homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Branca ursului - tratament naturist pt infertilitate-9

#153 2009-11-23 20:37:51

alinatxxx
New member
Inregistrat: 2009-11-09

Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitate

buna fetelor! am cumparat si eu acum branca ursului de la plafar. am inceput si eu si sorul meu de azi...chiar daca la mine e a 10 zi de ciclu...la mine e dereglat rau..de exp. luna asta mi a venit la 40 de zile cu tot cu tratamanet(duphaston luat din a 16 zi timp de 10 zile), am avut dureri mari, si cheaguri. am facut analize hormonale in ziua 4 de ciclu, totul este Ok., am fost la consult si mediucul a zis sa nu intrerup tratamentul cu duphaston inca 5 luni de acum, ba mai mult mi a zis sa iau 2pastile/zi din a  10 zi timp de 10 zile ci nu 1 cum am luat luna trecuta, eu m am ingrasat de la duphaston, mi au aparut multe cosuri pe fata si aveam stari de  greata seara(am crezut ca am ramas insarcinata). m am dus la doctor cu gandul sa i spun ca nu mai vreau sa iau tratamentul...si nu l mai iau chiar daca mi a zis sa continui ,,,ca nu conteaza(vreau bebe sau cosuri) zice el....conteaza si cum ma simt si nu vreau sa ma deformez!!!
aveti grija ce tratamente luati!!!\

eu am inceput branca ursului...ma opresc cand nu imi vine si fac test daca nu e  contiui 3 luni...mai rau dacat duphastounul si tratamentele cu multi hormoni nu are cum sa mi faca!!
succes si voua!!
P.S. voi ce pare aveti de branca ursului? a luat cineva? s a reglat ciclul?? in cat timp?? a ramas cineva insarcinata?

#154 2010-01-02 12:50:03

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Buna fetelor!
Am inceput si noi sa luam BU de cateva zile, incercam sa facem un bebe de 2 ani si nu apare deloc, analizele au iesit bune toate... sper sa ne ajute planta asta, o luam amandoi dimineata si seara, daca vine bebele cel mult dorit va anunt !!! smile
pupici

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#155 2010-01-02 12:58:43

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Multa bafta fetelor, sa fie cu ochisori cat mai curand! majoreta

#156 2010-01-02 13:00:33

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

goodluck  goodluck

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#157 2010-01-02 17:17:08

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

goodluck sa va ajute BU

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

Publicitate

loading...

#158 2010-01-02 23:39:22

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

FETELOR sa va ajute dd  rugaciune

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#159 2010-04-12 21:58:28

denyela_14
New member
Inregistrat: 2008-02-18

buna ! am o intrebare...am inceput sa iau branca ursului in prima zi de cm si am tot luat , acu astept sa imi vina cm...imi puteti spune dak tre sa intrerup sau sa continui si dupa ce imi vine cm/?fara pauza?
pot face si din prima zi de cm si polidin?
pup merci

#160 2010-04-13 14:30:18

cris8
Insomniac member

denyela, eu stiu ca e bine sa iei BU din prima zi a CM si pana la ovulatie, apoi o intrerupi pana cand vezi daca esti sau nu insarcinata, deoarece BU afecteaza bebele, daca iti vine ciclul incepi iar din prima zi si iei BU pana la ovulatie, si tot asa...deci momentan eu zic sa nu mai iei pana cand nu iti vine...
succes!

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

#161 2010-04-13 19:01:42

denyela_14
New member
Inregistrat: 2008-02-18

multumesc f mult cris8. asa o sa fac...poate da domnul si va fi cat mai repede...

#162 2010-04-13 20:14:46

cris8
Insomniac member

Sa dea Domnul sa vina bebe repede, iti tin pumnii stransi  goodluck
Sa stii ca este important si sa fii relaxata si increzatoare smile
Sa ne tii la curent, asteptam un test pozitiv

#163 2010-06-14 16:56:38

simo simo
Membru
Inregistrat: 2005-09-14

fetelor am si eu o duda ...eu nu stiu cand sa incep  sa iau tinctura BU  ptr ca nu am CM regulat ...imi intarzie si 5, 6 luni....si vreau sa incep deja ptr ca vreau sa mi se regleze mentruatia si sa dea Domnul sa vina si bebele ....am incredere ca Dumnezeu va lucra si va veni si bebele mult asteptat de noi....

