homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :D-26

#476 2009-01-30 22:18:29

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :D

prietenei mele knd a fost la primarie i-a zis sa depuna actele pe 19 febr ca sa ii progrm p 28..si i-a dat si o lista cu acte

Sa nu te astepti sa te salut!

#477 2009-01-30 23:39:24

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

me  hjarta  hjarta  hjarta  this
vb lui nicolle pacat k n-am stiut de el la nunta mea

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#478 2009-01-30 23:52:52

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

blueeyes a scris:

E minunata melodia de la semnatura smile Si are si ritm de vals applause
Ei, oricum mai am timp sa-mi aleg, am nunta in exact 6 luni rodnar

mai..din cate imi suna mie, nu are ritm de vals :-?

Dragostea nu se stă, se face.

#479 2009-01-30 23:54:29

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Deuzza a scris:

blueeyes a scris:

asa zic si eu tongue

#480 2009-01-31 00:00:34

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

lady in black a scris:

Deuzza a scris:

blueeyes a scris:

asa zic si eu tongue

am ascultat toata melodia si la un moment dat mi s-a parut ca s-a schimbat masura in 1/3 dar nu, deci sigur sigur nu e vals smile

Dragostea nu se stă, se face.

Publicitate

loading...

#481 2009-01-31 00:00:37

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

lady in black a scris:

Deuzza a scris:

blueeyes a scris:

asa zic si eu tongue

me3 big_smile

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#482 2009-01-31 12:46:08

nikko20
Full member
Inregistrat: 2009-01-03

fetelor eu la nunta mea o sa fac un colaj de melodii, o sa incep binenteles cu un vals, apoi melodii semnificative pt noi, care ne plac asa cate 20 sec din fiecare si ultima melodia noastra de suflet care o avem si cand ne suna telefonul:). Cel mai bine e sa alegeti ce va place voua.Ati vazut pe net filmuletele alea cu coregrafii ale mirilor?e interesanta ideea dar nu stiu cat de originala mai poate fii...adica deja se practica la prea multe nunti:)

"o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!"

#483 2009-01-31 12:59:34

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

noi n-am facut nici o coregrafie... nu ma platea nimeni sa ma dau in spectacol big_smile am pus o melodie care ne-a placut si am dansat cum am avut chef, e nunta noastra, nu a "publicului spectator".....

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#484 2009-01-31 13:09:36

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

pitzipoank a scris:

lady in black a scris:

Deuzza a scris:

asa zic si eu tongue

me3 big_smile

nu conteaza - oricum nush sa dansez deloc  rotfl

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#485 2009-01-31 13:10:44

nikko20
Full member

pai nici eu nu fac coregrafie pt ca melodiile care o sa le pun in colaj sunt mel de dragoste ,deci din alea lente ,intrebam de coregrafii asa ca idee, oricum ideea asta s-a cam folosit in ultima perioada...

"o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!"

#486 2009-01-31 13:11:38

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

nici noi n-am facut coregrafie... mai puneam strauss acasa si dansam ca sa ne sincronizam cat de cat, dar atat...oricum e naspa cand stii ca toata lumea e cu ochii pe tine lol

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#487 2009-01-31 13:14:15

katami
Platinum member

asa am crezut si eu, aveam "groaza" de momentul ala si l-am chinuit si eu pe al meu cu hrusca prin casa de vreo 3 ori (mai mult n-am avut cu cine lol ).... si cand colo m-a durut undeva de lume... m-am simtit bine de la inceput la sfarsit, n-am simtit nici un ochi pe mine, nik... am dansat doar cu sotul meu si atat.

aaa... plus ca la noi nasii si parintii au facut o fapta buna.... s-au bagat si ei in dans pe la jumatea melodiei tongue lol

