homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Picioare amortite

#1 2008-10-05 14:32:07

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

picioare amortite

poate o sa va para minora problema mea insa pe mine ma cam sperie...
ieri am fost la bunici si am stat toata ziua pe vine sa adun prune....aseara cand am terminat nu-mi mai simteam laba picioarelor cum tb...abia puteam sa merg...era sa si cad de cateva ori...mai rau este la piciorul drept...si mergeam precum persoanele care au fost paralizate si si-au revenit partial...si salta piciorul asa ciudat si il duc putin in afara...nush daca intelegeti....
am sperat k o sa-mi treaca noaptea si k azi o sa fie k insa nu e deloc asa.....inca mai merg greu....nu mai e chiar atat de rau insa tot se vede cand merg k am ceva...si nu am stabilitate pe picioare...astazi daca nu ma tineam cadeam pe scari pt k mi s-a dus piciorul intr-o parte....iar daca incerc sa ridic laba piciorului drept nu se misca deloc...absolut deloc...la stangul reusesc putin..dar la dreptul nu...degetele de la picioare pot sa le strang...dar se le ridic nu pot decat la stangul f greu...
cine imi poate spune ce sa fac sa-mi treaca mai repede...sa pot merge normal pt k imi e tare greu asa...si imi e tare frik sa nu cumva sa raman asa...doamne fereste!!!!!!!!!

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#2 2008-10-05 14:47:45

LoveChocolate
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-29

Re: picioare amortite

stii daca ai probleme cu coloana? asa pateste mama mea, ii amortesc degetele la picioare si picioarele, are dureri...am aflat in urma consultului la medic ca are probleme mari la coloana

#3 2008-10-05 14:53:17

pufu
Sr. member

LoveChocolate a scris:

stii daca ai probleme cu coloana? asa pateste mama mea, ii amortesc degetele la picioare si picioarele, are dureri...am aflat in urma consultului la medic ca are probleme mari la coloana

probleme deosebite nu am avut pana acum la coloana...adica am mai avut dureri de mijloc uneori...dar nu am fost la medic pt k ma gandeam k sunt de la frig sau chestii d-astea...sau cand faceam efort fizic prea mare...gen ridicat vase grele...sau ceva de genu...

#4 2008-10-05 15:00:47

LoveChocolate
Sr. member

mda...ai grija cu ridicatul si aplecatul... evita sa ridici greutati, iar cand te apleci sa nu o faci brusc, de asemenea evita sa stai in aceeasi pozitie timp indelungat....du-te la un doctor sa te consulte si eventual o radiografie la coloana
poate nu ai patit nimic grav si doar ti s-a intamplat din cauza ca ai stat mult timp pe vine, dar mai bine sa stai linistita ca totul este bine

#5 2008-10-07 12:10:05

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

si mie imi amorteste des o mana...si degetele...m`a speriat cineva ca s`ar putea sa fie un inceput de pareza, dar nu cred. poti mergi la un doctor sa vezi ce si cum. mai asteapta cateva zile, poate din cauza ca ai stat mult pe vine ti`a amortit.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Publicitate

loading...

#6 2008-10-07 12:19:38

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

ella, poate ai avut o amorteala mai puternica cum ai stat atata intr-o pozitie incomoda..

#7 2008-10-07 14:38:21

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

si eu la fel..numai k la mine este deseori piciorul drept,spre coapsa..dadeam vina p lipsa d calciu si la radiografie mi=a iesit scolioza..asa k fa mai bine un RMN
bafta

Dance like nobody is watchin....

