homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :D-34

#628 2009-02-07 22:20:32

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :D

blue deja vrei bebe?cati anisori ai?
inca putin si vine nunta!!!!!!!!!!!!!!!

#629 2009-02-07 22:39:28

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Anul asta fac 25, sunt deja baba lol
Sincer, as vrea sa raman insarcinata la sfarsitul anului, sau daca nu, atunci peste 1 an, ma simt pregatita sa am un ingeras...
Nunta in 6 luni applause

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#630 2009-02-07 22:40:42

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

poi la voi e un inceput, aveti garsoniera voastra smile
si noi stam cu chirie, avem contract si la financiar....dar uite k avem parte de o gazda nebuna, k ne ameninta ca ne da afara in functie de ce viseaza ea noaptea... si tb sa ne cautam in alta parte, ceea ce nu e tocmai ok...
plus k sunt pe principiul de ce sa dau banii altuia, cand cu banii aia pot plati rata la banca si sa am casa mea

#631 2009-02-07 22:40:46

annabel
Diamond member

nu esti baba.esti tanara.in floarea varstei.multi inainte.viitorul sot ce parere are? ;wink

#632 2009-02-07 22:42:45

capcaun
Platinum member

ihim...multi inainte smile esti cu 1 an mai mare fatza de mine smile

Publicitate

loading...

#633 2009-02-07 22:43:03

blueeyes
Platinum member

Sarumana smile Si el zice la fel, ca nu-s baba  big_smile
El ar vrea bebe mai devreme, dar nu e dupa el, asa ca am ajuns la un consens  smile

patfierbinte      sjuk     

#634 2009-02-07 22:47:54

capcaun
Platinum member

e bine k va doriti totusi amandoi cat mai curand smile
la noi... el vrea cand are el 30 si eu vreau cand am eu 30 lol el fiind cu 3 ani mai mare fatza de mine

#635 2009-02-07 22:50:15

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

blueeyes a scris:

M-am uitat azi de incaltaminte pentru nunta. Modele ORIBILE peste tot. Numai cu tocuri de 15 cm si cu varful tuguiat, le urasc pur si simplu neutral
Intr-un singur loc am gasit un balerin alb frumusel, pe care o sa-l cumpar daca nu gasesc nimic altceva.

Am cautat si voal, la fel, numai modele gitchoase sad Asa ca o sa imi iau numai o tiara, si nu o sa-mi fac parul coc, ci cu bucle libere+cateva floricele si chestii micutze si raman cu tiara.

La buchet m-am gandit sa am ceva micut si finut, cam asa:

http://www.casanuntilor.ro/galerie_foto … sa-017.jpg

sau asa:

http://www.miresimireasa.ro/Members/val … ant/medium

Verighete am gasit o groaza de modele pe un website, am fost la reprezentanta din Brasov si ciuciu modelele care imi plac tongue

sa fii atenta sa iti fie comozi smile
eu la nunta cred ca o sa am balerini albi big_smile
oricum io-s inailta si nu mai am nevoie de toace...si pe langa asta, in poze cred ca ar fi cam aiurea sa fiu cu un cap mai mare decat restul 'muritorilor de rand' rotfl
si sunt si comozi tongue rochia va fi lunga, asa ca nu va vedea nimeni ce se ascunde didisubt rotfl

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#636 2009-02-07 22:54:59

blueeyes
Platinum member

Capcaun - e bine si la voi, din moment ce aveti o idee despre ce si cum smile Nici planurile noastre nu sunt batute in cuie, dar macar exista...
Poke - exact asa am si eu - rochie lunga, si cu trena, facuta astfel incat sa am tocuri de max 3 cm big_smile Mai ales ca vreau sa si dansez muult, nu sa stau pe scaun tongue

patfierbinte      sjuk     

#637 2009-02-07 22:56:48

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

mie-mi pare asa de rau de miresele alea care se chinuie de le vine rau si mai mai ca pica din picioare...
bine...pe mine oricum ma bate orice incaltaminte, pt ca port numar mare si am laba piciorului fff subtire => pantofi care imi sunt largi => basiciiiiii! sad

