cate un fir, dar de ce intrebi ?

#1205 2010-08-20 13:08:13

vanilleeis
Hero member

pentru ca mie imi creste parul tare urat apoi... e foarte fin o perioada, dar cand incep sa dea firele de par cresc tepoase asa si foooarte multe pe sub piele..
voiam sa stiu daca mai pateste cineva ..

#1206 2010-08-20 13:20:43

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

eu patesc asa... n-am ce sa fac, e firul f gros, nu cred ca exista solutie.
dar eu nu ma mai fac in zona inghinala cu nici o metoda care implica smulgere. la lama macar nu cresc pe sub piele.

#1207 2010-08-20 13:23:14

vanilleeis
Hero member

oh..  supa eu speram ca se rezolva cu timpul.. da' vad ca ma torturez degeaba  dumbom

#1208 2010-08-20 13:29:46

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

poate se rezolva cu timpul, nu stiu... eu n-am avut nervi sa continui prea mult, am revenit la lama.

#1209 2010-08-20 13:33:08

vanilleeis
Hero member

pai ma fac de ceva timp cu epilatorul, uneori si cu penseta.. dar cateodata pur si simplu trebuie sa dau si cu lama ca apoi sa creasca firele calumea, sa le pot smulge..
cred ca pana la urma imi las un look mai... natural si gata lol

#1210 2010-08-20 14:53:01

heimdall
Diamond member

sa ai grija sa te exfoliezi bine cand incep sa creasca, altceva nu ai ce sa faci
si eu ma fac tot cu epilatorul si firele sunt tot groase si cu ditamai radacinile  neutral

Ultima oara a fost editat de heimdall (2010-08-20 15:18:48)

#1211 2010-08-20 15:16:51

vanilleeis
Hero member

heimdall a scris:

sai ai grija sa te exfoliezi bine cand incep sa creasca, altceva nu ai ce sa faci

tre` sa astept cateva zile bune sa creasca, altfel ma ustura de mor exfolierea...

heimdall a scris:

si eu ma fac tot cu epilatorul si firele sunt tot groase si cu ditamai radacinile

si nu se vede urat? la mine arata ca barba lu` bunicu`.. se vad firele asa gri pe sub piele..
inainte eram stresata tare de asta, acum m`am mai obisnuit.. n`am ce face decat sa astept sa creasca ca sa`l pot lua cum trebuie..

#1212 2010-08-20 15:20:58

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

dar cu ce te exfoliezi in zona aceea, unde pielea e sensibila? eu n-as suporta nimic abraziv acolo cesafac

#1213 2010-08-20 15:21:02

heimdall
Diamond member

ba da, dar ce sa-i faci... mai si scormonesc dupa cate vreun fir si-mi fac rani  neutral ca nu ies chiar toate cu exfoliatul
cu o lufa ma exfoliez eu

Ultima oara a fost editat de heimdall (2010-08-20 15:21:21)

#1214 2010-08-20 20:49:05

You_and_Me
Diamond member

deea_si a scris:

Azi m-am epilat la un salon la care nu am mai fost, cosmeticiana si serviciile impecabile. Plata se facea la receptie, nu ii dadeam ei banii, cum am intalnit la majoritatea saloanelor. In cazul asta, ei cum ii dau bacsisul? Ii las acolo pe masa si apoi platesc la casa fix cat costa? Iar la 28 lei, voi cat ati lasa bacsis? In mod normal, eu ii lasam pana la 30, sau ii mai dadeam 1 leu in plus peste 30 ( plus ca sunt cam in criza de bani big_smile smile Dar acum i-am lasat 5 lei pe masa..mi-era oarecum aiurea sa-i dau de 1 leu..

Eu n-am mai auzit pe nimeni sa lase un leu bacsis , adica e bataie de joc mai bine nu ii lasi nimic .
Cand se plateste la casa , se lasa bacsisul in cabinetul , masa ei separat .
Dupa un tratament de o ora jumate' in care-i nu stai o clipa ,sau un epilat total sa-ti mai lase si un leu bacsis iti vine sa  bang

#1215 2010-08-20 21:14:56

deea_si
Full member
Inregistrat: 2008-10-15

You_and_Me a scris:

deea_si a scris:

Eu n-am mai auzit pe nimeni sa lase un leu bacsis , adica e bataie de joc mai bine nu ii lasi nimic .
Dupa un tratament de o ora jumate' in care-i nu stai o clipa ,sau un epilat total sa-ti mai lase si un leu bacsis iti vine sa  bang

Stai..nu vad unde am scris ca as vrea/m-am gandit sa-i las 1 leu  va
Si apropos,  mai mult de 15 min nu stiu daca am stat pe masa wink Plus ca daca e s-o luam asa, ce tot atata bacsis? Si-a facut meseria, am platit-o cat e tarifu`.. ca si cum ar trebui sa lasam si la vanzatori, ca stau si ne servesc de pe raft..

*Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying.
*Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume hjarta
*16.04.13 - cea mai frumoasa zi

#1216 2010-08-20 21:31:05

You_and_Me
Diamond member

deea_si a scris:

You_and_Me a scris:

deea_si a scris:

Stai..nu vad unde am scris ca as vrea/m-am gandit sa-i las 1 leu  va
Si apropos,  mai mult de 15 min nu stiu daca am stat pe masa wink Plus ca daca e s-o luam asa, ce tot atata bacsis? Si-a facut meseria, am platit-o cat e tarifu`.. ca si cum ar trebui sa lasam si la vanzatori, ca stau si ne servesc de pe raft..

Nu m-am referit la tine asa ca nu vad de ce sari asa  roll
Daca ai merge la cosmetica si te-ar face ca '' vanzatorii'' care isi vand marfa si atat ...e clar , in fine fiecare face cum crede

aa si te-am citat pt ca tu ai intrebat cat sa lasi ..ca fapt divers

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.