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#488 2009-01-31 13:15:20

Soleil
Addicted member

katami a scris:

aaa... plus ca la noi nasii si parintii au facut o fapta buna.... s-au bagat si ei in dans pe la jumatea melodiei tongue lol

pai asa se face... si la mine o fost asa

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#489 2009-01-31 13:17:04

blueeyes
Platinum member

Pe mine nu ma mai doare nici in cot de ce o sa creada invitatii big_smile Nu vreau o  nunta in stres, asa ca o sa dansez cum imi vine, si gata! Eu sa ma simt bine smile

patfierbinte      sjuk     

#490 2009-01-31 13:21:01

katami
Platinum member

nici pe mine nu m-a durut in cot de parerea generala.... adica doar stiti cat de nebuna am fost cu orice detaliu atunci. nu ne-am tocmit la meniu, am ales o crasma scumpa, care sa arate bine, am incercat sa facem invitatiile, cartonasele, marturiile, florile de pus in piept cat mai dragute, ca sa placa invitatilor (si intr-adevar se pare ca am reusit tongue)... am avut grija la muzica, sa fie pt toate gusturile...  dar PANA LA UN PUNCT.... si ala e punctul in care simteam noi ca "facem show" pt ei. aici a inceput sa ma doara in cot... si nu am facut.

de ex... daca mi-a fost sa ma asez in cerc cu colegii de fac la o dedicatie "de munte" pe care am primit-o... mireasa asezata-n cur in mijl;ocul restaurantului.... am facut-o pt ca m-am simtit bine si ca pt mine conta.,... nu mi-a fost de "vai, ce vor zice matusa x si y" smile

#491 2009-01-31 13:21:01

Soleil
Addicted member

foarte bine, blue tummenupp

Thé à la menthe hjarta

#492 2009-01-31 13:28:40

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

am stabilit si noi data exacta aseara pt civila. va fi pe 4 iulie big_smile nunta la anul pe 17 iulie pentru ca dintr- zi de 17 am ramas impreuna smile speram sa ne iasa cu restaurantul. cam de cand ar trebui sa vb la restaurant pentru iasi? ma gandeam ca de anu asta tot asa prin iulie-sept cam cu un an inainte, nu stiu dac e ok.

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#493 2009-01-31 13:30:50

blueeyes
Platinum member

Pai da' nu se poate altfel! Ma apuca depresia daca ma gandesc la pretentiile tuturor. Asa macar fac asa cum stiu, cum imi place si stiu ca o sa ma simt bine la nunta mea si o sa raman cu amintiri de nepretuit  hjarta

Deja am schimbat restaurantul, nu mai facem in hala de 300 de persoane, am gasit o pensiune draguta draguta, cu restaurant foarte simplut si elegant, unde incap maxim 70 de persoane... Familia si rudele mele pot dormi in pensiune, iar din rubedeniile lui nu o sa incapa nici jumate  lol  Asa ca schimbam si lista de invitati.

Urmeaza sa trimit exact numarul de invitati ca sa primim ofertele de meniu+preturile. Am de gand sa las in seama lor tot ce se poate, inclusiv bauturile si decorarea salii, eventual o sa fac eu decoratiile florale + cosuri cu fructe. Si mai am de ales modelul de invitatie + textul, tot saptamana viitoare smile

patfierbinte      sjuk     

#494 2009-01-31 17:30:54

nikko20
Full member

animalutza a scris:

am stabilit si noi data exacta aseara pt civila. va fi pe 4 iulie big_smile nunta la anul pe 17 iulie pentru ca dintr- zi de 17 am ramas impreuna smile speram sa ne iasa cu restaurantul. cam de cand ar trebui sa vb la restaurant pentru iasi? ma gandeam ca de anu asta tot asa prin iulie-sept cam cu un an inainte, nu stiu dac e ok.

si noi tot intr-o zi de 17 ne-am luat:)) de fapt atunci a inceput totul, cu primul sarut..., iar nunta as fi vrut-o exact in ziua aia cand aniversam ,insa anul acesta cade sambata iar noi vom face nunta la anu'...poate pe 16 si dupa 12 noaptea tot 17 va fi:) sa fiti fericiti!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.