homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Branca ursului - tratament naturist pt infertilitate-10

#172 2010-07-20 12:23:09

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitate

eu n-as lua BU pentru asta. pentru chist se incearca cu cateva luni de AC in mod normal

#173 2010-07-20 12:37:18

alyna1984
Membru
Inregistrat: 2010-07-20

am incercat 6 luni dar nimic Ac nu si-a facut efectul si sincer nu mai vreau sa continui cu el. Eu vreau sa raman insarcinata. Mi-a zis o asistenta ca cel mai bine raman insarcinata si asa scap de chist. el se va retrage in momentul sarcinii.
Sunt inebunita  sa raman insarcinata...saracu sot l-am pus sa fac toate testele posibile sa vedem daca e totul ok....totul e ok doar acest chist care imi da de furca in rest nu e nimic suspect la nici unu din noi. compatibilitate avem deci...ar trb sa apara.....bebele....dar nu vrea el sa se prinda.

#174 2010-07-20 14:00:04

gargarita
Moderator

cat de mare este chistul?

#175 2010-07-22 03:35:40

alyna1984
Membru
Inregistrat: 2010-07-20

Nu foarte mare cam ca o maslina . ideea e ca am inceput sa iau de azi BU si sper sa raman insarcinata cat de curand. l-am intrebat pe doctor daca are ceva si a zis sa incerc ca nu se stie de unde sare iepurele. Am inceput sa luam amandoi(si eu si sotul meu). Abia astept sa fiu mamica...cat mai curand.

#176 2010-07-22 13:01:58

gargarita
Moderator

pai este mic chistul...
bafta multa, te asteptam cu vesti bune cat mai curand  goodluck

Publicitate

loading...

#177 2010-08-25 21:04:10

dorinutza
Membru
Inregistrat: 2010-08-25

Buna fetelor!
Am citit acum 3 luni discutia voastra despre tratamentul de fertilizare naurist cu Branca Ursului, pentru ca ma interesa ceva natural nu prodesteron, etc....Am pierdut o sarcina de 12 saptamani in 2009 si sin februarie 2010 am incercat sa ramna insarcinata, dar se pare ca se lasa asteptat, la sfarsitul lunii Iunie incepand cu prima zi de ciclu am inceput sa iau tinctura Branca Ursului de o lingurita inainte de masa, de trei ori pe zi impreuna cu sotul meu timp de 3 saptamani (1 sticla de 200ml pe saptamana) si acum suntem fericiti eu sunt gravida in 9 saptamani. In fiecare luna incercam sa facem dragoste numai in zilele fertile smile dar de data asta am facut doar de 2 ori, o data inainte sau inceputul perioadei si o data cred ca pe la sfarsit! smile Ca si prima data am fost diagnosticata cu iminenta de avort, numai ca de data asta stau acasa nu ma mai duc la servici chiar daca aveam munca de birou, imi iau tratamentul si multe  rugaciune
Va multumesc si nu va pierdeti speranta, gandurile pozitive ajuta tratamentul! Pupici si va doresc si vou un  bebic

hjarta   hjarta   hjarta

#178 2010-08-25 22:19:44

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

dorinutza felicitari!!!!! sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos, sa dea Domnul sa fie bine de data asta!!!! rugaciune
e bine de stiut ca poate a dat roade tocmai BU... smile

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#179 2010-08-29 18:26:32

echinaceea
New member
Inregistrat: 2010-01-24

pupici tutror aspirantelor de bb smile

eu iau branca de o luna... eu aveam cilcul foarte redus cantitativ, dura cam 2 zile si curgea putin. insa la ultima menstra, a fost mult mai abundent, iar sangele a avut chiar o culoare mai deschisa(inainte sa iau BU era inchis la culoare)... credeti ca o fi de la BU imbunatatirea asta?  puss puss

#180 2010-09-28 15:55:41

nikol05
New member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2010-09-28

buna fetelor, sunt noua pe forum va rog sa-mi ierta-ti indrazneala dar am o problema, am citit discutiile voastre si as vrea totusi sa ma lamuresc in ceea ce priveste inceperea tratamentului cu branca ursului, formez un cuplu de 5 ani recunosc ca primii doi ani am luat anticonceptionale pe urma am renuntat am asteptat sa se intample si nimic, am mers la medic analize la mine ok. sotul  spermatozoizi lenesi(termeni romanesti), este sofer si toti ne spun ca asta ar fii cauza as vrea sa incerc si tintura sa vedem ce se poate face, din ce spune-ti voi la el am inteles cum se ia dar pentru  mine nu stiu sigur in prima zi de cm sau in ultima zi timp de 14 zile si ma opresc. Astept raspunsurile voastre cu nerabdare pentru ca sotul meu vrea sa incepem cat mai repede, sa stiu ce am de facut.Va multumesc anticipat tuturor.

Cu credina in suflet vom trece peste tot !!! rugaciune

#181 2010-09-28 16:46:06

gargarita
Moderator

incepi in prima zi de menstra si te opresti la ovulatie. daca nu iti moniterizezi ovulatia este mai greu sa stii cand este. dar sa zicem pana prin ziua 14.

