homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :D-33

#609 2009-02-07 17:27:14

ancutika
Sr. member
De la: Unirea, Alba
Inregistrat: 2007-11-19

Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :D

chiar...cele care faceti nunta anu asta, sau anu viitor, cum va descurcati cu locuitu impreuna? Banuiesc ca nu va convine nici voua sa stati la soacre, nici lor sa stea la voi hmm va permiteti apartament?
daca nu-s prea indiscreta cu intrebarea..noi deaia nu putem face nunta cand ne dorim ca de unde banii de apartament sa stam impreuna? sad

16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa bebe boy

#610 2009-02-07 17:35:33

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Sarumana pentru ideea cu producatorii romani de pantofi, katami puss
Si tie, Melany pentru clarificarea cu verighetele smile

Si mie imi place mai mult primul buchet hjarta

Noi deja stam impreuna de prin noiembrie. Stam in chirie, insa ne-am pus ceva banuti deoparte, cat pentru un avans de un apartament, sau daca ne ajuta parintii, ne permitem sa ne luam unul nou...

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#611 2009-02-07 17:49:22

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

noi inca mai suntem studenti.anul trecut am stat impreuna. anul asta m-a trasnit ideea de colega de camera si el ca deh ultimul an voiam in caminul unde sunt toti colegii mei si acum cam imi pare rau. din vara impreuna la camin de studenti familisti (e ceva tip garsoniera). sper eu 3 ani incolo daca o sa am loc la doctorat in toamna smile si in cei 3 ani vom plati 2 mil juma maxim aman2 smile mie imi vor da vreo 18-19 mil la doctorat, el deja are 15 mil in mana+ procent din proiecte la sf de an a zis el ca ar veni cam 3000 euro si spera ca pana termin eu doctoratul (doamne ajuta sa intru) sa faca o firma cu un coleg al lui. cam asta e la mine.
ankutika eu zic sa iti vezi de nunta. banii de apartament nu is asa usor de strans smile rezolvati voi cu o kirie ceva sau mna stati 1-2 ani la parinti macar stiti ca dupa asta o sa aveti  banuti sa incepeti ceva.
eu am noroc cu studentia el chiar daca mai are un an de master si termina, o sa am eu loc de la doctorat pt camin de familisti smile o sa evit chiria cat pot ca sa putem strange banuti si la ce conditii faine sunt in caminele alea...

ps: skumpi am stat impreuna cam 9luni pana am vrut eu colega de cam sa nu ma plict cat e el la munca. ca noi deja aveam planuri atunci si mna am zis ca de anu asta din vara toata viata oricum o sa trebuiasca sa stam doar noi smile si viitorii copii.

ms katami acu chiar pot spune din toata inima ca pe 4 iulie se va intampla big_smile

Ultima oara a fost editat de animalutza (2009-02-07 17:53:30)

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#612 2009-02-07 18:25:23

ancutika
Sr. member

animalutza a scris:

noi inca mai suntem studenti.anul trecut am stat impreuna. anul asta m-a trasnit ideea de colega de camera si el ca deh ultimul an voiam in caminul unde sunt toti colegii mei si acum cam imi pare rau. din vara impreuna la camin de studenti familisti (e ceva tip garsoniera). sper eu 3 ani incolo daca o sa am loc la doctorat in toamna smile si in cei 3 ani vom plati 2 mil juma maxim aman2 smile mie imi vor da vreo 18-19 mil la doctorat, el deja are 15 mil in mana+ procent din proiecte la sf de an a zis el ca ar veni cam 3000 euro si spera ca pana termin eu doctoratul (doamne ajuta sa intru) sa faca o firma cu un coleg al lui. cam asta e la mine.
ankutika eu zic sa iti vezi de nunta. banii de apartament nu is asa usor de strans smile rezolvati voi cu o kirie ceva sau mna stati 1-2 ani la parinti macar stiti ca dupa asta o sa aveti  banuti sa incepeti ceva.
eu am noroc cu studentia el chiar daca mai are un an de master si termina, o sa am eu loc de la doctorat pt camin de familisti smile o sa evit chiria cat pot ca sa putem strange banuti si la ce conditii faine sunt in caminele alea...

