homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :D-143

#2699 2009-08-06 15:18:06

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :D

katami, nu contest. insa noi nu suntem prea "dusi la biserica", asa ca habar n-am. pot sa-ti spun insa ca n-am ascultat niciun cuvant din ce a zis preotul ala la cununie big_smile

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#2700 2009-08-06 15:30:32

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

alinda a scris:

katami, nu contest. insa noi nu suntem prea "dusi la biserica", asa ca habar n-am. pot sa-ti spun insa ca n-am ascultat niciun cuvant din ce a zis preotul ala la cununie big_smile

daca v-a pus verighetele intai pe dreapta si abia apoi pe stanga, atunci v-a facut si slujba de logodna wink

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#2701 2009-08-06 15:34:14

nikko20
Full member
Inregistrat: 2009-01-03

Danae a scris:

stiu katami, 2 prietene si`au luat, la una a confirmat 75 perechi si erau 30 de toti, cu tot cu miri, socri, nasi.
si la cealalta 170 pers au confirmat si au venit doar 109. nerusinare. daca nu vrei sa vii, sa spuna omul sa nu mai comande meniuri ca prostul.

parerea mea e ca, conteaza si pe cine chemi, ca daca te hazardezi sa chemi pe orcine normal ca ai putea avea surprize neplacute, daca chemi apropiatii, cu care ai tinut legatura eu zic ca e imposibil sa ai surprize neplacute, de exemplu eu voi avea cu siguranta 150 persoane(familie, rude, prieteni apropiati).

"o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!"

#2702 2009-08-06 15:36:40

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

eu ma limitez la 100 pe persoane. dar mai am pana atunci.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#2703 2009-08-06 15:49:57

alinda
Diamond member

Soleil a scris:

alinda a scris:

daca v-a pus verighetele intai pe dreapta si abia apoi pe stanga, atunci v-a facut si slujba de logodna wink

nope. le-am scos de pe stanga (eram casatoriti civil de un an), le-am dat preotului, ni le-a pus tot pe stanga...

Publicitate

loading...

#2704 2009-08-06 15:53:18

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

atunci inseamna ca nu... si nici n-ati auzit vreun "se logodeste robul cu roaba" si invers, nu? lol

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#2705 2009-08-06 15:55:48

alinda
Diamond member

Soleil a scris:

atunci inseamna ca nu... si nici n-ati auzit vreun "se logodeste robul cu roaba" si invers, nu? lol

repet, atenta chiar n-am fost, ma preocupau altele (restaurant, invitati...) big_smile dar a zis parca doar "se cununa"  huh

#2706 2009-08-06 15:58:05

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

danae da este nevoie si de nasi, dar acum tu trebuie sa te interesezi la preotul la care vreti sa va logoditi.
da, cei care nu fac logodna inainte, o fac in acelasi timp cu slujba casatoriei

#2707 2009-08-06 16:02:23

wra_blu
Banat
Inregistrat: 2008-08-31

la cununie nu tre sa fie nasi, nu?...big_smile
eu parca am uneori tendinta de a renunta, nu as mai vrea sa ma marit, parca mi-e teama! big_smile  dumbom

#2708 2009-08-06 16:20:24

Khristall
Insomniac member

offf, am sa ma interesez la preot. am mai spus aici, macar o rugaciune sa ne citeasca daca e sa plecam din tara impreuna si evident ca vom sta impreuna. dar am spus ca am citit pe site`uri ca f multi s`au logodit si fara nasi. am sa intreb de preot.
multumesc katalyna.

#2709 2009-08-06 19:40:40

Sonia_Simona
Insomniac member

wra skitarg sa nu aud asa ceva! eu va invidiez pe voi ca nu aveti probleme cu parintii si ca puteti sa va casatoriti. ce n-as da eu sa am si eu parinti asa de intelegatori si sa stiu ca de maine sunt cu iubi meu, ca locuim impreuna, ca suntem casatoriti etc. ce teama wra?! trebuie sa te bucuri ca faci acest pas! puss o sa fie bine! kram
danae oricum logodna dureaza putin. in locul nasilor poti pune parintii tai sau ai lui, sau un cuplu casatorit. sunt curioasa ce o sa zica preotul tau

#2710 2009-08-06 20:26:44

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

alinda a scris:

Soleil a scris:

repet, atenta chiar n-am fost, ma preocupau altele (restaurant, invitati...) big_smile dar a zis parca doar "se cununa"  huh

ce strange....  va

apropo de asta, nici la noi nu se auzea nici un rob si nicio roaba... preotul vb asa de repede, incat se auzea ceva de genul: "se cununa Dumnezeu daniel cu Dumnezeu ilinca" lol

wra, o sa fie bine puss

Katalya, dar ai tai au ceva impotriva casatoriei voastre? doar tatal tau e preot, ar tb sa se bucure ca vrei casnicie si nu "locuit impreuna"... sau nu?