#8 2008-10-07 14:39:35

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

da, asa e cum zice dreamer, de la coloana
si eu am scolioza si-mi amorteste bratul stang  neutral ma speriasem rau pana m-am prins

#9 2008-10-08 15:11:06

pufu
Sr. member

am fost la urgente aseara pt k n-am vrut sa mai stau asa....mi-au facut radiografie la coloana si am vertebra L1 tasata....m-au trimis la neurologie si mi-au zis k am pareza la nervul sciatic popliteu extern...nici acum nu pot sa misc bine labele picioarelor...au vrut sa ma interneze insa cand am vazut in ce salon ma duceau si ce era in jurul meu m-a apucat disperarea...imi era teama k stau acolo pt ceva si ies cu alte probleme...gen hepatita sau asa ceva...asa k am refuzat...asta pt k injectiile necesare pot sa le fac si acasa...mi-a dat dexametazona fosfat injectabil si milgamma....
mi-a lasat doctora nr de tel si daca sunt probleme o sun imediat....a fost super de treaba....maine ma duc iar la control sa ma controleze si sa-mi spuna daca e nevoie sa fac fizioterapie....a zis k o sa treaca dar treptat....

Ultima oara a fost editat de ella_mina (2008-10-08 20:15:30)

#10 2008-10-08 18:23:34

LoveChocolate
Sr. member

da....eh, mi se parea mie ceva ciudat cu amorteala ta si uite ca s-a dovedit a fi pana la urma de la coloana cum am spus....ai grija sa nu mai ridici nimic greu, sa nu sari, sa nu alergi, cand te apleci si cand de ridici sa o faci lent, fara miscari bruste. uf, sanatate multa si ai grija de tine!

#11 2008-10-08 18:59:38

alyssa
Full member
De la: puiu acasa
Inregistrat: 2008-01-07

si mie imi amortea piciorul intr-un timp,dar mie de la hernie de disc,am facut si un RMN,si urma lui s-a dovedit acest diagnostic,chiar si degetele de la picioare imi amorteau rau si ma dureau.bine ca acum sunt bine,mi-a trecut cu un tratament medicamentos dat de d-nul doctor. smile

"Dragostea este spatiul si timpul masurate cu inima"

#12 2008-10-08 19:39:58

pufu
Sr. member

multumesc pt sustinere fetelor!!!  puss  kram
oricum stau linistita pt k imi simt piciorul...doar k nu pot sa-l misc cum tb...o sa treaca...sper k repede....
ce nu-mi convine e k nu mai pot sa topai  grater  pana nu-mi trece pa sport....azi m-a durut coloana cam toata ziua...nu rezist mult in fund...tb sa stau mai mult intinsa...
maine ma duc la control...sper sa ma lase in continuare acasa k nu vreau sa aud de infectul ala de spital...

Ultima oara a fost editat de ella_mina (2008-10-08 19:41:40)

#13 2008-10-09 10:27:41

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

heimdall a scris:

da, asa e cum zice dreamer, de la coloana
si eu am scolioza si-mi amorteste bratul stang  neutral ma speriasem rau pana m-am prins

offtopic si tu cu scolioza? welcome to the club... rock pe mine ma ingrijoreaza ca a inceput sa-mi iradieze durerea in picioare sad

si apropo de picioare amortite...mi se intampla des ca adorm si sa ma trezesc cu picioarele amortite...o data amortise de tot incat nici nu-l simteam si am cazut caci m-am sprijinit pe el cand m-am dat jos din pat... alteori adorm cu picioarele indoite si ma trezesc cu ele ca ma dor foarte tare

Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-10-09 10:30:01)

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#14 2008-10-09 10:32:11

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

si eu, nicolle  neutral  dar n-am facut nimic in privinta asta
am stat cred ca vreo doua luni cu degetele de la mana stanga amortite, isi mai reveneau, iar amorteau, pana cand a trecut de la sine
batranetea, ce sa-i faci smile
eu ma trezesc mai des cu mainile amortite, fiindca dorm cu ele sub cap...

#15 2008-10-09 10:38:22

Soleil
Addicted member

eu am mai facut una alta pt scolioza - kinetoterapie si masaj - pt ca am dureri mari, plus o vertebra L5 rasucita care imi cauzeaza probleme uneori... insa iar m-am lasat pe tanjala in ultimult timp...dureri am non stop, in fiecare zi, dar m-am obisnuit neutral

