|
Nu esti logat.
Picioare amortite-3#39 2011-08-18 23:07:07
Re: picioare amortiteda, imi coboara pe picioare, pana in talpi. ... e scump rmn-ul,nu? Offline #40 2011-08-18 23:16:48
Re: picioare amortitei destul de scump cam 5-6 milioane, dar ai putea sa mergi la un reumatolog si sa incerci sa faci niste sedinte de fizioterapie mamica de fetita Mara Aissa 15 martie 2014 Offline #41 2011-08-19 11:07:47
Re: picioare amortiteastera, tin sa precizez de la bun inceput ca eu nu sunt medic, tot ce fac e sa-mi dau cu pararea. din pacate ale_0105 poate sa aiba dreptate si sa fie o problema de genul ala la tine. hernia de disc, daca ajungi la ea, e o afectiune care iti restrange cumplit dreptul la o viata normala - asta e ceva ce-ti spun din experienta proprie, de fapt a sotului meu. durerile alea te impidica sa te misti normal, nu mai vorbesc de sport sau alte activitati. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #42 2011-08-19 17:19:08
Re: picioare amortiteda, voi merge in maxim 2,3 saptamani sa vaad ce si cum; mai intai trebuie sa merg iar la control pt rinichi. Dar sa am hernie de disc, asa de la nimic? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|