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2711 2009-08-06 22:29:11

Sonia_Simona
Insomniac member

eh eu as vrea si locuit impreuna big_smile dar ai mei nu sunt de acord cu asa ceva. daca vreau acordul lor pentru casatorie, pai baiatul meu mai intai trebuie sa devina bogat, ca sa fie mama multumita. nu sunt de acord cu modul lor de gandire dar ce sa fac. mama vrea mai intai sa isi renoveze el apartamentul, sa isi ia o masina si sa aiba un salariu mareeeeeeeeeeeeeeeee. deci cam peste zece ani o sa am acordul lor, mai ales al mamei. ea are impresia, cred, ca e suficient sa bati din palme si se intampla minuni....mai ales pe criza asta tot sa faca el rost de atatia bani. nici macar nu reuseste sa isi gaseasca un servici bun

#2712 2009-08-06 22:40:21

dark_assik
New member
Inregistrat: 2009-08-05

Danae a scris:

be_happy sunt dintr`un oras mic, suceava.
la mine nu prea sunt restaurante cu putine locuri, toate sar de 150 si ma enerveaza. si noi facem nunta pe banii nostri hjarta

da ce salarii avetzi draga de faceti o nunta intreaga numai p banii vostri??iti mai raman bani si de distractie daca strangi din salariu?kiar is kurioasa pt k eu reusesc sa fac pentru concediu si sarbatori:))

"It's cold outside but between us it's worse.."disperat

#2713 2009-08-07 08:44:17

blue_ellf
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-03

ma scuzi k ti-o zic dar nu cred ca trebuie sa aveti acordul parintilor pt a va casatorii.locuitul impreuna este ca o "casatorie de proba" si una benefica. katalyna cati anisori ai?

13.04.2011  deja mamica de Natalia Ana-Maria
relax,take it easy smile
Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora.
http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png

#2714 2009-08-07 10:01:16

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

dark_assik a scris:

Danae a scris:

be_happy sunt dintr`un oras mic, suceava.
la mine nu prea sunt restaurante cu putine locuri, toate sar de 150 si ma enerveaza. si noi facem nunta pe banii nostri hjarta

da ce salarii avetzi draga de faceti o nunta intreaga numai p banii vostri??iti mai raman bani si de distractie daca strangi din salariu?kiar is kurioasa pt k eu reusesc sa fac pentru concediu si sarbatori:))

se poate, nu toata nunta dar tot ce tine de partea pana la restaurant se poate smile si la noi va fi la fel, vor ramane doar meniurile si probabil muzica de platit la sfarsit. in rest noi ne platim pe rand dinainte. asa cum am strans pt petrecere si tot ce a tinut de cununia civila, asa vom strange si pt restul de la anu smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#2715 2009-08-07 10:15:50

Khristall
Insomniac member

pai momentan eu sunt studenta in ultimul an. am strans pana acuma ceva bani, nu pt nunta musai, sa am acolo, si am vreo 20 mil. anul asta nu ma ating de bursa si as ajunge la inca vreo 35 mil. deci 55 o sa am pe card. plus ca nunta o sa fie in doi ani, in august, o sa ma angajez si o sa strang. si el la fel, momentan n`are un serviciu grozav, dar e ff strangator, in jumate de an a strans bani si si`a adus masina din germania. stragem cureaua la maxim. pai la inceput ce cheltuieli iti trebuie? avansul pt sala, verighete, bautura, rochia mea, costumul,dj, invitatiile, etc.  si meniurile le platesc la sfarsit din banii de nunta. cumnata mea, face acum nunta si au costat`o cheltuielile tot tot in afara de meniuri 150 milioane total. si desigur, daca nu o sa reusim tot, o sa imprumutam si tot facem. oricum nu vreau nunta mare, nu cu fast.

katalyna, deci pot pune la logodna un cuplu casatorit dar care sa nu fie ineaparat nasi de cununie?? ca asa pot, hoho, am pe cine.

Ultima oara a fost editat de Danae (2009-08-07 10:19:42)

#2716 2009-08-07 11:23:07

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

si eu sunt de parare ca daca iti doresti chiar poti strange banii ptr cheltuielile de nunta.meniurile oricum se platesc de regula dimineata asa ca se simplifica lucrurile.pe noi ne ajuta si parintii mei ca sa nu ne lipsim noi anul asta de prea multe.acuma depinde si ce pretentii ai. ca daca iti iei, de exemplu, rochie de 2000 de Euro si mirele costum de 1000 nah..devine mai greu

Ultima oara a fost editat de be_happy (2009-08-07 14:01:08)

#2717 2009-08-07 12:35:45

dark_assik
New member
Inregistrat: 2009-08-05

orikum mi se pare greu si mai ales..strangi prea tare cureaua.nunta o sa tina o zi,asa k nu cred ca merita sa sa faci atatea sacrificii.mai ales k sunteti tineri si..ratati multe.pacat.nu se mai intorc anii astia sa stii.k dupa casatorie o sa aveti de strans pt altceva, si tot asa...

"It's cold outside but between us it's worse.."disperat

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.