homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :D-159

#3003 2009-08-30 15:12:31

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :D

mai nu stiu cat de lux e...nu am luat-o pe criteriul asta. voiam sa ne placa sa aiba curte mare, si sa fie undeva in centru sa fie accesibila pt ca nu voiam sa fac la o biserica din nu stiu ce cartier la care nici nu stiam cum sa ajung smile si da platesc mai mult pt ca ne dorim si cor smile in rest..peste tot tre sa dai bani la taxa, preoti, si ce mai trebuie pt biserica. singurele diferente is reprezentate de cor si sumele date la preoti. mel pocalul daca vreau il iau acasa..dar platesc pt el smile aia 45 ron de care ziceam mai sus:pocalul si farfuriuta.
  plus ca biserica are o curte imensa, am sa pun poze pe seara ca is la al meu in laptop, inauntru nu am facut poze dar e lejer si am vazut ca sunt scaunele puse.
  zicea anabell de stalpisori si decoratiuni la biserica...eu nu vreau asa ceva... pt juma de ora 1 ora nu vad rostul astora smile doar daca dau peste ceva pachet promo la agentia de decoratiuni, dar sa platesc special pt ele nu vreau. ma gandeam si eu la porumbei dar deocamdata am renuntat la ei..tot pt timpul scurt smile
  ma gandesc la sedinta trash the dress hjarta mi-ar place, dar asta ramane de vazut ca inca nu am vb de detalii cu fotograful

Ultima oara a fost editat de green_fairy (2009-08-30 15:18:06)

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#3004 2009-08-30 15:14:47

green_fairy
Platinum member

ei..se intampla si de astea ca lumea..nu prea e obisnuita cu sedinta foto. noi o vom avea inainte de biserica. asa ma bucur ca am scapat de civila si la anul vom avea direct sedinta foto, apoi biserica si restaurant big_smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#3005 2009-08-30 15:16:46

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

totusi, mai aproape de sufletul meu e genul lui verisan smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#3006 2009-08-30 15:20:54

pokemon
Diamond member

eu nu vreau inainte, pentru ca ma gandesc ca nu vom avea verighetele sfintite si vreau cateva poze si cu manutele noastre smile
bine, nu ma luati in seama, eu vorbesc acusica lol

#3007 2009-08-30 15:22:11

green_fairy
Platinum member

noi avem deja verighetele smile si oricum vom face poze si in timpul slujbei si dupa si la restaurant smile dar sedinta foto e doar cu noi smile
http://www.bogdanhunea.ro/  aici e site-ul fotografului cu care vom lucra

Ultima oara a fost editat de green_fairy (2009-08-30 15:23:05)

Publicitate

loading...

#3008 2009-08-30 15:23:00

pokemon
Diamond member

pai cred ca le aveti, dar nu sunt sfintite...
ca la biserica se pun verighetele *oficial* smile

#3009 2009-08-30 15:29:05

green_fairy
Platinum member

smile da mna fiecare cum crede..eu nu tin asa mult cu biserica smile si nu sunt de acord chiar cu tot ce zice, cred insa in d-zeu smile si stiu ca le purtam din dragoste, imi e de ajuns. si mama tot zicea sa mergem la un preot sa le sfinteasca, vor fi sfintite in ziua cununiei smile pana atunci le purtam ca niste...inele ca sa zic asa. nu vad rostul sfintirii lor daca noi nu facem acum cununia religioasa smile

#3010 2009-08-30 15:31:37

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

pai faceti logodna, green

#3011 2009-08-30 15:44:22

green_fairy
Platinum member

la logodna e nevoie de nasi si ai nostri nu au fost in tara, au venit acum pt 1 sapt si iti dai seama ca nu avem timp sa facem acum. sau mai bine zis nu au ei timp ca mna..vizite la rude etc etc imediat trece saptamana. am auzit ca sunt si preoti care fac logodna fara nasi dar sincer nu am chef sa merg din biserica in biserica sa intreb smile asa ca facem la anul. eu una nu tin neaparat sa fie sfintite acum pt ca nu le purtam ca verighete in adevaratul sens al cuvantului, le-am lasat pe dreapta..stiu ca dupa slujba tre sa le muti pe stanga...habar n-am de ce si cum, am mai auzit si varianta ca normal se poarta pe dreapta dar se muta pe stanga sa fie mai comod..asa ca nici macar nu se stie exact ce si cum de asta nu fac logodna inainte sau sa merg sa citeasca preotul ceva. stim ce avem in suflete, zic un doamne ajuta si stiu ca daca exista ma aude smile nu e nevoie sa imi citeasca preotul sa pot purta "verighetele" inainte de cununie. el o sa isi faca treaba la anul si atat smile daca e sa o luam asa...toti care locuiesc cu persoana iubita tre sa mearga la preot sa le citeasca ceva..un fel de dezlegare de a sta impreuna fara casatorie big_smile apoi nu se duce nimeni smile  asa ca nu ma grabesc nicaieri. astept cumintica pana la anul.