ps: skumpi am stat impreuna cam 9luni pana am vrut eu colega de cam sa nu ma plict cat e el la munca. ca noi deja aveam planuri atunci si mna am zis ca de anu asta din vara toata viata oricum o sa trebuiasca sa stam doar noi smile si viitorii copii.

ms katami acu chiar pot spune din toata inima ca pe 4 iulie se va intampla big_smile

noi vrem sa facem nunta in 2011 cand termin eu facultatea. Normal ca ne-am gandit ce vom face dupa. Eu cum sunt doar studenta,toti banii vin de la mama, el lucreaza, da nu prea reuseste sa puna ceva deoparte...in chirie nici nu ne gandim sa stam ca asa nu reusim sa strangem veci bani de apartamment tongue el bani din banca nu poate scoate ca a scos cand si-a luat masina...
deci singurele solutii ar fi sa facem la nunta ceva banuti sa ne luam si o garsoniera, orice numa sa stim ca-i ceva al nostru..sau sa mai asteptam pana voi avea si eu ceva de lucru sa pot scoate pe salaru meu din bacna creditu pentru locuinte..sau cum se numeste...
Mai trece el anu asta si vedem la anu daca ne apucam de prgatiri..sau mai asteptam

si tot de curioasa..cam cati bani sa strang la o nunta? big_smile

#613 2009-02-07 18:33:25

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

ancutika, depinde unde faci nunta, cati invitati ai, cati bani pune fiecare etc... nu prea poti generaliza.

Publicitate

loading...

#614 2009-02-07 18:49:35

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

ancutika, dar nici nu cred ca o sa faci la nunta bani cat sa iti iei o garsoniera smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#615 2009-02-07 19:06:55

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

clar nu

#616 2009-02-07 20:03:31

green_fairy
Platinum member

in nici un caz ankutika.si ca sa iei credit pentru casa...tre sa aveti pe putin 50 de mil aman2 smile si ceva sa dati avans. mna eu sper sa ne fie bine la toate si lu iubi sa reuseasca cu firma ce si-a propus. dac nu mai e varianta intrarii la doctorat si pana mea..in 3 ani de zile tot strangem niste bani sa dam avans la un credit si asa va fi mai usor cu imprumutul.om trai si om vedea smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#617 2009-02-07 20:07:24

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

cu banii de la nunta poate vei putea sa dai un avans smile
eu deja mi'am facut planuri lol pt nunta strang eu si cu matzu, pt ap ii pun si pe ai mei sa faca un credit si cu banii de la nunta sa dam avans pt un ap si noi sa facem credit pt restul smile ... asta e, astept in toamna sa ma angajez big_smile si sa vedem cum ne descurcam cu banii

#618 2009-02-07 20:15:49

green_fairy
Platinum member

si noi ziceam la fel capca noi strangem cat putem si de la anu din iulie ce ramane ce mai strangem noi in 1-2 ani + de la parinti...dam de un avans. sa zic din ce am auzit eu pe la nuntile cunostintelor dupa tot ce au platit raman in medie 200mil..300 cam asa.

#619 2009-02-07 20:29:36

capcaun
Platinum member

da... nush, i'am spus si lui si a lor mei de ce planuri am io in cazul in care intr'adevar vom face nunta... ei in mare au fost de acord... acu sa vedem dc chiar vom finaliza ceva.... mai vb in 2011 lol

