|
Nu esti logat.
Branca ursului - tratament naturist pt infertilitate-10#172 2010-07-20 12:23:09
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitateeu n-as lua BU pentru asta. pentru chist se incearca cu cateva luni de AC in mod normal Offline #173 2010-07-20 12:37:18
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitateam incercat 6 luni dar nimic Ac nu si-a facut efectul si sincer nu mai vreau sa continui cu el. Eu vreau sa raman insarcinata. Mi-a zis o asistenta ca cel mai bine raman insarcinata si asa scap de chist. el se va retrage in momentul sarcinii. Offline #175 2010-07-22 03:35:40
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitateNu foarte mare cam ca o maslina . ideea e ca am inceput sa iau de azi BU si sper sa raman insarcinata cat de curand. l-am intrebat pe doctor daca are ceva si a zis sa incerc ca nu se stie de unde sare iepurele. Am inceput sa luam amandoi(si eu si sotul meu). Abia astept sa fiu mamica...cat mai curand. Offline #176 2010-07-22 13:01:58
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitatepai este mic chistul... Offline Publicitateloading...
#177 2010-08-25 21:04:10
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitateBuna fetelor! Offline #178 2010-08-25 22:19:44
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitate dorinutza felicitari!!!!! sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos, sa dea Domnul sa fie bine de data asta!!!! O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #179 2010-08-29 18:26:32
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitatepupici tutror aspirantelor de bb Offline #180 2010-09-28 15:55:41
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitatebuna fetelor, sunt noua pe forum va rog sa-mi ierta-ti indrazneala dar am o problema, am citit discutiile voastre si as vrea totusi sa ma lamuresc in ceea ce priveste inceperea tratamentului cu branca ursului, formez un cuplu de 5 ani recunosc ca primii doi ani am luat anticonceptionale pe urma am renuntat am asteptat sa se intample si nimic, am mers la medic analize la mine ok. sotul spermatozoizi lenesi(termeni romanesti), este sofer si toti ne spun ca asta ar fii cauza as vrea sa incerc si tintura sa vedem ce se poate face, din ce spune-ti voi la el am inteles cum se ia dar pentru mine nu stiu sigur in prima zi de cm sau in ultima zi timp de 14 zile si ma opresc. Astept raspunsurile voastre cu nerabdare pentru ca sotul meu vrea sa incepem cat mai repede, sa stiu ce am de facut.Va multumesc anticipat tuturor. Cu credina in suflet vom trece peste tot !!! Offline #181 2010-09-28 16:46:06
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitateincepi in prima zi de menstra si te opresti la ovulatie. daca nu iti moniterizezi ovulatia este mai greu sa stii cand este. dar sa zicem pana prin ziua 14. Offline #182 2010-09-28 17:26:22
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitatemultumesc, in cazul asta trebuie ca eu sa astept pana in luna urmatoare caci acum cm este pe sfarsite dar sutul poate sa inceapa linistit ca el nu trebuie sa astepte nimic. multumesc tare mult! Cu credina in suflet vom trece peste tot !!! Offline #183 2010-09-28 17:50:45
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitatepoti sa incepi si de acum, n-are ce rau sa faca. numai sa te opresti in preajma ovulatiei. Offline #184 2010-10-02 13:30:08
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitateiti multumesc gargarita pentru raspuns, am inceput de ieri tinctura de branca ursului, atat eu cat si sotul meu de trei ori pe zi, are un gust groaznic dar sper si imi doresc sa fie cu folos, si sa va pot anunta in curand ca va pup pe toate si spor la pitici Cu credina in suflet vom trece peste tot !!! Offline #185 2010-10-03 19:15:25
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitate
Offline #186 2010-10-05 23:10:40
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitatemare atentie, tocmai am citit ca pt barbati branca ursului poate sa faca mai mult rau la gigei... O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #187 2010-10-06 08:54:36
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitateoff, si sotul meu a luat pana acum . Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi! Offline #188 2010-10-07 17:56:39
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitate dirida , eu de acum inainte stiu una si buna: nu mai iau nimic naturist dupa capul meu sau dupa ce citesc pe internet, nu este adevarat ca nu au ce rau sa iti faca, cum se spune de obicei...ba au si eu sunt sigura ca sotului mei i-a daunat BU, mai ales ca am citit ca s-a intamplat si altora, cu exact acelasi diagnostic nou... O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #189 2010-10-13 17:59:25
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitatebuna, si eu am cerut lui mama in ro sa imi cumpere.. e pe drum, abia astept Ultima oara a fost editat de veronia (2010-10-13 18:03:23) Offline #190 2010-10-13 21:02:19
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitate
ai citit mai sus...BU nu face minuni, uneori poate face rau mai ales la barbati... . Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|