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#16 2008-10-09 12:12:16

dreamer
Sr. member

nicolle_rox da si eu..si nu mai am timp acum pt kineto desi exercitiile l pot face si acasa dar cum aj tarziu numai d asta nu-mi arde
ideea e k k am si eu niste dureri zilnice mai ales k e scolioza jos aproape de noada fundului..deci statul meu pe scaun ore in sir ma omoara
ma dau cu apireven pt dureri seara
e suppper bun..inroseste un pic zona..miroase el mai puternic insa iti da o senzatie de caldura in locul ala..dati-va inainte de culcare..si acoperiti-va mijlocul neaparat
e un unguent p baza d extract..nush exact ce..vine de la "api"deci de la albine somehow

#17 2008-10-09 12:44:17

Soleil
Addicted member

asa e si la mine, dreamer, nici eu nu mai am chef de exercitii seara sad
da, stiu cum e cu durerile la noada...pe mine ma doare si de-o parte si de alta a noadei (am terminatiile alea nervoase inflamate si doare groaznic). Statul in fund e foarte contraindicat pentru noi, daca poti, foloseste un scaun din ala directorial (unul in care sa stai comod si sa-ti sprijine bine spatele si zona lombara - au o pernita acolo). si eu as vrea sa-mi aduc un scaun din ala la servici. eu ca si unguent folosesc o lotiune cu aloe, de la un distribuitor din asta de produse, e foarte bun pe moment, imi ia durerea....insa miscarea sanatoasa si kinetoterapia e sansa noastra. E rau ca trebuie sa stam jos atat...e foarte rau pentru scolioza...dar ce sa facem? puss

Thé à la menthe hjarta

#18 2008-10-09 13:05:29

pufu
Sr. member

am fost la medic azi...mi-a zis k sunt imbunatatiri...si sa-mi fac tratamentul iar daca nu sunt probleme sa ma duc peste o luna la control...mi-a dat trimitere la fizioterapie...m-am dus sa vad cum sta treaba...si au program fie dupa amiaza fie de dimineata...dar oricum tb sa ma duc la 6jumate sa iau bon...si apoi dumnezeu stie cat am de stat pe acolo....nu o sa am timp de asa ceva...ar insemna sa pierd serviciul...am zis k ma duc o data sau de 2 ori sa vad cum sta treaba...si daca vad k nu e cine stie ce fac acasa ce as putea sa fac acolo...mai caut si pe net...sper sa gasesc cate ceva...
in caz k e chiar neaparat nevoie si vad k nu prea trece cred k mai repede ma duc la un cabinet particular...poate acolo ma primesc dupa serviciu....

#19 2008-10-09 13:39:32

dreamer
Sr. member

nicolle_rox a scris:

asa e si la mine, dreamer, nici eu nu mai am chef de exercitii seara sad
da, stiu cum e cu durerile la noada...pe mine ma doare si de-o parte si de alta a noadei (am terminatiile alea nervoase inflamate si doare groaznic). Statul in fund e foarte contraindicat pentru noi, daca poti, foloseste un scaun din ala directorial (unul in care sa stai comod si sa-ti sprijine bine spatele si zona lombara - au o pernita acolo). si eu as vrea sa-mi aduc un scaun din ala la servici. eu ca si unguent folosesc o lotiune cu aloe, de la un distribuitor din asta de produse, e foarte bun pe moment, imi ia durerea....insa miscarea sanatoasa si kinetoterapia e sansa noastra. E rau ca trebuie sa stam jos atat...e foarte rau pentru scolioza...dar ce sa facem? puss

daca as sti k operatia ma ajuta m-as opera..sa stiu k nu tre s ma kinui toata viata cu durerile astea..dar nah eu am scaun din ala +pernita si tot degeaba
mai rau e k at cand ajung acasa mi=e urat s mnnc sg in bucatarie si mananc in fata calcului deci iti dai seama ce pozitie..trebuie sa=mi corectez pozitia spatelui desi e al naibii de greu ..cine zice k trebuie doar sa vrei ii spun eu k e usor de zis..si sa-ti faci din asta un obicei in a sta cu spatele drept tot timpul e f greu dar trebuie..nah..exercitiile nu mi-ar lua mai mult de 15 min..dar altceva e cand tre s t duci acolo si stii k n-ai incotro..asa..seara nu stii c s faci mai repede.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.