|
Nu esti logat.
Picioare amortite#1 2008-10-05 14:32:07
picioare amortitepoate o sa va para minora problema mea insa pe mine ma cam sperie... Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #2 2008-10-05 14:47:45
Re: picioare amortitestii daca ai probleme cu coloana? asa pateste mama mea, ii amortesc degetele la picioare si picioarele, are dureri...am aflat in urma consultului la medic ca are probleme mari la coloana Offline #3 2008-10-05 14:53:17
Re: picioare amortite
probleme deosebite nu am avut pana acum la coloana...adica am mai avut dureri de mijloc uneori...dar nu am fost la medic pt k ma gandeam k sunt de la frig sau chestii d-astea...sau cand faceam efort fizic prea mare...gen ridicat vase grele...sau ceva de genu... Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #4 2008-10-05 15:00:47
Re: picioare amortitemda...ai grija cu ridicatul si aplecatul... evita sa ridici greutati, iar cand te apleci sa nu o faci brusc, de asemenea evita sa stai in aceeasi pozitie timp indelungat....du-te la un doctor sa te consulte si eventual o radiografie la coloana Offline #5 2008-10-07 12:10:05
Re: picioare amortitesi mie imi amorteste des o mana...si degetele...m`a speriat cineva ca s`ar putea sa fie un inceput de pareza, dar nu cred. poti mergi la un doctor sa vezi ce si cum. mai asteapta cateva zile, poate din cauza ca ai stat mult pe vine ti`a amortit. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-07 12:19:38
Re: picioare amortiteella, poate ai avut o amorteala mai puternica cum ai stat atata intr-o pozitie incomoda.. Offline #7 2008-10-07 14:38:21
Re: picioare amortitesi eu la fel..numai k la mine este deseori piciorul drept,spre coapsa..dadeam vina p lipsa d calciu si la radiografie mi=a iesit scolioza..asa k fa mai bine un RMN Dance like nobody is watchin.... Offline #8 2008-10-07 14:39:35
Re: picioare amortiteda, asa e cum zice dreamer, de la coloana Offline #9 2008-10-08 15:11:06
Re: picioare amortiteam fost la urgente aseara pt k n-am vrut sa mai stau asa....mi-au facut radiografie la coloana si am vertebra L1 tasata....m-au trimis la neurologie si mi-au zis k am pareza la nervul sciatic popliteu extern...nici acum nu pot sa misc bine labele picioarelor...au vrut sa ma interneze insa cand am vazut in ce salon ma duceau si ce era in jurul meu m-a apucat disperarea...imi era teama k stau acolo pt ceva si ies cu alte probleme...gen hepatita sau asa ceva...asa k am refuzat...asta pt k injectiile necesare pot sa le fac si acasa...mi-a dat dexametazona fosfat injectabil si milgamma.... Ultima oara a fost editat de ella_mina (2008-10-08 20:15:30) Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #10 2008-10-08 18:23:34
Re: picioare amortiteda....eh, mi se parea mie ceva ciudat cu amorteala ta si uite ca s-a dovedit a fi pana la urma de la coloana cum am spus....ai grija sa nu mai ridici nimic greu, sa nu sari, sa nu alergi, cand te apleci si cand de ridici sa o faci lent, fara miscari bruste. uf, sanatate multa si ai grija de tine! Offline #11 2008-10-08 18:59:38
Re: picioare amortitesi mie imi amortea piciorul intr-un timp,dar mie de la hernie de disc,am facut si un RMN,si urma lui s-a dovedit acest diagnostic,chiar si degetele de la picioare imi amorteau rau si ma dureau.bine ca acum sunt bine,mi-a trecut cu un tratament medicamentos dat de d-nul doctor. "Dragostea este spatiul si timpul masurate cu inima" Offline #12 2008-10-08 19:39:58
Re: picioare amortitemultumesc pt sustinere fetelor!!! Ultima oara a fost editat de ella_mina (2008-10-08 19:41:40) Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #13 2008-10-09 10:27:41
si tu cu scolioza? welcome to the club... pe mine ma ingrijoreaza ca a inceput sa-mi iradieze durerea in picioare Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-10-09 10:30:01) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #14 2008-10-09 10:32:11
Re: picioare amortitesi eu, nicolle dar n-am facut nimic in privinta asta Offline #15 2008-10-09 10:38:22
Re: picioare amortiteeu am mai facut una alta pt scolioza - kinetoterapie si masaj - pt ca am dureri mari, plus o vertebra L5 rasucita care imi cauzeaza probleme uneori... insa iar m-am lasat pe tanjala in ultimult timp...dureri am non stop, in fiecare zi, dar m-am obisnuit "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #16 2008-10-09 12:12:16
Re: picioare amortitenicolle_rox da si eu..si nu mai am timp acum pt kineto desi exercitiile l pot face si acasa dar cum aj tarziu numai d asta nu-mi arde Dance like nobody is watchin.... Offline #17 2008-10-09 12:44:17
Re: picioare amortiteasa e si la mine, dreamer, nici eu nu mai am chef de exercitii seara "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #18 2008-10-09 13:05:29
Re: picioare amortiteam fost la medic azi...mi-a zis k sunt imbunatatiri...si sa-mi fac tratamentul iar daca nu sunt probleme sa ma duc peste o luna la control...mi-a dat trimitere la fizioterapie...m-am dus sa vad cum sta treaba...si au program fie dupa amiaza fie de dimineata...dar oricum tb sa ma duc la 6jumate sa iau bon...si apoi dumnezeu stie cat am de stat pe acolo....nu o sa am timp de asa ceva...ar insemna sa pierd serviciul...am zis k ma duc o data sau de 2 ori sa vad cum sta treaba...si daca vad k nu e cine stie ce fac acasa ce as putea sa fac acolo...mai caut si pe net...sper sa gasesc cate ceva... Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #19 2008-10-09 13:39:32
daca as sti k operatia ma ajuta m-as opera..sa stiu k nu tre s ma kinui toata viata cu durerile astea..dar nah eu am scaun din ala +pernita si tot degeaba Dance like nobody is watchin.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|