#182 2010-09-28 17:26:22

nikol05
New member

multumesc, in cazul asta trebuie ca eu sa astept pana in luna urmatoare caci acum cm este pe sfarsite dar sutul poate sa inceapa linistit ca el nu trebuie sa astepte nimic. multumesc tare mult! smile

#183 2010-09-28 17:50:45

gargarita
Moderator

poti sa incepi si de acum, n-are ce rau sa faca. numai sa te opresti in preajma ovulatiei.
daca vrei, poti veni aici:
http://forum.anticonceptionale.ro/t3202 … ca-33.html

#184 2010-10-02 13:30:08

nikol05
New member

iti multumesc gargarita pentru raspuns, am inceput de ieri tinctura de branca ursului, atat eu cat si sotul meu de trei ori pe zi, are un gust groaznic dar sper si imi doresc sa fie cu folos, si sa va pot anunta in curand ca  gravida   va pup pe toate si spor la pitici

#185 2010-10-03 19:15:25

gargarita
Moderator

nikol05 a scris:

iti multumesc gargarita pentru raspuns, am inceput de ieri tinctura de branca ursului, atat eu cat si sotul meu de trei ori pe zi, are un gust groaznic dar sper si imi doresc sa fie cu folos, si sa va pot anunta in curand ca  gravida   va pup pe toate si spor la pitici

goodluck  goodluck  goodluck

#186 2010-10-05 23:10:40

cris8
Insomniac member

mare atentie, tocmai am citit ca pt barbati branca ursului poate sa faca mai mult rau la gigei...
sotul meu a luat, si de unde aveam normospermie acum avem astenoteratospermie...
este posibil ca prima spermograma sa nu fi fost lucrata chiar corect, dar totusi diferenta e foarte mare...
eu am citit aici:

http://forum.infertilitate.com/viewtopi … p;start=20

decizia apartine fiecaruia...dar mai bine incercati cu ce recomanda medicul, gen vitamine...

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

#187 2010-10-06 08:54:36

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

off, si sotul meu a luat pana acum sad.

de maine nu-i mai dau, si cred ca nici eu nu mai iau ca si asa iau deja luminita si extrast din muguri de zmeur. Sper sa nu fi facut mai rau cu BU asta. Poate de asta nu mai reusesc eu sa raman.

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#188 2010-10-07 17:56:39

cris8
Insomniac member

dirida , eu de acum inainte stiu una si buna: nu mai iau nimic naturist dupa capul meu sau dupa ce citesc pe internet, nu este adevarat ca nu au ce rau sa iti faca, cum se spune de obicei...ba au si eu sunt sigura ca sotului mei i-a daunat BU, mai ales ca am citit ca s-a intamplat si altora, cu exact acelasi diagnostic nou...
Acum nu trebuie sa pui raul inainte, desi zic ca mai bine nu mai luati...dar pana cand nu isi face o spermograma sa vezi clar ce si cum nu are rost sa te gandesti la ce e mai rau...

#189 2010-10-13 17:59:25

veronia
Membru
Inregistrat: 2010-10-13

buna, si eu am cerut lui mama in ro sa imi cumpere.. e pe drum, abia astept

incercam de ani jumatate si nimika... cam asta e lista mea...
teste +pilule+vitamine+minerale+miere si scortisoara + acid folic+teste de ovulatie zi de zi+temperatura+un pahar de vin seara de seara pt relaxare+patfierbinte+intalnire de GRADUL 0, zi de zi..am schimbat intalnire de gradul 0,  la 2 zile patfierbinte..nika nika...

oriunde citesc face minuni BU ...si pt ea si pt el..noi 2 avem ficare cate mici * defecte*
a luat cineva ovulante???
eu iau acum ovulante si nu stiu daca sa le combim. ovulantele + branca ursului= OK????

ajutorrrrrrr ca la inceput de luna trebuie sa le iau:) si nu mai stiu ce anume sa inghit...

Ultima oara a fost editat de veronia (2010-10-13 18:03:23)

#190 2010-10-13 21:02:19

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

veronia a scris:

buna, si eu am cerut lui mama in ro sa imi cumpere.. e pe drum, abia astept

incercam de ani jumatate si nimika... cam asta e lista mea...
teste +pilule+vitamine+minerale+miere si scortisoara + acid folic+teste de ovulatie zi de zi+temperatura+un pahar de vin seara de seara pt relaxare+patfierbinte+intalnire de GRADUL 0, zi de zi..am schimbat intalnire de gradul 0,  la 2 zile patfierbinte..nika nika...

oriunde citesc face minuni BU ...si pt ea si pt el..noi 2 avem ficare cate mici * defecte*
a luat cineva ovulante???
eu iau acum ovulante si nu stiu daca sa le combim. ovulantele + branca ursului= OK????

ajutorrrrrrr ca la inceput de luna trebuie sa le iau:) si nu mai stiu ce anume sa inghit...

ai citit mai sus...BU nu face minuni, uneori poate face rau mai ales la barbati...
ce sunt alea ovulante? eu n-am auzit de asa ceva...faci cumva stimulare?

.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.