homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :D-27

#495 2009-01-31 17:31:59

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :D

animalutza a scris:

am stabilit si noi data exacta aseara pt civila. va fi pe 4 iulie big_smile nunta la anul pe 17 iulie pentru ca dintr- zi de 17 am ramas impreuna smile speram sa ne iasa cu restaurantul. cam de cand ar trebui sa vb la restaurant pentru iasi? ma gandeam ca de anu asta tot asa prin iulie-sept cam cu un an inainte, nu stiu dac e ok.

animalutza..si noi tot pe 17 iulie la anu lol de fapt vroiam pe 17 aprilie k pastele pica devreme rau si se poate da ma gand k e prea frig

Sa nu te astepti sa te salut!

#496 2009-01-31 17:40:14

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

o chestie minora de la nunta mea dar care mie mi-a placut mult de tot si a insemnat ceva special pentru mine: marturiile le-am "confectionat" eu si cu nasa si au fost asa dragutze hjarta .parca a fost ceva mai personal, mai apropiat fiind facute de mine  smile  mai ales ca si invitatii erau persoane care imi sunt apropiate : rude foarte apropiate si cei mai buni prieteni

aaaaa si am avut cele mai frumoase buchete si lumanari!!!! din orhidee verzi. iar pe buchetul meu era aplicat un fel de sclipici argintiu pe flori iar pe al nasei era rosu....

Ultima oara a fost editat de lucia05 (2009-01-31 17:41:32)

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#497 2009-01-31 18:10:52

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

lucia, pune si tu niste poze de la nunta, ca pe tine nu te-am vazut smile suna bine ce zici tu acolo... vreau sa vad si eu buchetele, eu tare am regretat ca nu mi l-am facut singura cum am vrut initial smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#498 2009-01-31 18:45:31

nikko20
Full member
Inregistrat: 2009-01-03

e important sa se simta bine si invitatii, bine nu sa stai in fundul lor toata noaptea dar na sa fie multumiti, pe toti nu ai cum sa-i multumesti dar in mare...eu nu o sa ma stresez in ziua cea mare da pana atunci o sa ma implic si o sa fac totul cum vreau eu si pe placul meu de la muzica, aranjamente, invitatii,marturii, de aia e nunta mea sa fie cum vreau eu nu cum au aia chef sa imi aranjeze pt ca la unele restaurante le spui cum sa aranjeze si in ziua nuntii iti spun ca nu aveau destule aranjamente din alea de care vroiai la inceput,etc deci voi fi cu ochii pe ei si o sa am si asistente(mama, matusa:)) am o prietena care si-a organizat singurica toata nunta, de la cautat melodii, personalizat invitatii, confectionat marturii,comandat servetele nu stiu de unde, inainte de nunta a fost destul de obosita dar in ziua nuntii nu am vazut mireasa mai fericita, toata noaptea a dansat si a transmis toata bucuria si invitatilor care s-au simtit super, plus ca restaurantul arata super, program de dansuri,invitati surpriza mult altele.a doua zi am vb cu ea si era super fericita, multumita de tot, ea s-a simtit super si  toata lumea i-au felicitat pt organizare.

"o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!"

#499 2009-02-01 11:07:58

katami
Platinum member

cam asa a fost si la noi, nikko.... asa cum spui ca a facut prietena ta. noi am facut totul, mai putin invitatiile.... in rest, marturii, cartoane de masa, cumparat boluri pt aranjamentele florale si aranjamentele in sine....

in seara dinainte anuntii faceam cu mam si soacra buchetele de pus in piept din flori naturale... in dimineata  nuntii eram la restaurant cu dra de onoare si faceam aranjamente florale lol si ma certam cu seful de sala, nu priecea omul de ce nu accept niste fete de masa cu gaura cat pumnul in ele (si era restaurant de 4 stele)... ca "doar si asa se acopera cu farfuriile" yikes rotfl

deci clar tre sa fie cineva cu ochii pe ei, daca vreti sa iasa treaba bine wink

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#500 2009-02-01 12:01:21

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

katami. crek ai citit ca noi facem civila anul asta si religioasa la anul. vrem sa luam verighete ca sa le purtam de la civila. am inteles ca tre mers la preot sa citeasca logodna ca sa fie sfintite. ai idee ce tre facut la logodna? dac trebuie bani pt ceva si cine tre sa mai mearga cu noi?

