|
Nu esti logat.
Branca ursului - tratament naturist pt infertilitate
#1 2008-10-03 09:06:23
branca ursului - tratament naturist pt infertilitateBuna, am mai scris eu de rana mea de pe col, am fost la doctor, si mi-a mai dat niste tratament si asteptam luna viitoare dupa menstruatie sa facem cauteriuzarea, asta daca nu cumva luna asta ne ajuat D-zeu si raman .Drept urmare eu am inceput de 2 zile sa iau ,, branca ursului,, atat eu cat si sotul meu, luam dimineta si seata tinctura care se dizlova in apa, iar la pranz eu iau si pastile de branca ursului, la el e mai greu ca e pe teren si uita sa le ia, . 9 ani de copilarie .... Offline #2 2008-10-03 09:36:47
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitateda, eu am luat si sotul meu la fel, am ramas dupa 1 luna, nu stiu daca a fost coincidenta sau nu, incercam de 5 luni......, eu cred in asta si acum cand sunt iar insarcinata luasem inainte Gin Chia de la Forever si sotul luase vreo 2 saptamani branca ursului si incercam de 2 ani......., coincidenta sau nu, eu cred in tratamentele naturiste There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #3 2008-10-03 10:23:14
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitateda, si eu am luat doar tinctura si nu pastile, o luna am luat, si zic ca are efect, dupa am ramas....acum asteptam bebemic Offline #4 2008-10-03 10:51:34
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitatefetelor , ce bine ar fi ....mi-ati dat sperante, sa speram ca o sa va anunt si eu cat mai curand ca o sa am bebe.....oricum iau in continuare 9 ani de copilarie .... Offline #5 2008-10-03 11:53:22
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitateadinagrig si eu si sotul am luat timp de 3 luni dar din pacate la noi nu a mers,si am continuat cu Maca tot atata timp dar nu a fost sa fie. Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-03 12:32:42
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitatecm , imi pare rau ca nu a mers, dar nu ai ramas deloc, adica ma refer nici dupa ce nu ai intrerupt cu branca ursului? doamne ajuta, la toata lumea care isi doreste copii, ca sunt attea care nu-si doresc si au , sau ii ,,arunca,, 9 ani de copilarie .... Offline #7 2008-10-03 14:17:49
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitatenu am ramas niciodata,dar sper ca zilele astea sa se intample, maine ma duc la inseminare si sper sa se prinda. Offline #8 2008-10-03 14:28:24
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitateunde faci inseminarea si cat te costa? asta daca poti sa-mi spui 9 ani de copilarie .... Offline #9 2008-10-04 12:31:32
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitate
cata dreptate ai.... din pacate exista atatia oameni cu suflet malefic... Offline #10 2008-10-04 12:40:26
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitate
branca ajuta in privinta cresterii nr. de spermatozoizi, a calitatii acestora, precum si in privinta ovulatiei There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #11 2008-10-04 22:49:41
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitatefetelor, voi cum reusiti sa luati branca? stiu ca e mai buna tictura dar nu mai pot sa iau. m-am chinuit apropape o saptamana cu ea dar mi-a fost extrem de greata. acum am trecut pe pastile. Offline #12 2008-10-05 10:02:02
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitatecare sant testele de copatibilitate? Offline #13 2008-10-05 12:01:03
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitateadinagrig am facuto in bucuresti la dr Moisea si ma costat 400 ron. Offline #14 2008-10-13 08:52:15
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitatefetelor, am luat branca ursului pana acum 4-5 zile , caci sunt in perioada ovulatiei, ce fac mai departe , oare e bine sa iau sau sa astept sa-mi vina menstra, ca cine stie daca s-o fi prins ceva , si sa nu afecteze? ce ziceti? nu cred ca a ma ramas, desi am presat aproape zilnic..... 9 ani de copilarie .... Offline #15 2008-10-13 08:54:51
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitatepoti lua in continuare, te opresti cand constati intarzierea de ciclu, abia atunci se lipeste oul de uter si se hraneste din tine There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #16 2008-10-14 07:03:59
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitatemultumesc, acum nu-mi ramane decat de asteptat... asta e , poate o da D-zeu.... 9 ani de copilarie .... Offline #17 2008-10-27 08:47:34
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitateDar oare nu face si rau aceasta tinctura? Pana la urma sunt introdusi in corp niste hormoni straini. Nu spun ca sigur face si rau, dar intreb daca nu cumva a avut si efecte negative asupra unor persoane. Am mai vazut articole pe internet cu marturii ale unor persoane care sustin ca acest tratament a avut ca efecte dereglari hormonale puternice. Invatati de la stanci sa sperati De la cer sa luminati De la nor sa credeti in zbor De la ploaie sa turnati peste altii dragoste si impacare... Offline #18 2008-10-27 09:10:09
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitatetinctura de branca ursului contine hormoni????????????????????? eu stiam ca are influenta asupra hormoniilor. Prin administrarea acestei tincuri nu se intorduc in corp nici un fel de hormoni. Ultima oara a fost editat de baciu (2008-10-27 09:11:27) Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #19 2008-10-27 09:25:40
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitateAtunci e super ! Invatati de la stanci sa sperati De la cer sa luminati De la nor sa credeti in zbor De la ploaie sa turnati peste altii dragoste si impacare... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|