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#638 2009-02-07 22:58:58

capcaun
Platinum member

eu vreau max 5cm la toc big_smile nu de alta dar la nunta tb sa topai nu gluma , plus k pe tocuri mai mari nu pot sa merg si nici nu vreau sa fiu mai inalta decat el big_smile

#639 2009-02-07 23:04:27

annabel
Diamond member

frumoase buchetele.
eu ce sa zic daca am 1.60.la nunta trebuie sa am tocuri grater.dar mai e pana atunci.poate se inventeaza papucii comozi smile)

#640 2009-02-08 00:06:00

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

capca asa gandesc si eu.decat sa dau pe chirie dac e sa fac un credit mai bine dam banii acolo pe ceva al nostru.si ma gandesc ca vin si copii eu pe la 26-27 as vrea...sper sa realizam ceva pana atunci..nu as vrea sa stau cu stres ca vai stau in chirie si am copiii etc...

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#641 2009-02-08 09:23:20

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

ancutika a scris:

pokemon a scris:

aha...da' sa vezi cand o fi o garsoniera un miliard 600-700-800 rotfl
si...esti sigura ca o sa faceti 300 de milioane?
zic asta tocmai pt ca in provincie se da mai putin si pe la nunti....

nu-s sigura...habar n-am cati bani se fac la nunta tongue ziceam asa de 300 de mil ca asa spunea cineva aici pe forum.
din ce stiu..anu trecut au fost ai mei la o nunta..la fata unui var de-a lui tata, si au pus 5 milioane. Nu stiu pe acolo la voi cum se pune..da aici cam asa e. Normal ca depinde si de gradu de rudenie si alea alea..

eu anul trecut am pus, in cj, la prieteni, nici macar rude nu imi sunt, 6 milioane... si la parintii finutei noastre am pus 8...

in legatura cu economiile, tocmai de asta as vrea sa-mi fac nunta la mine la munca. pt ca restaurantul e proaspat renovat si e superb. scaunele sunt dintr-o imitatie de piele, culoarea untului, atat de frumoase, ca nici nu merita sa dai banii pe imbracatul lor... mai ales ca un scaun imbracat e 1 euro si ceva.. daca as face la mine la munca mi-as amenaja frumos doar masa mirilor + cate un aranjament pe fiecare masa. si cam atat. daca as mai pune ceva ar fi prea incarcat.

#642 2009-02-08 12:15:52

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

ankutica, de la rude tre sa va asteptati la min 8 mil/cuplu.... de la prieteni mai fara parale 5-6 mil/cuplu.... noi am facut 5000 euro la nunta (asta cand era euro vreo 3,5 lei big_smile)... dar daca aveti nunta mare, cu rude multe, iese mai mult. oricum, nu veti avea bani de ap de la nunta, asta e clar sad

blueeyes, imi place cum gandesti referitor la credit... si copii big_smile vezi la pantofi sa fie si comozi... eu am avut din piele, romanesti, asa cum am zis... f finuti, f draguti, toc nu f mare.... dar si acum am un mont pe degetul mic de la ei, NICI NU MI-AM DAT SEAMA cand s-a format la nunta.... deci ideal e 2 per, eu n-am vrut sa ascult de sfatul asta.... o per mai finuta, cu un pic de toc etc pt inceput si cei mai comozi balerini dein lume pt mai tarziu. eu una ma ramas descult la un moment dat sad

animalutza, multa bafta daca vrei sa dai la doc wink

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#643 2009-02-08 16:01:29

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

ms katami. offtopic: deja am vb cu un prof ma accepta la el dar totul depinde de cate locuri da rectorul (bine ca ma stiu asa putin cu el ca am avut ore si a zis ca o sa fie ok).proful asta la care m-am dus eu deja luase pe o tipa cu 15 min inainte sa vin eu si mna a zis ca dac ii da 2 locuri e ok ca ma ia. sper sa fie.

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#644 2009-02-08 16:06:42

skumpi
Vizitator

animalutza da cum faci tu doctorat dupa faculta ? nustiu nu masteru urmeaza ? hmm

#645 2009-02-08 17:10:51

persifona
Vizitator

Probabil animalutza termina pe sistem vechi.

#646 2009-02-08 20:41:21

annabel
Diamond member

pai ea(animaluta) a facut 5 ani(ca si capcaun)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.