#164 2010-06-14 17:23:59

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

poti incepe oricand dar ideea ar fi sa-ti urmaresti ovulatia cand iei BU ca sa o opresti imdiat ce aceasta a avut loc. insa nu cred ca problema ta o sa se rezolve asa usor. suna destul de serios ce zici tu, probabil n-ai ovulatie caz in care nu prea ai cum sa faci copii... mergi la un endocrinolog bun pentru niste analize hormonale, un diagnostic si sa-ti spuna ce ai de facut.
mult succes, sa vina bebe repede! te asteptam cu vesti

#165 2010-06-22 10:41:45

simo simo
Membru
Inregistrat: 2005-09-14

gargarita a scris:

poti incepe oricand dar ideea ar fi sa-ti urmaresti ovulatia cand iei BU ca sa o opresti imdiat ce aceasta a avut loc. insa nu cred ca problema ta o sa se rezolve asa usor. suna destul de serios ce zici tu, probabil n-ai ovulatie caz in care nu prea ai cum sa faci copii... mergi la un endocrinolog bun pentru niste analize hormonale, un diagnostic si sa-ti spuna ce ai de facut.
mult succes, sa vina bebe repede! te asteptam cu vesti

multumesc ptr raspuns....am fost la endocrionlog si a zis ca totul e ok...
si la ginecolog la fel..dar de ce nu imi vine menstruatia regulat nu stiu...
ginecologul mi/a ziws ca trebuie sa mai astept vreo 4 , 5 luni si apoi sa imi dea tratamnet...dar eu nu vreau sa mai astept...
si crezi ca branca ursului nu o sa ma ajute in problema ovulatiei????? grater  grater  grater  grater  grater  rugaciune  rugaciune  rugaciune  rugaciune

#166 2010-06-22 21:06:00

gargarita
Moderator

poti incerca, dar ti-am spus, trebuie sa-ti urmaresti ovulatia.
mi se pare mai mult decat dubios ca si endocrinologul si ginecologul sa-ti spuna ca e totul ok cand tu ai menstra odata la 5-6 luni. n-am cuvinte...

#167 2010-07-09 12:15:52

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

am si eu o intrebare, pot lua branca ursului si acid folic in acelasi timp cu ac timp de sa zicem 2 luni inainte de a renunta la ac pt a pregati corpul de o sarcina si a beneficia si de faimoasele ovulatii multiple care au loc in mom in care renunti la ac? din cate stiu bu este toxica in sarcina si nu sunt genul sa stau cu morcovul undeva cu bu luat fara ac

#168 2010-07-09 14:29:57

gargarita
Moderator

nu cred ca te ajuta BU administrata pe perioada AC. Bu se ia pana la ovulatie si apoi se intrerupe ( trebuie monitorizata ovulatia)
sa stii ca te poti astepta si la cicluri anovulatorii dupa intreruperea AC, nu doar la ovulatii multiple. nu stii cum o sa reactioneze corpul tau

in alta ordine de idei, ma bucur ca o sa te avem la aspirante  happy

#169 2010-07-09 14:44:28

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

inca nu sunt la aspirante garga puss , sper insa peste cateva luni, momentan vreau sa imi gasesc un job ca sunt pe bara de 2 luni cu licenta. Mai vb dupa vreo 5 luni la locul de munca puss , daca am asteptat pana la 26 de ani mai pot astepta inca cateva luni. Ce mi-ai spus cu bu pana la ovulatie stiam, insa speram si eu sa pot trisa un pic. Din cate stiu nu am probleme decat niste ovare micropolichistice, o sa mizez pe ovulatiile alea cand va fi..poate am noroc big_smile , insa stiu pe cine voi indopa cu bu preventiv big_smile big_smile. Oricum mai intai fac analize clar. Msic ptr raspuns puss

#170 2010-07-09 14:59:47

gargarita
Moderator

te asteptam cand va veni timpul smile

#171 2010-07-20 12:14:57

alyna1984
Membru
Inregistrat: 2010-07-20

Buna tuturor mamicilor sau viitoarelor mamici ce sunteti pe acest forum. Sunt o tanara casatorita dornica de a fi mamica..dar ca re are o problema (am un chist ovarian marit "asa mi-a zis doctorul' care nu vrea sa se retraga cu nici un fel de tratament. Intrebarea mea este urmatoarea. Aveti cumva idee daca aceasta branca a ursului da rezultate si in cazul meu sau e total neindicata. Precizez ca nu am ramas niciodata insarcinata desi niciodata nu m-am ferit sau protejat in nici un fel.
Imi doresc un copil...abia astept sa fiu mamica..dar acest puiut pe care eu il vrea se lasa asteptat.  Daca puteti sa-mi dati un raspuns va sunt recunoscatoare.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.