|
Nu esti logat.
Topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :D-159#3003 2009-08-30 15:12:31
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dmai nu stiu cat de lux e...nu am luat-o pe criteriul asta. voiam sa ne placa sa aiba curte mare, si sa fie undeva in centru sa fie accesibila pt ca nu voiam sa fac la o biserica din nu stiu ce cartier la care nici nu stiam cum sa ajung si da platesc mai mult pt ca ne dorim si cor in rest..peste tot tre sa dai bani la taxa, preoti, si ce mai trebuie pt biserica. singurele diferente is reprezentate de cor si sumele date la preoti. mel pocalul daca vreau il iau acasa..dar platesc pt el aia 45 ron de care ziceam mai sus:pocalul si farfuriuta. Ultima oara a fost editat de green_fairy (2009-08-30 15:18:06) Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #3004 2009-08-30 15:14:47
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dei..se intampla si de astea ca lumea..nu prea e obisnuita cu sedinta foto. noi o vom avea inainte de biserica. asa ma bucur ca am scapat de civila si la anul vom avea direct sedinta foto, apoi biserica si restaurant Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #3005 2009-08-30 15:16:46
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dtotusi, mai aproape de sufletul meu e genul lui verisan Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #3006 2009-08-30 15:20:54
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Deu nu vreau inainte, pentru ca ma gandesc ca nu vom avea verighetele sfintite si vreau cateva poze si cu manutele noastre Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #3007 2009-08-30 15:22:11
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dnoi avem deja verighetele si oricum vom face poze si in timpul slujbei si dupa si la restaurant dar sedinta foto e doar cu noi Ultima oara a fost editat de green_fairy (2009-08-30 15:23:05) Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline Publicitateloading...
#3008 2009-08-30 15:23:00
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dpai cred ca le aveti, dar nu sunt sfintite... Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #3009 2009-08-30 15:29:05
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dda mna fiecare cum crede..eu nu tin asa mult cu biserica si nu sunt de acord chiar cu tot ce zice, cred insa in d-zeu si stiu ca le purtam din dragoste, imi e de ajuns. si mama tot zicea sa mergem la un preot sa le sfinteasca, vor fi sfintite in ziua cununiei pana atunci le purtam ca niste...inele ca sa zic asa. nu vad rostul sfintirii lor daca noi nu facem acum cununia religioasa Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #3010 2009-08-30 15:31:37
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dpai faceti logodna, green Offline #3011 2009-08-30 15:44:22
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dla logodna e nevoie de nasi si ai nostri nu au fost in tara, au venit acum pt 1 sapt si iti dai seama ca nu avem timp sa facem acum. sau mai bine zis nu au ei timp ca mna..vizite la rude etc etc imediat trece saptamana. am auzit ca sunt si preoti care fac logodna fara nasi dar sincer nu am chef sa merg din biserica in biserica sa intreb asa ca facem la anul. eu una nu tin neaparat sa fie sfintite acum pt ca nu le purtam ca verighete in adevaratul sens al cuvantului, le-am lasat pe dreapta..stiu ca dupa slujba tre sa le muti pe stanga...habar n-am de ce si cum, am mai auzit si varianta ca normal se poarta pe dreapta dar se muta pe stanga sa fie mai comod..asa ca nici macar nu se stie exact ce si cum de asta nu fac logodna inainte sau sa merg sa citeasca preotul ceva. stim ce avem in suflete, zic un doamne ajuta si stiu ca daca exista ma aude nu e nevoie sa imi citeasca preotul sa pot purta "verighetele" inainte de cununie. el o sa isi faca treaba la anul si atat daca e sa o luam asa...toti care locuiesc cu persoana iubita tre sa mearga la preot sa le citeasca ceva..un fel de dezlegare de a sta impreuna fara casatorie apoi nu se duce nimeni asa ca nu ma grabesc nicaieri. astept cumintica pana la anul. Ultima oara a fost editat de green_fairy (2009-08-30 15:47:28) Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #3012 2009-08-30 16:06:32
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dgreen, daca nu ma insel, la logodna inelul tau il pune pe degetul lui de la mana dreapta...la fel si tie dar cu inelul lui si apoi le schimba, dar vi le pune pe mana stanga. Offline #3013 2009-08-30 17:37:14
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :DEste un mare stres cu nunta aceasta...Eu nu m-am invrednicit sa o fac decat anul trecut si a fost o sarcina super dificila mai ales ca trebuia sa ma convertesc la religia catolica si sa reusesc sa adun neamurile din ambele parti intr-o locatie ( in cazul nostru in scotia).Eu v-as sfatui sa apelati la o firma care organizeaza astfel de evenimente sau cel putin sa aveti prieteni/parinti care sa se ocupe de tot pentru ca emotiile si stresul sunt foarte mari si riscati sa uitati buchetul acasa...glumeam.Cel mai important aspect la petrecere mi se pare atmosfera, sa aveti muzica buna, sa va distrati si sa-i antrenati in permanenta si pe ceilalti .De aceea imi si era frica de nunta pentru ca aveam in minte imaginea aceea de nunta plictisitoare , etc. Ultima oara a fost editat de karinne (2009-08-30 17:43:32) Offline #3014 2009-08-30 18:03:20
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Desti tare draguta! cred ca ati avut o nunta super frumoasa! Offline #3015 2009-08-30 18:06:41
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dkarinne ....ce sa zik ...eu de fel nu fac complimente ...dar trebuie sa recunosc k esti o femeie foarte frumoasa ...esti superba ...si rochia e divina ... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #3016 2009-08-30 18:11:11
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :D
multumesc ..nunta a fost dragutza insa eu de stres nu mersesem la toaleta 4 zile inainte si aratam foooarrtee buhaita .in schimb m-am distrat de minune. si am avut multi prieteni si persoane la care tin mult. Ultima oara a fost editat de karinne (2009-08-30 18:20:38) Offline #3017 2009-08-30 18:20:36
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dkarinne, superba rochia..si tu, si pozele.. Offline #3018 2009-08-30 18:21:40
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dbanuiam eu ca voi sunteti in avatar sunteti frumosi amandoi Offline #3019 2009-08-30 18:22:04
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dkarinne, ai niste trasaturi foarte frumoase Offline #3020 2009-08-30 18:36:40
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :D
Eu sunt romanca (de fapt o increngatura de nationalitati, insa m-am nascut si am locuit in romania 18 ani) , iar sotul este scotian 200%. Insa nu locuim nici in rom si nici in uk Offline #3021 2009-08-30 18:40:39
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :De superba rochia (si mie rar imi place la nebunie vreo rochie de mireasa) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|