Ultima oara a fost editat de green_fairy (2009-08-30 15:47:28)

#3012 2009-08-30 16:06:32

Sonia_Simona
Insomniac member

green, daca nu ma insel, la logodna inelul tau il pune pe degetul lui de la mana dreapta...la fel si tie dar cu inelul lui si apoi le schimba, dar vi le pune pe mana stanga.
nu-i nimic...o sa faceti logodna cand va casatoriti

#3013 2009-08-30 17:37:14

karinne
Full member
Inregistrat: 2009-08-26

Este un mare stres cu nunta aceasta...Eu nu m-am invrednicit sa o fac decat anul trecut si a fost o sarcina super dificila mai ales ca trebuia sa ma convertesc la religia catolica si sa reusesc sa adun neamurile din ambele parti intr-o locatie ( in cazul nostru in scotia).Eu v-as sfatui sa apelati la o firma care organizeaza astfel de evenimente sau cel putin sa aveti prieteni/parinti care sa se ocupe de tot pentru ca emotiile si stresul sunt foarte mari si riscati sa uitati buchetul acasa...glumeam.Cel mai important aspect la petrecere mi se pare atmosfera, sa aveti muzica buna, sa va distrati si sa-i antrenati in permanenta si pe ceilalti .De aceea imi si era frica de nunta pentru ca aveam in minte imaginea aceea de nunta plictisitoare , etc.
Ce v-as sugera este sa aveti grija la biserica sa nu va emotionati si sa va stricati machiajul. Ca eu nu sunt emotiva deloc iar pastorul ma inebunise cu engleza lui cu dialect scotian cu un debit de 100 de cuvinte pe minut ca nu intelegeam nimic, insa cand a inceput corul de copii sa cante, m-am emotionat asa de tare ca mi se zbarlise pielea pe mine si nu puteam sa imi opresc lacrimile si nici servetzel nu aveam.Am avut noroc ca nu aveam mult machiaj.
Din pacate nu am avut un fotograf prea stralucit , in sensul ca ne-a pus sa stam numai in pozitii standard-drepti, iar eu cum nu sunt fotogenica deloc am iesit super crispata , asa ca prefer fotografiile facute de familie pentru care nu ne-am pregatit.
Si rochia pentru petrecere sa fie una care sa va permita sa dansati si sa va miscati in voie , iar pantofii /sandalele sa ii purtati inainte .Eu pentru petrecere am avut o rochie simpla insa m-am zbenguit toata noaptea. Verighetele noastre sunt foarte inguste si fara nici un model pe ele.
Dar este super important sa creati o atmosfera antrenanta si sa va distrati. In rest casa de piatra si succes!

hai ca atasez cateva fotografii...cu mine http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/27228_pic3.jpg
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/27228_0.jpg
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/27228_3.jpg
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/27228_4.jpg
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/27228_5.jpg
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/27228_6.jpg
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/27228_8.jpg
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/27228_11.jpg
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/27228_12.jpg
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/27228_pic.jpg
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/27228_pic1.jpg

Ultima oara a fost editat de karinne (2009-08-30 17:43:32)

#3014 2009-08-30 18:03:20

Sonia_Simona
Insomniac member

esti tare draguta! cred ca ati avut o nunta super frumoasa!
cumva ai pus poza/e cu tine la avatar zilele trecute?

#3015 2009-08-30 18:06:41

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

karinne ....ce sa zik ...eu de fel nu fac complimente ...dar trebuie sa recunosc k esti o femeie foarte frumoasa ...esti superba ...si rochia e divina ...

..be the best ...fuck the rest smile))

#3016 2009-08-30 18:11:11

karinne
Full member

Katalyna2311 a scris:

esti tare draguta! cred ca ati avut o nunta super frumoasa!
cumva ai pus poza/e cu tine la avatar zilele trecute?

multumesc ..nunta a fost dragutza insa eu de stres nu mersesem la toaleta 4 zile inainte si aratam foooarrtee buhaita .in schimb m-am distrat de minune. si am avut multi prieteni si persoane la care tin mult.
da la avatar erau pozele cu mine, sau cu el ,sau cu amandoi...acum suntem amandoi

Ultima oara a fost editat de karinne (2009-08-30 18:20:38)

#3017 2009-08-30 18:20:36

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

karinne, superba rochia..si tu, si pozele..
de unde esti? (adica romania? nush de ce mi se pare ca nu)
si inca o intrebare: cat ai dat pe rochie? daca vrei sa zici.. pt ca e superba

hjarta

#3018 2009-08-30 18:21:40

Sonia_Simona
Insomniac member

banuiam eu ca voi sunteti in avatar tongue sunteti frumosi amandoi

#3019 2009-08-30 18:22:04

Fiametta
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

karinne, ai niste trasaturi foarte frumoase smile

#3020 2009-08-30 18:36:40

karinne
Full member

Loveable a scris:

karinne, superba rochia..si tu, si pozele..
de unde esti? (adica romania? nush de ce mi se pare ca nu)
si inca o intrebare: cat ai dat pe rochie? daca vrei sa zici.. pt ca e superba

Eu sunt romanca (de fapt o increngatura de nationalitati, insa m-am nascut si am locuit in romania 18 ani) , iar sotul este scotian 200%. Insa nu locuim nici in rom si nici in uk

Cat despre rochie , poate o sa radeti , a fost cumparata de soacra mea de la un magazin din Londra ( nu stiu cat a costat), au ajustat-o la dimensiunile mele, iar cristalele au fost aplicate si cusute ulterior  de catre prietenele ei....este o intreaga traditie si nu prea poti sa ii scoti pe ei dintr-ale lor . eu imi doream ceva simplu si sexy, insa scotienii astia sunt foarte rigizi in ceea ce priveste traditia, biserica etc. Scapasem de traditiile noastre si m-am lovit de ale lor. Insa rochia de la petrecere a fost pe placul meu( eram muult prea descoperita pentru conceptiile lor). daca ati fost sau veti vizita vreodata scotia o sa ma intelegeti.

Oricum multumesc mult pt complimente...dar nu sunt asa vreo frumusete.

#3021 2009-08-30 18:40:39

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

e superba rochia (si mie rar imi place la nebunie vreo rochie de mireasa)
iar tu...lasa modestia.. ca esti frumoasa in adevaratul sens al cuvantului, nu doar draguta smile

hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.