|
Nu esti logat.
Branca ursului - tratament naturist pt infertilitate-9#153 2009-11-23 20:37:51
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitatebuna fetelor! am cumparat si eu acum branca ursului de la plafar. am inceput si eu si sorul meu de azi...chiar daca la mine e a 10 zi de ciclu...la mine e dereglat rau..de exp. luna asta mi a venit la 40 de zile cu tot cu tratamanet(duphaston luat din a 16 zi timp de 10 zile), am avut dureri mari, si cheaguri. am facut analize hormonale in ziua 4 de ciclu, totul este Ok., am fost la consult si mediucul a zis sa nu intrerup tratamentul cu duphaston inca 5 luni de acum, ba mai mult mi a zis sa iau 2pastile/zi din a 10 zi timp de 10 zile ci nu 1 cum am luat luna trecuta, eu m am ingrasat de la duphaston, mi au aparut multe cosuri pe fata si aveam stari de greata seara(am crezut ca am ramas insarcinata). m am dus la doctor cu gandul sa i spun ca nu mai vreau sa iau tratamentul...si nu l mai iau chiar daca mi a zis sa continui ,,,ca nu conteaza(vreau bebe sau cosuri) zice el....conteaza si cum ma simt si nu vreau sa ma deformez!!! Offline #154 2010-01-02 12:50:03
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitateBuna fetelor! O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #155 2010-01-02 12:58:43
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitateMulta bafta fetelor, sa fie cu ochisori cat mai curand! Offline #156 2010-01-02 13:00:33
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitate
Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi! Offline #157 2010-01-02 17:17:08
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitatesa va ajute BU din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii Offline Publicitateloading...
#158 2010-01-02 23:39:22
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitateFETELOR sa va ajute dd Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline #159 2010-04-12 21:58:28
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitatebuna ! am o intrebare...am inceput sa iau branca ursului in prima zi de cm si am tot luat , acu astept sa imi vina cm...imi puteti spune dak tre sa intrerup sau sa continui si dupa ce imi vine cm/?fara pauza? Offline #160 2010-04-13 14:30:18
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitatedenyela, eu stiu ca e bine sa iei BU din prima zi a CM si pana la ovulatie, apoi o intrerupi pana cand vezi daca esti sau nu insarcinata, deoarece BU afecteaza bebele, daca iti vine ciclul incepi iar din prima zi si iei BU pana la ovulatie, si tot asa...deci momentan eu zic sa nu mai iei pana cand nu iti vine... O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #161 2010-04-13 19:01:42
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitatemultumesc f mult cris8. asa o sa fac...poate da domnul si va fi cat mai repede... Offline #162 2010-04-13 20:14:46
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitateSa dea Domnul sa vina bebe repede, iti tin pumnii stransi O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #163 2010-06-14 16:56:38
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitatefetelor am si eu o duda ...eu nu stiu cand sa incep sa iau tinctura BU ptr ca nu am CM regulat ...imi intarzie si 5, 6 luni....si vreau sa incep deja ptr ca vreau sa mi se regleze mentruatia si sa dea Domnul sa vina si bebele ....am incredere ca Dumnezeu va lucra si va veni si bebele mult asteptat de noi.... Offline #164 2010-06-14 17:23:59
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitatepoti incepe oricand dar ideea ar fi sa-ti urmaresti ovulatia cand iei BU ca sa o opresti imdiat ce aceasta a avut loc. insa nu cred ca problema ta o sa se rezolve asa usor. suna destul de serios ce zici tu, probabil n-ai ovulatie caz in care nu prea ai cum sa faci copii... mergi la un endocrinolog bun pentru niste analize hormonale, un diagnostic si sa-ti spuna ce ai de facut. Offline #165 2010-06-22 10:41:45
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitate
multumesc ptr raspuns....am fost la endocrionlog si a zis ca totul e ok... Offline #166 2010-06-22 21:06:00
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitatepoti incerca, dar ti-am spus, trebuie sa-ti urmaresti ovulatia. Offline #167 2010-07-09 12:15:52
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitateam si eu o intrebare, pot lua branca ursului si acid folic in acelasi timp cu ac timp de sa zicem 2 luni inainte de a renunta la ac pt a pregati corpul de o sarcina si a beneficia si de faimoasele ovulatii multiple care au loc in mom in care renunti la ac? din cate stiu bu este toxica in sarcina si nu sunt genul sa stau cu morcovul undeva cu bu luat fara ac Offline #168 2010-07-09 14:29:57
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitatenu cred ca te ajuta BU administrata pe perioada AC. Bu se ia pana la ovulatie si apoi se intrerupe ( trebuie monitorizata ovulatia) Offline #169 2010-07-09 14:44:28
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitateinca nu sunt la aspirante garga , sper insa peste cateva luni, momentan vreau sa imi gasesc un job ca sunt pe bara de 2 luni cu licenta. Mai vb dupa vreo 5 luni la locul de munca , daca am asteptat pana la 26 de ani mai pot astepta inca cateva luni. Ce mi-ai spus cu bu pana la ovulatie stiam, insa speram si eu sa pot trisa un pic. Din cate stiu nu am probleme decat niste ovare micropolichistice, o sa mizez pe ovulatiile alea cand va fi..poate am noroc , insa stiu pe cine voi indopa cu bu preventiv . Oricum mai intai fac analize clar. Msic ptr raspuns Offline #170 2010-07-09 14:59:47
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitatete asteptam cand va veni timpul Offline #171 2010-07-20 12:14:57
Re: branca ursului - tratament naturist pt infertilitateBuna tuturor mamicilor sau viitoarelor mamici ce sunteti pe acest forum. Sunt o tanara casatorita dornica de a fi mamica..dar ca re are o problema (am un chist ovarian marit "asa mi-a zis doctorul' care nu vrea sa se retraga cu nici un fel de tratament. Intrebarea mea este urmatoarea. Aveti cumva idee daca aceasta branca a ursului da rezultate si in cazul meu sau e total neindicata. Precizez ca nu am ramas niciodata insarcinata desi niciodata nu m-am ferit sau protejat in nici un fel. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|