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#501 2009-02-01 12:09:23

katami
Platinum member

da.... deci:

slujba de cununie are 2 parti:
- logodna (preotul repeta se logodeste robul lui Dumnezeu x cu roaba lui Dumnezeu Y..." si va pune verighetele pe mana dreapta)
- cununia (preotul repeta "se cununa robul lui Dumnezeu x cu roaba lui Dumnezeu y" si va pune in cap cununiile - "coroanele".... unii preoti va vor pune sa treceti verigheta de pe mana drepata pe stanga, altii nu - in slujba NU scrie nicaieri de faza cu stanga, dar asa s-a obisnuit la noi)

toata traba asta rtine vreo ora. daca voi vreti sa faceti logodna inainte, mergeti la biserica si preotul va citeste doar prima parte a slujbei, logodna. si cand va veti cunua, va citeste doar a doua parte, cununia wink asta e tot. unii preoti mai traditionalisti nu vor sa faca asta, considera ca ori esti cununat ori nu... dar la noi in iasi nu cred ca sunt probleme in sensul asta smile

#502 2009-02-01 12:17:21

green_fairy
Platinum member

mersi mult de raspuns. cred ca o sa merg prin primavara sa vb cu un preot sa vad dac trebuie dat bani pt ceva anume sau dac tre sa mai vina si anumite persoane...
am citit pe miresici.ro ca toata lumea care a facut civila inainte ia data nuntii data in care au facut civila nu religioasa.si mie mi se pare logic asa.

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#503 2009-02-01 12:19:44

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X

ai ajuns si u pe miresici lol
invadam zona si pe acolo?? "lol

Sa nu te astepti sa te salut!

#504 2009-02-01 12:21:10

green_fairy
Platinum member

da fata m-am documentat. numa nu gasesc partea doar cu logodna sa stiu ce trebuie.intreb eu si pe acolo smile

#505 2009-02-01 12:21:12

katami
Platinum member

mie nu.... sincer. noi am facut doar la o zi diferenta, dar avand in vedere ca pt noi religioasa conteaza, iar civila e doar un act, o hartie... vom sarbatori mereu la data religioasei. acum depinde de la om la om

referitor la bani, am uitat sa zic mai sus... depinde de la bisericaq la biserica. noi am facut la o biserica "de cartier", plus ca era si duhovnicul meu dintotdeauna.... asa ca nu ne-a cerut nik la nunta (bine, in final au dat ai mei asa, pt biserica.... dar strict pt nunta n-a acceptat nik). dar la bisericile mai "vanate", din centru.... pt logodna chiar nush, dar pt cununie varia anul trecut intre 3-5 mil.... plus corul vreo 2 mil, daca vrei.

oricum... stii ca biserica tre sa o plateasca nasii, nu? tongue

#506 2009-02-01 13:10:34

green_fairy
Platinum member

da stiu katami ms de raspuns. nu stiu cu ce tre sa vin la logodnda doar. din ce am mai citit cik tre sa fie prezenti si nasii. mna mai bine intreb un preot ca am biserica aci in campus la 2 pasi de mine smile ms de ajutor. noi ne-am gandit la 2 perechi de nasi...ar mai fi inca o a 3a varianta dar intai sa vb cu parintii week asta
sunt super fericita big_smile tocmai am gasit pe site-ul primariei iasi ca putem face civila aci pentru ca sunt valabile vizele de flotant de la facultate. yupyyyyyyyyyyyyyyyyy

Ultima oara a fost editat de animalutza (2009-02-01 13:28:39)

#507 2009-02-01 17:18:33

katami
Platinum member

tre sa fie si nasii.... sa aveti la voi verighetele, nush daca cere si certificatul de casatorie, dar e bine sa il aveti (la cununie il cere). cel mai bine il intrebi pe preot... poate chiar pe cel care va va logodi wink

#508 2009-02-01 19:18:58

green_fairy
Platinum member

ms katami o sa intreb mai tarziu ca nu e graba acum. puss

#509 2009-02-01 21:24:12

lucia05
Insomniac member

va promisesem poza cu buchetelul meu...nu se vede foarte bine dar va puteti face o idee...si chiar ma gandeam ca peste cateva zile facem 2 ani de la cununia religioasa

o sa caut si marturia sa o pozez ca stiu ca parca mai am una prin casa  smile

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/15752_000_0435.jpg

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#510 2009-02-02 15:19:32

katami
Platinum member

cu adevarat deosebit!! f finut si dragut! applause

#511 2009-02-02 15:31:54

anka9mai
Hero member
De la: Iasi

asta a fost buchetul meu de mireasa tongue pt cine nu l`a vazut
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/12249_buchetul_si_lumanarile_002.jpg

pc  pc

#512 2009-02-02 15:34:52

lucia05
Insomniac member

recunosc a fost ideea nasei mele!!!! cand a aflat ca eu voi purta un costumas verde foarte deschis a comandat buchetele si lumanarile asa. si ce nu se vede: partea de jos - imbracamintea sa ii spun - era din tul verde.
mie mi-au placut tare mult si buchetele si lumanarile, chiar nu mi-ar fi placut un buchet "clasic".
atat mai am din buchet...daca nu s-ar zice ca nu e bine sa il pastrezi, nu l-as fi aruncat rotfl  la domnisoare...oricum ele s-au ferit de buchet si l-a prins bunica-mea care a declarat ca si ea e domnisoara ca nu mai are barbat de 20 si ceva de ani rotfl  iar lumanarile le-am dus la biserica, cum e obiceiul

#513 2009-02-02 15:35:03

katami
Platinum member

of, toate ati avut buchete mici si finute sad numa eu ditamai monstrul lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.