#620 2009-02-07 20:40:22

ancutika
Sr. member

pokemon a scris:

ancutika, dar nici nu cred ca o sa faci la nunta bani cat sa iti iei o garsoniera smile

sad  nici noi nu prea credem Ii naspha situatia ca totul depinde de bani...
avem si norocu ca pe aici la noi nu-s asa scumpe apartamentele ca prin cj sau bucuresti. am inteles ca cu 800 de milioane se gaseste un apartament dela confort redus..sau cum ii zice..adica dela cel mai mic. tot e mai bun decat o garsoniera. Da daca facem 300 la nunta de unde inca 500? sad
toata ziua ne gandim cu iubi cum sa facem sa fie bine..
in ritmu asta sper sa reusim si noi sa facem nunta candva tongue

cu banii de nunta ne descurcam..mai strangem noi, ne mai ajut ai nostri ca au zis si ei ca vor sa ramanem cu toti banii de la nunta in mana...da mai vedem noi ce va fi ca in 2 ani se pot intampla multe...noi tot speram ca aia moare ultima tongue

Ultima oara a fost editat de ancutika (2009-02-07 20:42:36)

#621 2009-02-07 20:42:09

pokemon
Diamond member

aha...da' sa vezi cand o fi o garsoniera un miliard 600-700-800 rotfl
si...esti sigura ca o sa faceti 300 de milioane?
zic asta tocmai pt ca in provincie se da mai putin si pe la nunti....

#622 2009-02-07 20:46:00

ancutika
Sr. member

pokemon a scris:

aha...da' sa vezi cand o fi o garsoniera un miliard 600-700-800 rotfl
si...esti sigura ca o sa faceti 300 de milioane?
zic asta tocmai pt ca in provincie se da mai putin si pe la nunti....

nu-s sigura...habar n-am cati bani se fac la nunta tongue ziceam asa de 300 de mil ca asa spunea cineva aici pe forum.
din ce stiu..anu trecut au fost ai mei la o nunta..la fata unui var de-a lui tata, si au pus 5 milioane. Nu stiu pe acolo la voi cum se pune..da aici cam asa e. Normal ca depinde si de gradu de rudenie si alea alea..

#623 2009-02-07 20:49:33

pokemon
Diamond member

nici eu nu stiu cat tongue dar  prefer sa pun la calcul mai putin, decat mai mult smile
si nu prea ai cum sa calculezi diainte, pentru ca trebe' sa acoperi si si cheltuielile si deci depinde si de ele...sunt multi factori smile

#624 2009-02-07 21:01:39

capcaun
Platinum member

clar... si eu as estima mai putin k la final sa fiu incantata lol k mi'a iesit mai mult  lol roll
eu una n'o sa ma gandesc la ce si cum o sa iasa, sau la ce cheltuieli vor fi... intr'adevar voi fi chibzuita cu banetul si nu voi arunca cu banii in stanga si in dreapta, dar scopul meu e sa am parte de o nunta frumoasa, sa fie pe placul tuturor, dc e posibil big_smile , sa fie amintita cu drag si dc e sa fie castig cu atat mai bine, dc imi acopar doar cheltuielile eu voi fi ft multumita smile ...

#625 2009-02-07 21:07:49

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

blueeyes a scris:

La buchet m-am gandit sa am ceva micut si finut, cam asa:

http://www.casanuntilor.ro/galerie_foto … sa-017.jpg

Foarte fain e

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#626 2009-02-07 21:36:29

pokemon
Diamond member

capca asa zic si eu.`..
eu oricum nu arunc niciodata cu banii aiurea, dar nici nu imi mananc de sub unghii si nu as face asta niciodata si cu atat mai putin cand e vorba de nunta.
sunt locuri in care se poate taia un pic din cheltuieli si altele unde trebuie sa dai mai mult....si asta poate face diferenta....

#627 2009-02-07 21:50:34

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Eu un lucru stiu sa spun sigur -  noi nu o sa luam credit never ever. Ca uite, nu se stie niciodata ce se schimba in sistemul financiar-bancar si ramanem pe tusa neutral

Nu am nimic impotriva sa stam in chirie, daca avem contract acela e sfant... In cel mai rau caz, la anul sau cand o veni bebe o sa ne mutam in garsoniera mea si  o scriem pe numele nostru smile

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.