homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :D-144

#2718 2009-08-07 13:19:42

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :D

daca e sa o iei asa..toata ioata ai de strans pt ceva anume pt ca banii nu iti cad toti deodata din cer smile si ca sa faci ceva sa realizezi o mica afacere, sa iti iei o masina, o casa ai de strans niste banuti. nu trebuie neaparat sa strangi tare cureaua (zic asa pt ca depinde de salarii), insa cand te uiti in urma la ce ai realizat vei vedea casa, afacerea, masina, copii etc etc nu te va lovi urma de regret ca ti-ai cheltuit banii aiurea.
  uite noi de ex am avut civila anul asta si am strans 30 de mil in cateva luni, am pus bursa mea de la facult si el o parte din salariu. nu zic ca mna pe de o parte tanjeam la 2-3 perechi de papucei, maieute, rochite ca nu puteam lua tot insa nu mi s-a intamplat sa nu am bani sa pun o haine pe mine, poate nu asa multe cum imi doream smile (nu stiu dac o sa se intample vreodata sa am asa mlti bani sa imi iau tot ce imi doresc) insa nu mi-a parut rau cand am vazut ce am realizat. la fel va fi si cu cheltuielile care vor veni. eu voi avea 18 mil juma din toamna pe care ii vom strange si vom sta pe salariul lui de 16-17 mil momentan. ne descurcam perfect pt ca nu platim chirie smile e si asta un avantaj. ne ajung si de oras si de mancare, haine nu imi iau saptamanal, de obicei fac stocul la inceput de sezon tot ce mai am nevoie. ne mai trimit ai nostri cate ceva d'ale gurii cand e cazul si uite asa ne strangem smile

Ultima oara a fost editat de green_fairy (2009-08-07 13:20:47)

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#2719 2009-08-07 14:07:45

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

dark fiecare cu ce isi doreste de la viata! dupa parerea mea merita sacrificiile! da, o sa strangem cureaua anul asta dar stiu ca atunci cand voi privi inapoi nu-mi va parea rau.nu pot baga mana in foc ca voi ramane cu el tot restul vietii dar ptr ceea ce simtim acum unul ptr celalalt merita sa avem si noi o zi a noastra, sa port si eu rochia de mireasa, sa fim cununati asa cum trebuie. ptr mine merita si ptr ca in urmatorii ani o sa-mi doresc un copil pe care vreau sa-l cresc in familie. tocmai ptr ca anii astia nu se mai intorc vreau sa fac lucrurile asa cum trebuie, nu sa-mi petrec 10 ani din viata locuind cu un om alaturi de care sa nu construiesc mare lucru. si vb lui gree, oricum mereu trebuie bani pusi deoparte ptr ceva. noi am considerat ca acum e momentul sa strangem pt nunta smile

#2720 2009-08-07 14:14:10

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

ca sa faci o nunta clar trebuie bani si hai sa punem o nunta medie cam la 400-500 milioane. depinde de oras. ori banii astia nu stiu cine ti-i da deodata ca sa nu trebuiasca sa strangi. ori strangi, ori iti fac parintii nunta (din bani stransi de ei) ori imprumuti la banca (eu la asa ceva nu m-as baga decat poate pt o casa).

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#2721 2009-08-07 14:33:29

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

ce naspa, katalyan... dar vb lui blue, nu-ti tre neaparat acordul lor... va casatoriti si gata... of, parca pe ei i-a asteptat palatul gata dupa nunta... chestiile astea se fac in timp si n-au nicio legatura cu casatoria...........

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2722 2009-08-07 14:43:37

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

eu zic ca merita sacrificiile. pt mine, merita. imi doresc f mult o familie si sa stau langa persoana pe care o iubesc. da-o naibii de vacanta, concedii etc. si nu stiu, oricum o sa rezistam sa strangem cureaua pt ca as fi si mandra ca am facut pe cheltuiala mea si nu a parintilor mei. si nici eu n`am sa platesc chirie dupa ce ma marit pt ca am apart parintilor mei o perioada. mai bine ma sacrific 2 ani de mers in excursii in turcia, mancat la restaurant etc. nunta o sa fie mica. de ex persoana care a cheltuit acum 170 milioane inainte de nunta cu cheluielile minime fara meniuri a platit 1800 euro muzica, ceea ce mie numi trebuie. nam nev de lautari. un dj care ne e prieten si rezolvam. pt nunta is in stare de orice sacrificiu. hjarta

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Publicitate

loading...

#2723 2009-08-07 14:48:26

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

eu nu as face nunta cu lautari nici sa ma tai!fereasca dumnezeu!sa-mi lalaie aia pe acolo??neeee!!categoric prefer dj-ul chiar daca cateva persoane deja au strambat din nas ca nunta fara formatie nu are farmec!

#2724 2009-08-07 16:25:25

Khristall
Insomniac member

ete scartz. la urma urmei daca ar fi sa ne luam dupa toata lumea, ne tebuie o caruta d bani.

#2725 2009-08-07 17:43:38

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

danae lol sa fie casatoriti religiosi, nu conteaza ca sunt sau nu nasii de botez sau ce stiu eu. mai nou am vazut ca preotii nu mai tin cont daca nasii sunt casatoriti sau nu si nu-i bine deloc. cauta un cuplu casatorit.
blue doar 20 sad stiu ca nu-i nevoie de acordul lor, dar daca eu plec de aici fara acordul lor sau afla ca eu nu mai sunt virgina, pai aici nu mai calc niciodata si nu as vrea sa plec asa si sa raman singura, fara parinti, rude s.a. stiu ca el devine familia mea, dar as vrea sa nu rup legatura cu ai mei definitiv.

#2726 2009-08-07 17:52:14

Khristall
Insomniac member

am sa caut. rotfl
kata, mai asteapta, paote se dau si ai tai la brazda. big_smile

#2727 2009-08-07 18:17:49

Sonia_Simona
Insomniac member

danae pot sa stau asa si pana la 40 de ani si sa astept sa fie ei de acord cu casatoria de proba, caci cu cea religioasa la un moment dat tot trebuie sa zica"bine, puteti sa va luati". eu, de fapt noi am fi vrut sa ne casatorim macar civil si sa ne logodim la biserica, si apoi fiecare la casuta lui, dar macar stiam ca suntem casatoriti trei sferturi, dar ma tem ca ai mei nici asta nu vor. oricum pana la urma asa o sa facem sau cel putin la anul o sa pun eu piciorul in prag si spun"civila si logodna" si le accept bineinteles conditia de a sta fiecare la casa lui pana la casatoria religioasa smile

#2728 2009-08-07 18:54:06

Khristall
Insomniac member

pai normal ar trebui sa va lase sa stati impreuna, doar daca va si casatoriti civil. fa la anu si cea religioasa si gata.

#2729 2009-08-07 19:00:31

katami
Platinum member

aoleu, Katalyna, NU faceti lucrurile cu jumate de masura... casatoriti-va k lumea, cap-coada, si mutati-va impreuna... ce-i asta, casatorit, da' eu acasa la mama si el la maica-sa? sad

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2730 2009-08-07 19:05:08

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

of, Kata... casatoriti-va si civil si religios, la urma urmei nu scrie nicaieri ca e obligatoriu sa fie mare bairam dupa casatoria religioasa, nu ? si stiti o treaba

#2731 2009-08-07 19:12:39

katami
Platinum member

exact....

#2732 2009-08-07 19:17:15

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

offtopic katami, cand ne certam si noi, ca prea suntem de acord in toate cele ? lol

#2733 2009-08-07 19:18:43

katami
Platinum member

offtopic pai nush, gasim noi o tema daca e neaparat necesar... care e cel mai fain munte sau ceva de genul asta rotfl

#2734 2009-08-07 20:05:13

Sonia_Simona
Insomniac member

chicot lol fetelor imi doresc si eu sa ma marit ca la carte...nu cu mare bairam, dar nah...vreu si eu o rochita de mireasa frumoasa si toate cele. pai ai mei s-au casatorit civil si doua-trei luni pana nu au facut si religioasa nu a fost nimic intre ei si ii cred neutral nu de alta, dar ii cunosc lol acum ce gandeste mama, ca stie ea cum stau lucrurile in ziua de azi si o fata nu-i bine sa stea o zi cap coada in preajma unui baiat ca sigur cedeaza. ei dupa casatoria civila au locuit impreuna, dar cu siguranta la mine nu or sa vrea sa stau cu el dupa civila ci numai dupa religioasa....cam stupid stiu. daca am face cununia civila si logodna, nici macar nu m-as omori sa invit pe cineva in afara de parinti, nasi si probabil pe bunica si pe o matusa, caci cealalalta matusa, tot sora mamei,mi-a cam facut rau si din cauza ei stau cu morcovul si cu frunzele de morcov in fund ca nu cumva sa afle mama ca nu mai sunt fata mare. am pune o masa micuta, intre noi si gata, dar nah, ca orice fata visez si eu la o nunta draguta, sa imi ramana toata viata in capsor. daca nu as fi avut atata frica de ai mei as fi fost capabila sa ma casatoresc si pe ascuns...mi s-a cam luat de ei. uneori si cu iubi ma cert din cauza asta, ca el imi spune ca ii implic prea mult in relatie si ca el vrea sa ne casatorim. amandoi vrem acelasi lucru, doar ca eu nu stiu ce ii pazesc atata pe ai mei. acum o saptamana ne-am certat foarte, foarte tare ba chiar mi-a spus ca s-a saturat de "refuzul" meu de fiecare data cand vine vorba de casatorie. da, are dreptate, dar...nu stiu ce sa zic. sad
tare mult as vrea sa am o altfel de familie.
si mama e tare sireata...anul trecut ma intreba de ce nu plec cu el la mare. anul acesta s-a cam dat de gol. a zis ca nu ma lasa la mare/munte..oriunde, caci nu conteaza locul, cu el decat dupa casatorie, doar atunci, tocmai pentru ca stie ca o fata cedeaza repede cand se vede singura cu un baiat.
din cate vedeti totul in viata tine de casatorie sad da, e frumos sa te casatoresti, dar nu sa o faci ca trebuie sa fie facuta.

#2735 2009-08-07 20:12:35

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

mie mi-a pierit cheful de maritat neutral sper totusi sa nu fi pierit pt totdeauna lol ...
kata multa bafta cu ai tai smile

#2736 2009-08-07 20:18:18

Sonia_Simona
Insomniac member

multumesc capca puss
de ce ti-a pierit cheful? probleme cu al tau? sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.